صنعتیآرایشی و بهداشتیدارویی و پزشکی

پروپیلن کربنات (PC)

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید پروپیلن کربنات (PC)

خرید پروپیلن کربنات (PC) به عنوان حلال مصنوعی در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی برای حل یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون و همچنین کاهش ویسکوزیته فرمولاسیون‌ها استفاده می‌شود.

وارد کننده پروپیلن کربنات با مشخصات زیر

به انگلیسیPropylene carbonate
نام های دیگرروپیلن کربنات حلقوی، پروپیلن استر کربنیک اسید، کربنات حلقوی
شناسه محصول108-32-7
فرمول شیمیاییC4H6O3
شکل ظاهریمایع روغنی
منبعاسیدهای آلی
گریدصنعتی ، آرایشی
خلوص99.9%
بسته بندیبشکه 250 کیلویی
کشور تولید کنندهچین – کره
محل تحویلشورآباد تهران -بندرعباس

قیمت پروپیلن کربنات

خرید پروپیلن کربنات، همچنین به عنوان کربنات پروپیلن حلقوی شناخته می‌شود، یک استر کربنات است که از پروپیلن گلیکول گرفته می‌شود. پروپیلن گلیکول یک ماده مصنوعی و نوعی الکل کوچک و کاملا محلول در آب می باشد که یک ماده معمول در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی است که از فرآیند هیدراتاسیون پروپیلن اکسید مشتق شده از فرآورده‌های نفت خام حاصل می شود.

بنابراین، خرید پروپیلن کربنات به عنوان مایع شفاف، بی‌بو، که دارای نقطه ذوب 48.8- درجه سانتی‌گراد و نقطه جوش 242 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. این محصول در آب و تترا کلراید کربن حل می‌شود، و یک حلال قطبی فوق‌العاده عالی نیز محسوب می‌شود. بسیاری از کربنات‌های آلی از طریق فسژن پروپیل تهیه می‌شود، این در صورتی است که کربنات‌های اتیلن به وسیله کربوناسیون اپوکسیدها سنتز می‌شوند.

پروپیلن کربنات

جرم مولی: 102.09 g/mol 

فروش پروپیلن کربنات
فروش پروپیلن کربنات 250 کیلویی

خواص پروپیلن کربنات 

 از خواص PC  این است که کم‌ترین میزان حلالیت هیدروکربن‌ها را در مقایسه با سایر حلال‌ها دارد. در بین تمام حلال‌ها، پروپیلن کربنات کمترین انتخاب H2S را دارد و برای حذف H2S به همان اندازه مؤثر نیست. از نظر احیا، PC به کم‌ترین انرژی بازسازی نیاز دارد و بدون استفاده از گرما می‌تواند دوباره تولید شود. این پروپیلن گلیکول است و از استر کربنات استخراج می‌شود.

فرآیند حلال Fluor که از PC به عنوان حلال استفاده می‌کند توسط Fluor در اوایل دهه 1960 تجاری شد. فرآیند حلال Fluor یک فرآیند حلال در یخچال است و در دماهای کم (10 تا 20 درجه فارنهایت) کار می‌کند، که دارای چندین مزیت است. در دماهای پایین، واحد کامپیوتر می‌تواند با گردش حلال پایین‌تر عمل کند، نیاز به انرژی کم‌تری و سرمایه کمتری نسبت به فرآیندهای رقابتی دارد. نقطه انجماد PC 57 درجه فارنهایت است، که باعث می‌شود PC یک حلال ایده‌آل برای عملکرد در آب و هوای سرد باشد.

خرید پروپیلن کربنات (PC) با عنوان یک مایع بی‌رنگ تا زرد رنگ با بوی میوه‌ای است. این می‌تواند به عنوان حلال برای ریخته‌گری، پلی‌استر پلیول، پوشش سیم، پلی‌اورتان، فرمول سموم دفع آفات و کاربردهای پوشش استفاده شود.

عملکرد پروپیلن کربنات در محصولات آرایشی و بهداشتی

فروش پروپیلن کربنات در محصولات گرید آرایشی و بهداشتی و مراقبت شخصی، در درجه اول تحت عنوان یک پایه حلال عمل می کند. غلظت‌های مورد استفاده این ماده معمولا از 0.1٪ تا 5٪ می باشد. در فرمولاسیون محصولات آرایشی، فروش پروپیلن کربنات جهت استفاده در محصولاتی مثل انواع رژ لب، انواع سایه چشم ، ریمل ها و بخصوص فرمولاسیون محصولات پاک کننده پوست مصرف می شود.

خرید پروپیلن کربنات (PC) جزء خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی به عنوان یک حلال، به حل شدن یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون بدون تغییر شیمیایی سایر مواد کمک می‌کند. کربنات پروپیلن امکان توزیع یکنواخت همه مواد در فرمولاسیون آرایشی را فراهم می‌کند و قوام مناسبی را برای محصول فراهم می‌کند. بعلاوه، نقطه جوش بالای کربنات پروپیلن 464 درجه فارنهایت (240 درجه سانتیگراد) است. هرچه نسبت حلال‌های با نقطه جوش بالا در فرمولاسیون آرایشی بیشتر باشد، سرعت خشک شدن کندتر خواهد بود.

بعلاوه، از حلال‌هایی مانند پروپیلن کربنات برای رقیق کردن فرمولاسیون و کاهنده ویسکوزیته محصول استفاده می‌شود. واژه ویسکوزیته با معنی کلمه “ضخامت” تطابق دارد، به عنوان مثال، عسل دارای گرانروی بیشتری نسبت به آب است. هر محصولی ویسکوزیته کمتری داشته باشد ، به صورت راحت تری روی پوست یا مو پخش می‌شود. از خواص حلال ها این است که هرچه جذب آن‌ها از راه پوست افزایش یابد، می‌توانند در فرمولاسیون محصولات اثر مواد موثره را افزایش دهند.

موارد استفاده از پروپیلن کربنات
فروش پروپیلن کربنات در اصفهان

موارد استفاده از پروپیلن کربنات

PC حاصل از یک واکنش شیمیایی با دی اکسید کربن و پروپیلن اکسید می‌تواند به اشکال دیگر استرهای کربنات تبدیل شود، مشروط بر این‌که به عنوان یک فعال‌کننده فعالیت کند.

با توجه به این کیفیت انعطاف‌پذیر، خرید پروپیلن کربنات تا حد زیادی در بسیاری از برنامه‌ها و سنتزها مورد استفاده قرار می‌گیرد تا به عنوان یک حلال عمل کند. به طور مشابه، حرکت دو قطبی بالای آن در سطح مولکولی باعث می‌شود که در مقایسه با استفاده از اتیل استات یا استون، در واکنش‌های شیمیایی شرکت‌کننده محتمل‌تر باشد.

با هدف به‌دست آوردن سدیم، پتاسیم و سایر فلزات در خانواده قلیایی، دستیابی به نتایج مطلوب با کمک پروپیلن‌کربنات و سایر نمک‌ها و کلریدهای موجود در آن کاملاً امکان‌پذیر است.

پروپیلن کربنات همچنین در مقایسه با سایر مواد به عنوان رسانای بالاتر برق عمل می‌کند. اگرچه از یک حلال که ویسکوزیته کم دارد استفاده می‌شود، پروپیلن کربنات یک جزء مشترک در باتری‌های لیتیوم است. از طرف دیگر، با توجه به واکنش مخرب آن هنگام جفت‌شدن با موادی مانند گرافیت، باتری‌های لیتیوم یون استفاده از پروپیلن کربنات را حذف نمی‌کنند.

کاربردهای پروپیلن کربنات

  • در فرمولاسیون مواد آرایشی و بهداشتی از جمله رژلب، سایه‌چشم، ریمیل و… به عنوان حلال مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • مورد استفاده به عنوان حلال پروتیک و قطبی با ممان دو قطبی فراتر از استون و اتیل استات است.
  •  برای تولید مواد چسبنده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • مورد استفاده به عنوان ماده پاک‌کننده سطح‌های رنگ‌آمیزی شده.
  • در تولید مواد پلاستیکی برای بالابردن خاصیت الاستیک شدن و کم‌شدن ویسکوزیته ترکیبات ماده کاربرد دارد.
  • مورد استفاده برای جداسازی گاز کربن دی اکسید از گاز طبیعی.
  • مورد استفاده در صنعت نساجی، چاپ و رنگ‌رزی.
  • مورد استفاده به عنوان دی الکتریک خوب در سلول‌های انرژی بالا و کندانسور در صنعت الکتریکی.

خرید پروپیلن کربنات (PC) به عنوان یک افزودنی غیر مستقیم غذایی در اداره غذا و دارو به تأیید رسیده است.

PC  به عنوان یک فرآورده جانبی از کربنات پلی پروپیلن، اکسید پروپیلن و دی اکسید کربن به بهره‌برداری می‌رسد.

قیمت پروپیلن کربنات
قیمت پروپیلن کربنات را از طریق تماس با ما دریافت کنید.

جایگزین پروپیلن کربنات

PC در فرمولاسیون های پوشش برای جایگزینی حلالهایی مانند NMP ، متیلن کلراید ، استون ، حلالهای معطر و سایر حلالها با نوسانات بالاتر و پروفیل های خطرناک تر استفاده می شود. به عنوان یک حلال مشترک انعطاف پذیر برای محلول های سفارشی به خوبی کار می کند.

ایمنی پروپیلن کربنات (PC)

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) و پنل بررسی مواد تشکیل دهنده مواد آرایشی (CIR) ایمنی پروپیلن کربنات را بررسی کرده و استفاده از آن را به عنوان یک ماده افزودنی غیرمستقیم غذایی تأیید کرده است.

در اولین تحقیقات بالینی معلوم شد که این ماده رقیق نشده معمولا ​​برای چشم و پوست آلرژیک می باشد، اما در صورت استنشاق، غیر سمی است. فروش پروپیلن کربنات از نظر خاصیت جهش زایی در باکتری‌ها منفی بوده و همچنین از نظر سمیت ژنی در سلول‌های کبد موش منفی بود.

مشخص شده است که محصولاتی که حاوی حداکثر 20٪ از این ماده باشند ​​برای پوست انسان تحریک کننده بوده، با این حال، حساسیت‌زا  نبوده و به نور حساسیت ندارند.

لازم به ذکر است که در فرمولاسیون‌های آرایشی کمتر از 0.1٪ تا 5٪ از این ماده اولیه استفاده می‌شود. پس از ارزیابی داده‌های علمی، هیئت متخصص CIR به این نتیجه رسید که فروش پروپیلن کربنات به عنوان یک ماده اولیه آرایشی در روش‌های فعلی مورد استفاده و غلظت فعلی ایمن است.

ایمنی کربنات پروپیلن نیز در پایگاه داده لوازم آرایشی پوست عمیق EWG ارزیابی و رتبه بندی شده است. طبق پایگاه داده‌های آرایشی و بهداشتی، پروپیلن کربنات در مقیاس 1 تا 10 به عنوان 1 درجه بندی می‌شود که 1 کمترین خطر برای سلامتی و 10 بالاترین خطر را دارد.

آنالیز پروپیلن کربنات

آنالیز پروپیلن کربنات

جهت دریافت آنالیز جدیدتر پروپیلن کربنات با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

فروش پروپیلن کربنات

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول PC مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل ‌و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

تولید کننده پروپیلن کربنات

در حال حاضر تولید کننده معتبری در ایران جهت تولید این محصول به بازار معرفی نشده و کلیه برندهای بازار از منابع چین و کره تامین می شود.

خلاصه:

فروش پروپیلن کربنات که یک ترکیب آلی بی‌بو و بی‌رنگ است که از پروپیلن گلیکول به دست می‌آید. از نقطه جوش بسیار بالایی برخوردار است و همچنین در آب بسیار محلول است و اغلب برای حل سایر مواد استفاده می‌شود. این ترکیب به طور گسترده‌ای در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین در انواع کاربردهای کاهش‌دهنده و تمیز کننده استفاده می‌شود.

این همچنین دارای کاربردهای مختلف دیگری است، از جمله استفاده به عنوان نرم‌کننده، افزودنی برای افزایش خواص سیال یک ماده. این ماده در جوهرها برای کاربردهای مختلف، همچنین پاک‌کننده‌های جوهر، و در محلول‌های تمیز کردن کاربراتور، پلی‌استر غیر اشباع، و برای تمیز کردن برد مدار و سایر قطعات الکترونیکی استفاده می‌شود.

این ماده غالباً به جای حلال‌های تمیز کننده فرارتر و مضر دیگر استفاده می‌شود، زیرا به اندازه بسیاری از مواد فرار در نظر گرفته نمی‌شود. کربنات با حلال‌های دیگر سازگار است و آن را در کاهش کشش سطحی متنوع و مؤثر می‌کند.

سایر محصولات ما: گلیسرین مونو استئارات (GMS)

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید