مقالات

کاپریلیل گلیکول در محصولات مراقبت شخصی

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

کاپریلیل گلیکول چیست؟

کاپریلیل گلیکول ماده‌ای برای مراقبت از پوست است که در بسیاری از محصولات مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاپریل گلیکول نوعی الکل است که از یک اسید چرب حاصل می شود. این یک ماده مرطوب‌کننده است به این معنی که آب را به داخل پوست می‌کشد و به نگه داشتن رطوبت در پوست کمک می‌کند. علیرغم اینکه از الکل گرفته شده، یک ماده آبرسان است. کاپریل گلیکول این مزیت را نیز دارد که به عنوان ماده نگهدارنده عمل می کند و ماندگاری محصولات را افزایش می‌دهد.

کاپریل گلیکول که به آن 1،2-oktanediol نیز گفته می‌شود، الکلی است که از اسید کاپریلیک، یک اسید چرب اشباع شده با هشت کربن در شیر برخی از پستانداران و همچنین در روغن پالم  و روغن نارگیل یافت می‌شود. این مایعی بی‌رنگ با رایحه‌ای کمی شیرین است. کاپریلیک اسید به عنوان یک تری گلیسیرید یا زنجیره متوسط ​​طبقه‌بندی می‌شود. طبق Healthline، کاپریلیل گلیکول همچنین ممکن است دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچ و ضد التهاب باشد.

کاپریل گلیکول معمولاً به صورت مصنوعی تولید می‌شود و فشار کمتری به منابع محیطی مانند روغن پالم وارد می‌کند. جدا از فوایدی که به آن می‌دهد، از کاپریلیل گلیکول پوست به دلیل توانایی بهبود قابلیت پخش فرمولاسیون محصولات آرایشی استفاده می‌شود. همچنین می‌تواند جایگزین مواد نگهدارنده سنتی مانند پارابن ها شود و به سایر مواد نگهدارنده کمک می‌کند تا بهتر کار کنند.

کاربرد کاپریلیل گلیکول

  • رطوبت‌گیر

کاپریل گلیکول به عنوان یک ماده مرطوب‌کننده عمل می‌کند، رطوبت را به داخل پوست می‌کشد و به قفل شدن آن کمک می‌کند. این می‌تواند ظاهر پوست را بهبود بخشد، خطوط ریز را کاهش دهد و به پوست شما حالت شبنم و مرطوب دهد. آبرسانی قسمت مهمی از پوست سالم است زیرا تمام سلول‌ها به آب احتیاج دارند.

هنگامی که پوست شما کم آب است، می‌تواند کسل کننده و کم رنگ به نظر برسد، بهبود سطح آب پوست باعث کاهش این ظاهر می‌‎شود. متأسفانه، گاهی اوقات مرطوب‌کننده‌های مرطوب‌کننده می‌توانند رطوبت زیادی را از لایه‌های زیرین پوست بیرون بیاورند، زیرا هوای محیط اطراف شما بسیار خشک است. اگر محصول با مرطوب‌کننده‌های انسداد نیز فرموله شود، می‌توان بر این مسئله غلبه کرد. مرطوب‌کننده‌های مسدود کننده مانعی در سطح پوست ایجاد می‌کنند و از افت رطوبت جلوگیری می‌کنند.

  • نگهدارنده

کاپریل گلیکول اغلب به عنوان ماده نگهدارنده برای فرمول های مراقبت از پوست استفاده می شود. از رشد باکتری‌ها، کپک و مخمرهایی که هنگام آلودگی محصول در اثر استفاده یا قرار گرفتن در معرض هوا رخ می‌دهد، جلوگیری می‌کند. این قسمت مهمی در فرمولاسیون محصولات است زیرا باعث افزایش ایمنی و طول عمر محصول می‌شود.

کاپریلیل گلیکول همچنین به عنوان یک تثبیت‌کننده عمل می‌کند و نشان داده شده است که فعالیت ضد میکروبی سایر مواد نگهدارنده را افزایش می دهد. خواص ضد میکروبی این ماده به احتمال زیاد به دلیل خواص ضد میکروبی اسید کاپریلیک است. هنگامی که از کاپریل گلیکول به تنهایی و در محصولات محافظت شده توسط انگشتان (به عنوان مثال بطری‌ها، شیشه‌های با دیسپنسر، پمپ‌ها) به تنهایی با 1٪ استفاده می‌شود، مارک تجاری می‌تواند ادعای “بدون نگهدارنده” در مورد محصول داشته باشد.

  • بافت

کاپریلیل گلیکول همچنین به بهبود بافت محصولات مراقبت از پوست کمک می‌کند. سطحی از لغزش را فراهم می‌کند که قابلیت پخش محصولات را افزایش می‌دهد. این مهم است زیرا به شما اطمینان می‌دهد که مواد اصلی به طور مساوی بر روی پوست پخش می‌شوند.

آیا کاپریلیل گلیکول بی‌خطر است؟

اگر درباره کاپریلیل گلیکول یا هر یک از اعضای خانواده گلیکول تحقیق کنید، متوجه خواهید شد که بسیاری از سایت‌ها به مصرف‌کنندگان هشدار می‌دهند که از مصرف آن‌ها خودداری کنند. این منابع ادعا می کنند که گلیکول‌ها برای پوست شما تحریک کننده و مضر هستند. حتی ممکن است یاد بگیرید که گلیکول ها در ضد یخ یافت می‌شوند. این درست است، اما گلیکولی که در ضد یخ استفاده می‌شود بسیار متفاوت از کاپریل گلیکول است. ساختار شیمیایی این گروه از مواد کمی متفاوت است اما تأثیر قابل توجهی در استفاده و ایمنی دارد.

گلیکول‌ها دسته گسترده‌ای از مواد شیمیایی هستند و به طور برابر ایجاد نمی‌شوند.

به بیان ساده، “گلیکول” اصطلاحی برای هر دسته از ترکیبات آلی متعلق به خانواده الکل است. در مولکول یک گلیکول، دو گروه هیدروکسیل (−OH) به اتم‌های مختلف کربن متصل می‌شوند. انواع مختلفی از ترکیبات مربوط به این خانواده وجود دارد مانند پروپیلن گلیکول، بوتیل گلیکول، پلی اتیلن گلیکول، مونو اتیلن گلیکول (گلیکولی که در ضد یخ یافت می‌شود) و غیره.

کاپریل گلیکول فقط یکی از گلیکول‌های متعدد است. در حالی که برخی از گلیکول‌ها به طور قطع در محصولات مراقبت شخصی نامطلوب هستند، کاپریلیل گلیکول چنین نیست. پنل تخصصی بررسی مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی (CIR) تمام داده‌های موجود را بررسی کرده و این ماده را به عنوان بی‌خطر ارزیابی کرده و در حال حاضر در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

منبع:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − شش =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید