مقالات

خواص روغن گل پامچال

امتیاز شما:
[کل: 1 میانگین: 5]

روغن گل پامچال (Oenothera biennis) چیست؟

Oenothera biennis یا همانطور که معمولاً به عنوان روغن گل پامچال شناخته می‌شود ماده‌ای است که برای مراقبت از پوست و محصولات آرایشی برای مرطوب‌سازی پوست استفاده می‌شود و ممکن است به کاهش التهاب، تحریک و حمایت از درمان آکنه کمک کند.

گل پامچال یک گیاه گلدار است که بومی آمریکای شمالی است. گروه‌های بومی صدها سال است که از این گیاه به عنوان یک محصول دارویی استفاده می‌کنند و بیماری‌هایی مانند کبودی، بواسیر، مشکلات گوارشی و گلودرد را درمان می‌کنند. از عصاره دانه گل پامچال به دلیل داشتن اسید گاما لینولنیک در حال حاضر در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

تصور می‌شود که اسید گاما لینولنیک موجود در عصاره دانه گل پامچال با کاهش التهاب به شرایط پوستی مانند آکنه و اگزما کمک می‌کند.

فواید روغن گل پامچال برای پوست شما چیست؟

  • آبرسانی

روغن گل پامچال حاوی تعدادی اسید چرب مانند اسید استئاریک و اسید لینولئیک است که به تقویت سد طبیعی پوست کمک می‌کند.

اسیدهای چرب موجود در روغن گل پامچال می‌تواند به بازگرداندن عملکرد طبیعی مانع پوست کمک کند.

سد پوستی به لایه‌های بالای پوست، روغن‌های طبیعی یا سبوم، سرامیدها، کلسترول و اسیدهای چرب اشاره دارد. این مانع به محافظت از پوست در برابر باکتری‌ها، مواد حساسیت‌زا و قارچ‌ها و همچنین جلوگیری از هدر رفتن آب در هوا کمک می‌کند. مانع طبیعی پوست بخشی حیاتی در حفظ سلامت پوست است.

در سال 2005، یک مطالعه تصادفی کنترل شده با دارونما، اثرات روغن گل پامچال را بر رطوبت پوست، از دست دادن آب ترانس اپیدرمال یا TEWL، قرمزی، استحکام، کشش، مقاومت در برابر خستگی و زبری ارزیابی کرد.

این مطالعه نشان داد که اسید گاما لینولنیک موجود در عصاره دانه گل پامچال یک اسید چرب ضروری برای پوست است که به حمایت از ساختار و عملکرد بهینه پوست کمک می‌کند.

دریافت اسیدهای چرب ضروری و امگا تنها از یک رژیم متعادل به سختی انجام می‌شود. به همین دلیل است که مصرف مکمل یا موضعی روغن گل پامچال می‌تواند برای بهبود ظاهر پوست مفید باشد و حتی ممکن است به حمایت از درمان اگزما کمک کند.

  • التهاب

روغن گل پامچال حاوی مقادیر زیادی اسید گاما لینولنیک، یک اسید چرب ضروری است. هنگامی که بدن شما اسید گاما لینولنیک را تجزیه می‌کند، ترکیبی به نام دی هومو گاما لینولئیک اسید ایجاد می‌کند که شواهدی را نشان می‌دهد که ممکن است به کاهش التهاب کمک کند.

توجه به این نکته مهم است که مطالعاتی که در مورد این فواید انجام شده است، بیشتر بر روغن گل پامچال متمرکز شده است تا مزایای آن در زمینه مراقبت از پوست.

  • آکنه

روغن گل پامچال ممکن است روشی مؤثر برای حمایت از درمان آکنه، جوش و جوش‌های سرسیاه باشد. از خشکی پوست جلوگیری می‌کند که در واقع می‌تواند آکنه و جوش‌ها را تشدید کند. همچنین ممکن است به کاهش عوارض جانبی سایر درمان‌های آکنه و داروها کمک کند.

روغن گل پامچال دارای نمره کمودوژنیک پایین است و به این معنی است که بعید است منافذ مسدود شود و یا به جوش‌ها کمک نکند.

روغن گل پامچال اغلب به عنوان یک مکمل عالی و درمان موضعی آکنه هورمونی شناخته می‌شود. با این حال، شواهد بالینی کمی برای اثبات این ادعاها وجود دارد.

توجه به این نکته مهم است که روغن گل پامچال معمولاً به عنوان مکمل و نه به عنوان یک محصول موضعی توصیه می‌شود. همچنین ممکن است در بعضی موارد آکنه را بدتر کند زیرا توانایی آن در سرکوب التهاب ممکن است برخی از انواع آکنه را بدتر کند.

آیا می‌توانید از روغن گل پامچال به طور مستقیم روی پوست خود استفاده کنید؟

بله، برخلاف روغن‌های ضروری روغن گل پامچال لازم نیست قبل از استفاده از آن روی پوست رقیق شود. با این حال، برخی از محصولات دارای مواد دیگری هستند که به تکمیل فواید روغن گل پامچال کمک می‌کنند.

آیا روغن Evening Primrose کمدوژنیک است؟

روغن گل پامچال یک روغن کم مصرف است. این بدان معناست که بعید است منافذ مسدود شود یا آکنه و لکه‌ها را تشدید کند.

آیا روغن گل پامچال گیاهی است؟

روغن گل پامچال یک ماده وگان است. از دانه و گل گیاه گل پامچال تهیه می‌شود.

اگر به دنبال یک محصول وگان هستید، همیشه بهتر است اطمینان حاصل کنید که سایر مواد موجود در فرمول، وگان بوده و نام تجاری بدون ظلم است.

آیا روغن گل پامچال بی‌خطر است؟

روغن گل پامچال توسط پنل تخصصی بررسی مواد آرایشی ارزیابی شده است. این پنل گروهی است که مسئولیت ارزیابی ایمنی و کارایی مواد مراقبت از پوست و مواد آرایشی را بر عهده دارد.

در بررسی داده‌های موجود، گروه تخصصی به این نتیجه رسیدند که روغن گل پامچال برای مصارف فعلی و در غلظت‌های فعلی آن بی‌خطر است.

با توضیحات فوق در صورت نیاز به روغن گل پامچال یا همان گل مغربی می‌توانید به صفحه خرید روغن گل مغربی رفته و از قیمت این محصول اطلاع پیدا کنید.

سایر کاربردهای روغن گل پامچال چیست؟

روغن گل پامچال عمدتاً به عنوان یک مکمل غذایی خارج از مزایای مراقبت از پوست استفاده می‌شود. این امر نویدبخشی را در نوروپاتی دیابتیک، آرتریت روماتوئید، مسائل هورمونی در زنان، درک تأثیر آلرژی‌ها، اگزما، سرطان پستان و حتی اختلال نقص توجه / بیش فعالی یا ADHD نشان داده است.

منبع:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید