اسید چرب نارگیل

فروش اسید چرب نارگیل، کاربرد اسید چرب نارگیل

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید اسید چرب نارگیل

شرکت پیشگامان شیمی محصول اسيد چرب نارگيل را از کشور مالزی با برند KLK و اندونزی در بشکه 180 کیلوگرمی وارد می‌کند.

خرید اسید چرب نارگیل
بشکه 180 کیلویی، مالزی

اسیدهای چرب نارگیل مشتقات روغن نباتی هستند که در طیف گسترده‌ای از کاربردها از جمله محصولات تمیز کننده، صابون، مواد شوینده، سورفکتانت و بسیاری دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بسیاری از اقلام خانگی معمولی از اسید چرب نارگیل تولید می‌شود، که به طور گسترده در داخل کشور عرضه می‌شود. اصطلاح اسیدهای چرب نارگیل در واقع به ترکیب شیمیایی مواد اشاره دارد و ممکن است بازتاب‌دهنده اساس ماده اولیه نباشد.

اسید چرب نارگیل حاوی سبزیجات هستند اما ممکن است از منابع گیاهی مختلفی مانند نارگیل یا روغن نخل حاصل شود. تغییرات بیشتر اسیدهای چرب نارگیل از طریق فرآیند تولید ایجاد می‌شود و باعث ایجاد واریانس در IV، هیدروژناسیون و طول زنجیره می‌شود.

در سال‌های اخیر، بسیاری از تولید کنندگان از اسیدهای چرب سنتی (مبتنی بر حیوانات) به نارگیل و دیگر منابع گیاهی تغییر کاربری داده‌اند.

این یک اسید چرب مقطر است، به عنوان یک جزء بسیاری از محصولات استفاده می‌شود. این ماده دارای خصوصیات شیمیایی بسیار نزدیک به اسیدهای چرب هسته نخل است که گاهی می‌تواند جایگزین آن شود.

اسید چرب نارگیل یک ماده 100٪ با منشا طبیعی است که بویژه توسط صنعت آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود (صابون، کرم و …). تهیه و ترکیب آن به راحتی با سایر مواد چرب مانند اسید اولئیک به عنوان مثال آسان است.

اسید چرب نارگیل چیست

اسید چرب نارگیل چیست؟

اسید چرب نارگیل خانواده‌ای از انواع مختلف اسیدهای چرب مشتق‌ شده از روغن نارگیل است. اسید چرب اصلی اسید لوریک است و با سایر اسیدهای چرب اشباع‌شده مانند:

همچنین نسبت جزئی اسید چرب اشباع‌نشده همراه است.

این‌ها با هیدرولیز روغن نارگیل به دست می‌آیند. اسید چرب تولید شده ممکن است قبل از فرآیند تقطیر هیدروژنه شود یا نشود. به نوبه خود، فرایند تقطیر می‌تواند بسته به دمای تقطیر، اسیدهای چرب مختلف را جدا می‌کنند.

اسید چرب روغن بر پایه روغن نارگیل و نخل حاوی اسیدهای چرب در محدوده C6 تا C18 و بدون اشباع است.

اسیدهای چرب مبتنی بر هسته کاکائو و نخل را می‌توان به عنوان اسیدهای چرب، هیدروژنه‌شده تقسیم‌بندی کرد. اسید چرب به دست آمده ممکن است هیدروژنه یا قبل از فرآیند تقطیر باشد.

به نوبه خود، فرآیند تقطیر می‌تواند کل یا تقسیم شود، جدا کردن اسیدهای چرب مختلف بسته به درجه حرارت تقطیر دارد.

کاربرد اسید چرب نارگیل

کاربرد اسید چرب نارگیل:

این محصول از مواد 100٪ طبیعی است که به طور خاص توسط صنعت لوازم آرایشی (صابون، کرم‌ها و…) مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

روغن نارگیـل و نخل که منابع اصلی چربی‌های رژیم‌غذایی برای قرن‌ها در اکثر مناطق غرب آفریقا هستند، به عنوان چربی‌های اشباع‌نشده نامناسب نام‌گذاری شده‌اند. مصرف آن‌ها به ظاهر افزایش سطح کلسترول خون را افزایش داده است، در نتیجه افزایش خطر بیماری قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.

این دیدگاه منجر به کاهش مصرف آن‌ها در غرب آفریقا شده است و آن‌ها جایگزین روغن‌های گیاهی وارداتی شده‌اند. اسیـد چرب به طور معمول به عنوان مواد اولیه برای تولید صابون و همچنین واکنش‌دهنده برای طیف گسترده‌ای از محصولات نهایی استفاده می‌شود.

اسیدهای چرب نارگیل در انواع مختلفی از محصولات، از جمله:

  • مواد غذایی
  • مواد شوینده خانگی
  • لوازم آرایشی
  • افزودنی های عطر
  • مایعات فلزکاری
  • رنگ و پوشش
  • محصولات دارویی
  • صابون سازی
  • مواد شیمیایی نساجی و مشتقات چرب استفاده می‌شود.

سایر محصولات ما: اتیدرونیک اسید

فروش اسید چرب نارگیل:

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول اسید چرب نارگیـل مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت اسید چرب نارگیل مالزی

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

2 پاسخ به “اسید چرب نارگیل”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید