تری اتانول آمین

فروش تری اتانول آمین

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید تری اتانول آمین

تری اتانول آمین (TEA) مایعی شفاف و چسبناک است که برای کاهش کشش سطحی امولسیون ها استفاده می شود. این اجازه می دهد تا مواد محلول در آب و محلول در روغن در یک فرمول بهتر ترکیب شوند. این یک پایه قوی است ، که آن را در تنظیم pH فرمول آرایشی مفید می کند. TEA کاملاً در آب محلول است و به سرعت قابل تجزیه زیست است.

تری اتانول آمین (TEA یا TEOA) یک ترکیب شیمیایی آلی روغنی و چسبناک است که یک آمین سوم و یک تریول (یک مولکول با سه گروه الکلی) است. TEA یک ترکیب دو کاره است که هم خواص الکل ها و هم آمین ها را به نمایش می گذارد. از این ترکیب برای ساختن سورفاکتانت در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان تنظیم کننده PH برای محصولات تهویه پوست و مو و همچنین لوسیون های ضد آفتاب ، مواد شوینده مایع لباسشویی ، جلا و رنگ استفاده می شود.

قیمت تری اتانول آمین
خرید تری اتانول امین

تری اتانول آمین چیست؟

تری اتانول آمین (TRIETHANOLAMINE) یک ترکیب آمینو از آمونیاک است که در آن هر یک از هیدروژن‌ها توسط گروه 2-هیدروکسی اتیل جایگزین می‌شود. این ماده به عنوان یک بافر و سورفاکتانت نقش دارد. این ترکیبی از آمینو تریدر، تريول و آمینو الکل است. این از یک تری اتلی آمین تشکیل شده است. این یک پایه مشتق از تری‌اتانول آمینیوم است.

غلظت TEA از آب بیشتر و نقطه انجماد آن 71 درجه فارنهایت است. یک آمین ترتیب و یک triol است. این ترکیب ترکیبی است که دارای خواص الکل و آمین است. ترولامین حاوی مقدار کمی از ریتانول امین و اتانول امین است و همچنین ممکن است به عنوان یک آنتی‌اکسیدان در مقابل خودکار اکسیداسیون چربی‌های حیوانی و گیاهی عمل کند. به عنوان یک تنظیم‌کننده pH و سورفاکتانت در محصولات صنعتی و آرایشی مانند محصولات پوست و مو، معمولاً استفاده می‌شود.

یک ترکیب شیمیایی آلی، چسبناک، مایع آلی با بوی آمونیاک ملایم است. فرمول مولکولی آن C6H15NO3 با CAS # 102-71-6 است.

مثل تمام اتانول امین‌ها، این ماده به طور صنعتی به وضوح واکنش اکسید اتیلن و آمونیاک بیش از حد تولید می‌شود. واکنش به آرامی اتفاق می‌افتد و با مخلوط سازی آب این واکنش شدت می‌گیرد. در تمام فرآیندهای مرسوم، واکنش در فاز مایع اتفاق می‌افتد.

تری اتانول آمین چیست

کاربردها و ویژگی‌های تری اتانول آمین:

تری اتانول آمین که همچنین به عنوان TEA شناخته می‌شود، یک ماده قوی قلیایی است که به عنوان سورفاکتانت و pH تنظیم‌کننده مواد شیمیایی برای فرمولاسیون محصولات پوستی استفاده می‌شود. این ماده یک آمین تولید شده با واکنش اتیلن اکسید (که بسیار سمی است) با آمونیاک (سم شناخته‌شده دیگری) تولید می‌شود.

نقش اولیه آن در بسیاری از فرمولاسیون‌های پوستی به عنوان یک تنظیم کننده pH است که در آن استفاده می‌شود و باعث افزایش pH فرمولاسیون‌شده است. این ماده در انواع لوازم آرایشی و بهداشتی، از جمله لوازم آرایشی، آرایش پایه و همچنین در رایحه، محصولات مراقبت از مو، رنگ مو، مجموعه‌های موج، محصولات اصلاح، کرم‌های ضد آفتاب، مراقبت از پوست و تمیز کردن پوست استفاده می‌شود.

محصولات ترکیبات مرتبط، دی اتانول امین یا DEA اغلب در فرمولاسیون های مراقبت از پوست یافت می‌شود و از TEA نیز استفاده می کند.  

تری اتانول آمین

تعدادی از کاربردهای تری اتانول آمین:

  • مواد شیمیایی کشاورزی (غیر آفت‌کش)
  • عوامل ضد چسبندگی
  • مهار کننده‌های خوردگی و عوامل ضد پوسته‌پوسته‌شدن
  • رنگ‌ها
  • روان‌کننده‌ها و افزودنی‌های روان‌کننده
  • حلال‌ها (که بخشی از ترکیب محصول یا مخلوط می‌شوند)
  • محصولات ضد انجماد
  • پارچه، نساجی و محصولات چرمی که در جای دیگر پوشش داده نمی‌شود.
  • صندلی‌های فوم و محصولات ملافه
  • محصولات فلزی که در جای دیگر پوشش داده نمی‌شوند.
  • محصولات کاغذی
  • محصولات مراقبت شخصی

ایمنی:

ایمنی TEA توسط پنل خبره CIR ارزیابی شده است و آنها نتیجه گرفتند که TEA برای استفاده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی که برای استفاده ناپیوسته و مختصر و به دنبال آن شستشوی کامل از سطح پوست ، ایمن است. در محصولاتی که برای تماس طولانی مدت با پوست در نظر گرفته شده اند ، غلظت TEA نباید بیش از 5٪ باشد.

TEA با برخی دیگر از ترکیباتی که باعث شده این هشدار را داشته باشد ، “نباید در محصولات حاوی عوامل N-nitrosating برای جلوگیری از تشکیل نیتروزامین ها استفاده شود.” با این حال ، از آنجا که TEA یک آمین سوم است ، با عوامل نیتروز کننده برای تولید نیتروسامین واکنش نشان نمی دهد. با استفاده از ابزارهای تحلیلی بسیار حساس ، یک مطالعه توسط سم شناسی نظارتی و فارماکولوژی نشان داد که TEA با نیتریت سدیم بلعیده می شود ، هیچ تشکیل نیتروزآمین قابل توجهی یافت نشد.

هیئت تخصصی CIR همچنین تشخیص داد که TEA یک ماده تحریک کننده پوست و چشم خفیف است و تحریک با غلظت های بالا افزایش می یابد ، به همین دلیل است که فرمولاسیون نباید بیش از 5 باشد. TEA مثال خوبی برای چگونگی ترجمه دقیق آزمایشات حیوانی است که در آن دوزهای زیادی از یک ماده تشکیل دهنده به حیوانات داده می شود.

در یک مطالعه توسط برنامه ملی سم شناسی ، افزایش تومورهای کبدی در موش هایی که در طول زندگی خود از نظر پوستی TEA دریافت کرده بودند ، مشاهده شد. با این حال ، در مطالعه دیگری باعث ایجاد تومور در موشهایی که تحت درمان مشابه بودند و یا در موشهایی که از نظر ژنتیکی ساخته شده اند ، حساسیت بیشتری نداشتند. همچنین به مواد ژنتیکی آسیب نرساند.

تحقیقات اکنون ثابت کرده است که بیشترین علت ایجاد تومور در موشهایی که تومورهای کبدی تشکیل داده اند ، به دلیل TEA است که باعث کمبود کولین می شود. انسان در برابر کمبود کولین مقاوم است و حیوانات آزمایش کننده این مقاومت را ندارند. علاوه بر این ، مواد آرایشی که از TEA استفاده می کنند ، بلعیده نمی شوند و همچنین با غلظت 100٪ در طول زندگی از طریق پوست استفاده نمی شوند.

خرید تری اتانول امین

دیگر محصولات: نیتریت آمونیوم

فروش تری اتانول آمین:

تری اتانول آمین به صورت بشکه های 215 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول تری اتانول آمین مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت تری اتانول آمین

TEA اسیدهای چرب را خنثی می کند و روغن ها و سایر مواد غیر قابل حل در آب را حل می کند. TEA خواص آمین ها و الکل ها را ترکیب می کند و می تواند واکنش های مشترک هر دو گروه را تجربه کند. TEA به عنوان آمین با اسیدها واکنش می دهد زیرا ملایم قلیایی است و صابون تشکیل می دهد. وقتی TEA به عنوان الکل عمل می کند ، رطوبت ساز است و می تواند باعث استری شدن اسیدهای چرب آزاد شود.

TEA می تواند در دمای خنک جامد یا متبلور شود زیرا نقطه انجماد 70.9 درجه فارنهایت است. اگر تری اتانول امین شما هنگام دریافت آن مایعی قابل لزج و قابل ریختن نیست ، به راحتی یک ظرف آب گرم به ظرف بدهید. FDA شامل TEA در لیست افزودنیهای غذایی غیرمستقیم است ، به این معنی که TEA ممکن است در چسبهای در تماس با غذا و کمک به شستشو یا لایه برداری میوه ها و سبزیجات استفاده شود.

موارد استفاده از آن شامل: لوسیون های ضد آفتاب ، مواد شوینده مایع لباسشویی ، مایعات ظرفشویی ، مواد تمیز کننده عمومی ، ضد عفونی کننده دست ، جلا ، مایعات فلزکاری ، رنگ ، کرم اصلاح و جوهر چاپ.

تری اتانول امین (TEA ، TEOA) برای حمل و نقل در سراسر کشور با بشکه یا فله در دسترس است. بسته بندی ویژه در صورت درخواست در دسترس است برای جزئیات بیشتر در مورد حمل و نقل با ما تماس بگیرید.

 

منابع:

personal care truth

پیشنهادات ما:بنزالکونیوم کلراید ، سدیم استئاریل فومارات ، سود عرب ، امولسیفایر قیر ، رتینول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 6 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید