ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید
[کل: 0 میانگین: 0]

خرید ستریمونیوم کلراید

پیشگامان شیمی به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان مواد اولیه آرایشی با چندین دهه سابقه فعالیت، ستریمونیوم کلراید را با بالاترین و خالص ترین کیفیت بعنوان امولسفایر در تولید محصولات ارایشی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید ستریمونیوم کلراید با ما تماس بگیرید.

ستریمونیوم کلراید چیست؟

نرم کننده مایع کاتیونی کواترنر مایع، که سازگاری بسیار خوبی با سورفاکتانت‌های غیر یونی و کاتیونی و بیشتر حلال‌های قطبی دارد.

ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride)، سیتریمونیوم بروماید و کلرید استئارتری مونیوم نمک‌های آمونیوم چهارگانه هستند. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، این مواد در فرمولاسیون نرم‌کننده‌های مو، رنگ و رنگ مو، سایر محصولات مراقبت از مو و در برخی از محصولات مراقبت از پوست نیز استفاده می‌شود.

ستریمونیوم کلراید یک ماده نرم‌کننده بسیار اقتصادی است که در بسیاری از شامپوها و نرم‌کننده‌ها استفاده می‌شود. به طور معمول در برخی از محصولات اقتصادی‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا تهویه مطبوع را با هزینه کم فراهم می‌کند. محصول کوات است. این ماده از روغن نارگیل و یک ماده پایه نفتی مشتق شده است، اما بیشتر از روغن نارگیل مشتق شده است.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

ویژگی‌های ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید با فرمول مولکولی CH3(CH2)15N(CI)(CH3)3, C19H42CIN بوی الکل مانند، مایع بی‌رنگ تا زرد کمرنگ، محلول در آب، pH (محلول 2٪) 3 – 5، فعالیت: 29٪ مواد فعال دارد.

نام شیمیایی واقعی این ماده استیل (هگزادسیل، به طور مناسب‌تر) تری متیل-آمونیوم کلراید (CTAC) است. این یک مولکول آمونیوم کواترن است (که به طور خلاصه کوات نامیده می‌شود)، و در گروه سر یک بار مثبت دارد.

 CTAC متعلق به خانواده‌ای از مولکول‌ها است که به عنوان سورفاکتانت‌های کاتیونی شناخته می‌شوند و می‌توانند به عنوان عوامل امولسیون یا تهویه استفاده شوند. برخی دیگر از مولکول‌های معمول استفاده شده در این گروه عبارتند از: ستریمونیوم بروماید (CTAB)، بهنتریمونیوم کلراید و کواترنیوم 15.

ستریمونیوم کلراید یک نرم‌کننده عالی با خاصیت ضد الکتریسیته ساکن، ضد وز و مهارکننده، دارای خواص امولسیون‌کننده است که می‌تواند روغن و آب را مخلوط کند، خصوصاً برای نرم کردن موهای زبر، خواص ضد میکروبی مؤثر است.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

تهیه کلرید تترامتیل آمونیوم

ستریمونیوم کلراید به طور موثر با واکنش تری متیل آمین و متیل کلراید تولید می‌شود.

                                                    N(CH3)3 + CH3Cl → N(CH3)4+Cl

این ماده توسط آلکیلاسیون آمونیوم کلرید با دی متیل کربنات در حضور کاتالیزور مایع یونی تولید می‌شود.

بجز در شرایط فوق‌العاده، معمولاً به عنوان منبع کاتیون بی‌اثر ضد Me4N+ استفاده می‌شود. به طور مشابه به عنوان یک عامل رسوب لیپوفیلی عمل می‌کند.

در غلظت‌های پایین، از آن در واکنش‌های زنجیره‌ای پلیمراز برای افزایش بازده و ویژگی استفاده می‌شود. نشان داده شده است که با تثبیت جفت باز AT، عملکرد 5-10 برابر در 60 میلی‌متر را افزایش می‌دهد.

عملکرد ستریمونیوم کلراید

قابلیت‌های تهویه ستریمونیوم کلراید به دلیل جاذبه الکترواستاتیکی بین گروه سر دارای بار مثبت سورفاکتانت کاتیونی و بارهای منفی است که در امتداد سطح رشته‌های مو ایجاد می‌شود. این جاذبه الکترواستاتیکی باعث می شود که مولکول‌های سورفاکتانت کاتیونی خود را به کوتیکول مو رسوب دهند، که به ایجاد یک سطح صاف‌تر کمک می‌کند و همچنین باعث کاهش موهای فراری ناشی از استاتیک می‌شود که در هوای سرد و خشک ممکن است رخ دهد.

نه تنها باعث تهویه می‌شود بلکه با جلوگیری از رشد باکتری در محلول‌های مایع به عنوان ماده نگهدارنده عمل می‌کند و بنابراین به ماندگاری بیشتر محصولات کمک می‌کند. این ماده همچنین یک سورفکتانت است: تا حدی محلول در آب و تا حدی محلول در روغن، به شما اجازه می‌دهد روغن و آب پراکنده شوند و از قوام خوب و کف تمیز کننده ملایم برخوردار شوند.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

مزایای استفاده از ستریمونیوم کلراید

یکی از اسرار صنعت این است که مواد تشکیل دهنده اغلب به صورت مخلوط به فروش می‌رسند. این باعث می‌شود که ترکیب آن‎ها در فرمول راحت‌تر باشد. این باعث کاهش زمان ساخت می‌شود که از لحاظ اقتصادی به صرفه تر می‌باشد. بعضی اوقات داشتن انواع مختلف مولکول برای نرم‌کننده به کل فرمول کمک می‌کند.

خاصیت ضد میکروبی از خود نشان می‌دهد: از رشد میکروارگانیسم‌ها جلوگیری می‌کند و ماندگاری فرمولاسیون‌ها را طولانی می‌کند.

به عنوان یک عامل ضد الکتریسیته ساکن عمل می‌کند: الکترون‌های تولید شده از طریق الکتریسیته ساکن را خنثی می‌کند. این امر به شانه زدن آسان موهای مرطوب کمک کرده و از ایجاد گره در مو جلوگیری می‌کند. این به نوبه خود باعث کنترل بیشتر موها می‌شود.

به عنوان یک امولسیون‌کننده عمل می‌کند: این روغن می‌تواند روغن و آب را مخلوط نگه دارد و از پراکنده شدن آن‌ها در ترکیبات جداگانه خود جلوگیری می‌کند که به پاک‌سازی آلودگی‌های جمع شده و لکه‌های مو کمک می‌کند.

به عنوان سورفاکتانت عمل می‌کند: یک سورفاکتانت موثر است زیرا هنگام استفاده از آن، کشش سطحی را کاهش می‌دهد و محصول را به طور مساوی توزیع می‌کند.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

موارد استفاده از کلرید استیمونیوم

به عنوان عوامل امولسیون، از سورفکتانت‌های کاتیونی می‌توان برای کمک به فرمول‌سازی در جذب انواع مختلف روغن‌های آبگریز در محلول استفاده کرد. آن‌ها غالباً در مخلوط‌هایی با یک سورفاکتانت غیر یونی استفاده می‌شوند.

این مخلوط‌ها می‌توانند میسل‌های بزرگ، یا قطرات امولسیون ایجاد کنند. میسل‌های روغن در آب خوشه‌هایی از مولکول‌ها با یک مرکز یا هسته روغنی است که از دم‌های غیر‌قطبی مواد فعال کننده سطح تشکیل شده و توسط پوسته بیرونی تشکیل شده توسط قسمت قطبی مولکول احاطه شده است.

قسمت قطبی پوسته محلول در آب است و فضای داخلی میسل می‌تواند یک روغن محلول در آب، مانند سیلیکون را کپسول کند. سپس این ذره پیچیده می‌تواند در یک محلول آبی مانند نرم کننده مو یا فرمول شامپو پخش شود. (همچنین میسل‌های موسوم به میسل‌های آب در روغن وجود دارند که در آن گروه‌های قطبی در قسمت داخلی میسل قرار دارند و قسمت‌های محلول در روغن در قسمت خارجی میسل قرار دارند).

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

نمونه متداول چنین مخلوطی ستریمونیوم کلراید، trideceth-12 (سورفاکتانت غیر یونی) و آمودایمتیکون است. این دو سورفاکتانت آمودایمتیکون را که محلول در آب نیست، احاطه کرده‌اند. مجموع حاصل از هر سه مولفه به دلیل ماهیت آب دوست پوسته میسل در آب قابل پخش است. با این حال، باید توجه داشت که این مخلوط به منظور سهولت در تولید شامپو یا نرم کننده، در آب قابل پخش است. این مخلوط در حین استفاده از محصول دست نخورده باقی نمی‌ماند و نباید استنباط کرد که داشتن این سه جزء در یک فرمول، آمودایمتیکون به محض اینکه به مو مالیده شود را در آب محلول می‌کند.

هنگامی که محصول واقعی روی موهای مرطوب در زیر دوش قرار می‌گیرد، کل مواد تجزیه می‌شود و هر یک از اجزا همان کاری را انجام می‌دهد که معمولاً انجام می‌دهد. سورفاکتانت غیر یونی با شستشوی مو شسته می‌شود. آمودایمتیکون با بار مثبت و سورفاکتانت کاتیونی هر کدام (به طور جداگانه) بر روی سطح مو رسوب می‌کنند.

آمودایمتیکون تنها می‌ماند و بنابراین در حالت نامحلول در آب قرار دارد و خشک می‌شود و یک فیلم تشکیل می‌دهد، که ظاهری براق و ابریشمی به مو می‌بخشد. علیرغم این واقعیت که محلول در آب نیست، مشخص شده است که آمودایمتیکون در برابر تشکیل انباشته مقاومت می‌کند و اکثر کاربران نتایج بسیار خوبی را با محصولات حاوی آمودایمتیکون گزارش کرده‌اند.

استفاده غیر آرایشی از ستریمونیوم کلراید

از این ترکیب در مواد ضدعفونی‌کننده استفاده می‌شود.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

آیا ستریمونیوم کلراید بی‌خطر است؟

طبق پنل تخصصی CIR، آن‌ها نتیجه گرفتند: “نتیجه گیری اصلی برای ستریمونیوم بروماید، کلرید ستریمونیوم و کلرید استئاتریمونیوم این بود که این مواد” برای استفاده در محصولات شستشو ایمن هستند و در غلظت‌های حداکثر 0.25 برای استفاده ایمن هستند. شامپو یک محصول شستشو دهنده است، بنابراین محدودیتی در میزان استفاده شما وجود ندارد.

LD50 = 25 میلی گرم در کیلوگرم (موش p.p) 40  میلی گرم در کیلوگرم (موش، s.c.) ؛ 50 میلی گرم در کیلوگرم (موش صحرایی) برای موجودات آبزی بسیار سمی است.

فروش ستریمونیوم کلراید

آیا می دانید که می توانیدستریمونیوم کلراید با کیفیت بالا و قیمت رقابتی را از کجا خریداری کنید؟ پیشگامان شیمی بهترین گزینه شماست. این شرکت به عنوان نماینده BASF افتخار شیمیایی ، از سال 2001 تأمین کننده حرفه ای مواد اولیه آرایشی از چین و آلمان است. اگر نیاز به خرید این ماده دارید ، لطفاً با ما تماس بگیرید.

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

سایر مقالات:

بهبود دهنده های طبیعی نان
التهاب لثه
اضطراب
آنتي اکسيدان ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید