مقالات

رنگ کارامل در محصولات آرایشی و بهداشتی

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

درباره کارامل

احتمالاً همان چیزی نیست که فکر می کنید. کارامل یک ماده رنگی طبیعی است که در مراقبت از پوست و مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد تا با دادن یک رنگ کاراملی و قهوه ای ، ظاهر محصول را بهبود بخشد.

رنگهای کاراملی به خانواده ای از مایعات یا پودرهای متمایز قرمز تا قهوه ای تیره گفته می شود که به عنوان مواد تشکیل دهنده رنگ استفاده می شوند.

مشابه آنچه در تهیه شیرینی های کاراملی با آن آشنا خواهید بود ، کارامل از طریق فرآیندی به نام کارامل سازی ایجاد می شود. کارامل سازی شامل گرم شدن آهسته قندها در حدود 338 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتی گراد در حضور مقادیر کمی اسید ، مواد قلیایی یا نمک است.

این فرآیند آب قند را از بین می برد. با ذوب شدن قند ، مولکول ها تجزیه و دوباره به ترکیباتی با رنگ مشخص قهوه ای تیره تبدیل می شوند. نکته قابل توجه ، اصطلاح “کارامل” اغلب برای توصیف شیرینی ها و طعم های ساخته شده از شکر کارامل استفاده می شود ، در حالی که اصطلاح “رنگ کارامل” فقط ماده تشکیل دهنده رنگ را توصیف می کند.

بیشترین منبع شکر مورد استفاده برای تولید رنگ کارامل شربت ذرت با دکستروز بالا است. اما از شکر معکوس و شکر نیشکر نیز استفاده می شود. شربت ذرت دکستروز بالا کربوهیدرات ترجیحی است زیرا رنگ کارامل حاصل با گذشت زمان پایدارتر و ضخامت کمتری دارد. این امر باعث سهولت استفاده در فرمولاسیون محصولات آرایشی می شود.

سالهاست که از رنگ کارامل برای بهبود رنگ محصولات آرایشی و مراقبت از پوست استفاده می شود. این ماده اغلب در محصولاتی مانند شامپو مو ، محصولات برنزه کننده ، آرایش و بسیاری دیگر از محصولات مراقبت از پوست و مو یافت می شود.

چرا از کارامل استفاده می شود؟

کارامل به عنوان یک ماده رنگ آمیزی طبیعی در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست عمل می کند. رنگ کاراملی صرفاً برای اهداف بصری است ، رنگ قهوه ای روشن غنی باعث می شود محصول خوشمزه و جذاب باشد اما کار دیگری برای محصول نمی کند. رنگ کارامل کاملاً برای زیبایی است و به درد پوست نمی خورد یا تأثیر منفی ندارد.

با این حال ، تمام رنگ های کارامل یکسان نیستند. آنها به چهار کلاس تقسیم می شوند که از نظر شارژ و ساخت کمی متفاوت هستند. این می تواند بر نحوه استفاده آنها در محصولات مراقبت از پوست تأثیر بگذارد.

کلاس I یا رنگهای کاراملی ساده ، از چهار کلاس دارای کمترین پردازش هستند. ماده اولیه کربوهیدرات به سادگی گرم می شود و در تولید کلاس I هیچگونه آمونیوم یا ترکیب سولفیت مجاز نیست. رنگ کاراملی حاصل یک بار یونی خنثی تا کمی منفی دارد.

کلاس II یا رنگهای کاراملی سولفیت سوزاننده ، شامل گرم شدن ماده اولیه کربوهیدرات در حضور ترکیبات سولفیت است. رنگ کاراملی حاصل یک بار یونی منفی را به همراه دارد.

کلاس III یا رنگهای کاراملی آمونیاک شامل گرم کردن ماده اولیه کربوهیدرات در حضور ترکیبات آمونیاک است. رنگ کاراملی کم سولفیت حاصل ، بار یونی مثبتی را به همراه دارد.

کلاس IV یا رنگهای کارامل آمونیاک سولفیت شامل گرم کردن ماده اولیه کربوهیدرات در حضور هر دو ترکیب سولفیت و آمونیوم است. رنگ کاراملی حاصل یک بار یونی منفی را به همراه دارد. اینها بیشترین تولید رنگهای کاراملی است.

آیا کارامل وگان است؟

کارامل از منابع قندی و اسیدها ، مواد قلیایی یا نمک تهیه می شود. منبع اصلی شکر مورد استفاده در رنگ آمیزی کارامل ذرت است. به طور کلی در نظر گرفته می شود که رنگ کاراملی چه در کاربردهای مراقبت از پوست و چه در مواد غذایی و نوشیدنی ها یک محصول وگان است.

آیا کارامل بی خطر است؟

سازمان غذا و داروی ایالات متحده رنگهای کاراملی را در لیست موادی که به طور کلی به عنوان بی خطر یا GRAS شناخته می شوند، طبقه بندی کرده است.

مشخص شده است که کارامل برای استفاده در لوازم آرایشی رنگی و محصولات مراقبت شخصی ، از جمله محصولاتی که روی لب و ناحیه چشم استفاده می شود ، بی خطر است. گروه تخصصی بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی ، گروهی که مسئولیت ارزیابی ایمنی مواد تشکیل دهنده مراقبت از پوست را بر عهده دارند ، ارزیابی این ماده را به تعویق انداخته است زیرا ایمنی توسط FDA ارزیابی شده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − یک =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید