پلی اتیلن گلیکول 6000 (PEG 6000)

قیمت پلی اتیلن گلیکول 6000

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید پلی اتیلن گلیکول 6000 (PEG 6000)

PEG 6000 استری است که از واکنش اسید استئاریک سه فشرده و پلی اتیلن گلیکول ساخته می شود. این ماده معمولاً برای ضخیم شدن سیستم های سورفاکتانت ملایم و حاوی آمفوتریک مانند شامپو بچه ، لوسیون ، شامپوی حیوانات خانگی ، حمام حباب دار ، محصولات پاک کننده و نرم کننده های مو استفاده می شود.

PEG-6000 (پلی اتیلن گلیکول 6000) جامد مومی محلول در آب است که در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. PEG با سمیت کمتر و تحریک پوست کمتر مشخص می شود. در صورت تماس با پوست و لب هیچ آسیبی نمی بیند.

قیمت peg 6000

پلی اتیلن گلیکول 6000 (PEG 6000)

 (پلی اتیلن گلیکول 6000) درجه‌ای مولکولی از پلی اتیلن گلیکول است. PEG 6000 جامدی واکسی شکل با نقطه ذوبی تقریباً 60 درجه سانتی‌گراد است. به دلیل داشتن بخشی از سمیت کم، PEG 6000 (Polyethylene glycol 6000) به طور گسترده‌ای در انواع فرمولاسیون دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پلی اتیلن گلایکول‌ها از اکسید اتیلن مایع و آب تولید می‌شوند و دارای مشتقات مختلف می‌باشند. پی‌ای‌جی همراه با بسیاری از مشتقات غیر فعال آن‌ها به صورت گسترده‌ای در صنایع دارویی و آرایشی بهداشتی به عنوان سورفکتانت‌ها، امولسیفایرها، مواد پاک‌کننده، روان‌کننده‌ها و تهویه‌دهندگان پوست استفاده می‌شود.

PEG 4000 یا پلی‌اتیلن‌گلیکول 6000 به طور گسترده‌ای به عنوان مواد آزاد کننده قالب و روان‌کننده‌های صنعت لاستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آنجا که محلول در آب هستند، به راحتی قابل استفاده و حذف هستند. همچنین از آن‌ها به عنوان چربی و روان‌کننده خشک برای تولید قرص و برای برخی محصولات دارویی استفاده می‌شود.

پلی‌اتیلن‌گلایکول‌ها با جرم مولکولی متفاوت دارای خواص فیزیکی متفاوت هستند و کاربردهای گسترده‌ای دارند و حلالیت بالایی در آب دارند.

peg 6000

کاربرد PEG 6000:

PEG 6000 دارای فرمول شیمیایی H (OCH2CH2) nOH یک استر از واکنش اسید استئاریک فشرده و یک پلی‌اتیلن‌گلایکول با وزن مولکولی تعریف شده می‌باشد. معمولا برای ضخیم‌شدن سیستم‌های سورفکتانت خفیف آمفوتریک مانند شامپوی بچه، کرم اسکراپ صورت، لوسیون پاک‌کننده‌های صورت، شامپو بدن، اسکراپ بدن و فوم‌های اصلاح استفاده می‌شود.

کاربرد PEG 6000 در محصولات آرایشی رنگی به عنوان یک امولسیفایر کمکی (HLB ~ 18.4) نقش بسزایی دارد. سطح معمول استفاده آن در این محصولات بین 1 تا 3 درصد می‌باشد. این ماه همچنین ترکیب کاربردی جهت تغییر پروتئین‌های درمانی و پپتیدها برای بالا بردن حلالیت آن‌ها استفاده می‌شود.

پلی اتیلن گلیکول 6000 یک ماده تضعیف‌کننده جهت شامپو، شامپو بدن و یا فوم اصلاح است. این عمل آسان بوده و اثر اصلاح ویسکوزیته آن متمایز است. حتی در سطوح پایین‌تر، باعث اصلاح‌کننده ویسکوزیته می‌گردد.

خرید peg 6000

PEG 6000 همچنین برای تنظیم pH بلور کریستالیزاسیون جهت ماکرومولکول‌های بیولوژیکی استفاده دارد. این ماده یک کیت آماده‌سازی از پیش ساخته شده بوده که برای ارائه روش غربال‌گری سریع برای کریستالیزاسیون ماکرومولکول‌های بیولوژیکی تولید شده است.

در صنعت داروسازی، از PEG 6000 سورفاکتانت برای کاهش کشش سطحی آب استفاده می‌شود. همچنین از آن به عنوان یک پایه پماد و شیاف استفاده می‌شود. همچنین به عنوان روان‌کننده قرص‌ها و کپسول‌ها، باعث راحتی بیشتر در بلع بیماران می‌شود.

PEG 6000 ترکیبی است که برای اصلاح پروتئین های درمانی و پپتیدها برای افزایش حلالیت آنها استفاده می شود. این ماده اغلب به عنوان یک فاز ثابت قطبی برای کروماتوگرافی گازی استفاده می شود. معمولاً در آزمایشات مشخصات انبوه نیز استفاده می شود. همچنین برای حفظ اشیایی که از اقیانوس بازیابی شده اند نیز استفاده می شود.

خواص پلی اتیلن گلیکول 6000:

PEG 6000 در آب، استون، اتانول، متانول، متیلن‌کلراید، بنزن، گلیسیرین، گلیکول‌ها و هیدروکربن‌های معطر محلول بوده و در هیدروکربن‌های آلیفاتیک کمی محلول است. همچنین در دی‌اتیل‌اتر و ان‌هگزان نامحلول می‌باشند.

از پلی اتیلن گلیکول که به آن PEG گفته می‌شود، به عنوان یک ماده مؤثر در صنعت داروسازی به عنوان:

  • حلال
  • پلاستیک‌ساز
  • سورفاکتانت
  • پمادها
  • پایه شیاف
  • روان‌کننده قرص و کپسول استفاده می‌شود.

PEG با جذب سیستمیک کمتر از 0.5٪ دارای سمیت کم است.

مشخصات فنی پلی اتیلن گلیکول 6000:

  • ظاهر (رنگ) سفید
  • ظاهر (فرم) پوسته (فلکسی) / پودر
  • حلالیت (کدورت) 10٪ آب.
  • حلالیت (رنگ) 10٪ آب. راه حل بی رنگ
  • pH (5٪ محلول در آب) 4.5 – 7.5
  • نقطه ذوب 60 – 63 درجه سانتی‌گراد
  • ویسکوزیته (25٪ آب، 20 درجه سانتی‌گراد) 20 سی‌سی
  • وزن متوسط مولکولی 5000 – 7000

مترادف:

  • پلی‌گلیکول‌
  • پلی‌اتیلن‌اکسید
  • پلی‌اکسی‌اتیلن
  • PEG 6000

کاربرد پلی اتیلن گلیکول ها

استرهای اسید چرب پلی اتیلن گلیکول و پلی اتیلن گلیکول به طور گسترده ای در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع دارویی مورد استفاده قرار می گیرند. از آنجا که پلی اتیلن گلیکول دارای بسیاری از ویژگی های عالی است: محلول در آب ، غیر فرار ، از نظر فیزیولوژیکی بی اثر ، ملایم ، روان کننده و مرطوب کننده ، نرم و دلپذیر پس از استفاده.

گلیکول های پلی اتیلن از کسرهای مختلف توده مولکولی نسبی را می توان برای تغییر ویسکوزیته ، رطوبت و بافت مقاله انتخاب کرد. پلی اتیلن گلیکول (Mr. <2000) با وزن مولکولی کم به عنوان یک ماده مرطوب کننده و تنظیم کننده قوام برای کرم ها ، لوسیون ها ، خمیردندان ها و کرم های اصلاح و همچنین محصولات تمیز کننده مراقبت از مو مناسب است. براقیت ابریشمی به مو می بخشد.

پلی اتیلن گلیکول (Mr> 2000) با وزن مولکولی بالا برای رژ لب ، چوب های خوشبو کننده ، صابون ها ، صابون های اصلاح ، مواد پایه و مواد آرایشی مناسب است. در میان عوامل تمیز کننده ، از پلی اتیلن گلیکول نیز به عنوان ماده معلق و غلیظ کننده استفاده می شود. در صنعت داروسازی به عنوان پایه پماد ، کرم ، پماد ، لوسیون و شیاف استفاده می شود.

پلی اتیلن گلیکول های موجود در بازار (به عنوان مثال ، پلی اتیلن گلیکول NF ، شرکت شیمیایی داو) که با مواد غذایی و دارویی سازگار هستند ، بیشتر مناسب استفاده های آرایشی هستند. استفاده از متوکسی پی پلی اتیلن گلیکول و پلی پروپیلن گلیکول مشابه پلی اتیلن گلیکول است.

فروش پلی اتیلن گلیکول 6000:

شرکت پیشگامان شیمی محصول PEG 6000 را در دو گرید دارویی و صنعتی از کشورهای آلمان و کره وارد می‌کند. شما مشتریان عزیز جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

سایر محصولات:

تگزاپون

peg 12

peg 400

peg 4000

 

2 پاسخ به “پلی اتیلن گلیکول 6000 (PEG 6000)”

    • سلام
      خیر ، PEG ها ضد یخ نیستند. ضد یخ در درجه اول از اتیلن گلیکول ساخته شده است ، نه از پلی اتیلن گلیکول. هرگونه سردرگمی ممکن است بوجود آید زیرا این دو از نظر شیمیایی با هم مرتبط هستند (همانطور که با نام های مشابه آنها مشاهده می کنید) ، اما آنها دارای خواص و عملکردهای شیمیایی بسیار بسیار متفاوتی هستند. اتیلن گلیکول ، یک مولکول بسیار کوچکتر از بیشتر PEG ها ، بسیار سمی است و در صورت بلع بسیار خطرناک است. نوشیدن اتیلن گلیکول بر روی انواع سیستم های اندام در بدن تأثیر می گذارد و می تواند باعث بیماری جدی یا مرگ شود. PEG ها خطرناک نیستند در حالی که اتیلن گلیکول بسیار خطرناک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید