پروپیلن کربنات (PC)

فروش پروپیلن کربنات

ارسال سفارش به سراسر کشور در کوتاه‌ترین زمان

[کل: 0 میانگین: 0]

خرید پروپیلن کربنات (PC)

خرید پروپیلن کربنات (PC) به عنوان حلال مصنوعی در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی برای حل یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون و همچنین کاهش ویسکوزیته فرمولاسیون‌ها استفاده می‌شود.

مشخصات فیزیکی

کربنات پروپیلن، همچنین به عنوان کربنات پروپیلن حلقوی شناخته می شود، یک استر کربنات است که از پروپیلن گلیکول گرفته می‌شود. پروپیلن گلیکول یک الکل کوچک و محلول در آب است که ماده‌ای بسیار رایج در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی است. این یک محصول مصنوعی است که از هیدراتاسیون پروپیلن اکسید حاصل از فرآورده‌های نفتی بدست می‌آید.

بنابراین، خرید پروپیلن کربنات (PC) به عنوان یک محصول مشتق شده از نفت انجام می گیرد. پروپیلن کربنات (PC) مایع شفاف، بی‌بو، که دارای نقطه ذوب 48.8- درجه سانتی‌گراد و نقطه جوش 242 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. این محصول در آب و تترا کلراید کربن حل می‌شود، و یک حلال قطبی فوق‌العاده عالی نیز محسوب می‌شود. بسیاری از کربنات‌های آلی از طریق فسژن پروپیل تهیه می‌شود، این در صورتی است که کربنات‌های اتیلن به وسیله کربوناسیون اپوکسیدها سنتز می‌شوند.

پروپیلن کربنات

جرم مولی: 102.09 g/mol

فرمول شیمیایی: C4H6O3

چگالی: 1.205

شکل‌ظاهری: مایع شفاف

بسته‌بندی: بشکه 250 کیلوگرمی

ITEMواحدمشخصات
خلوص٪99.5  حداقل
مرطوب٪0.2  حداکثر
COLOR APHA30 حداکثر

 

فروش پروپیلن کربنات

 

آنالیز پروپیلن کربنات PC

 PC کم‌ترین میزان حلالیت هیدروکربن‌ها را در مقایسه با سایر حلال‌ها دارد. در بین تمام حلال‌ها، پروپیلن کربنات کمترین انتخاب H2S را دارد و برای حذف H2S به همان اندازه مؤثر نیست. از نظر احیا، PC به کم‌ترین انرژی بازسازی نیاز دارد و بدون استفاده از گرما می‌تواند دوباره تولید شود. این پروپیلن گلیکول است و از استر کربنات استخراج می‌شود.

فرآیند حلال Fluor که از PC به عنوان حلال استفاده می‌کند توسط Fluor در اوایل دهه 1960 تجاری شد. فرآیند حلال Fluor یک فرآیند حلال در یخچال است و در دماهای کم (10 تا 20 درجه فارنهایت) کار می‌کند، که دارای چندین مزیت است. در دماهای پایین، واحد کامپیوتر می‌تواند با گردش حلال پایین‌تر عمل کند، نیاز به انرژی کم‌تری و سرمایه کمتری نسبت به فرآیندهای رقابتی دارد. نقطه انجماد PC 57 درجه فارنهایت است، که باعث می‌شود PC یک حلال ایده‌آل برای عملکرد در آب و هوای سرد باشد.

خرید پروپیلن کربنات (PC) با عنوان یک مایع بی‌رنگ تا زرد رنگ با بوی میوه‌ای است. این می‌تواند به عنوان حلال برای ریخته‌گری، پلی‌استر پلیول، پوشش سیم، پلی‌اورتان، فرمول سموم دفع آفات و کاربردهای پوشش استفاده شود.

 

عملکرد پروپیلن کربنات در محصولات آرایشی و بهداشتی

در محصولات آرایشی و بهداشتی و محصولات مراقبت شخصی، پروپیلن کربنات در درجه اول به عنوان یک حلال عمل می‌کند. این ماده معمولاً در غلظت‌هایی از کمتر از 0.1٪ تا 5٪ استفاده می‌شود. پروپیلن کربنات در فرمول آرایش، در درجه اول رژ لب، سایه چشم و ریمل و همچنین در محصولات پاک کننده پوست استفاده می‌شود.

خرید پروپیلن کربنات (PC) جزء خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی به عنوان یک حلال، به حل شدن یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون بدون تغییر شیمیایی سایر مواد کمک می‌کند. کربنات پروپیلن امکان توزیع یکنواخت همه مواد در فرمولاسیون آرایشی را فراهم می‌کند و قوام مناسبی را برای محصول فراهم می‌کند. بعلاوه، نقطه جوش بالای کربنات پروپیلن 464 درجه فارنهایت (240 درجه سانتیگراد) است. هرچه نسبت حلال‌های با نقطه جوش بالا در فرمولاسیون آرایشی بیشتر باشد، سرعت خشک شدن کندتر خواهد بود.

بعلاوه، از حلال‌هایی مانند پروپیلن کربنات برای رقیق کردن فرمول‌ها و کاهش ویسکوزیته استفاده می‌شود. اصطلاح ویسکوزیته با مفهوم “ضخامت” مطابقت دارد، به عنوان مثال، عسل دارای گرانروی بیشتری نسبت به آب است. کاهش ویسکوزیته فرمولاسیون باعث پخش شدن محصول در هنگام استفاده روی پوست یا مو می‌شود. حلال ها همچنین می‌توانند با افزایش جذب آن‌ها از طریق پوست، اثر مواد فعال را در فرمولاسیون محصول را افزایش دهند.

موارد استفاده از پروپیلن کربنات

موارد استفاده از پروپیلن کربنات

PC  حاصل از یک واکنش شیمیایی با دی اکسید کربن و پروپیلن اکسید می‌تواند به اشکال دیگر استرهای کربنات تبدیل شود، مشروط بر این‌که به عنوان یک فعال‌کننده فعالیت کند.

با توجه به این کیفیت انعطاف‌پذیر، پروپیلن کربنات تا حد زیادی در بسیاری از برنامه‌ها و سنتزها مورد استفاده قرار می‌گیرد تا به عنوان یک حلال عمل کند. به طور مشابه، حرکت دو قطبی بالای آن در سطح مولکولی باعث می‌شود که در مقایسه با استفاده از اتیل استات یا استون، در واکنش‌های شیمیایی شرکت‌کننده محتمل‌تر باشد.

با هدف به‌دست آوردن سدیم، پتاسیم و سایر فلزات در خانواده قلیایی، دستیابی به نتایج مطلوب با کمک پروپیلن‌کربنات و سایر نمک‌ها و کلریدهای موجود در آن کاملاً امکان‌پذیر است.

پروپیلن کربنات همچنین در مقایسه با سایر مواد به عنوان رسانای بالاتر برق عمل می‌کند. اگرچه از یک حلال که ویسکوزیته کم دارد استفاده می‌شود، پروپیلن کربنات یک جزء مشترک در باتری‌های لیتیوم است. از طرف دیگر، با توجه به واکنش مخرب آن هنگام جفت‌شدن با موادی مانند گرافیت، باتری‌های لیتیوم یون استفاده از پروپیلن کربنات را حذف نمی‌کنند.

کاربردهای پروپیلن کربنات

  • در فرمولاسیون مواد آرایشی و بهداشتی از جمله رژلب، سایه‌چشم، ریمیل و… به عنوان حلال مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • مورد استفاده به عنوان حلال پروتیک و قطبی با ممان دو قطبی فراتر از استون و اتیل استات است.
  •  برای تولید مواد چسبنده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • مورد استفاده به عنوان ماده پاک‌کننده سطح‌های رنگ‌آمیزی شده.
  • در تولید مواد پلاستیکی برای بالابردن خاصیت الاستیک شدن و کم‌شدن ویسکوزیته ترکیبات ماده کاربرد دارد.
  • مورد استفاده برای جداسازی گاز کربن دی اکسید از گاز طبیعی.
  • مورد استفاده در صنعت نساجی، چاپ و رنگ‌رزی.
  • مورد استفاده به عنوان دی الکتریک خوب در سلول‌های انرژی بالا و کندانسور در صنعت الکتریکی.

خرید پروپیلن کربنات (PC) به عنوان یک افزودنی غیر مستقیم غذایی در اداره غذا و دارو به تایید رسیده است.

PC  به عنوان یک فرآورده جانبی از کربنات پلی پروپیلن، اکسید پروپیلن و دی اکسید کربن به بهره‌برداری می‌رسد.

قیمت پروپیلن کربنات
قیمت پروپیلن کربنات را از طریق تماس با ما دریافت کنید.

ایمنی پروپیلن کربنات (PC)

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ایمنی پروپیلن کربنات را بررسی کرده و استفاده از آن را به عنوان یک ماده افزودنی غیرمستقیم غذایی تأیید کرده است.

ایمنی پروپیلن کربنات توسط پنل بررسی مواد تشکیل دهنده مواد آرایشی (CIR) ارزیابی شده است. در مطالعات بالینی مشخص شد که کربنات پروپیلن رقیق نشده به طور متوسط ​​برای چشم و پوست تحریک کننده است، اما در اثر استنشاق، این ماده غیر سمی است. از نظر جهش زایی پروپیلن کربنات در باکتری‌ها منفی بوده و از نظر سمیت ژنی در سلول‌های کبدی موش نیز جواب منفی بود.

مشخص شده است که محصولات حاوی حداکثر 20٪ کربنات پروپیلن به طور متوسط ​​برای پوست انسان تحریک کننده هستند، با این حال، آن‌ها حساسیت‌زا، سمیت نوری و حساسیت به نور ندارند.

لازم به ذکر است که این غلظت بسیار بالاتر از غلظت‌هایی است که به طور معمول در فرمولاسیون‌های آرایشی استفاده می‌شود، که کمتر از 0.1٪ تا 5٪ است. پس از ارزیابی داده‌های علمی، هیئت متخصص CIR به این نتیجه رسید که پروپیلن کربنات به عنوان یک ماده آرایشی در روش‌های کنونی استفاده و غلظت ایمن است.

ایمنی کربنات پروپیلن نیز در پایگاه داده لوازم آرایشی پوست عمیق EWG ارزیابی و رتبه بندی شده است. طبق پایگاه داده‌های آرایشی و بهداشتی، پروپیلن کربنات در مقیاس 1 تا 10 به عنوان 1 درجه بندی می‌شود که 1 کمترین خطر برای سلامتی و 10 بالاترین خطر را دارد.

فروش پروپیلن کربنات

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول PC مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل ‌و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

خلاصه:

کربنات پروپیلن یک ترکیب آلی بی بو و بی رنگ است که از پروپیلن گلیکول به دست می آید. از نقطه جوش بسیار بالایی برخوردار است و همچنین در آب بسیار محلول است و اغلب برای حل سایر مواد استفاده می شود. این ترکیب به طور گسترده ای در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین در انواع کاربردهای کاهش دهنده و تمیز کننده استفاده می شود.

این همچنین دارای کاربردهای مختلف دیگری است ، از جمله استفاده به عنوان نرم کننده ، افزودنی برای افزایش خواص سیال یک ماده. این ماده در جوهرها برای کاربردهای مختلف ، همچنین پاک کننده های جوهر ، و در محلول های تمیز کردن کاربراتور ، پلی استر غیر اشباع ، و برای تمیز کردن برد مدار و سایر قطعات الکترونیکی استفاده می شود.

این ماده غالباً به جای حلالهای تمیز کننده فرارتر و مضر دیگر استفاده می شود ، زیرا به اندازه بسیاری از مواد فرار در نظر گرفته نمی شود. کربنات با حلالهای دیگر سازگار است و آن را در کاهش کشش سطحی متنوع و موثر می کند.

سایر محصولات ما: گلیسرین مونو استئارات (GMS)

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + هفت =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید