صنعتیآرایشی و بهداشتیدارویی و پزشکی

استئاریل الکل

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 8 میانگین: 5]

خرید استئاریل الکل

 نام: استئاریل الکل، Stearyl alcohol

مشخصات فنی ظاهر: پودر مات رنگ سفید

بو: چربی مشخص

حلالیت: روغن

ذوب نقطه: 132F تا 138F

ذخیره‌سازی: جای سرد، مهر و موم‌شده، بدون رطوبت

 

خرید استئاریل الکل
خرید استئاریل الکل

اگر از لوسیون‌، شامپو یا نرم‌کننده‌ حمام استفاده می کنید، باید بدانیم که این محصولات آرایشی دارای یک ماده اولیه به نام استئاریل الکل می باشند.

خبر خوب اینه که این ماده که جزو الکلهای چرب هست برای، پوست و موی شما اصلا “بد” نخواهد بود. مهمتر اینکه، این الکل با الکل‌های معمولی مانند اتانول کاملا می باشد.

به عنوان یک مصرف‌کننده که به سلامت خود اهمیت می دهید، به احتمال زیاد همیشه به دنبال محصولات مراقبت از پوست و مو هستید که حاوی مواد مضر نیستند.

 سازمان غذا و داروی یا همان FDA خوشبختانه از تولیدکنندگان می‌خواهد كه فهرست مواد موجود در برچسب محصول را قبل از خرید خوانده، تا بتوانید در مورد محصولاتی كه خرید می‌كنید تصمیم آگاهانه‌ای بگیرید.

استئاریل الکل چیست؟

استئاریل الکل یک الکل چرب خالص و طبیعی از اسیدهای چرب روغن نارگیل است. الکل‌های چرب به هیچ وجه شبیه به تصوری که شما از الکل دارید نیستند، از نفت یا حتی دانه‌های تقطیر شده طبیعی (مانند اتانول، متانول) به‌دست نمی‌آیند.

در عوض، استئاریل الکل NF و سایر الکل‌های چرب، برای پوست بسیار مرطوب‌کننده هستند.

این ماده رطوبت را کم‌کم به پوست اضافه کرده و باعث ماندگاری طولانی مدت رطوبت در پوست می‌شوند.

استئاریل الـکل می‌تواند در امولسیون‌های شما مفید باشد و در فرمولاسیون محصولات آب‌رسان پوست مورد استفاده قرار گیرد.

خرید استئاریل الکل که یکی از پرمصرف‌ترین الکل‌های چرب طبیعی است که اغلب به عنوان تنها عامل تهویه‌کننده در کرم‌های طبیعی یا نرم‌کننده موهای طبیعی است.

زیرا به اندازه کافی مرطوب‌کننده را بهبود می‌بخشد و شست‌وشوی مرطوب و خشک را بهبود می‌بخشد.

استاریل الـکل یک اصلاح‌کننده رئولوژیکی طبیعی و کاربردی آسان که باعث بهبود بافت کلیه فرمول‌های حاوی فاز روغن می‌شود.

همچنین معمولاً خرید استاریل الـکل به عنوان خرید مواد اولیه آرایشی و ضخیم‌کننده طبیعی در اینگونه صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد، که از پایداری امولسیون برای عملکرد، به عنوان یک امولسیون‌کننده استفاده می‌کند و تقریباً با همه مواد آرایشی رایج سازگار است.

خواص استئاریل الکل

خواص استئاریل الکل در این گروه طبقه بندی می شود:
نرم کننده: پوست را نرم و لطیف می کند.
امولسیون سازی: با اصلاح کشش سطحی (آب و روغن) باعث ایجاد مخلوط های صمیمی بین مایعات غیر قابل اختلاط می شود.
تثبیت کننده امولسیون: روند امولسیون را تقویت می کند و پایداری و ماندگاری امولسیون را بهبود می بخشد.
تقویت فوم: کیفیت کف تولید شده توسط سیستم را با افزایش یک یا چند ویژگی زیر بهبود می بخشد: حجم ، بافت و / یا پایداری
مات کردن: شفافیت مواد آرایشی را کاهش می دهد.
سورفاکتانت: کشش سطحی مواد آرایشی را کاهش می دهد و به توزیع یکنواخت محصول هنگام استفاده کمک می کند
کنترل ویسکوزیته: ویسکوزیته مواد آرایشی را افزایش یا کاهش می دهد

این ماده سهولت استفاده بیشتری را ارائه می‌دهد زیرا به pH سیستم تأثیر نمی‌گذارد. شکل آن گرانول سفید یا پرک است و  در آب حل نمیشود.

دارای طیف گسترده‌ای از کاربردها به عنوان ماده‌ای در روان‌کننده‌ها، رزین‌ها، عطرها و مواد آرایشی است.

در پمادها به عنوان نرم‌کننده، امولسیفایر و ضخیم‌کننده استفاده می‌شود و به عنوان روکش مو در شامپوها و نرم‌کننده‌های مو کاربرد زیادی دارد.

استئاریل هپانواتات، استر الکل استئاریل و اسید هپتانوئیک (اسید آنانتیک) در اکثر خط چشم‌های آرایشی یافت می‌شود.

این الکل چرب همچنین به عنوان یک لایه سرکوب‌کننده تبخیر در هنگام استفاده از سطح آب عمل می‌کند.

استئاریل الکل از طریق اسید استئاریک یا برخی از چربی‌های هیدروژناسیون کاتالیزوری تهیه می‌شود و سمیت آن بسیار کم است. در واقع از یک اسید چرب طبیعی به دست می‌آید. 

فروش استئاریل الکل

کاربردهای استئاریل الکل

خرید استئاریل الکل و دیگر الکل‌های چرب به عنوان مرطوب‌کننده برای پوست انجام می گیرد که کمک می‌کند تا در سطح پوست رطوبت طبیعی بماند و حسی نرم و لطیف به پوست می‌دهد.

استئاریل الکل را می‌توان با استفاده از امولسیون‌ها و فرمول‌های آب آشامیدنی برای افزایش غلظت به محصول اضافه کرد.

استئاریل الکل یکی از رایج‌ترین الکل‌های چرب طبیعی است که اغلب به عنوان عامل اصلی در مواد شستشوی طبیعی و یا نرم‌کننده مو استفاده می‌شود، زیرا به اندازه کافی مرطوب‌کننده می‌باشد.

این الکل چرب معمولاً به عنوان یک ضخیم‌کننده طبیعی استفاده شده و ثبات امولسیون را به عنوان یک امولسیفایر بهبود می‌بخشد.

این ماده تقریباً با تمام مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی معمولی سازگار است.

این ترکیبات امولسیون‌های پایداری می‌سازند که به سادگی نمی‌شکند.

این ترکیبات یک لایه نازک روغنی بر روی مو تشکیل می‌دهند که باعث می‌شود رطوبت کمتری از مو خارج شود و باعث انعکاس بیشتر نور و براق شدن مو می‌شود.

همچنین به عنوان یک عامل نرم‌کننده و امولسیفایر در مواد دارویی بکار گرفته می‌شود. 

محصولات با الکل استئاریل

  • لوسیون‌ های بهداشتی
  • مرطوب‌ کننده های پوست
  • کرم‌های دست و صورت
  • ضد آفتاب ها
  • شامپوهای نرم کننده و تمیزکننده
  • مامهای بهداشتی
  • کرم‌های موبر
  • کرم مو و ریمل
  • رنگ های مخصوص مو

احتمالا شنیده اید که بایستی از محصولات حاوی الکل جهت مصارف مو خودداری کرد. این بخاظر این است که خیلی از الکل‌ها، مثل اتانول یا ایزوپروپیل الکل ، می‌توانند سبب خشکی پوست سر شوند.

ایمنی استئاریل الکل

بکارگیری از الکل بر روی پوست و مو شما ممکن است منجر به خارش، پوسته پوسته شدن و لایه برداری پوست شما شود.
الکل‌ها در حقیقت، به دلیل داشتن خواصی مثل خشک شدن سریع  و تمیزکنندگی، در ضدعفونی‌کننده های بهداشتی دست استفاده می شوند.
با این حال استئاریل الکل و سایر الکل‌های چرب، به خاطر ساختار شیمیایی خود، دارای تأثیر یکسانی بر روی سایر الکل‌ها نیستند.
فرمول شیمیایی این الکل چرب با سایر الکل‌ های شناخته‌شده‌تر فرق می کند.
 گروه الکل (-OH) در استئاریل الکل، به زنجیره‌ای طولانی از چربی ها (هیدروکربن‌ها) اتصال دارد.
این خاصیت به الکل‌های چرب اجازه داده تا آب را به دام انداخته و حس تسکین‌دهنده‌ای به پوست اعطا می کند.

خرید استئاریل الکل به عنوان ماده ی شیمیایی و یک ماده تسکین‌دهنده که سبب شادابی پوست می‌شود. این ماده با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست باعث می شود تا رطوبت روی پوست باقی بماند.‌

الکل‌های چرب، مانند استئاریل الکل توسط پانل متخصصین بررسی مواد آرایشی و بهداشتی (CIR) جهت استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی بی‌خطر شناخته شده است. این ماده هم چنین پوست را تحریک نمی‌کند.
در سایر مطالعات بالینی، این الکل چرب فاقد سمیت قابل توجهی بوده و غیر جهش‌زا (جهش‌ دهنده یک ماده شیمیایی است که باعث تغییر DNA شما می شود.) می باشد.
تغییرات DNA ممکن است مسبب برخی بیماری‌ها مانند سرطان شود.
طبق نظر FDA، حتی محصولات آرایشی که در برچسب خود با عنوان “عاری از الکل” هستن نیز مجاز به استفاده از استئاریل الکل و سایر الکل‌های چرب هستند.
در فهرست FDA این ماده همچنین به عنوان مواد افزودنی غذایی بی‌خطر و ایمن قرار دارد.
همانند اکثر محصولات مراقبت از پوست، احتمال کمی حساسیت به استئاریل الکل وجود دارد.
یک تحقیق در سال 2007، 5 مورد آلرژی به این الکل چرب را تأیید کرد، ولی واکنش در مورد بقیه ی آلرژن‌های شیمیایی نیز در همه این موارد رخ داده بود.

فروش استئاریل الکل:

این محصول در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل شما مشتریان عزیز می‌باشد.

این یک ماده چند وظیفه ای بسیار رایج بوده که به پوست شما احساس نرمی (نرم‌کننده) می بخشد و در کرم‌ها و لوسیون‌ها موجود است. همچنین به تثبیت مخلوط روغن و آب (امولسیون) کمک می‌کند، اگرچه به خودی خود به عنوان یک امولسیون‌کننده عمل نمی‌کند.

میزان استفاده معمول آن در اکثر فرمول‌های نوع کرم 2-3٪ است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارمندان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید.

قیمت خرید استئاریل الکل

قیمت استئاریل الکل

شرکت پیشگامان شیمی واردکننده مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی می‌باشد. شما مشتریان عزیز جهت خرید اسید اسکوربیک، خرید سدیم لوریل سولفات (SLS) ،خرید بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT، خرید گلیسیرین مونو استئارات GMS90، خرید ستیل الکل، خرید میکروکریستالین سلولز، خرید آویسل MCC، خرید متیل پارابن، خرید پروپیلن کربنات (PC)، خرید صمغ عربی، خرید ادتا 2 سدیم با ما تماس بگیرید.

جهت خرید استئاریل الکل گرید آرایشی بهداشتی و دریافت مشاوره در خصوص الکل های چرب با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. من می خواهم پاک کننده صورت کرمی درست کنم.
    این شامل SLES ، CDEA ، CAPB است.

    از چه مواد یا ترکیبی برای بافت خامه ای استفاده کنم؟

    من ستیل الکل ، استئاریل الکل ، اسید استئاریک و EGMS دارم.

    1. سلام
      دوست عزیز
      برایتولید پاک کننده صورت کرمی که کف می کند ، یک امولسیون خوب و پایدار تهیه کنید (از ورودی های زیاد و در صورت تمایل از امولسیفایر غیر یونی HLB مانند پلی سوربات 80 زیاد استفاده کنید) ، از حداقل روغن استفاده کنید و مقداری آب را با کوکامیدوپروپیل بتائین تعویض کنید.

      امیدوارم این کمک کند. 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 11 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید