پالمیتیک اسید

پالمیتیک اسید

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید پالمیتیک اسید

اسید پالمیتیک یا اسید هگزادکانوییک گسترده‌ترین اسید چرب در جهان است و در زیست‌شناسی و بدن ما نقش مهمی دارد. ادموند فرمی این اسید چرب خاص را در سال 1840 در روغن نخل طی فرآیند صابون‌سازی کشف کرد که یک روغن خوراکی از میوه نخل‌های روغنی است که در مناطق گرمسیری در حال رشد هستند. در این مناطق هزاران سال روغن پالم به عنوان منبع چربی مصرف می‌شود. امروزه می‌دانیم که چربی‌ها و روغن‌های دیگر حاوی پالمیتیک اسید نیز هستند و حتی پالمیتیک اسید را در بدن خود تولید می‌کنیم (کربوهیدرات‌های اضافی در بدن به پالمیتیک اسید تبدیل می‌شوند).

همچنین فراوان‌ترین اسید چرب اشباع موجود در بدن انسان است. به طور متوسط 70 کیلوگرم شخص از 3.5 کیلوگرم پالمیتیک اسید ساخته شده است. و یک دلیل خوب وجود دارد: 20-30٪ از فسفولیپیدهای هر غشای سلولی از پالمیتیک اسید ساخته شده‌اند تا عملکرد صحیح آن را فعال کنند. به عبارت دیگر، بدون پالمیتیک اسید، سلول‌های ما به درستی کار نمی‌کنند.

پالمیتیک اسید اولین اسید چرب است که در طول سنتز اسیدهای چرب تولید می‌شود و پیش از اسیدهای چرب بلند است. در حالی که روغن پالم به طور طبیعی سرشار از پالمیتیک اسید است، روغن پالم و پالمیتیک اسید یک چیز یکسان نیستند: هر چیزی که در مورد پالمیتیک اسید کشف شود به طور خودکار برای روغن نخل کاربرد ندارد. خواستار اعمال ممنوعیت درباره روغن نخل بر اساس تحقیقات انجام شده روی پالمیتیک اسید بی‌معنی است و ممکن است برای سلامتی ما بی‌اثر باشد.

اول از همه، روغن نخل چیست؟

اگرچه برای اروپا ناشناخته است، انسان‌ها بیش از 10،000 سال است که روغن نخل مصرف می‌کنند. روغن پالم برای بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقا یک غذای ثابت است. این ماده غذایی، انرژی و مواد مغذی اساسی را به بیش از دو سوم جمعیت جهانی جهان تحویل می‌دهد. این ترکیب بسیار مؤثر است و در مقایسه با سایر محصولات روغنی که بیشتر با اروپا آشنا هستند مانند کلزا یا روغن آفتابگردان، 3-7 برابر مقدار روغن در هر هکتار را تأمین می‌کند.

در قرن گذشته روغن نخل در رژیم غذایی کشورهای غربی وارد می‌شد، بیشتر به این دلیل که خصوصیات محصول و ماندگاری خوبی را ارائه می‌داد، می‌توان آن را به راحتی تولید کرد و به طور مؤثر انتقال داد. در حال حاضر، بیش از نیمی از محصولاتی که در اروپا مصرف می‌شود حاوی روغن نخل، معمولاً در ترکیب با سایر چربی‌ها و روغن‌ها یا به شکل امولسیفایر است که روغن نخل یک ماده اصلی آن است.

چرا ما چربی و روغن نخل اشباع را در مواد غذایی خود داریم؟

در طبیعت، همه چربی‌ها و روغن‌ها حاوی چربی اشباع هستند و مقدار آن با توجه به هدف بیولوژیکی آن متفاوت است. چربی‌های پر چربی اشباع در دمای اتاق جامد هستند، در حالی که روغن‌های پر چربی غیر اشباع در دمای اتاق نرم‌تر یا مایع هستند. بسیاری از چربی‌ها و روغن‌های حاصل از دانه‌های تولید شده در آب و هوای معتدل از نظر چربی‌های اشباع نسبتاً کم هستند و در دمای اتاق مایع هستند. از طرف دیگر، روغن ها و چربی های حاصلاز مناطق استوایی و آب و هوای گرم مانند روغن نخل و روغن نارگیل معمولاً از چربی اشباع نسبتاً بالایی برخوردار هستند.

درست مانند زمانی که شما غذا را در خانه تهیه می‌کنید، متخصصان مواد غذایی دستورالعمل‌هایی را با استفاده از ترکیبی از چربی‌ها و روغن‌ها برای تهیه غذاهایی با نیازهای خاص، حاوی چربی‌های اشباع زیاد یا کم تهیه می‌کنند. روغن پالم در اسیدهای چرب اشباع و اشباع نشده از تعادل طبیعی برخوردار است و خواص آن بین روغن مایع و چربی جامد است. برای بهبود ویژگی‌ها و کمک به جذب اسیدهای چرب ضروری به محصولاتی مانند مارگارین اضافه می‌شود، اما همچنین در غذاهای پرمصرف از جمله کوکی ها و شکلات پرمصرف نیز بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عملکرد بدن ما وابسطه به پالمیتیک اسید است، آیا باید از رژیم غذایی خود پالمیتیک اسید بگیریم؟

پالمیتیک اسید اسید چرب مهمی است که بدن ما روش‌های تولید آن از سایر مواد مغذی را ایجاد کرده است. این مکانیسم کنترل داخلی (لیپوژنز جدید) تضمین می‌کند که غلظت پالمیتیک اسید نسبتاً پایدار است. در صورت نیاز، بدن ما می‌تواند پالمیتیک اسید را از طریق اسیدهای چرب دیگر، قندها، و الکل و حتی از پروتئین‌ها به صورت داخلی تولید کند. به عبارت دیگر، تغییر در میزان دریافت پالمیتیک اسید از رژیم غذایی به میزان کافی بر میزان پالمیتیک اسید موجود در بدن تأثیر نمی‌گذارد: در شرایط عادی، بدن ما غلظت پالمیتیک اسید را نسبتاً پایدار نگه می‌دارد.

کاربرد پالمیتیک اسید:

یکی از کاربردهای اصلی پالمیتیک اسید در صابون است زیرا توانایی آن برای حفظ پوست صاف است. پالمیتیک اسید در موم زنبور عسل یافت می‌شود که ماده‌ای محبوب در محصولات مراقبت شخصی است. در لوازم آرایشی، پالمیتیک اسید در پوست صورت برای پنهان‌کردن لکه‌های پوست استفاده می‌شود. همچنین در سورفکتانت‌های خاص به عنوان یک عامل تمیز کننده استفاده می‌شود.

طبق مطالعات جدید، رابطه پالمیتیک اسید با بیماری مزمن چیست؟

در شرایط نامناسب رژیم غذایی، از جمله مصرف بیش از حد انرژی و قندها در یک زندگی غیرفعال، “مکانیسم کنترل” مختل شده و ممکن است مسائل بهداشتی بوجود آید. در این شرایط، پالمیتیک اسید در خون ما افزایش می‌یابد و با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی همراه است.

بنابراین در مورد این ممنوعیت پالمیتیک اسید یا روغن نخل چه می‌توان گفت؟

فراخوان منع پالمیتیک اسید بی‌معنی است، زیرا بدن ما به سختی به دریافت پالمیتیک اسید پایین پاسخ می‌دهد. این امر به سادگی شروع به تولید اسید پالمیتیک خود از سایر مواد مغذی خواهد کرد. در شرایط نامناسب رژیم غذایی، این امر مفید خواهد بود، زیرا ممکن است منجر به تولید زیادی در بدن ما شود.

هرگونه خواستار ممنوعیت کامل در مورد مواد مغذی خاص یا مواد غذایی پایدار به دلیل نقشی که در رژیم غذایی ما دارند، غیرقابل توجیه است. به جای خواستار ممنوعیت، ما باید روی اجرای واقعی توصیه‌های رژیم غذایی از سوی مسئولان بهداشتی برای کاهش مصرف انرژی، انواع بیشتری از غذاهای گیاهی و پایدار تولید شده را بخورید و پیروی از سبک زندگی کم تحرکی را کم کنیم.

نتیجه‌گیری

به عنوان یک نتیجه، اسیدپالمیتیک جزء اصلی حیوانات است. در انسان، یک تجزیه و تحلیل، آن را به تشکیل 21-30٪ (مولر) از چربی ذخیره انسانی، و یکی از مهم‌ترین آن محسوب می‌شود، اما بسیار متغیر است، این ترکیب جزء چربی شیر مادر انسان است. اسیدپالمیتیک برای تولید صابون، لوازم آرایشی و عوامل تولید کننده قالب تولید می‌شود.

در این برنامه‌های کاربردی از پالمیتات سدیم استفاده می‌کنند که عمدتاً از طریق غوطه‌ور شدن روغن نخل به دست می‌آید. برای این منظور، روغن نخل که از درخت خرما رنده شده است با هیدروکسید سدیم (به صورت سودا یا چربی‌سوز) تحت درمان قرار می‌گیرد، که باعث می‌شود هیدرولیز گروه‌های استر، تولید گلیسیرین و پالمیتات سدیم کنند. نمک‌های آلومینیومی اسید پالمتیک و اسید نفتنیک در طول جنگ جهانی دوم برای تولید ناپالم ترکیب شدند.

فروش پالمیتیک اسید:

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول پالمتیک اسید مورد نیاز را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

شما می‌توانید جهت خرید کارنوباواکس، خرید تیتانیوم دی اکساید، خرید ایزوپروپیل الکل، خرید سدیم گلوکونات، خرید چیپس صابون، خرید تگزاپن، خرید اتیل استات، خرید بنزوئیک اسید، خرید وازلین با بهترین قیمت و کیفیت با ما تماس بگیرید.

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید. برای سفارش این محصول با مشاوران مجموعه تماس حاصل فرمایید.

سایر محصولات ما: جیپس صابون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره تماس بگیرید