کارنوباواکس

فروش کارناباوکس، قیمت کارناباوکس

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید کارنوباواکس

کارنوباواکس یک موم 100٪ طبیعی است، عاری از سموم دفع آفات و در آنجا یکی از بهترین انتخاب‌ها در محصولات غذایی است. متداول‌ترین کاربرد آن از ماده لعاب‌دهنده یا روکش آب نبات است که در آب‌نبات‌ها و آدامس‌ها استفاده می‌شود. ماده لعاب ماده‌ای طبیعی یا مصنوعی است که برای جلوگیری از ریزش آب از روی سطح و ایجاد محافظت دیگری مانند عدم تخریب، از روکش مومی، همگن استفاده می‌کند و به افزایش ماندگاری محصول کمک می‌کند.

کارنوباواکس سخت‌ترین موم است که در طبیعت یافت می‌شود، حتی سخت‌تر از بتن. به دلیل وجود دمای ذوب بالا در حدود 85 درجه سانتی‌گراد و سختی آن، پوشش بسیار خوبی به آب‌نبات‌ها می‌بخشد. در بیشتر فرمولاسیون‌های عامل لعاب، موم‌های طبیعی دیگری مانند مثلاً موم زنبور عسل اضافه می‌شوند. موم زنبور عسل و کارناوبا از براقیت بسیار بالایی برخوردار بوده و درخشش زیبایی را به شما می‌بخشد. مخلوط کردن این دو، روشی را فراهم می‌کند که به راحتی قابل استفاده بر روی سطوح است.
خرید موم کارنوباواکس
کیسه‌های 25 کیلویی

کارنوباواکس چیست؟

کارنوباواکس، همچنین موم برزیل (Brazil wax) یا موم سیرا نامیده می‌شود، موم گیاهی از درخت کارنوبا (که به آن «درخت زندگی» نیز گفته می‌شود) بوجود آمده است. موم کارناوبا از نخل برزیلی به نام Copernica Cerifera تهیه می‌شود و از برشته‌هایی که بریده می‌شوند، خرد می‌شوند و خشک می‌شوند. سپس موم به صورت پودر می‌شود، که ذوب‌شده، صاف می‌شود، تصفیه می‌شود و برای استفاده تجاری در بلوک‌ها شکل می‌گیرد.

موم کارنوبا سخت‌ترین موم طبیعی در برابر زمین است. همچنین به آن موم نخل یا موم برزیل گفته می‌شود که از برگ درخت کارناوای برزیل گرفته می‌شود.

موم کارنوبا به عنوان یک ماده غذایی به عنوان له‌کننده مواد غذایی و به عنوان یک عامل سخت‌کننده یا عامل ژل‌کننده در تعدادی از محصولات، به دلیل سختی و دمای ذوب بالا استفاده می‌شود.

نام‌های جایگزین موم کارناوبا شامل موم برزیل است که بخاطر این است که این گیاه خاص فقط در قسمت‌های خاصی از کشور آمریکای جنوب وجود دارد کاملاً حس می‌شود. شایان ذکر است که توجه داشته باشید که موم نخل برای بسیاری از انواع مختلف موم نخل، از جمله مواردی از کشور اندونزی که پایداری و تأثیر محیطی آن را زیر سوال می‌برد، برچسب کاملی دارد.

موم کارنوباواکس یک موم گیاهی است که به عنوان “درخت زندگی” شناخته شده است. موم کارنوبا سخت‌ترین موم طبیعی است. در تجارت، به طور گسترده‌ای در:

  • لوازم آرایشی و بهداشتی
  • مراقبت از بدن
  • مواد غذایی
  • دارویی
  • خودرو و سایر صنایع استفاده می‌شود.

موم کارنوبا یک ماده شگفت‌انگیز برای استفاده در لوازم آرایشی طبیعی است.

از آنجا که این ماده صرفاً از یک منبع گیاهی حاصل می‌شود، موم کارنوبا وگان است و اغلب به عنوان جایگزین خوبی برای موم زنبور عسل و سایر محصولات غیر گیاهی مانند ژلاتین دیده می‌شود.

کارنوباواکس چیست

تولید کارنوباواکس

نام علمی درخت کارناوای برزیل Copernicia Cerifera است. این درخت می‌تواند به ارتفاع 45 پا یا 15 متری برسد و دارای تاج بزرگی و متراکم از برگ‌های سبز روشن است.

اما یک صید وجود دارد: فقط درختان کارناوبا در شمال شرقی برزیل می‌توانند موم تولید کنند. با کاشت درختان در مناطق خشک دیگر مانند آفریقا و سریلانکا سعی شده است موم کارناوبا تولید شود. کشاورزان همچنین این گیاه را در بخش‌های دیگر آمریکای جنوبی کشت می‌کردند.

با این حال، فقط درختانی که در شمال برزیل پرورش یافته‌اند قادر به تولید بالاترین درجه کارناوای زرد شماره 1 هستند که در اکثر برنامه‌های کاربردی خودرو انتخاب برتر است. در آنجا وجود دارد که درختان برای محافظت از سطوح بالای برگ و فوقانی برگ در مقابل از دست دادن رطوبت در فصول خشک سال معمولی، یک کت موم کارناوبا ترشح می‌کنند.

کشاورزان برگ‌ها را از ماه سپتامبر تا مارس برداشت و برش می‌دهند. برای جمع‌آوری موم پودری، برگ‌ها در زیر آفتاب باقی می‌مانند تا خشک شوند. موم ذوب‌شده، صاف و سرد می‌شود تا محصول نهایی تولید شود. بسته به کیفیت پردازش و سن برگ‌ها، موم از رنگ زرد یا قهوه‌ای برخوردار خواهد بود.

در این مرحله، موم کارناوبا به اندازه بتن سخت خواهد بود. تولیدکنندگان باید تولید موم خالص کاروابا را با تقطیر نفتی، حلال‌ها و سایر روغن‌های اساسی یا موم‌ها تولید کنند تا یک قوام کارآمد تولید کند. این موم کارناووا است که در فروشگاه لوازم جانبی مورد علاقه شما فروخته می‌شود.

مشخصات فنی کارنوباواکس

PropertyValue
GradeType 1 NF
FormFlakes
Melting Point (Open Cap. Tube USP Class II)80–86° C
Flash Point, Minimum (ASTM D92-78)310–318° C
Acid Value2–7
Saponification Value78–95
Paraffinic Hydrocarbons2% Maximum
ColorYellow

موم کارنوبا از استرهای اسید چرب (80-85٪)، الکل‌های چرب (10-16٪)، اسیدها (3-6٪) و هیدروکربن‌ها (1-3٪) تشکیل شده است. این حدود 20٪ دی‌استیل‌های چربی استری شده، 10٪ متیوکسیلات یا اسید سینامیک هیدروکسیله شده و 6٪ اسیدهای چرب هیدروکسیله شده است.

فروش کارنوبا واکس

خواص کاربرد کارنوباواکس:

موم کارنوبا دارای خواص امولسیون بسیار خوبی است و دارای قابلیت اتصال به روغن بسیار مناسب برای روغن‌های استریو و روغن‌های معدنی می‌باشد. همچنین نقطه ذوب ژل را افزایش می‌دهد، به این ترتیب آن را به افزودنی‌های ترجیحی در رژ لب‌ها، مومیایی‌های لب و ریمل مژه و ابرو می‌دهد. این سطوح براق و لغزنده را فراهم می‌کند.

موم کارناوبا، هنگامی که به عنوان بخشی از یک پوشش میوه شکل می‌گیرد، اساساً برای کاهش تبادل گاز بین سطح میوه و جو عمل می‌کند. این امر باعث کاهش میزان تنفس و کاهش وزن میوه می‌شود. استفاده از موم کارناوبا در پوشش‌های میوه باعث درخشندگی بهتر میوه می‌شود اما همچنین از حمله قارچی جلوگیری کرده و پوسیدگی را به تعویق می‌اندازد. صادرات میوه در مسافت‌های طولانی، استفاده از روکش میوه را ضروری می‌کند.

استفاده از کارنوباواکس به عنوان روکش قرص در حال حاضر سالهاست که شناخته شده است. شرکت‌های داروسازی نه تنها برای ایجاد یک سطح صاف روی قرص‌ها از واکس کارناوبا استفاده می‌کنند بلکه از آن استفاده می‌کنند زیرا لایه موم نیز در زمان آزاد شدن داروهای قرص تأثیر دارد.

کاربرد موم کارنوباواکس

چه چیزی کارنوباواکس را خاص می‌کند؟

علاوه بر این که یک ماده آلی به طور طبیعی مشتق شده است، موم کارناوبا حاوی مقدار زیادی اسید و مایع دی اکسید متیوکسی است. اولی یک ترکیب غربالگری UV-B است که در ساخت فرمولاسیون‌های آرایشی و محصولات ضد آفتاب مورد استفاده قرار می‌گیرد. مورد دوم به دلیل روانکاری، مقاومت در برابر اکسیداسیون و پایداری حرارتی بالا شناخته شده است.

بر اساس حقایق ذکر شده فوق، کارنوباواکس خاص است زیرا:

از نقطه ذوب بالایی در دمای 185 درجه فارنهایت یا 85 درجه سانتی‌گراد برخوردار است.
این سطح را در برابر اشعه ماوراء بنفش مضر و آسیب‌رسان محافظت می‌کند.
در آب و اتانول کاملاً نامحلول است، از این رو ضد آب، ضد آب بودن و محافظت در برابر آلاینده‌های زیست محیطی یا صنعتی بسیار عالی است.
این ماده غیر سمی، کم فشار و دارای خاصیت نرم‌کننده عالی است.
می‌توان برای تولید براق شبیه به آینه جلا داد.

موم‌های اتومبیل که با بالاترین درجه موم کارناوبا زرد رنگ تهیه شده‌اند، از رنگ در معرض شدید اشعه ماوراء بنفش، اکسیداسیون، رطوبت و گرمای شدید محافظت می‌کنند. از همه مهم‌تر، موم کارناوبا براق، براق و براق شدید به رنگ می‌بخشد.

کاربرد موم کارنوباواکس

از کارنوباواکس در محصولات آرایش و مراقبت شخصی استفاده می‌شود تا از جدا شدن عناصر مایع و روغن جلوگیری شود. همچنین باعث ایجاد یک قوام خامه‌ای می‌شود و به برخی از وسایل مانند رژ لب، ساختار آن‌ها کمک می‌کند تا بتواند قالب‌ریزی و فرم شود.

از آنجایی که کارنوباواکس یک مشتقات گیاهی است، به کار رنگ خودرو آسیب نمی‌رساند و اتومبیل‌ها را در برابر آب و هوا و آفتاب نیز به همان روشی که می‌کند باعث خرد شدن نخل در طبیعت می‌شود، محافظت می‌کند. موم کارنوبا مانع بسیار خوبی در برابر ترکیدن پرندگان، اشکالات و باران‌های اسیدی است و باعث می‌شود خودرویی جدید به نظر برسد.
بسیاری از غذاها حاوی موم کارناوبا هستند. به عنوان یک ماده گیاهی گیاهی، برای مصرف انسان بی‌خطر است و اغلب از آن به عنوان ماده ضد پخت و پز یا روکش استفاده می‌شود و به عنوان ماده ای در برخی آب‌نبات‌ها، نعناع‌ها، یخ‌زدگی‌ها و سس‌ها – از جمله سایر محصولات است.
همچنین در بسیاری از محصولات دیگر از جمله نخ دندان، لیوان‌های کاغذی استفاده می‌شود (روکش موم آن‌ها را آب محکم نگه می‌دارد)، پولیش کف و دئودورانت.

سایر محصولات ما: ویتامین D

فروش کارنوباواکس:

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز،محصول موم کارنوبا واکس مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت کارنوباواکس

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

منابع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید