مقالات

آیا روغن معدنی در واقع بی خطر است؟

آیا روغن معدنی در واقع بی خطر است؟ + روغن معدنی چیست؟

روغن معدنی در ترکیبات پوستی و آرایشی همیشه با بحث و گفتگو روبرو شده است. بحث و جدال پیرامون این ماده اصلی عمدتاً به محل تولید آن و شواهد حکایتی مبنی بر مسدود شدن منافذ پوست متمرکز است.

روغن معدنی برای ما یک ماده بی‌بو، بی‌رنگ و مشتق شده از نفت است. بسیار تمیز است و حاوی ناخالصی‌های شناخته شده نفت نیست. این واقعیت که از نفت گرفته شده است، اغلب با از طرف صنعت زیبایی با مقاومت مواجه شده است. روغن معدنی دارای یک مولکول بزرگ است به این معنی که به پوست نفوذ نمی‌کند و در عوض به عنوان یک مانع در سطح پوست عمل می‌کند. این طبیعت محافظ به جلوگیری از کاهش رطوبت از پوست به هوا و محیط کمک می‌کند و می‌تواند برای پوست‌های خشک و حساس مفید باشد.

اختلاف نظر در مورد این ماده می‌تواند منجر به سردرگمی زیادی از طرف مصرف‌کننده شود. اگر روغن معدنی برای مراقبت از پوست بسیار مضر است، پس چرا اینقدر گسترده در مرطوب‌کننده‌ها، پمادها، کرم‌های دور چشم و آرایش استفاده می‌شود؟ این سوالات بسیار خوبی است که باید بپرسید، به ویژه در ایالات متحده، که تنظیم محصولات مراقبت شخصی از سختگیری کمتری نسبت به سایر نقاط جهان برخوردار است.

روغن معدنی چگونه ساخته می‌شود؟

قبل از استفاده از آن برای مراقبت از پوست، روغن معدنی باید تصفیه شود. در طی این فرآیند تولید، خلوص‌های مختلفی از این روغن وجود دارد که می‌تواند ایجاد شود، بعضی از آن‌ها برای مصارف صنعتی استفاده می‌شود، در حالی که خالص ترین نسخه‌های روغن معدنی در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

چرا از روغن معدنی در مراقبت از پوست استفاده می‌شود؟

  • مانع پوست

روغن معدنی با ایجاد یک مانع محافظتی روی پوست، باعث ایجاد یک پوشش نازک روی سطح پوست می‌شود. این ویژگی محافظ به جلوگیری از اتلاف آب و محافظت از پوست در برابر مواد حساسیت‌زا و باکتری کمک می‌کند. روغن معدنی عملکرد طبیعی مانع پوست را تقلید می کند که معمولاً از چند لایه اولیه پوست و روغن‌های طبیعی تولید می‌شود. با این حال، با افزایش سن، تولید روغن طبیعی کاهش می‌یابد و پوست احساس خشکی می‌کند و توانایی جلوگیری از کاهش رطوبت را دارد، روغن معدنی به شما کمک می‌کند تا این تغییر را جبران کند.

سلامت موانع پوست برای سلامت کلی پوست حیاتی است و ایجاد اختلال در مانع پوستی با اگزما، پسوریازیس و درماتیت ارتباط دارد. روغن معدنی به دلیل توانایی در جلوگیری از اتلاف رطوبت، ماده رایج در محصولات مراقبت از پوست است. این یک ماده جالب است زیرا فواید زیادی ندارد. برخلاف سایر مواد تشکیل‌دهنده مانند آنتی‌اکسیدان‌ها یا مواد مرطوب‌کننده، به جز محافظت، فواید دیگری برای پوست ندارد.

با این حال، این سادگی ممکن است باعث شود که برخی از مزایای روغن معدنی برای پوست کمتر بدانند. مطمئناً ممکن است آنتی‌اکسیدان یا خاصیت روشن‌کنندگی پوست نداشته باشد اما جلوگیری از اتلاف رطوبت خاصیت مفیدی است. این امر خصوصاً در مورد افرادی که در محیط‌های سخت و دارای هوای بسیار خشک زندگی می‌کنند، صدق می‌کند. در چنین مواردی، فواید سایر مواد و روغن معدنی می‌تواند برای پوست بسیار مفید باشد.

  • بافت را بهبود می‌بخشد

روغن معدنی همچنین به بهبود بافت محصولات کمک می‌کند. در حالی که این بیشتر یک اثر حسی است، اما می‌تواند اطمینان حاصل کند که مواد اصلی محصول شما به طور مساوی و صاف بر روی پوست پخش می‌شوند. این کاربرد مانع از این می‌شود که محصول روی تکه‌های خشک یا بافت قرار گیرد، از اثربخشی محصول می‌کاهد و شما را مجبور به استفاده بیشتر می‌کند.

  • ارزان

در آخر، توجه به این نکته مهم است که شرکت‌های مراقبت از پوست به دلیل هزینه پایین از روغن معدنی در برنامه‌های مراقبت از پوست استفاده می‌کنند. با اجتناب از گزینه‌های گران قیمت بیشتر برای این ماده، مصرف‌کننده به محصولات ارزان قیمت مراقبت از پوست دسترسی دارد.

فروش پارافین مایع
از کجا پارافین مایع بخریم

چه محصولات مراقبت از پوست حاوی روغن معدنی هستند؟

روغن معدنی به بسیاری از محصولات مراقبت از پوست، از جمله ضد آفتاب، کرم پوشک، براق‌کننده لب، کرم دور چشم و دئودورانت‌ها و سایر محصولات فرموله می‌شود. این کم هزینه و در دسترس بودن گسترده آن را به عنصری محبوب در بین بسیاری از تولیدکنندگان تبدیل کرده است که بعضی اوقات آن را پارافین مایع و وازلین می‌نامند.

آیا روغن معدنی با سرطان ارتباط دارد؟

ادعاهایی مبنی بر اینکه آیا روغن معدنی هنگام استفاده در محصولات مراقبت از پوست می‌تواند باعث سرطان شود، مطرح شده است. متأسفانه، اطلاعات غلط در مورد این ماده منجر به انبوهی از مطالب در وبلاگ‌های مراقبت از پوست در مورد معرفی این ماده به عنوان یک ماده سرطان‌زا شده است.

با این حال، روغن معدنی برای اهداف مراقبت از پوست نوع دیگری از خلوص نسبت به روغن معدنی درجه صنعتی است. همه این‌ها مربوط به فرآیند تصفیه و خلوصی است که در حین ساخت حاصل می‌شود. روغنی که برای درج در محصولات مراقبت از پوست تصفیه می‌شود خالص‌تر است و اعتقاد بر این نیست که حاوی مواد سرطان‌زا است.

تنها زمانی که روغن معدنی برای اهداف مراقبت از پوست به دست می‌آید می‌تواند دارای سطوح خطرناکی از مواد شیمیایی مولد سرطان باشد، که خطایی در روند تولید و ایجاد ناخالصی ایجاد شده باشد. با این حال، فرآیند تولید برای جلوگیری از هر گونه ناخالصی با دقت زیاد تنظیم می‌شود.

آیا روغن معدنی منافذ را مسدود می‌کند؟

یکی دیگر از نگرانی‌های رایج روغن معدنی در مراقبت از پوست این است که آیا می‌تواند منافذ پوست را مسدود کندیا خیر. در حالی که روغن معدنی به خودی خود مسدود نمی‌کند، مواد دیگر، عرق و سلول‌های مرده پوست را که به پوست نزدیکتر هستند، به دام می اندازد. این می‌تواند باعث پر شدن منافذ و ایجاد منافذ مسدود شود. 

عوارض جانبی روغن معدنی برای مراقبت از پوست

اگرچه به نظر می‌رسد روغن معدنی در استفاده از مراقبت از پوست نسبتاً خوش خیم باشد، اما باید توجه داشت که برخی از مطالعات به عوارض جانبی بالقوه اشاره دارند. به عنوان مثال، یکی از نگرانی‌های این ماده شیمیایی، احتمال تجمع ماده تشکیل‌دهنده در بدن است.

اگرچه مولکول‌های آن معمولاً برای نفوذ به پوست بسیار بزرگ هستند، اما استفاده منظم از محصولات دارای این ماده می‌تواند باعث تجمع مولکول‌ها در بدن به دلیل نفوذ از طریق پوست شکسته یا استفاده از مرهم لب‌ها شود. هنوز اطلاعات قطعی در مورد تأثیرات طولانی مدت این تجمع در دست نیست. با این حال، برخی مطالعات نشان می‌دهد که مقدار زیادی روغن معدنی در پوست می‌تواند منجر به واکنش‌های آلرژیک و / یا سمیت سیستم ایمنی بدن شود. مقادیر بررسی شده در این مطالعات بسیار بیشتر از مقداری است که از طریق محصول حاوی روغن معدنی از طریق پوست جذب می‌شود.

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید