مقالات

استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

استئاریل الکل نوعی الکل چرب طبیعی است که به عنوان نرم‌کننده، امولسیون‌کننده و غلیظ‌کننده در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. استئاریل الکل همچنین به عنوان الکل اکتادسیل یا 1-اکتادکانول شناخته می‌شود و دارای فرمول CH3 (CH2) 16CH2OH است، یک ترکیب آلی است که به عنوان یک الکل چرب طبقه‌بندی می‌شود.

فروش استئاریل الکل
استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست و خرید استئاریل الکل

به شکل گرانول یا پوسته سفید است که در آب نامحلول است. الکل‌های چرب ترکیبی بین الکل‌ها و اسیدهای چرب یا روغن‌ها هستند. این باعث می‌شود مواد سازنده کاملاً متنوع در محصولات مراقبت از پوست باشند.

استئاریل الکل از فرایند هیدروژناسیون کاتالیزوری از اسید استئاریک، یک اسید چرب اشباع طبیعی گرفته می‌شود. هیدروژناسیون کاتالیستی فرآیندی است برای افزودن اتم‌های هیدروژن به یک مولکول با استفاده از فلز به عنوان کاتالیزور. الکل استئاریل به شکل گرانول یا پوسته‌های سفید در می آید که در آب محلول نیستند.

الکل استئاریل بیشتر در محصولات زیبایی مانند مرطوب‌کننده‌ها، پمادها، شامپوها، ماسک‌ها، لایه‌بردارها، برخی از مواد آرایشی و نرم‌کننده‌های مو استفاده می‌شود.

چگونه ساخته می‌شود؟

استئاریل الکل از روغن نارگیل و هسته خرما گرفته می‌شود. روغن‌ها به الکل تبدیل شده، تقطیر شده و هیدروژنه می‌شوند و به استئاریل الکل تبدیل می‌شوند.

مزایا و معایب استئاریل الکل

مزایا: به بهبود بافت محصولات، کاهش رطوبت پوست و محافظت از پوست در برابر مواد حساسیت زا و باکتری کمک می‌کند. علاوه بر این مواد تشکیل‌دهنده الکل استئاریل با اکثر مواد سازنده به خوبی کار می‌کند.

معایب: الکل استئاریل اغلب به دلیل نام آن اشتباه گرفته می‌شود. الکل استئاریل یک ماده خشک‌کننده برای پوست نیست. به دلیل نام آن، الکل استئاریل اغلب به عنوان یک الکل و برای پوست مضر شناخته می‌شود. درست است که برخی از الکل‌ها، مانند اتیل یا ایزوپروپیل الکل، می‌توانند پوست را به شدت خشک کنند. با این حال، کاملاً برعکس این مسئله در مورد استئاریل الکل صدق می‌کند، و به خوبی شناخته شده است که به طور موثر پوست و مو را نرم و مرطوب می‌کند.

این ترکیب برای چه افرادی مناسب است؟

همه انواع پوست به جز آن‌هایی که حساسیت مشخصی به آن دارند. می‌توانند از محصولات حاوی استئاریل الکل استفاده کنند.

از استئاریل الکل برای چه کاری استفاده می‌شود؟

این ماده اغلب به عنوان ماده‌ای برای پوشش مو در شامپوها و نرم‌کننده‌ها و نرم‌کننده در کرم‌ها و لوسیون‌های پوست یافت می‌شود. همچنین می‌تواند برای ضخیم شدن فرمول‌ها، افزودن بافت و گرانروی استفاده شود.

الکل استئاریل از جدا شدن کرم‌ها به دو فاز روغن و مایع جلوگیری می‌کند. یک ماده شیمیایی که به حفظ مایع و روغن کمک می‌کند به عنوان یک امولسیون‌کننده شناخته می‌شود. همچنین ممکن است باعث ضخیم‌تر شدن محصول شود یا قابلیت کف کنندگی محصول را افزایش دهد.

کاربرد غیر آرایشی الکل استئاریل

الکل استئاریل در مواد فعال سطح، روان کننده‌ها، امولسیون‌ها، رزین‌ها و پمادهای USP و به عنوان جایگزین خرید ستیل الکل و مواد ضد کف استفاده می‌شود. الکل استئاریل (مصنوعی) به عنوان یک ماده افزودنی مستقیم مواد غذایی (DFA) تأیید شده است، که تحت همان روش‌های تولید همان الکل طبیعی وجود دارد. این ماده همچنین دارای وضعیت افزودنی غذایی غیرمستقیم (IFA) برای استفاده در ظروف و پوشش‌های غذایی است.

فروش استئاریل الکل
استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

محصولاتی که حاوی استئاریل الکل هستند:

  • لوسیون‌های پوستی
  • مرطوب‌کننده‌ها
  • کرم‌های پوستی
  • ضد آفتاب
  • شامپو
  • نرم کننده
  • کرم‌های رفع مو
  • موس مو
  • کرم ضد وز مو
  • رنگ مو
  • ریمل

این ترکیب اغلب در لیست مواد تشکیل‌دهنده به عنوان الکل استئاریل ظاهر می‌شود، اما ممکن است بسیاری از نام‌های دیگر را داشته باشد.

نام‌های دیگر استئاریل الکل

  • n-اکتا دکانول
  • اکتا دسیل الکل
  • اکتا دکانول
  • N-اکتا دسیل الکل
  • 1-اکتا دکانول

استئاریل الکل تنها الکل چرب مورد استفاده در محصولات آرایشی نیست. نمونه‌های دیگر شامل ستیل الکل، لانولین، الئیل الکل و استئاریل الکل است.

فروش استئاریل الکل
استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

دلیل وجود استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

الکل استئاریل در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست عملکردهای زیادی دارد، از جمله استفاده به عنوان نرم‌کننده، امولسیون‌کننده و غلیظ‌کننده.

  • بافت

استئاریل الکل عمدتا برای بهبود بافت فرمولاسیون‌ها، برای جذابیت بیشتر آن‌ها و برای ایجاد حواس بهتر در لمس کردن ‌آن‌ها استفاده می‌شود. اگرچه به نظر نمی‌رسد این یک عنصر مهم برای یک محصول باشد، اطمینان از جدا نشدن یا بریده بریده شدن محصول بسیار حیاتی است تا مواد اصلی بتوانند به طور مساوی بر روی پوست توزیع شوند.

روش اصلی عملکرد استئاریل الکل از طریق عمل به عنوان ماده غلیظ‌کننده است. از مواد غلیظ‌کننده و مواد ژل‌کننده به دلیل توانایی در ارائه محصولات دلخواه، به طور گسترده در صنایع آرایشی بهداشتی استفاده می‌شود.

مواد غلیظ کننده باعث بهبود قوام، ویسکوزیته یا چسبندگی به پوست می‌شوند. اصطلاح ویسکوزیته با مفهوم “ضخامت” مطابقت دارد، به عنوان مثال، عسل دارای گرانروی بیشتری نسبت به آب است. بنابراین، از استئاریل الکل می‌توان برای غلیظ کردن فرمول‌ها، افزودن بافت و گرانروی به محصولات استفاده کرد.

  • امولسیون‌کننده

عملکرد دیگر استئاریل الکل به عنوان یک امولسیون‌کننده است. برای محصولاتی که هم آب دارند و هم مواد اولیه آن حاوی روغن است، به یک امولسیون کننده نیاز است. هم چنین جهت خرید مواد اولیه آرایشی می توانید به صفحه مزبور مراجعه کنید.

وقتی آب و روغن با هم مخلوط می‌شوند و به شدت تکان می‌خورند، پراکندگی قطرات روغن در آب – و بالعکس – تشکیل می‌شود. با این حال، وقتی لرزش متوقف می‌شود، دو نوع مواد شروع به جدا شدن می‌کنند. برای رفع این مشکل، می‌توان یک امولسیون کننده مانند استئاریل الکل اضافه کرد. این به پراکنده ماندن قطرات کمک می‌کند و محصولی با بافت صاف و پایدار ایجاد می‌کند.

  • مانع پوست

به عنوان نرم‌کننده، استئاریل الکل که به صورت موضعی استفاده می‌شود، توانایی نرم و تسکین‌دهنده پوست را دارد. اسیدهای چرب سازنده این ماده موانعی بر روی پوست ایجاد می‌کند که به طور موثری رطوبت را در حالی که هوا و سایر عناصر محیطی را بیرون نگه می‌دارد، مهر و موم می‌کند.

بنابراین، از استئاریل الکل می‌توان در کرم‌ها، لوسیون‌ها و پمادهایی که برای بهبود پوست خشک و پوسته پوسته شده استفاده می‌شود، استفاده کرد. نرم‌کننده‌ها به حفظ مانع طبیعی پوست کمک می‌کنند که برای سلامت پوست حیاتی است. اختلال در سد طبیعی پوست با مواردی مانند اگزما، درماتیت و پسوریازیس مرتبط است. خاصیت نرم‌کنندگی استئاریل الکل همچنین به صاف و از بین رفتن وز مو کمک می‌کند، به همین دلیل از این ماده موادی در محصولات مختلف مراقبت از مو نیز استفاده می‌شود.

فروش استئاریل الکل
استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

ایمنی استئاریل الکل

سازمان غذا و داروی آمریكا یا FDA، یك ارگان حاكم مسئول تنظیم ایمنی مواد غذایی، داروها و مواد آرایشی، ایمنی استئاریل الکل را بررسی كرده است. FDA استفاده از آن را در فرمولاسیون‌های آرایشی و مراقبت از پوست و همچنین استفاده از آن به عنوان افزودنی غذایی تأیید کرد.

ایمنی استئاریل الکل نیز توسط هیئت مدیره بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی ارزیابی شده است. پنل بررسی مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی را ارزیابی می‌کند. آن‌ها داده‌های علمی موجود در مورد استئاریل الکل را ارزیابی کردند و نتیجه گرفتند که این ماده غیر حساسیت زا، غیر سمی است و برای استفاده در محصولات آرایشی بی‌خطر است.

امکان ندارد استئاریل الکل برای بدن ضررهای قابل توجهی داشته باشد. مواد تشکیل دهنده از نظر پتانسیل سرطان‌زایی یا توانایی ایجاد سرطان، اثرات تولید مثل و رشد ارزیابی می‌شوند. آزمایشات انجام شده روی انسان از محصولات حاوی استئاریل الکل، پتانسیل کمی برای تحریک یا حساسیت به پوست را نشان داد.

استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

 

 

استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

 

استئاریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

 

 

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید