مقالات

چرا از پلی اتیلن در مراقبت از پوست استفاده می شود؟

آیا می‌دانید چرا از پلی اتیلن در مراقبت از پوست استفاده می شود؟

پلی اتیلن چیست؟

پلی اتیلن یک ماده مصنوعی است که برای اهداف مختلفی در فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله به عنوان اتصال‌دهنده، غلیظ‌کننده، ماده تشکیل‌دهنده فیلم، تثبیت‌کننده امولسیون و ساینده استفاده می‌شود.

اولین‌بار پلی اتیلن توسط شیمی‌دان آلمانی، هانس فون پچمن، سنتز شد و در سال 1898 هنگام تحقیق در مورد ترکیبی به نام دیازومتان، آن را به طور تصادفی تهیه کرد. از نظر شیمیایی، پلی اتیلن پلیمری است که از واحدهای تکرار شونده اتیلن تشکیل شده است. وزن مولکولی پلی اتیلن بسته به طول زنجیره می‌تواند از 198 تا 150000 باشد.

پلی اتیلن رایج‌ترین پلاستیک در جهان است. از سال 2017، سالانه بیش از 100 میلیون تن رزین پلی اتیلن تولید می‌شود که 34٪ از کل بازار پلاستیک را تشکیل می‌دهد. پلی اتیلن علاوه بر استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، در مواد بسته‌بندی و در وسایل پزشکی مانند پروتز نیز کاربرد گسترده‌ای دارد.

عملکردهای پلی اتیلن چیست؟

پلی اتیلن از بسیاری جهات برای بهبود بافت و احساس مراقبت از پوست و ترکیبات آرایشی کار می‌کند. در حالی که از پلی اتیلن در درجه اول به عنوان یک ماده مهم برای بهبود فرمولاسیون استفاده می‌شود، مزایایی نیز به آبرسانی و حفظ رطوبت پوست اضافه می‌کند.

غلیظکننده

از پلی اتیلن به عنوان ماده اتصال‌دهنده و غلیظکننده استفاده می‌شود. پلی اتیلن به اتصال مواد جامد به یکدیگر و ضخیم شدن مواد پایه روغن در فرمولاسیون کمک می‌کند.

محافظ

عملکرد دیگر پلی اتیلن هنگلم خرید مواد اولیه آرایشی و مراقبت از پوست به عنوان یک ماده تشکیل‌دهنده فیلم است. هنگامی که بر روی پوست قرار می‌گیرد، پلی اتیلن یک فیلم نرم و نامرئی بر روی سطح پوست ایجاد می کند. این فیلم کمک می‌کند تا از تبخیر آب از پوست یا از دست رفتن آن در محیط های سخت و خشک جلوگیری شود. این مانع یا فیلم‌های محافظ به پوست کمک می کند تا رطوبت خود را حفظ کند.

این منجر به پوستی می‌شود که مرطوب و صاف به نظر می‌رسد و احساس می‌شود. این فیلم ساخته شده توسط پلی اتیلن نه تنها از پوست در برابر از دست دادن رطوبت محافظت می‌کند بلکه از نفوذ رطوبت نیز جلوگیری می‌کند. این خاصیت برای فرمولاسیون محصولات ضد آفتاب که نیاز به فرمولاسیون دارند تا در برابر آب مقاوم باشند، مفید است.

اختلاف نظر درباره پلی اتیلن چیست؟

یکی از دلایل اصلی که پلی اتیلن به عنوان یک ماده بحث برانگیز در نظر گرفته می‌شود، به دلیل استفاده از آن در ریزدانه‌ها است. از پلی اتیلن به عنوان ماده ساینده در محصولاتی مانند لایه‌بردار و خمیر دندان استفاده شده است.

قبلا از میکروبیدها استفاده می‌شد زیرا جایگزین ملایم‌تری برای لایه‌بردارها مانند پوسته گردو بود. با این حال، به دلیل اینکه مهره‌های پلاستیکی کوچک در اقیانوس‌های ما قرار می‌گیرند، به حیوانات دریایی آسیب می‌رسانند، میکرو دانه ها به طور کلی برای محیط زیست مضر هستند. به همین دلیل بسیاری از کشورها و مارک‌های تجاری استفاده از آن را در محصولات آرایشی ممنوع و متوقف کرده اند.

آیا پلی اتیلن بی‌خطر است؟

ایمنی پلی اتیلن توسط پنل تخصصی بررسی مواد آرایشی CIR ارزیابی شده است. هیئت خاطر نشان كرد: اندازه بزرگ مولكولی پلیمرهای پلی اتیلن كه در محصولات آرایشی و بهداشتی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، باعث شد كه آن‌ها باور كنند كه جذب پوستی قابل توجهی از پلی اتیلن وجود ندارد. کمبود جذب پوستی باعث می‌شود که مواجهه سیستمیک یا قابل توجه داخلی با پلی اتیلن محدود شود. این بدان معناست که بعید است پلی اتیلن دارای مسمومیت یا حساسیت باشد.

برخی از نگرانی‌ها در مورد ناخالصی های موجود در پلی اتیلن پس از تولید از طریق جذب پوست وجود دارد. هیئت متخصص در این مورد تحقیق كرد و دریافت كه در ایالات متحده، اتیلن 99.9٪ خالص است. بنابراین، غلظت ناخالصی‌ها در پلی اتیلن تولید شده از اتیلن به قدری کم خواهد بود که باعث ایجاد مسمومیت نمی‌شود.

علاوه بر این، آزمایشات ایمنی پلی اتیلن با گرید آرایشی به طور مداوم قادر به شناسایی هر گونه سمیت نیستند. به طور کلی، پنل خبرگان نتیجه گرفت که پلی اتیلن برای استفاده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی ایمن است.

بیشتر بخوانید: پلی اتیلن گلیکول 400

منبع:

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید