اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

حرید اسید استئاریک

شرکت پیشگامان شیمی اسید استئاریک را با برند KLK گریدهای 1801،1803 و 1810 از کشور مالزی و برند ویلمار اندونزی گریدهای 1810،1838،1843 در بسته بندی های 25 کیلویی گرید صنعتی و آرایشی وارد می کند.

بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی

درصد خلوص : 92% flakes

اسید استئاریک (Stearic Acid) چیست؟

یک اسید چرب اشباع با یک زنجیره 18 کربن است، که فرمول شیمیایی آن C17H35CO2H است. این ماده جامد مومی شکل و بی‌رنگ است که تقریباً نامحلول در آب است.

اسید استئاریک، همچنین با نام Octadecanoic Acid، یکی از رایج‌ترین اسیدهای چرب با زنجیره بلند است. این ماده به صورت ترکیبی در چربی‌های طبیعی حیوانات و گیاهان یافت می‌شود.

اسید استئاریک تجاری ترکیبی از مقادیر تقریباً مساوی اسیدهای استئاریک و اسید پالمیتیک و مقادیر کمی از اسید اولئیک است. این ماده در ساخت:

  • شمع
  • لوازم آرایشی
  • صابون‌های اصلاح
  • روان‌کننده‌ها و داروها به کار می‌رود.

از این ماده به همراه روغن کرچک برای تهیه نرم‌کننده‌ها در اندازه نساجی استفاده می‌شود.

در آتش‌بازی‌ها، استاریک اسید اغلب برای پوشاندن پودرهای فلزی مانند آلومینیوم و آهن استفاده می‌شود. این امر از اکسیداسیون جلوگیری می‌کند، و اجازه می‌دهد تا ترکیب‌ها برای مدت طولانی‌تری ذخیره شوند.

این ماده یک روان‌کننده رایج در هنگام قالب‌گیری تزریق و فشار دادن پودرهای سرامیکی است. همچنین از آن به عنوان یک قالب برای لاتکس کف استفاده می‌شود که در قالب‌های سنگی پخته می‌شود.

نام آن ناشی از یک کلمه یونانی است که به معنی خاکستری است. نمک‌ها و استرها اسید استئاریک به نام استئارات‌ها نامیده می‌شوند. اسید استئایریک یکی از رایج‌ترین اسیدهای چرب اشباع موجود در طبیعت است که پس از اسید پالمیتیک یافت می‌شود.

اسید استئاریک چگونه تولید می‌شود؟

تولید اسید استئاریک
تولید اسید استئاریک

در طبیعت اسیداستئاریک در چربی‌ها و روغن‌های گیاهان و حیوانات یافت می‌شود. چربی حیوانات به طور معمول از 30٪ اسید استئاریک تشکیل شده‌اند. اکثر روغن‌های گیاهی 5٪ از حجم خود را از اسید آمینه دریافت می‌کنند، به جز کره‌کاکائو و کره شی باتر، که حاوی 9 برابر اسید استئاریک بیشتر است.

برای جداسازی ماده، چربی یا روغن حاوی اسید آمینه گرم تحت فشار قرار می‌گیرد. سپس، مواد در آب جوش داخل دستگاه تقطیر قرار می‌گیرند. این دستگاه با جوشاندن نمونه‌های چربی یا روغن، بخار داده شده را جلب می‌کند و سپس آن را از طریق یک سری سیم‌پیچ‌های سرد منتقل می‌کند. افت ناگهانی دما باعث می‌شود اسید استئاریک متراکم شود و به یک مایع تبدیل شود. سپس می‌توان آنرا خنک کرد تا یک ماده جامد مومی تولید شود.

این ماده از مخلوط این چربی‌ها و روغن‌ها با آب با فشار و دمای بالا (بیش از 200 درجه سانتی‌گراد) تهیه می‌شود که منجر به هیدرولیز تری‌گلیسیرید می‌شود. سپس مخلوط حاصل تقطیر می‌شود. از لحاظ بیوسنتز آن، اسید استئاریک از طریق کربوهیدرات‌ها از طریق دستگاه سنتز اسید چرب تولید می‌شود.

کاربردهای اسید استئاریک

اسیداستئاریک به طور عمده در تولید مواد پاک‌کننده، صابون و لوازم آرایشی مانند شامپو و محصولات کرم اصلاح استفاده می‌شود. بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین کاربرد استئاریک اسید در تولید شمع است. این موم شمع را سخت می‌کند، بنابراین قدرت شمع را فراهم می‌کند. اسید استئاریک همراه با روغن کرچک برای تهیه نرم‌کننده‌ها در صنایع نساجی به‌کار برده می‌شود.

ارزان بودن و در دسترس  اسیداستئاریک رابرگرید باعث می‌شود از آن در تولید شمع استفاده می‌شود، و به عنوان سخت‌کننده در تولید آب‌نبات در هنگام مخلوط با قند ساده و شربت ذرت استفاده می‌شود. همچنین برای تولید مکمل‌های غذایی استفاده می‌شود. در آتش‌بازی، اسید استئاریک اغلب برای پوشاندن پودرهای فلزی مانند آلومینیوم و آهن استفاده می‌شود.

این ماده مانع از اکسیداسیون می‌شود پس اجازه می‌دهد ترکیب‌ها برای مدت زمان بیشتری ذخیره شوند. اسید استاریک یک روان‌کننده رایج در قالب تزریق و پرس‌کردن پودرهای سرامیکی است. این نیز به عنوان یک قالب برای لاتکس فوم استفاده می‌شود که در قالب‌های سنگ پخته می‌شود.

این ماده به عنوان یک ماده ضدعفونی‌کننده عمل می‌کند، ماده‌ای که باعث کاهش فشار سطح روغن‌ها می‌شود. روغن‌ها دارای کشش سطحی بالاتری نسبت به آب معمولی هستند، به همین دلیل قطرات آب به راحتی با روغن مخلوط نمی‌شوند.

با کاهش کشش سطحی روغن، اسید استئاریک به آب اجازه می‌دهد تا با مولکول‌های روغن ترکیب شود و آن‌ها را از بین ببرد. در نتیجه، اسید استاریک به از بین‌بردن کثیفی، عرق و سبوم اضافی پوست و مو کمک می‌کند.

این باعث می‌شود آن را به عنوان یک ماده مفید در پاک‌کننده‌ها، شست‌وشوی بدن و شامپو و همچنین صابون‌های میله‌ای استفاده کنید.

قیمت فروش اسید استئاریک

چرا اسید استئاریک در بسیاری از محصولات وجود دارد؟

این محصول به ترکیب آب و روغن کمک می‌کند. همچنین به بسیاری از مواد آرایشی مایع و محصولات مراقبت از پوست و مو در غلظت‌های کم اضافه می‌شود، تا به عنوان یک ماده افزودنی به جای یک ماده فعال یا ماده پاک‌کننده عمل کند.

در این محصولات، اسید استئاریک به جلوگیری از جدا شدن فرمول‌ها به لایه‌های مایع و روغنی کمک می‌کند. در نتیجه، محصولاتی که حاوی اسید استاریک هستند قبل از استفاده نیاز به لرزش کم‌تری دارند و در مدت طولانی نگه‌داری می‌شوند که قدرت بیشتری دارند.

آیا اسید استئاریک طبیعی است؟

از آن‌جا که استئاریک اسید از منابع طبیعی گرفته می‌شود و در محیط‌های صنعتی تولید نمی‌شود، در بعضی مواقع به عنوان جایگزینی برای مواد شیمیایی در مراقبت از پوست طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

غالباً این ماده از محصولات جانبی حاصل از فرآوری گوشت به ویژه گوشت خوک تهیه می‌شود. به همین دلیل، این دارو اغلب در لوازم آرایشی وگان و مراقبت از پوست مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. اسید استئاریک که از گیاهان تهیه شده است در فرمول‌هایی که عاری از حیوانات هستند مناسب است.

اسید استئاریک در صابون‌سازی

کاربرد سدیم لاکتات صابون سازی

اسید استئاریک نمونه بارزی از مواد شوینده یا صابون است، زیرا حاوی یک دم “طولانی” هیدروکربن (مگنتا) و یک گروه “سر” اسید کربوکسیلیک است. این مولکول با این مشکل روبرو می‌شود که “نفت و آب با هم مخلوط نمی‌شوند” با داشتن یک مولکول با 2 قسمت – یک قسمت روغنی و یک قسمت یونی.

دم در اصل یک آلکان است، بنابراین به راحتی در چربی، روغن و گریس حل می‌شود، اما در آب نیست. بنابراین دم گفته می‌شود که آبگریز است (از آب متنفر). با این حال، سر گروه قطبی است، بنابراین به راحتی در آب حل می‌شود (آب دوست و آب دوست) و در روغن یا گریس حل نمی شود.

بنابراین هنگامی که به آب‌های حاوی خاک، روغن یا قطرات چربی (به عنوان مثال هنگام انجام شستشو، هنگام حمام یا لباس‌های شسته شده و غیره) اضافه شود، دم با دفع خود در داخل قطرات روغن از تماس با آب جلوگیری می‌کند و گروه‌های سر را چسبیده می‌کند.

همانطور که ترجیح می‌دهند داخل آب شوند. بنابراین، روغن و خاک از اشیاء کثیف (ظروف، لباس یا افراد!) جمع‌آوری‌شده در هم در توده‌ها جمع می‌شوند و زهکش را شسته می‌شوند. 

اسید استئاریک تنها اسید چرب نیست که در صابون‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. لورات سدیم (نمک اسید لوریک اسید چرب C11 که از روغن نارگیل استخراج می‌شود) اغلب اضافه می‌شود. از نمک‌های پتاسیم اسیدهای چرب نیز در ترکیب با اسید استئاریک اضافی نیز استفاده می شود تا یک ماده خشک کند آهسته برای صابون اصلاح شود.

ایمنی

سازمان غذا و داروی ایالات متحده به این نتیجه رسیده است که Stearic Acid برای استفاده موضعی در محصولات مراقبت از پوست در مقادیر محدود بی‌خطر است و این نشان می‌دهد که برخی از افراد با پوست حساس ممکن است نتوانند این ماده را تحمل کنند.

فروش استئاریک اسید

بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده انواع گریدهای استاریک اسید با نازل‌ترین قیمت‌ها می‌باشد. کارمندان ما آماده‌ی ارائه‌ی هرگونه مشاوره و راهنمایی در این زمینه به مشتریان گرامی می‌باشند.

فروش اسید استئاریک

موجودی:

  • اسید استئاریک کد 1801 مالزی کاسمتیک‌گرید
  • کد 1802 مالزی کاسمتیک‌گرید
  • کد 1843 هندی کاسمتیک‌گرید
  • کد 1838 هندی کاسمتیک‌گرید
  • کد 1810 هندی، مالزی رابرگرید

جهت سفارش با شماره‌های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

واردکننده اسید استئاریک

پیشگامان شیمی وارد کننده و تامین کننده مواد اولیه صنایغ مختلف از جمله: صنایع آرایشی بهداشتی، دارویی، صنعتی می‌باشد.

شما مشتریان عزیز جهت خرید آلانتوئین، خرید لاینولین، خرید بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT، خرید سوربیتول، خرید لاکتات سدیم، خرید میکروکریستالین سلولزخرید آویسل MCC، خرید استئاریل الکل،خرید اسید استئاریک، خرید پودر تالک دارویی، خرید اسپن 60، خرید ادتا 2 سدیم با ما تماس بگیرید.

این شرکت آمادگی خود را با جهت تامین اسید استئاریک به مشتریان اعلام می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

قیمت اسید استئاریک

اسیدهای چرب ویلفارین هم از روغن پالم و هم از روغن هسته خرما گرفته شده و از تقسیم چربی ها در دما و فشار بالا تولید می شوند. بسته به نیاز مشتری ، آنها به صورت مقاطع گسترده یا اسیدهای چرب خالص با تقطیر ساده یا کسری در دسترس هستند.

کاربردهای معمول اسیدهای چرب شامل فرآوری لاستیک ، شمع و محصولات آرایشی یا استفاده به عنوان ماده اولیه برای تولید مشتقات مانند MCT ، صابون و صابون فلزی است. مواد شیمیایی میانی مانند الکل های چرب ، آمین های چرب و استرهای چرب نیز می توانند از اسیدهای چرب تولید شوند.

بسته به درجه یا نوع اسیدهای چرب ، آنها در کیسه های کاغذی ، کیسه های فله ، طبل ، IBC ، کیف های قابل انعطاف و محموله های فله موجود هستند.

SpecificationTypical Values
Acid Value (mg KOH/g)195-199
Saponification Value (mg KOH/g)196-200
Iodine Value (% I2absorbed)2 Max
Titre (oC)66-70
Color (Lov, R/Y)0.3/3 Max
Composition (%)
C168 Max
C1892 Min
C18-12 Max
C18-24 Max
C18-3
C20
Others
شکلمایع/ جامد/ گرانول/ پوسته ای
بسته بندی
25kg کیسه; درام; ISO; بالک

اسید استئاریک به طور معمول مخلوطی از استریک و پالمتیک است. در مورد منشا حیوانی این نسبت حدود 70٪ استئاریک و پالمتیک 30٪ است. در مورد منشا گیاهی ، علاوه بر نسبت 70-30 ، کیفیت 50٪ اسید استئاریک و 50٪ اسید پالمیتیک وجود دارد. بسته به نسبت ، نقاط ذوب از 50 تا 65 درجه سانتیگراد است.

#اسید استئاریک آرایشی#اسید استئاریک ۱۸۰۱ #اسید استئاریک رابر گرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + دو =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید