مقالات

الکل در محصولات مراقبت از پوست

الکل در محصولات مراقبت از پوست چه نقسی دارد؟

عمده الکل‌های بحث برانگیزی که در مراقبت از پوست استفاده می‌شود، را در این مقاله مورد بررسی قرار می‌دهیم. بیشتر بحث و مجادله‌هایی که پیرامون این مواد وجود دارد مربوط به شایعاتی است مبنی بر اینکه این مواد پیری را تسریع می‌کنند، به سد طبیعی پوست آسیب می‌رسانند و باعث ایجاد التهاب در پوست می‌شوند.

الکل در مراقبت از پوست

اولاً، بهتر است قبل از اینکه به این مسائل بپردازیم، درک کنیم که الکل چیست. الکل هر مولکول مبتنی بر کربن است که شامل یک OH یا یک گروه هیدروکسیل است. این شامل اتانول، گلیسیرین، قندها و الکل‌های چرب است. همانطور که احتمالاً می‌توانید تصور کنید، همه آن‌ها خواص و کاربردهای بسیار متفاوتی دارند، بنابراین هیچ الکلی به طور مساوی ایجاد نمی‌شود.

برخی از الکل‌ها می‌توانند برای پوست مفید باشند، با این حال هنگامی که افراد در مورد مراقبت از پوست در مورد الکل صحبت می‌کنند، منظور آن‌ها معمولاً، اتانول است.

الکل مصرف شده در مراقبت از پوست چه تفاوتی با انواع دیگر الکل دارد؟

الکلی که در محصولات آرایشی یا مراقبت از پوست استفاده می‌شود نسخه‌ای از اتانول است. اتانول در مراقبت از پوست معمولاً تحت فرآیندی به نام دناتوراسیون قرار گرفته است. دناتوراسیون اساساً به این معنی است که الکل از طریق استفاده از یک دناتورات مانند دناتونیوم بنزوات بد بو می‌شود، بنابراین برای نوشیدن نامناسب است.

ممکن است در لیست مواد تشکیل‌دهنده محصول خود ماده‌ای به نام الکل دناتوره یا دنات اتانول مشاهده کنید. این نمونه‌ای از الکل است که برای استفاده کاسمتیک دناتوره شده است.

خرید اتانول
خرید اتانول طبی

چرا الکل در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود؟

تعدادی از دلایل مختلف وجود دارد که ممکن است از الکل در محصولات مراقبت از پوست شما استفاده شود. در لیست زیر برخی از رایج‌ترین دلایل گنجاندن آن مشخص شده است.

  • حلال

اتانول یک حلال است به این معنی که به سایر مواد اصلی کمک می کند تا به راحتی در محصول شما حل شوند. این ماده زمانی استفاده می‌شود که یک ماده قادر به حل شدن در یک روغن یا محصول پایه آب نباشد. یک نمونه از این موارد اسید سالیسیلیک طبیعی است، ماده شناخته شده و بسیار دوست داشتنی مراقبت از پوست که به کاهش آکنه کمک می‌کند.

همچنین اغلب برای حل عصاره‌های گیاهی که حل آن‌ها در آب دشوار است استفاده می‌شود. الکل به محصولات اجازه می‌دهد تا توزیع یکنواخت مواد اصلی را در کل فرمولاسیون داشته باشند.

  • پاک کردن

به طور سنتی، الکل به طور گسترده‌ای در محصولات مراقبت از پوست که برای پاکسازی پوست طراحی شده‌اند، استفاده می‌شود. محصولاتی مانند تونرهای قابض و فرمولاسیون مواد پاک‌کننده آرایش از الکل برای از بین بردن روغن، موم و چربی‌های پوست استفاده می‌کنند.

در حالی که این محصول به دلیل خشک شدن ماهیت محصول عمدتاً از مد نمی‌افتد، اما استفاده از آن در این نوع محصولات یکی از ویژگی‌های همیشگی بسیاری از برنامه‌های مراقبت از پوست بود. این احتمالاً از همین جاست که الکل‌ها شهرت بد خود را از آنجا می‌گیرند.

  • نگهدارنده و ضد باکتری

همانطور که احتمالاً از آن مطلع خواهید شد، الکل یک ماده ضد باکتری عالی است. به همین دلیل است که این ماده غالباً در ضدعفونی کننده دست و محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می‌شود. این می‌تواند برای پوست مفید باشد زیرا می‌تواند به کاهش رشد باکتری کمک کند.

این مزیت می‌تواند برای محصولات مراقبت از پوست یا محصولات آرایشی شما نیز به کار رود. گرچه از الكل دیگر معمولا استفاده نمی‌شود، اما الكل به عنوان ماده نگهدارنده برای محصولات مراقبت از پوست، مواد معطر و مواد آرایشی به طور گسترده‌ای استفاده می‌شود.

  • نفوذ

الکل ماده‌ای است که می‌تواند برای بهبود نفوذ سایر مواد مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان ماده‌ای فکر کنید که مواد اصلی را به عمق پوست می‌رساند.

  • ضخامت

الکل همچنین می‌تواند به عنوان یک عامل رقیق‌کننده استفاده شود. این بدان معنی است که محصول را نازک می‌کند تا بتوان آن را به طور مساوی و صاف بر روی پوست قرار داد.

  • ضد کف

این یکی بیشتر به خودی خود توضیح داده می‌شود، اتیل الکل همچنین می‌تواند به عنوان یک ماده ضد کف عمل کند و به جلوگیری از تشکیل کف هنگام لرزش محصول کمک کند.

چه نوع الکلی در مراقبت از پوست یافت می‌شود؟

الکل را می توان از شامپوها گرفته تا مرطوب‌کننده‌ها و همچنین ماسک‌ها، تونرها و ضد آفتاب‌ها یافت.

برخی از رایج‌ترین آن‌ها به عنوان “الکل‌های ساده” شناخته می‌شوند، که اغلب مشتقات الکل اتیلیک هستند. این الکل‌ها از قندها، نشاسته و سایر کربوهیدرات‌ها گرفته می‌شوند اما می‌توانند به صورت مصنوعی ساخته شوند و باعث کاهش تعداد منابع طبیعی مورد استفاده در فرآیند شوند.

فرمول ایزوپروپیل الکل
قیمت ایزوپروپیل الکل 99%

این الکل‌ها می‌توانند شامل الکل دناتوره شده و گاهی ایزوپروپیل الکل باشند. الکل “دناتوره” فقط به معنای الکل اتیلیک است که در آبجو و شراب نیز یافت می‌شود، برای نوشیدن نامناسب شده است اما می‌تواند در مصارف صنعتی یا خانگی استفاده شود.

نوع دیگر الکل، الکل چرب است. الکل‌های چرب شامل ستیل الکل، استئاریل الکل و استو استئاریل الکل و همچنین پروپیلن گلیکول هستند. الکل‌های چرب از چربی‌ها و روغن‌های طبیعی منشأ گیاهان و حیوانات مانند روغن نارگیل یا نخل گرفته شده‌اند.

از آن‌ها به عنوان نرم‌کننده و غلیظ‌کننده در مراقبت از پوست استفاده می‌شود. فواید آن‌ها در واقع با اتانول بسیار متفاوت است زیرا باعث آبرسانی به پوست می‌شود و از هدر رفتن آب ترانس اپیدرمال یا TEWL جلوگیری می‌کند.

دسته دیگری از الکل، الکل‌های معطر مانند بنزیل الکل است که در محصولات معطر استفاده می‌شود.

خرید بنزیل الکل دارویی
فروش بنزیل الکل دارویی

آیا الکل‌های موجود در محصولات مراقبت از پوست بد هستند؟

وقتی صحبت از الکل‌ها می‌شود به طور کلی جواب این است که اغلب آن‌ها در واقع برای پوست مفید هستند. هنگامی که ما در مورد اتانول و مشتقات آن به طور خاص صحبت می‌کنیم، داستان کمی واضح‌تر می‌شود.

تحقیقات موجود به بررسی تأثیر محصولات حاوی الکل بر روی پوست در زمینه محصولات ضدعفونی‌کننده مانند ضدعفونی‌کننده دست پرداخته است. این تحقیق برای بررسی عوارض جانبی منفی استفاده گسترده از محصولات الکلی بر روی پوست در بیمارستان، مانند آنچه پرستاران روزانه تجربه می‌کنند، انجام شد.

این تحقیق نشان می‌دهد که اتانول در صورت استفاده موضعی با افزایش التهاب در پوست ارتباطی ندارد. در مورد خشک کردن، برخی مطالعات نشان داده‌اند که الکل می‌تواند باعث کمبود آب در پوست شود و برخی دیگر نه. این اثر خشک کردن است که اغلب با مشاجره درباره پیری زودرس مرتبط است. به طور کلی، اگر نیازی به استفاده از یک محصول با محتوای زیاد الکل نیست، پس بهتر است که این کار را نکنید.

در حال حاضر، در مورد سد پوستی، در غلظت های بالا و قرار گرفتن در معرض فرکانس بالا، تاثیری در تعداد از دست دادن آب ترانس اپیدرمی مشاهده شد. از دست دادن آب ترانس اپیدرمال یا TEWL به آبی گفته می‌شود که در اثر آسیب دیدن، آسیب رساندن به موانع طبیعی پوست یا قرار گرفتن در محیط خشک در هوا از بین می‌رود.

با افزایش سن، توانایی پوست در حفظ میزان آبرسانی کمرنگ می‌شود، بخشی از آن به دلیل کاهش روغن‌های طبیعی است که پوست تولید می‌کند. مگر اینکه از تونر با فرکانس بیشتر از روز استفاده کنید، احتمال اینکه هر تغییری در سد پوست خود ایجاد کنید نسبتاً کم است. با این حال، به عنوان یک قاعده کلی اگر به محصول خشک کن پوست نیاز ندارید، از آن استفاده نکنید.

چه کسی باید از محصولات الکلی استفاده کند؟

بیشتر محصولات حاوی الکل با غلظت بالا برای اکثر انواع پوست غیرضروری است. تنها نوع پوستی که ممکن است از آن سود ببرد، پوست مستعد لک است. به این دلیل که محصولات الکلی با غلظت بالا می‌توانند به خشک شدن لکه‌ها و به بهبودی آن‌ها کمک کنند.

در مورد محصولاتی که از الکل به عنوان حلال، ماده رقیق‌کننده یا نگهدارنده استفاده می‌کنند، بعید به نظر می‌رسد که الکل اثر منفی قابل توجهی بر روی پوست بگذارد.

آیا مبتلایان به روزاسه باید از مصرف الکل در مراقبت از پوست خودداری کنند؟

روزاسه یک بیماری پوستی شایع است که با برجستگی‌های قرمز، التهاب شدید و شکستگی مشخص می‌شود. نوشیدن الکل به عنوان محرک روزاسه شناخته شده است، اما محصولات مراقبت از پوست حاوی الکل نیز ممکن است باعث بدتر شدن آن شوند.

 الکل‌های قابض همراه با متانول و بنزیل الکل ممکن است باعث خشکی و تحریک پوست شوند.

بدیهی است که این توصیه در مورد انواع دیگر الکل‌ها مانند الکل‌های چرب که در واقع می‌توانند به پشتیبانی از درمان روزاسه و سایر بیماری‌های پوستی کمک کنند، اعمال نمی‌شود.

آیا الکل وگان است؟

پاسخ کوتاه، بله الکل یا اتانول تقریباً همیشه گیاهی است. با این حال اگر در مورد الکل‌های چرب تحقیق می‌کنید، برخی از این مواد را می‌توانید از منابع حیوانی و گیاهی بدست آورید.

آیا باید از همه الکل‌های ساده خودداری کرد؟

تصمیم‌گیری در مورد اجتناب یا عدم استفاده از الکل‌های ساده همیشه یک تصمیم مشخص نیست.

این به نوع پوست شما برمی‌گردد – هر کسی که دارای پوست حساس، روزاسه یا پوست چرب / آکنه است ممکن است ترجیح دهد از الکل‌های ساده خودداری کند. اما همچنین به میزان استفاده از الکل ساده در یک محصول بستگی دارد که تعیین آن اغلب آسان نیست. در آن صورت، کمی آزمایش و خطا یا یک تست وصله برای بررسی حساسیت مفید است.

در مورد بنزیل الکل چطور؟

بنزیل الکل نوعی الکل معطر است که از میوه حاصل می‌شود. این ماده به روشی مشابه با اتانول استفاده می‌شود و فواید زیادی برای محصولات و پوست دارد.

بنزیل الکل به طور طبیعی در روغن‌های اساسی مانند سنبل، یاسمن و روغن های یلانگ یلانگ یافت می شود و در رنگ‌های مو، خوشبو کننده‌ها، شامپوها، پاک‌کننده‌های صورت، ضد آفتاب‌ها، مواد معطر و مواد آرایشی یافت می‌شود. این ماده همچنین در محصولات شپش سر وجود دارد.

در مورد الکل‌های چرب چطور؟

به طور کلی الکل‌های چرب باعث خشکی یا تحریک پوست نمی‌شوند. با این حال، الکل‌های چرب می‌توانند فواید خود را داشته باشند. الکل‌های چرب به طور کلی به مرطوب‌سازی پوست کمک می‌کنند و ممکن است به حمایت از مانع طبیعی پوست کمک کنند.

میریستیل الکل

میریستیل الکل نوعی الکل چرب اشباع با زنجیره مستقیم است که با هیدروژناسیون اسید میریستیک تهیه می‌شود. اسید میریستیک را می‌توان از جوز هندی، روغن هسته خرما و روغن نارگیل بدست آورد. میریستیل الکل یک جامد بلوری سفید است. در فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، الکل میریستیل به عنوان غلیظ‌کننده، تثبیت‌کننده امولسیون و نرم‌کننده عمل می‌کند.

به عنوان یک ماده غلیظ‌کننده، الکل میریستیل قابلیت پخش شدن بیشتری را به یک محصول اضافه می‌کند. این یک ظاهر صاف و براق را فراهم می‌کند، احساس آبکی لوسیون‌های دست و بدن را کاهش می‌دهد و پس از احساس نرم و کمی مومی می‌دهد.

ایزوپروپیل میرستات
فروش ایزوپروپیل میرستات

ایزوپروپیل میریستات همچنین به عنوان یک امولسیون‌کننده برای مزایای تثبیت امولسیون استفاده می‌شود. امولسیون‌ها هم حاوی اجزای آب و هم روغن هستند. مخلوط کردن آب و روغن با هم باعث ایجاد پراکندگی قطرات روغن در آب می‌شود (و بالعکس). اگرچه این محصول باقی مانده و می‌تواند ته نشین شود، این دو مرحله می‌توانند از هم جدا شوند.

از میریستیل الکل می‌توان برای بهبود ثبات کلی امولسیون استفاده کرد در حالی که مزایای اضافی از طریق افزایش امولسیون‌کننده‌ها ارائه نمی‌شود. در آخر اینکه، الکل میریستیل اغلب در کرم‌ها، لوسیون‌ها و محصولات مراقبت از مو یافت می‌شود زیرا نرم‌کننده است. نرم‌کننده‌ها برای نرم کردن و تسکین پوست (یا مو) کار می‌کنند و در عین حال به عنوان عوامل انسداد نیز عمل می‌کنند.

آراشیدیل الکل

الکل آراشیدیل نوعی الکل چرب با زنجیره مستقیم است که به طور معمول از طریق هیدروژناسیون اسید آراشیدید یا اسید آراشیدونیک بدست می‌آید، که هر دو در روغن بادام زمینی وجود دارد. این ماده مومی است که به عنوان نرم‌کننده و ضخیم‌کننده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی عمل می‌کند.

به عنوان نرم‌کننده، الکل آراشیدیل برای نرم کردن و تسکین پوست (یا مو) کار می‌کند در حالی که به عنوان یک عامل انسداد نیز عمل می‌کند. پس از استفاده، عوامل انسداد یک لایه محافظ روی سطح پوست تشکیل می‌دهند، که به جلوگیری از تبخیر رطوبت طبیعی پوست کمک می‌کند. با گذشت زمان، این باعث افزایش هیدراتاسیون پوست با ایجاد تجمع آب در لایه شاخی (بالاترین لایه پوست) می‌شود. به عنوان یک ماده ضخیم‌کننده، الکل آراشیدیل به فرمولاسیون‌ها اضافه می‌شود تا ویسکوزیته آن‌ها افزایش یابد و در نتیجه محصولی تولید می‌شود که دارای بافت غنی است.

پلی وینیل الکل

قیمت پلی وینیل الکل (PVA) به عنوان یک پلیمر مصنوعی محلول در آب که برای اهداف مختلفی از جمله کاغذسازی، پارچه و انواع پوشش‌ها استفاده می‌شود. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، پلی وینیل الکل به عنوان یک ماده غلیظ‌کننده بر پایه ژل، ماده تشکیل‌دهنده فیلم و ماده اتصال دهنده عمل می‌کند. این ماده به دلیل قابلیت خشک شدن در یک لایه نازک روی سطح پوست که به راحتی از بین می‌رود، در فرمولاسیون ماسک لایه بردار صورت استفاده می‌شود. پلی وینیل الکل می‌تواند باعث تحریک پوست شود مگر اینکه با ترکیبات دیگری که از پوست محافظت می‌کنند مانند نرم‌کننده‌ها یا مواد ترمیم‌کننده پوست ترکیب شود.

الکل لانولین

لانولین که به آن موم پشم یا چربی پشم نیز گفته می‌شود، مومی است که توسط غدد چربی (روغنی) حیوانات پشمدار ترشح می‌شود. لانولین مورد استفاده انسان‌ها از نژاد گوسفند خانگی تهیه می‌شود که مخصوص پشم آن‌ها پرورش داده می‌شود. هیدرولیز لانولین باعث تولید الکل لانولین می‌شود، ماده‌ای که بیش از 100 سال در محصولات مراقبت از پوست به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است. یکی از عملکردهای الکل لانولین این است که با نگه داشتن قسمت‌های آب و روغن امولسیون از جدا شدن، به عنوان یک امولسیون‌کننده عمل می‌کند، به طور کلی امولسیون‌های w / o (آب در روغن) تشکیل می‌شود. بیشترین جست و جو در گوگل در مورد الکل با این مضمون که لانولین را از کجا بخریم صورت گرفته است.

الکل لانولین نیز به دلیل غلظت بالای کلسترول، نوعی مولکول چربی، برای پوست بسیار مفید است. کلسترول یک جز پطبیعی لایه شاخی است که حدود 25٪ از سد چربی پوست را تشکیل می‌دهد. سطح کلسترول در پوست با افزایش سن و همچنین در معرض قرار گرفتن معمول در معرض مواد حساس مانند مواد پاک‌کننده، خشک‌کننده و الکل غیر طبیعی، کاهش می‌یابد. وقتی پوست فاقد کلسترول باشد، می‌تواند خشک، پوسته پوسته و آسیب دیده به نظر برسد. استفاده موضعی از الکل لانولین می‌تواند به دوباره پر شدن سطح کلسترول پوست کمک کند. نتیجه بهبود عملکرد سد و افزایش آبرسانی به پوست است. کسانی که دارای پوست ظریف، حساس و خشک هستند احتمالاً بیشتر از محصولات حاوی الکل لانولین بهره‌مند می‌شوند.

ایزوپروپیل الکل

ایزوپروپیل الکل که به الکل مالش نیز معروف است، یک ترکیب شیمیایی بی‌رنگ و قابل اشتعال با بوی شدید است. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، ایزوپروپیل الکل به عنوان حلال عمل می‌کند و به سایر مواد در حل شدن کمک می‌کند. از حلال‌ها می‌توان برای نازک کردن فرمولاسیون، که پخش آن را آسان‌تر می‌کند، استفاده کرد. حلال‌ها همچنین می‌توانند با افزایش جذب مواد از طریق پوست، اثر مواد فعال را در فرمولاسیون افزایش دهند. در آخر، الکل ایزوپروپیل محصولات را با پایان سریع خشک می‌کند و بلافاصله پوست را چربی می‌دهد.

در حالی که ایزوپروپیل الکل مزایای زیادی را برای یک فرمولاسیون آرایشی فراهم می‌کند، اشکالاتی در این ماده وجود دارد. به عنوان مثال، از آنجا که الکل ایزوپروپیل یک الکل فرار است، می‌تواند عوارض جانبی مانند خشکی پوست، تحریک و سد پوست ضعیف را ایجاد کند. وقتی سد آن ضعیف می‌شود، مواردی مانند مواد حساسیت‌زا، باکتری و مواد تحریک‌کننده می‌توانند وارد پوست شده و باعث آسیب شوند. به علاوه، یک سد ضعیف اجازه می‌دهد تا رطوبت خارج شود، که می‌تواند منجر به خشکی و پوسته پوسته شدن پوست شود.

علاوه بر این، محصولات حاوی ایزوپروپیل الکل به دلیل اثرات چربی‌زدایی، می‌تواند برای کسانی که پوست چرب دارند جذاب باشد. با این حال، از بین بردن روغن‌های طبیعی پوست می‌تواند در واقع منجر به افزایش تولید چربی، و در نتیجه ایجاد براق شدن پوست و شکستگی شود.

الکل‌های C14-22

الکل‌های C14-22 مخلوطی از الکل‌های چرب مصنوعی با 14 تا 22 کربن در زنجیره آلکیل است. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست، الکل‌های C14-22 به عنوان تثبیت‌کننده امولسیون عمل می‌کنند. امولسیون‌ها هم حاوی اجزای آب و هم روغن هستند. مخلوط کردن آب و روغن با هم باعث ایجاد پراکندگی قطرات روغن در آب می‌شود (و بالعکس). اگرچه این محصول باقی‌مانده و می‌تواند ته نشین شود، این دو مرحله می‌توانند از هم جدا شوند. از یک تثبیت‌کننده امولسیون مانند الکل‌های C14-22 می‌توان برای بهبود ثبات کلی امولسیون و جلوگیری از جدا شدن فازهای روغن و آب استفاده کرد.

الکل SD 40

الکل SD 40 نوعی الکل دناتوره است که در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. “SD” مخفف “ویژه دناتوره شده” است، به این معنی که یک دناتورانس به اتانول اضافه شده است. “40” در نام ماده تشکیل‌دهنده نوع روش دناتوراسیون استفاده شده را نشان می‌دهد.

در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، الکل SD 40 به عنوان یک ماده ضد کف، قابض، ضد میکروب و یک حلال عمل می‌کند. الکل SD 40 را اغلب می‌توان در صابون‌ها و ضد عفونی‌کننده‌های دست که با عنوان “ضد میکروب” برچسب خورده است یافت، زیرا دارای فعالیت ضد باکتری و قارچ‌کش قوی است. به عنوان قابض، الکل SD 40 به تن دادن موقت و سفت شدن پوست و همچنین چربی‌زدایی پوست کمک می‌کند. در آخر، SD الکل 40 به عنوان یک حلال برای کمک به سایر مواد در محلول حل می‌شود. حلال‌ها همچنین می‌توانند فرمولاسیون‌ها را نازک کنند، که باعث سهولت در انتشار می‌شود.

منبع:

thedermreview.com/alcohol-in-skin-care/

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام
    من مقدار کم برای نمونه نیاز دارم، امکانش هست؟
    برندهایی که موجود دارین رو هم لطفا بهم بگین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید