کارون (Carvone)

کارون

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

کارون (Carvone) یک مونوترپوئید p-menthane است که به ترتیب از سیکلوکس-2-enone با جایگزین‌های متیل و ایزوپروپنیل در موقعیت‌های 2 و 5 تشکیل شده است.

به عنوان یک آلرژن نقش دارد. این ماده از کارون‌ها و یک عامل ضد قارچ گیاه‌شناسی است.

کارون در انیسون یافت می‌شود. کارون ماده‌ای طعم‌دهنده است.

روغن اسپیرمینت روغن اساسی است که از قسمت شکوفه‌های گل Mentha spicata استخراج می‌شود.

این روغن به دلیل خاصیت معطر و همچنین برای درمان بیماری‌های دستگاه گوارش و تنفسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

(-) – carvone کارونی است که دارای (R) پیکربندی است. این یک آنانیومر کارون (+) است.

ChEBI(S) -2-متیل 5- 5- (1-متیل اتیل) -2-سیکلو هگزن-1-یک متعلق به کلاس ترکیبات آلی شناخته شده به عنوان مونوتران پنوئیدها است.

این‌ها مونوترپنوئیدها با ساختار مبتنی بر ستون فقرات o- ،m- یا p-menthane هستند. P-menthane به ترتیب از حلقه سیکلوهگزان با یک گروه متیل و یک گروه (2-متیل)-پروپیل در موقعیت حلقه 1 و 4 تشکیل شده است. o و ممانتین‌ها بسیار نادر هستند و احتمالاً با مهاجرت آلکیل آلومینیوم‌های P-menthanes به‌وجود می‌آیند.

Carvone (CAR) مؤلفه‌ای است که از گیاهان با فعالیت ضد میکروبی شناخته شده، گزارش شده است.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی کارون:

  • فرمول: C10H14O
  • وزن مولکولی: 150.22
  • نقطه جوش: 230.5 درجه سانتی‌گراد در 760 میلی‌متر جیوه
  • نقطه فلش: 88.9 درجه سانتی‌گراد
  • تراکم: 0.94g / cm3
  • ظاهر: مایع زرد بی‌رنگ و کم‌رنگ است

تاریخچه کارون:

در سال 1877، فرانتس وارنتراپ شیمی‌دان آلمانی اولین کسی بود که تنوع خالص کاروان را جدا کرد. بلافاصله پس از کشف شکل خالص این ترکیب، شوویتزر آنرا کارول نامید.

در زمان‌های فعلی مقادیر زیادی کارون از دانه‌های کاروا (حدود 60٪ تا 70٪)، روغن استخراج‌شده از بذرهای شوید (حدود 40٪ تا 60٪) و روغن اسپیرینت (حدود 50٪ تا 80٪) جدا شده است.

علاوه بر این، این ترکیب طبیعی در مقادیر قابل توجهی روغن استخراج شده از پوست پرتقال نارنگی نیز موجود است.

R – (-) – کارون از برگ‌های گیاه جوانه‌زده خارج می‌شود که منبع عالی این ترپنوئید محسوب می‌شود. علاوه بر این، کارونای R – (-) – که دارای کاربردهای تجاری زیادی است، در روغن چمن زنجبیل، روغن نعناع و روغن کوروموجی یافت می‌شود.

Webp.net resizeimage 31

کاربردها و ویژگی‌های کارون:

کـارون به طور عمده برای مواد غذایی مانند آدامس استفاده می‌شود.

همچنین در داروها به عنوان یک مرغ، ادویه خوشبو کننده حفره دهان و خمیر دندان و سایر طعم‌دهنده‌های مخلوط استفاده می‌شود.

کـارون در اصل یک ترپنوئید است که در چندین روغن اساسی یافت می‌شود. این فیتوشیمیایی ماده اصلی تشکیل‌دهنده روغن اسپیرینت است.

علاوه بر دانه‌های شوید نیز به طور طبیعی در جوانه‌های جوانه، دانه‌های خاردار و چمن زنجبیل نیز مشاهده می‌شود.

وقتی در دمای اتاق نگه‌داری می‌شود، کارون در حالت مایع قرار دارد و بوی دلپذیری دارد.

این ماده شیمیایی که به طور طبیعی وجود دارد، اغلب به شکل ماده طعم‌دهنده بخصوص در لیکورها استفاده می‌شود.

همچنین برای تقویت رایحه آن‌ها به عطر و صابون اضافه می‌شود. Carvone اغلب طی چندین قرن در داروها، ادویه‌ها و عطرها استفاده می‌شده است.

فـروش کارون:

شما می‌توانید برای تهیه محصولات به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران، آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه شامل لسیتین، خرید آلژینات سدیم، خرید لاکتات سدیم، آلانتوئین، متیل پارابن، خرید اسید اسکوربیک، ایزوله سویا، خرید سوربات پتاسیم، خرید ستیل الکل، خرید ویتامین e، خرید کافور، خرید منتول، صمغ عربی، خاک دیاتومه، زانتان گام، گوارگام، کربومر، سوربیتول و…. را در تمامی زمینه‌های دارویی و پزشکی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، غذایی با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کنید. این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + هشت =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید