فروش روغن بزرک

روغن بزرک

روغن بزرک با بالاترین كیفیت كه به عنوان واسطه‌ای برای رنگ روغن استفاده می شود. براقیت و شفافیت را افزایش می‌دهد. هنگامی که به رنگ روغن اضافه می‌شود، کیفیت ملایم و “لغزنده” اضافه می‌کند.

روغن بزرک که به آن روغن دانه کتان یا روغن کتان نیز می‌گویند (به شکل خوراکی آن)، روغنی بی‌رنگ تا مایل به زرد است که از دانه‌های خشک و رسیده گیاه کتان به‌دست می‌آید (Linum usitatissimum).

روغن بـزرک پرکاربردترین روغن است زیرا در هنگام خشک شدن سخت‌ترین و مقاوم‌ترین طیف رنگ را تشکیل می‌دهد.

روغن بـزرک  مانند تمام روغن‌های خشك‌كننده هنری، با جذب اکسیژن سخت می‌شود. همانطور که اکسید می‌شود، در سطح مولکولی نیز پلیمری می‌شود. روغن بزرک تصفیه‌شده قلیایی به دلیل داشتن اسید کم تمایل کمتری به زرد دارد.

روغن بزرک

روش تولید روغن بزرک

این روغن توسط خرد کردن بذر کتان گرم شده در بخار برای تولید مقادیر بیشتری روغن نسبت به پرس سرد است. این روغن با استفاده از روش پرس گرم‌شده با بخار از دانه کتان (Linum Usitatissimum) استخراج می‌شود.

روغن بزرک تصفیه‌شده از دانه‌های کتان فشرده شده و با استفاده از فرآیند قلیایی تصفیه می‌شود. این روغن کم اسید تقریباً به همان اندازه سبک و خالص است که بدست می‌آید. برای نازک شدن رنگ روغن از روغن روغن بزرک استفاده کنید و درخشندگی و شفافیت آن‌ها را افزایش دهید.

  • مقدار اسید (میلی‌گرم KOH / گرم): 2-4
  • رنگ (گاردنر، حداکثر): 5
  • مقدار ید: 170–190
  • ویسکوزیته (گاردنر-هولت در دمای 25 درجه سانتی‌گراد): A1 – A
  • شکل ظاهری (در دمای 25 درجه سانتی‌گراد): شفاف / شفاف
  • وزن مخصوص (در 25 درجه سانتی‌گراد): 0.923
  • وزن هر گالن (در دمای 25 درجه سانتی‌گراد): 7.71 پوند

روغن بزرکویژگی ها و کاربردهای روغن بزرک

یک روغن عالی، ارزان قیمت و برای نقاشی رنگ روغن، روغن بذر تصفیه‌شده قمار دقیقاً همان چیزی است که شما در صورت انجام کارهای هنری به آن نیاز دارید. روغن بذر کتان از دانه‌های کتان ساخته می‌شود.

برای اهداف نقاشی، روغن بزرک تصفیه‌شده و سرد  قلیایی بهترین انتخاب هستند. آن‌ها بسته به مقدار استفاده شده، براقیت و شفافیت را به رنگ‌ها اضافه می‌کنند.

روغن بـزرک یک روغن خشک‌کننده است، به این معنی که می‌تواند به صورت جامد پلیمری شود. روغن بزرک به دلیل خاصیت تشکیل‌دهنده پلیمر، می‌تواند به تنهایی مورد استفاده قرار گیرد و یا با ترکیب روغن‌های دیگر، رزین‌ها یا حلال‌ها به عنوان آغشته‌کننده، پایان‌دهنده روغن خشک‌شده یا لاک الکل در پایان چوب، به عنوان یک اتصال‌دهنده رنگدانه در رنگ‌های روغن، به عنوان یک ماده مخلوط شود.

موارد استفاده اضافی:

  • محصولات مراقبت از حیوانات
  • به عنوان یک ماده ثابت‌کننده نخ
  • بازدارنده زنگ‌زدگی و روان‌‌کننده زینت ترکیبی برای دکوراسیون قالب طبقات خاکی
  • خوراک حیوانات
  • روان‌کننده صنعتی
  • نگهداری چرم و پارچه روغنی

فروش روغن بزرک

شما برای تهیه روغن بزرک می‌توانید به سایت معتبر پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شما می‌توانید بهترین مواد در هر زمینه‌ای را که می‌خواهید از این شرکت تهیه کنید. موادی که توسط این تیم تأمین می‌شود در تمامی زمینه‌های پزشکی و دارویی، صنعتی، آرایشی بهداشتی و… است.

سایر مقالات:

محصولات مراقبت از پوست
انقضا شامپو
پسوریازیس
اختلالات پوستی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید