دارویی و پزشکی

اتیل پارابن

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

پارابن‌ها مواد نگهدارنده‌ای هستند که در طیف گسترده‌ای از محصولات و غذاهای مراقبت شخصی برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها استفاده می‌شوند. این مواد شیمیایی مختل‌کننده غدد درون‌ریز می‌توانند از طریق پوست، خون و دستگاه گوارش جذب شوند.

موارد استفاده: شامپوها، نرم‌کننده‌ها، لوسیون‌ها، مواد شوینده صورت و دوش و اسکراب

چه چیزی را باید در مورد برچسب محصولات جستجو کرد: اتیل پارابن، بوتیل پرابن، متیل پارابن، پروپیل پارابن، ایزوبوتیل پارابن، ایزوپروپیل پارابن، سایر ترکیباتی که به پارابن ختم می‌شوند.

پارابن چیست؟

پارابن‌ها در واقع چندین ماده شیمیایی مشخص با ساختار مولکولی مشابه هستند. چندین مورد در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی و آرایه وسیعی رایج است: اتیل پرابن، بوتیل پرابن، ایزوبوتیل پارابن، ایزوپروپیل پارابن، متیل پارابن و پروپیل پارابن.

همه این‌ها در یک زمان پرمصرف‌ترین گروه مواد نگهدارنده بودند که در محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می‌گرفتند. پارابن‌ها به دلیل مشخصات ملایم، غیر حساس و بسیار مؤثر در مقایسه با مواد نگهدارنده دیگر بسیار محبوب بودند، اما همچنین به این دلیل که به طور طبیعی از گیاهان گرفته شده‌اند، این یک پدیده نادر برای یک ماده نگهدارنده است.

پارابن‌ها به صورت پاراهیدروکسی بنزوئیک اسید (PHBA) در گیاهان یافت می‌شوند، ماده شیمیایی که تجزیه می‌شود و برای محافظت از خود گیاهان به پارابن تبدیل می‌شود.

پارابن‌ها بیشتر در محصولات مراقبت شخصی وجود دارند که حاوی مقدار قابل توجهی آب هستند، مانند شامپوها، نرم‌کننده‌ها، لوسیون‌ها و پاک‌کننده‌ها و اسکراب‌های صورت و دوش. زیرا مانع از رشد میکروب‌ها می‌شوند.

در حالی که بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی و بهداشتیمحدودیت غلظت برای تک (حداکثر 0.4) و کل غلظت پارابن (تا 0.8) در یک محصول واحد را توصیه می‌کند، این توصیه‌ها قرار گرفتن در معرض پارابن‌های حاصل از چندین محصول توسط یک فرد واحد نیست.

خرید اتیل پارابن
خرید اتیل پارابن

اتیل پارابن چیست؟

اتیل پارابن یک اتیل استر است که از غلظت رسمی گروه کربوکسی 4-هیدروکسی بنزوئیک اسید با اتانول به دست می‌آید.

این ماده به عنوان:

  • نگه‌دارنده غذای ضد میکروبی
  • عامل ضد قارچی
  • متابولیت گیاهی و فیتواستروژن نقش دارد.

اتیل پارابن (اتیل پارا هیدروکسی بنزوات) اتیل استر پتاسیم هیدروکسی بنزوئیک است. فرمول آن HO-C6H4-CO-O-CH2CH3 است. این عضو از کلاس ترکیبات معروف به پارابن‌ها است. این ماده به عنوان نگه‌دارنده ضد قارچ استفاده می‌شود. به عنوان یک افزودنی غذایی، E شماره E214 دارد. سدیم اتیل پارا هیدروکسی بنزوات، نمک سدیم اتیل پارابن، همان استفاده می‌شود و E شماره E215 داده می‌شود.

این ماده در نوشیدنی‌های الکلی یافت می‌شود و عامل ضد ميكروبي و نگه‌دارنده است. همچنین در شراب قرمز، شراب سفید و قهوه‌ای موجود است.

خواص شیمیایی اتیل پارابن:

  • پودر کریستالی سفید
  • اتیل پارابن به عنوان یک پودر کریستال سفید و بدون بو دیده می‌شود.
  • یک ضد میکروبی
  • برونکودیلاتور، توکولیتیک
  • نگه‌دارنده برای داروسازی

روش‌های تولید اتیل پارابن:

اتیل پاراپن با استریسی کردن اسید پتاسیم هیدروکسی بنزوئیک با اتانول (95٪) تهیه می‌شود.

خرید اتیل پارابن
خرید اتیل پارابن

کاربردهای اتیل پارابن:

اتیل پارابن به عنوان یک ماده نگه‌دارنده ضد میکروبی در مواد آرایشی، محصولات غذایی و فرمولاسیون داروها به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این می‌تواند به تنهایی یا در ترکیب با سایر استرهای پارابن یا سایر عوامل ضد میکروبی استفاده شود. در لوازم آرایشی آن یکی از مواد نگه‌دارنده است که اغلب استفاده می‌شود.

پارابن‌ها در سطح وسیعی از PH تأثیر می‌گذارند و طیف وسیعی از فعالیت‌های ضد میکروبی دارند، اگر چه آن‌ها در برابر مخمرها و قالب‌ها موثر هستند.

به دلیل حلالیت نامطلوب پارابن‌ها، نمک‌های پارابن، به ویژه سدیم، اغلب استفاده می‌شوند. با این حال، این ممکن است pH فرمولاسيون ضعیف بافر را به قليايی تبديل کند.

این ماده یکی از خانواده‌های پارابن است. پارابن استرها تشکیل شده توسط p-hydroxybenzoic اسید و الکل است. آن‌ها عمدتاً به عنوان مواد زیستی در لوازم آرایشی و بهداشتی، داروها و یا مواد غذایی استفاده می‌شود. آن‌ها دارای قدرت هم‌افزایی با دیگر مواد زیستی هستند. Parabens می‌تواند باعث درماتیت تماس آلرژیک، به ویژه درماتیت مزمن و پوست زخمی‌شود.

اتیل پاراپن و سایر پارابن‌ها به طور گسترده‌ای به عنوان نگه‌دارنده‌های ضد میکروبی در لوازم آرایشی، محصولات غذایی، و داروهای خوراکی و موضعی استفاده می‌شود.

نگرانی‌ها در مورد اتیل پارابن

طی 10 سال گذشته پارابن‌ها به دلیل ادعای ارتباط با نگرانی‌های بهداشتی در زنان و مردان مورد انتقاد و محکومیت در استفاده از لوازم آرایشی قرار گرفته‌اند. تحقیقات در مورد پارابن‌ها متناقض و قطبی است. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که آن‌ها از نظر مواد آرایشی بی‌خطر هستند و برای پایدار نگه داشتن فرمول بر سایر مواد نگهدارنده ترجیح می‌دهند. این مطالعات همچنین نشان داد که پارابن‌ها هیچ تأثیری در مقایسه با هورمون‌های طبیعی بدن ندارند.

با این حال، تحقیقات دیگر نتیجه گرفته‌اند که آن‌ها واقعاً مشکل ساز هستند: برخی مطالعات تعیین کردند که غلظت 100٪ پارابن باعث تجزیه نمونه‌های پوست (به معنای سالم نبودن پوست فرد) می‌شود. با این حال، این مطالعات در مورد مقدار کمی (1٪ یا کمتر) پارابن‌هایی که معمولاً در لوازم آرایشی استفاده می‌شود، صدق نمی‌کند.

در مقادیر کم، پارابن‌ها به پوست آسیب نمی‌رسانند. در واقع، آن‌ها به دلیل توانایی در جلوگیری از رشد کپک، قارچ‌ها و عوامل بیماری زای مضر، مزایایی را ارائه می‌دهند.

مطالعات دیگر در مورد قرار گرفتن پارابن‌ها در یک دید منفی مبتنی بر تغذیه اجباری موش‌ها بود، عملی که نه تنها بی‌رحمانه است بلکه با آنچه که پارابن‌ها روی پوست رخ می‌دهد ارتباطی ندارد.

مطالعاتی وجود دارد که نشان دهنده جذب پارابن از طریق پوست در ارتباط با استفاده از محصولات مراقبت از پوست است، اما این مطالعات در نظر نگرفت که پارابن‌ها هنوز هم به عنوان مواد نگهدارنده درجه غذایی استفاده می‌شوند یا به طور طبیعی در گیاهان یافت می‌شوند و این می‌تواند منبع مواد آرایشی باشد.

ما همچنین مطالعاتی را نشان دادیم که تأثیرات مشکوک دیگری را نشان می‌دهد، اما این موارد به صورت in vitro در ظرف آزمایشگاهی یا مطالعات دوباره حیوانی در گونه‌هایی انجام می‌شود که ترکیب بیولوژیکی آنها ارتباط نزدیکی با انسان ندارد.

خرید اتیل پارابن
خرید اتیل پارابن

مشکلات سلامتی پارابن‌ها

اختلال غدد درون ریز:

پارابن‌ها به دلیل توانایی تقلید از استروژن، مخل بالقوه غدد درون‌ریز هستند.

در مطالعات سلولی، مشخص شده است که پارابن‌ها به گیرنده‌های استروژن متصل می‌شوند.

مطالعات نشان می‌دهد که در غلظت‌های کافی، پارابن‌ها می‌توانند تکثیر سلولی سلول‌های MCF-7 سرطان پستان در انسان را افزایش دهند، سلول‌هایی که اغلب به عنوان اندازه گیری حساس فعالیت استروژنی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در سلول‌های MCF-7، پارابن‌های ایزوپروپیل و ایزوبوتیل بیشترین قدرت تکثیر را دارند، اما حدود 170،000 برابر کمتر از استرادیول هستند.

پارابن‌های به اصطلاح “زنجیره بلند” (بوتیل پرابن و شکل جایگزین آن، ایزوبوتیل پارابن و ایزوپروپیل پارابن و پروپیل پارابن) دارای قوی‌ترین فعالیت استروژنی در میان کسانی هستند که به طور گسترده‌ای از محصولات مراقبت شخصی حاوی این ترکیبات استفاده می‌کنند.

سرطان پوست:

استفاده از محصول مراقبت شخصی حاوی پارابن – به ویژه متیل پارابن – می‌تواند منجر به آسیب سلول‌های پوستی ناشی از اشعه ماورا UV بنفش و اختلال در تکثیر سلولی شود (سرعت رشد سلول).

به طور خاص، استفاده روزانه می‌تواند منجر به افزایش غلظت متیل پرابن شود، زیرا به طور کامل متابولیزه نمی‌شود.

پارابن‌ها با سایر مواد شیمیایی استروژنی ممکن است به طور بالقوه در ایجاد ملانوم بدخیم، یکی از انواع سرطان پوست، از طریق فعالیت‌های استروژنی و ژنوتوکسیک تأثیر بگذارند.

سمیت در رشد و تولیدمثل:

به نظر می‌رسد پارابن‌های پروپیل و بوتیل تولید اسپرم را کاهش می‌دهند  و منجر به کاهش سطح تستوسترون می‌شود، در حالی که متیل و اتیل پارابن‌ها تاثیری در تولید اسپرم ندارند. به نظر می‌رسد این تأثیرات وابسته به دوز است. علاوه بر این، یک مطالعه نشان داد که قرار گرفتن مادر در معرض بوتیل پارابن در دوران بارداری و شیردهی رشد اندام‌های تولید مثل و تولید اسپرم را تغییر می‌دهد.

به طور کلی، پروپیل و بوتیل پارابن‌ها به طور خاص، سیستم تولید مثل مردان را مختل می‌کنند و بر اندام‌های تولید مثل تأثیر می‌گذارند. این با فعالیت استروژنی آن‌ها که در بالا ذکر شد سازگار است.

شواهد آزمایشگاهی نشان می‌دهد که قرار گرفتن مادر در معرض ایزوبوتیل پارابن در دوران بارداری می‌تواند منجر به اضطراب و تغییرات رفتاری در فرزندان شود.

راه‌های اجتناب از پارابن‌ها

به دنبال محصولاتی با عنوان “بدون پارابن” بگردید و لیست مواد تشکیل دهنده را روی برچسب‌ها بخوانید تا از مصرف محصولات دارای پارابن جلوگیری کنید. بسیاری از تولیدکنندگان مواد آرایشی طبیعی و ارگانیک گزینه‌های موثری برای پارابن‌ها برای جلوگیری از رشد میکروبی در محصولات مراقبت شخصی پیدا کرده‌اند. برخی از شرکت‌ها محصولات بدون مواد نگهدارنده تولید کرده‌اند که ماندگاری آن‌ها نسبت به محصولات معمولی کمتر است (شش ماه تا یک سال).

دیگر محصولات: روغن هسته انار

خرید اتیل پارابن
خرید اتیل پارابن

فروش اتیل پارابن:

اتیل پارابن به صورت کیسه‌های 25 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول اتیل پارابن مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 17 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید