اکسید روی (زینک اکساید)

خرید اکسید روی (زینک اکساید)

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

اکسید روی یا همان زینک اکساید، یک ماده معدنی سفید و پودری با سابقه طولانی در استفاده به عنوان حفاظت از اشعه UV خورشید است. زینک اکساید ترکیب شیمیایی است که در آب قابل حل نیست، در صورتی که ترکیب ایمن برای استفاده در صنعت غذایی می‌باشد. زینک اکساید در محصولات صنعتی و آرایشی بهداشتی از جمله رنگ، مواد آرایشی و روان‌کننده‌ها استفاده می‌شود. 

استفاده و مزایای اکسید روی:

اکسید روی در طیف گسترده‌ای از محصولات آرایشی و مراقبت شخصی از جمله:

  • آرایش
  • محصولات ناخن
  • لوسیون‌های بچه
  • صابون‌های حمام و پودر پا استفاده می‌شود.

اکسید روی در محافظ‌های پوستی مانند پماد پشم گوسفند و محصولات ضدآفتاب نیز کاربرد دارد.

زینک اکساید به عنوان یک عامل پرکننده و رنگی و در داروهای بدون نسخه، به عنوان یک محافظ پوست و یک کرم ضد آفتاب استفاده می‌شود. این محصول با بازتاب و پراکندگی اشعه ماوراء بنفش به عنوان یک کرم ضد آفتاب کار می‌کند. 

در صنایع دارویی این ترکیب با نام زینک اکساید در پودرهای بچه، انواع پمادهای سوختگی، کرم‌های ضد آفتاب، شامپو ضدشوره و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. پماد زینک اکساید در درمان بسیاری از ضایعات پوستی مستعد عفونت مثل سوختگی‌ها، اگزمای پوست، خراشیدگی‌ها و گزش حشرات بکار برده می‌شود. ضد التهاب خفیف پوستی و همچنین در ترکیب کالامین به عنوان ضد خارش کاربرد دارد.

اکسید روی دارای خواص مرطوب‌کننده، آنتی‌بیوتیکی و دئودورانت است. به دلیل آثار ضد سبوم و منعکس‌کننده اشعه UV در ترکیب کرم‌های ضد آفتاب نیز استفاده می‌شود.

سایر کاربردها:

  • دارای رسانایی حرارتی بالا
  • آنتی‌بیوتیک
  • مواد محافظ اشعه UV
  • پلاستیک
  • سرامیک
  • شیشه
  • چوب
  • سیمان
  • رنگ
  • گریس
  • چسب
  • باتری
  • رنگ‌دانه
  • پودر بچه
  • پمادهای پوستی
  • کرم‌های ضد آفتاب
  • شامپو ضد شوره
  • درمان سوختگی
  • اگزما
  • خراشیدگی
  • ضد خارش

کاربرد دارویی اکسید روی:

طبق تحقیقات انجام شده زینک اکساید در صنعت دارو و بهداشت موجب رشد سلول‌های جدید، بهبود پوست سوخته و همچنین ترمیم زخم‌ها می‌شود. روی برای واکنش‌های آنزیمی، سلامتی ایمنی بدن و سنتز DNA بسیار مهم است. زینک اکساید یکی از مهم‌ترین ترکیب‌های مواد معدنی آرایشی است. به لحاظ اینکه زینک اکسید توسط پوست قابلیت جذب ندارد بنابراین باعث هیچ گونه حساسیت پوستی ایجاد نکرده و حساسیت زا و جوش زا نمی‌باشد.

همچنین در تولید دئودورانت‌ها و صابون‌ها کاربرد دارد. این ترکیب در حذف بوی بد بدن و جلوگیری از رویش باکتری‌ها کمک می‌کند و به خوبی موجب تسکین هر گونه حساسیت پوستی می‌شود.

**** فلز روی را به طور طبیعی می‌توان در پوسته زمین استخراج کرد در صورتی که اکسید روی مورد استفاده در صنعت غذا و دارو به صورت مصنوعی تهیه می‌شود.****

فروش اکسید روی:

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول اکسید روی مورد نیاز صنایع دارویی را بهترین قیمت و بهترین کیفیت در بسته‌بندی‌های 25 کیلوگرمی تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

سایرمحصولات ما: اسید آسکوربیک

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − 4 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید