فروش استئارات روی

استئارات روی

فروش استئارات روی

استئارات روی (زینک استئارات) یک پودر سفید و نرم و بدون بو، با وزن مولکولی 632 است. ویژگی برجسته آن اندازه ذرات بسیار کوچک از مواد با کیفیت بالا است که می‌تواند قطر کمتر از یک میکرون داشته باشد.

در مقایسه با سایر استئارات‌های فلزی، استئارات روی دارای نقطه ذوب کم (120 درجه سانتی‌گراد) است – به این معنی که هنگام گرم شدن بسیار یکنواخت پخش می‌شود.

درجه حرارت: 130 درجه سانتی‌گراد

تراکم: 1.1 گرم سانتی‌متر

محلول در آب، الکل اتیل و دی اتیل اتر است. محلول در اسیدها.

غیر سمی در درجه‌های فنی، درصد روی ممکن است بسته به کاربرد مورد نظر متفاوت باشد.

خواص شیمیایی و فیزیکی استئارات روی

فرمول آن ZN (C17H35COO) 2 است، ساختار مولکولی RCOOZnOOCR است (R گروه آلکیل استئارات صنعت است)، قابل احتراق است، وزن مخصوص 1.095 است، نقطه اشتعال 900 ℃ است، تراکم 1.095 است، نقطه ذوب 130 ℃ است.

استئارات روی در حلال آلی حل می‌شود، هنگامی که در معرض سرما قرار می‌گیرد، ژله می‌شود، در صورت برخورد با اسید قوی، می‌تواند به اسید استئاریک و روی مربوطه تجزیه شود. خاصیت روانکاری، رطوبت، غیر سمی، کمی تحریک‌کننده، غیر آلاینده و غیر خطرناک دارد.

رای اینکه استارات روی در بنزن حل شده و استئارات کلسیم محلول در بنزن است، می‌توان استئارات کلسیم و استئارات روی را از هم جدا کرد. استئارات روی در حلال‌های قطبی محلول نیست، اما در صورت گرم شدن، در ماده مرکب معطر هیدروکربن‌های کلر شده حل می‌شود.

استئارات روی

ویژگی ها و کاربردهای استئارات روی

استئارات روی به طور عمده در صنایع پلاستیک و لاستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد، جایی که به عنوان ماده روان‌کننده و آزاد کننده یا پودر کننده استفاده می‌شود. استئارات روی به عنوان پاک‌کننده اسید و کمک به پردازش در برخی از کاربردهای پلی الفین عمل می‌کند. علاوه بر این، ساینده کاغذهای سمباده‌ای را بهبود می‌بخشد و به عنوان ماده‌ای مؤثر در رنگ‌ها و پوشش‌ها عمل می‌کند.

در ساخت و ساز، استئارات روی پودر شده به عنوان عوامل آبگریز برای گچ استفاده می‌شود. استئارات‌های روی به اشکال مختلف محصول – به عنوان محصولات پودری یا کم گرد و غبار – و به عنوان مشتقات مواد اولیه حیوانی یا گیاهی در دسترس است.

این ماده به طور کلی در صنایع لاستیک، پلاستیک، پوئستر، ساینده، پوشش، جوهر چاپ و PVC استفاده می‌شود.

در ساخت قرص؛ در پودرها و پمادهای آرایشی و دارویی. به عنوان عامل صاف‌کننده و سنباده در لاک‌ها. به عنوان روان‌کننده خشک‌کننده و گرد و غبار لاستیک. به عنوان یک ماده آزاد کننده قالب پلاستیکی؛ به عنوان یک عامل ضد آب برای بتن، کاغذ و منسوجات.

زینک استئارات در فرمولاسیون های آرایشی و بهداشتی برای افزایش خاصیت چسبندگی استفاده می‌شود. همچنین از آن به عنوان عامل رنگ‌آمیزی استفاده می‌شود. این مخلوطی از نمک روی اسیدهای استئاریک و پالمیتیک است.

کاربرد به طور گسترده‌ای به عنوان عامل آزادسازی برای تولید انواع مختلفی از اشیا rubber لاستیک، پلی‌اورتان، سیستم پردازش پلی‌استر، متالورژی پودر دارد. در محصولات آرایشی، استئارات روی ماده روان‌کننده و غلیظ‌کننده‌ای برای بهبود بافت است. این ماده یک “فعال‌کننده” برای جوشکاری لاستیک توسط گوگرد و شتاب‌دهنده‌ها است.

استئارات روی

فروش استئارات روی

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را در بسته‌بندی‌های 25 کیلوگرمی به مشتریان عزیز ارائه می‌دهد.

این شرکت واردکننده مواد اولیه صنایع غذایی و داویی می‌باشد. شما مشتریان عزیز جهت خرید کارنوباواکس، خرید پودر زرده تخم مرغ، خرید زایلیتول، خرید فولیک اسید، خرید پودر نارگیل، خرید اسید فسفریک، خرید ویتامین D، خرید تیمول با ما تماس بگیرید.

سایر مقالات:

پسوریازیس
اختلالات پوستی
بطری پلاستیکی آب
مقایسه ویتامین K و پتاسیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − 2 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید