مقالات

آیا آمینو اسیدهای ابریشم ماده مهم بعدی ضد پیری هستند؟

آمینو اسید ابریشم چیست؟

از آمینو اسیدهای ابریشم در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت از مو استفاده می‌شود تا از قدرت پوست و مو پشتیبانی کند، به بهبود رطوبت و محافظت در برابر آسیب کمک می‌کند.

اسیدهای آمینه ابریشم از پیله کرم ابریشم گرفته می‌شود. اسیدهای آمینه عناصر سازنده پروتئین‌ها هستند. از آنجا که اسیدهای آمینه از پروتئین‌های ابریشم کوچکتر و سبک‌تر هستند، به راحتی جذب پوست می‌شوند.

پروتئین‌های ابریشم مانند سریسین یا فیبروئین، حاوی تعدادی اسید آمینه هستند، اما به ویژه از نظر گلایسین، آلانین و سرین بسیار زیاد هستند. سریسین و فیبروئین مسئول استحکام رشته‌های ابریشم هستند.

اسیدهای آمینه با جوشاندن پیله‌های ابریشم بدست می‌آیند، این باعث می‌شود که ابریشم و اسیدهای آمینه از یکدیگر جدا شوند. سپس اسیدهای آمینه به صورت پودر یا مایع ساخته می‌شوند تا در فرمول های مراقبت از پوست یا موی شما استفاده شوند.

مزایای اسیدهای آمینه ابریشم چیست؟

مزایای اصلی اسیدهای آمینه ابریشم قدرت و مرطوب‌سازی پوست و مو است. هم از قدرت پوست و مو پشتیبانی می‌کند و هم از نظر رطوبت به بهبود ظاهر مو کمک می‌کند و ممکن است خطوط ریز و چین و چروک پوست را کاهش دهد.

  • مرطوب‌کننده

برخی از اسیدهای آمینه موجود در ابریشم قادر به جذب و نگهداری آب هستند. از آنجا که پوست و مو برای عملکرد سالم به آب نیاز دارد ، استفاده از اسیدهای آمینه در زمینه مراقبت از پوست ممکن است به بهبود محتوای آب پوست و مو کمک کند.

در مطالعه اخیر، استفاده از سریسین در فرمولاسیون‌های آرایشی مانند مرطوب‌کننده‌ها و شامپوها، افزایش میزان آبرسانی، خاصیت ارتجاعی و اثرات ضد پیری را نشان می دهد. این احتمالاً به دلیل برخی از آمینو اسیدهای ابریشم است که ظرفیت زیادی برای جذب و نگهداری آب دارند.

  • کلاژن

برخی تحقیقات نشان داده اند که اسیدهای آمینه ابریشم ممکن است به اندازه کافی کوچک باشند و به لایه های بالای پوست و درم تبدیل شوند. این تحقیقات پیشنهاد کرده است که اسیدهای آمینه ممکن است به حمایت از تولید کلاژن، فیبرهای مسئول ساختار و چربی پوست کمک کنند.

  • محافظ پوست

محصولات حاوی ابریشم به دلیل توانایی محافظت از یک مانع سالم بر روی پوست، محافظت از پوست در برابر آسیب و کمبود آب شناخته شده‌اند. با این حال، این مزیت باید به جای اسیدهای آمینه به پروتئین‌های ابریشم، سریسین و فیبروئین نسبت داده شود.

تصور می‌شود که پروتئین‌های ابریشم با کراتین موجود در پوست پیوند دارند و باعث کاهش رطوبت پوست می شوند. از دست دادن رطوبت یا از دست دادن آب ترانسپیدرمی زمانی اتفاق می‌افتد که پوست آب خود را به هوای اطراف از دست بدهد. این اتفاق بیشتر می افتد اگر پوست شما آسیب دیده، حساس شده یا پیر شده باشد. با افزایش سن توانایی حفظ تعادل طبیعی رطوبت در پوست را از دست می‌دهیم. این بخشی از دلایلی است که روند پیری پوست را به تعویق می اندازد است.

در بررسی تحقیقات انجام شده بر روی محصولات ابریشم، یک مطالعه نشان داد که سرسیین باعث افزایش هیدراتاسیون در پوست انسان، کاهش زبری و بهبود محتوای آب روی پوست می‌شود. نویسندگان آن مطالعه پیشنهاد کردند که سریسین ساختاری مشابه فیلاگرین دارد، پروتئینی که در ساختار و یکپارچگی پوست نقش دارد. فیلاگرین همچنین در میزان آبرسانی پوست نقش بسزایی دارد. این شباهت در ساختار ممکن است به همین دلیل باشد که سرسیین در آبرسانی پوست تأثیر دارد.

  • استفاده‌های دیگر

محصولات ابریشم، غیر از برنامه‌های موضعی ذکر شده در بالا، در جهان مراقبت از پوست نیز محبوبیت بیشتری پیدا می‌کنند. روبالشی‌های ابریشمی، بندهای مو و ماسک‌های چشم به منظور کاهش اصطکاک و آسیب به مو و پوست، به لوازم جانبی محبوب تبدیل شده اند.

مطلب مرتبط: پروتئین ابریشم

آیا آمینو اسیدهای ابریشم بی‌خطر هستند؟

در حالی که آمینو اسید و محصولات پروتئینی ابریشم از مواد تشکیل‌دهنده نسبتاً جدیدی در زمینه مراقبت از پوست معاصر هستند، اما به طور کلی بی‌خطر محسوب می‌شوند. گروه تخصصی بررسی لوازم آرایشی و بهداشتی، گروهی که مسئولیت ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی را بر عهده دارند، تحقیق در مورد اسیدهای آمینه ابریشم، پروتئین‌ها و سایر محصولات حاوی ابریشم را بررسی کرده‌اند. پنل خبرگان نتیجه گرفت که محصولات ابریشم در مصارف فعلی و غلظت فعلی مورد استفاده بی‌خطر هستند.

منبع:

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید