لانولین

فروش لانولین

ارسال سفارش به سراسر کشور در کوتاه‌ترین زمان

[کل: 5 میانگین: 5]

خرید لانولین

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی لانولین بی‌بو و آنهیدروز را با خلوص 99.9% وارد می‌کند. لطفاً جهت استعلام قیمت و خرید لانولین با کارشناسان ما در تماس باشید.

این ماده هزاران سال است که به دلیل داشتن توانایی نرم‌کنندگی و تسکین پوست‌های خشک و ترک خورده مورد استفاده قرار می‌گیرد. محبوبیت آن در اواسط دهه 1900 به اوج خود رسید اما اکنون به دلیل پتانسیل ایجاد آلرژی در پوست رو به کاهش است. 

لانولین از چربی پشم حاصل می‌شود که مومی است که توسط غدد گوسفند ترشح می‌شود. لانولین از پشم گوسفند در برابر آب و هوا و محیط های سخت محافظت می‌کند.

توانایی لانولین در کمک به پاکسازی پوست و حفظ رطوبت آن، این ماده را به یک جز رایج در لوازم آرایشی و کرم‌های پزشکی تبدیل می‌کند. با این حال، پتانسیل ایجاد آلرژی در افراد حساس یک نقطه ضعف بالقوه است.

برای ایمن بودن در استفاده، لانـولین باید فقط درصد کمی اسیدهای چرب، رطوبت، خاکستر و کلرید داشته باشد. نباید هیچ قلیایی، آمونیاک، گلیسیرین، پترولاتوم یا سایر ناخالصی‌ها وجود داشته باشد.

در ادامه بخوانید تا در مورد کاربردهای این ماده، اقدامات احتیاطی و تجربیات استفاده‌کنندگان اطلاعات بیشتری کسب کنید.

لانولین چیست؟

(lanolin) یک چربی زرد رنگ است که از پشم گوسفند به دست می‌آید. یک موم زرد مایل به قهوه‌ای است که در دمای بین 36oC و 42oC ذوب می‌شود. این ماده 10٪ تا 20٪ وزن پشم را تشکیل می‌دهد.

گوسفند این ماده را برای محافظت از پوست و پشم از اثرات خورشید، باد و باران ترشح می‌کند. لانولین دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچی است که از عفونت‌های پوست جلوگیری می‌کند و به پوست و پشم گوسفند خاصیت ضد آب شدن می‌دهد.

این ماده ترکیبی پیچیده از هزاران استر و پلی‌استر است که از الکل‌های با وزن مولکولی بالا تشکیل شده است یعنی حدود 4 درصد از این موم ترکیبی از الکل‌های آزاد است همچنین دارای اسیدهای چرب و مقادیری از هیدروکربن‌ها و اسیدهای آزاد نیز می‌باشد.

همانطور که گفته شد این محصول به دست آمده از ترشح غدد چربی گوسفند است و جالب توجه است که خاصیت ضد آب‌بودن لانولین باعث نمی‌شود که هوا به بدن نرسد. این ماده هیچ تری گلیسیرید ندارد. 

گاهی اوقات به عنوان “چربی پشم” شناخته می‌شود، اما این اصطلاح گمراه‌کننده است زیرا فاقد تری گلیسیرید است که باید چربی در نظر گرفته شود.

این ماده را می‌توان از پشم خام مکانیکی، با فشرده‌سازی به دست آورد. با قرار دادن پشم گوسفند از طریق دستگاه سانتریفیوژ که روغن را از سایر مواد شیمیایی و آوار جدا می‌کند، استخراج می شود. این فرآیند پس از برش دادن گوسفندان انجام می‌شود، بنابراین استخراج آن هیچ آسیبی به گوسفندان نمی‌زند.

لانولین چیست
پماد لانولین، به عنوان تسکین دهنده، مرطوب کننده و درمان کننده‌ی خشکی هر نوع پوستی شناخته شده است.

فواید لانولین

این روغن به عنوان نرم‌کننده شناخته شده است، به این معنی که به تسکین پوست خشک یا کم آبی بدن کمک می‌کند.

یک منبع معتبر از مطالعه 2017 نشان داد که این چربی پشم می‌تواند آب از دست رفته در پوست را 20 تا 30 درصد کاهش دهد.

به بیان ساده‌تر، لانولین بسیار مرطوب‌کننده است و توانایی نرم کردن پوست و بهبود ظاهر پوست خشک یا پوسته‌پوسته‌شده را دارد.

بسیاری از محصولاتی که حاوی این روغن هستند همچنین حاوی مواد مرطوب کننده مانند آلوئه ورا، عسل یا گلیسیرین هستند. مواد تركیب‌كننده در واقع رطوبت هوا را به خود می‌گیرند. این ماده به عنوان یک مرطوب‌کننده، نرم‌کننده طبقه‌بندی می‌شود، به این معنی که توانایی کاهش سرعت آب بدن را کاهش می‌دهد.

برای استفاده ایمن از لانولیـن، باید حاوی درصد کمی از اسیدهای چرب، رطوبت، خاکستر و کلرید باشد. هیچ قلیایی، آمونیاک، گلیسیرین، بنزین و سایر ناخالصی‌های موجود نباید وجود داشته باشد.

مکانیسم عمل لانولین

این ماده دارای خاصیت امولسیون‌کننده قوی است. این بدان معنی است که قادر است ذرات بزرگ چربی را بشکند، آنها را با یک فاز آبی مخلوط کرده و به طور مساوی توزیع کند. همچنین به جذب کمک می‌کند. به دلیل این خصوصیات، این ماده با مواد مورد استفاده در مواد آرایشی و دارویی به خوبی ترکیب می‌شود.

این چربی پشم همچنین دارای خاصیت تسکین‌دهنده، پاک‌کننده و روان‌کننده است. اینها آن را در زمینه پزشکی به عنوان پایه‌ای برای کرم‌ها و پمادها مفید می‌کنند.

کاربردهای لانولین:

خرید لانولین به عنوان یک نرم‌کننده، در لوازم آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. قوانین فدرال آمریکا بیان می‌کند که لانولین در محدوده غلظت 12-50٪ ممکن است در پماد ضد پلاسم استفاده شود.

همچنین در حفاظت، درمان، و افزایش زیبایی پوست انسان استفاده می‌شود. خواص آب‌گریزی آن می‌تواند به محافظت از پوست در مقابل عفونت‌ها و یا تحریک پوست کمک کند.


به عنوان یک ماده فعال و به عنوان خرید مواد اولیه ارایشی و بهداشتی در بیشتر محصولات موضعی مانند:

  • پماد
  • روان‌کننده‌ها
  • لوسیون‌ها و لوازم آرایشی صورت

استفاده می‌شود.

خرید لانولین اغلب در داروهای درمانی پوست جهت:

  • محافظت پوست
  • همچنین زخم و عفونت نوک‌سینه
  • سینه‌درد در مادران شیرده استفاده می‌شود.

از این محصول برای کمک به درمان سوختگی‌های پوست ناشی از تابش خورشید استفاده می‌کنند.

این ماده به عنوان یک مرطوب‌کننده برای درمان و پیش‌گیری از:

  • خشکی و خشن‌بودن پوست
  • خارش و تحریکات جزئی پوست (مانند سوختگی پوست از پرتو درمانی) استفاده می‌شود.

می‌توان گفت این ماده کمک می‌کند تا سلول‌های مرده‌ی پوست سقوط کنند و به پوست کمک می‌کند تا آب بیشتری داشته باشد و پوست را نرم‌تر و نرم‌تر می‌کند.

به دلیل خاصیت نرم‌کنندگی، حفظ رطوبت می‌تواند یک ماده قدرتمند در مبارزه با خشکی هنگام استفاده روی موهای مرطوب باشد. این ماده در موهای خشک کار نمی‌کند زیرا رطوبت لازم برای به دام انداختن وجود ندارد.

روغن لانولین نسبت به سایر روغن‌هایی که برای مو طراحی شده دارای بافت مومی است و شستشو با شامپو تمیز کننده یا سرکه سیب ممکن است به از بین بردن کامل آن از مو کمک کند.

مزایای لانولین برای پوست

هر نوع پوستی از پوستی خشک و ترک خورده، تا پوستی پوسته پوسته شده از لانولین سود می‌برد.

  • سبک وزن

لانولین سدی غیر انسدادی ایجاد می‌کند، به این معنی که پوست را آزار نمی‌دهد یا احساس سنگینی نمی‌کند.

  • به طور باورنکردنی پوست بهبود می‌یابد

خاصیت نرم‌کنندگی آن با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست، مناطق تشدید شده را نرم و التیام می‌بخشد. کسانی که پوستی پوسته پوسته شده دارند احتمالاً تسکین خواهند یافت.

  • رطوبت را حفظ می‌کند

لانولین می تواند تا دو برابر وزن خود را در آب نگه دارد، به این معنی که در رطوبت محبوس در پوست خارق‌العاده است. خاصیت نرم‌کنندگی آن باعث می‌شود ماده اصلی بسیاری از کرم‌های صورت باشد، زیرا خاصیت مرطوب‌کنندگی سایر مواد را تقویت می‌کند. جین می‌گوید: “این ماده به دلیل خاصیت نرم‌کنندگی و تشکیل لایه فیلم در پوست بسیار شیوع دارد.” “این ماده برای خاصیت مرطوب‌کنندگی، صاف کردن، مرطوب‌کنندگی و امولسیون در کرم‌های ضخیم صورت و بدن مورد استفاده قرار گرفته است.”

  • ظاهر خطوط و چروک‌ها را کاهش می‌دهد

از آنجا که لانولین رطوبت زیادی را حفظ می‌کند، تمایل به پر کردن پوست و پر کردن خطوط و چین و چروک دارد، که باعث موفقیت آن در هنگام تولید محصولات ضد پیری می‌شود.

  • لب‌های شکاف خورده را التیام می‌بخشد

لانولین می‌تواند به مانع رطوبت لب نفوذ کند، درست مانند اینکه در بالا نشسته باشد. این امر آن را به گزینه‌ای عالی برای بهبود لب‌های خشک و شکاف خورده تبدیل می‌کند. همچنین در بسیاری از ماسک‌های لب شبانه وجود دارد – هنگام خواب لب‌های پرپشت و مرطوب به شما می‌دهد.

عوارض لانولین

لانولین برای افرادی که به آن حساسیت ندارند می‌تواند بسیار مؤثر باشد. اما اگر به مقدار کافی خورده شود، می‌تواند سمی باشد، و طبیعت مومی آن می‌تواند در روده ایجاد شود.

لانولین مسئول آلرژی پشم است، بنابراین افرادی که به پشم حساسیت دارند، باید از این کار خودداری کنند.

Haz-Map لانولین را به عنوان “حساس‌کننده پوست” طبقه‌بندی می‌کند، به این معنی که هنگام تماس با پوست ممکن است به یک واکنش آلرژیک منجر شود. آلرژی به لانولین نادر است و یک مطالعه نشان داد منبع معتبر که فقط 1.7 درصد از تقریباً 25000 فرد مستعد آلرژی علائم آلرژی به لانولین نشان داده‌اند.

مسمومیت با روغن لانولین می‌تواند در شخصی که این ماده را مصرف کرده است رخ دهد. افرادی که از داروی رفع موهای زائد لب مبتنی بر آن استفاده می‌کنند باید بسیار مراقب باشند که مقادیر زیادی از محصول را بلع نکنند.

قیمت خرید لانولین

فروش لانولین:

لانولین در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه دارویی و آرایشی را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

قیمت فروش لانولین
جهت دریافت قیمت فروش لانولین با ما تماس بگیرید

قیمت لانولین

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را به طور عمده در درام‌های 50 و 25 کیلویی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت این محصول با ما تماس بگیرید.

شما مشتریان عزیز جهت خرید اسید اسکوربیک، خرید سدیم لوریل سولفات (SLS)، خرید بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT، خرید گلیسیرین مونو استئارات GMS90، خرید ستیل الکل، خرید میکروکریستالین سلولز، خرید آویسل MCC، خرید استئاریل الکل، خرید اسید استئاریک، خرید متیل پارابن، خرید پروپیلن کربنات (PC)، خرید صمغ عربی، خرید ادتا 2 سدیم با ما تماس بگیرید.

خواص پزشکی لانولین

برای همه ما که با پوست خشک سروکار داریم، خواه سالانه باشد یا فقط در ماه‌های سرد سال، همه ما می‌دانیم که یافتن محصولات مرطوب‌کننده با مواد فعال گاهی اوقات ساده‌تر از آنچه گفته می‌شود انجام می‌شود.

اینجاست که لانولین وارد می‌شود – یک ماده کم وزن که باعث تسکین و جلوگیری از خشک شدن و خشک شدن پوست می‌شود در حالی که رطوبت مورد نیاز را احیا می‌کند.

ما تمایل داریم که از عنصری که می‌تواند به پوست ما کمک کند تا در ماه های سرد و خشک زمستان کمک کند، دچار تعجب شویم. پس از مراجعه به چندین متخصص پوست برای ورود به آنها، خوشحالیم که بگوییم لانولین ممکن است عنصری باشد که پوست شما به آن نیاز داشته است.

قیمت لانولین

نوع مواد تشکیل‌دهنده: نرم‌کننده

فواید اصلی: رطوبت را در پوست قفل می‌کند، بسیار جوان‌کننده و بهبود می‌یابد، به پوست اجازه می‌دهد تا از درون خود را مرطوب کند.

چه کسی باید از آن استفاده کند: به طور کلی، افرادی که پوست خشک یا آسیب دیده دارند بیشترین استفاده را از محصولات لانولین دارند.

روش استفاده لانولین:

روش صحیح استفاده از لانولین بسته به محصولی که این ماده در آن قرار دارد متفاوت است. حتما دستورالعمل‌ها را به درستی بخوانید و همیشه قبل از افزودن هر محصول جدید به روال مراقبت از پوست خود، یک آزمایش پچ را انجام دهید.

به طور کلی، لانولین می‌تواند روزانه مورد استفاده قرار گیرد و در بسیاری از محصولات و فرمول‌های مختلف پوست موجود است. با استفاده از محصول مورد نظر خود و ترک آن در شب – یا برای مدت طولانی – بیش از حد احتمالاً بیشترین مزایا را خواهید داشت زیرا لانولین برای کمک به حفظ رطوبت به پوست نفوذ می‌کند.

چند بار می‌توانید از آن استفاده کنید؟ محصولات لانولین می‌توانند روزانه، صبح و شب استفاده شوند.

به خوبی کار می‌کند: لانولین در کنار سایر محصولات مرطوب‌کننده بهتر عمل می‌کند، زیرا به قفل کردن رطوبت در پوست کمک می‌کند.

دیگر محصولات: لاکتات سدیم

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 2 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید