آرایشی و بهداشتی

پروپاندیول

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 1 میانگین: 5]

پروپاندیول چیست؟

پروپاندیول یک ماده طبیعی مشتق شده است که در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست برای بهبود بافت و احساس فرمولاسیون استفاده می شود. پروپاندیول به عنوان نرم کننده به پوست در حفظ رطوبت و آبرسانی نیز کمک می کند. پروپاندیول عمدتا برای بهبود مزایای بافت استفاده می شود اما فواید اضافی نیز دارد. عدم مزایای مستقیم پوست ممکن است به همین دلیل باشد که شما قبلاً نام پروپاندیول را نشنیده اید.

پروپاندیول گلیکولی است که به آن 1،3-پروپاندیول نیز گفته می شود. پروپاندیول ساختار مشابهی با ماده دیگر محصولات مراقبت از پوست ، پروپیلن گلیکول یا 1،2-پروپان دیول دارد. اگرچه تفاوت بین ساختار و نام این دو ماده تشکیل دهنده بسیار ظریف است ، اما تفاوت اندک برای استفاده های مختلف و مشخصات ایمنی ایجاد می کند.

پروپیلن گلیکول یک ماده مصنوعی است که از نفت یا ذرت ساخته می شود و محصولات بسیار تصفیه شده ای هستند. این اطمینان می دهد که هیچ گونه ناخالصی در محصول نهایی وجود ندارد. از آنجا که پروپاندیول می تواند از یک منبع طبیعی تولید شود ، به عنوان جایگزینی برای گلیکول های مشتق شده از نفت استفاده می شود. فرآیند تولید پروپاندیول از ذرت نسبت به فرآیندهای پتروشیمی مرسوم از نظر انرژی صرفه جویی می کند. ردپای محیطی کوچکتری تولید می کند ، به هزینه های عملیاتی کمتری نیاز دارد و به دلیل استفاده از مواد اولیه ذرت تجدید پذیر ، پایداری بیشتری دارد. بنابراین ، پروپاندیول یک ماده جذاب برای شرکتهایی است که محصولات مراقبت شخصی شخصی و “سبز” تولید می کنند.

خواص پروپاندیول

در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست ، پروپان دیول به بهبود بافت و احساس حسی محصول کمک می کند. همچنین مزایایی برای آبرسانی ، رطوبت رسانی و همچنین محصولات مراقبت از مو نیز دارد.

محافظ
پروپاندیول به عنوان نرم کننده توانایی نرم و تسکین دهنده پوست را دارد. با استفاده از پروپاندیول ، یک لایه محافظ یا محافظ در سطح پوست ایجاد می کند که به جلوگیری از هدر رفتن آب در هوا یا محیط های خشک کمک می کند. با گذشت زمان ، این باعث افزایش رطوبت پوست با ایجاد تجمع آب در لایه های بالایی پوست می شود ، و به حمایت از سطح طبیعی آب پوست کمک می کند. محصولاتی که دارای پروپاندیول هستند ، مانند کرم ها ، لوسیون ها و مرطوب کننده ها ، یک انتخاب عالی برای حمایت از خشکی پوست است.

آبرسانی
پروپان دیول همچنین به عنوان یک ماده مرطوب کننده عمل می کند. مرطوب کننده ماده ای آب دوست است که آب را به پوست می کشد. مواد پاک کننده رطوبت موجود در هوای مجاور را از طریق جذب جذب و حفظ می کنند و بخار آب را به سطح پوست یا زیر آن می کشانند. یک بار دیگر ، این خواص پروپاندیول را به ماده ای ایده آل برای پوست های خشک یا کم آب تبدیل می کند.

ضد پیری
کسانی که پوست پیری دارند نیز می توانند از مواد مرطوب کننده بهره مند شوند زیرا پوست با افزایش سن به طور طبیعی آبرسانی را از دست می دهد. به عنوان بخشی از روند پیری طبیعی ، میزان فاکتور مرطوب کننده طبیعی موجود در اپیدرم کاهش قابل توجهی دارد. عامل مرطوب کننده طبیعی از مواد مرطوب کننده طبیعی و همچنین اسیدهای آمینه ، PCA ، لاکتات ها ، قندها ، نمک ها ، اوره و پپتیدها تشکیل شده است. همه این مواد با هم کار می کنند تا سطح پوست سالم ، لطیف و مرطوب شود. هنگامی که عامل مرطوب کننده طبیعی تخلیه می شود ، پوست خشک و پوسته پوسته به نظر می رسد و بیشتر مستعد ایجاد چین و چروک است. استفاده از محصولاتی که حاوی ماده های مرطوب کننده مانند پروپاندیول هستند می تواند پوست را در حین کار مرطوب نگه دارد تا علائم پیری را کاهش دهد.

مراقبت از مو
همین خاصیت های آبرسانی پروپان دیول ، آن را به ماده ای مفید برای محصولات مراقبت از مو ، مانند شامپو ، نرم کننده ، نرم کننده های مرطوب یا محصولات حالت دهنده تبدیل می کند. پس از شستشو ، احساس تمیزتری ایجاد می کند در حالی که به طور بالقوه رطوبت را افزایش می دهد ، باعث کاهش مواد ، کاهش استاتیک و بهبود شستشوی مرطوب و خشک می شود.

حلال
در آخر ، پروپان دیول به عنوان یک حلال عمل می کند. در نظر گرفته شده است که این یک حلال عالی برای حل مواد سخت تر است ، مانند اسید سالیسیلیک ، اسید فرولیک ، آلانتوئین و اسید اسکوربیک. پروپان دیول احساس پوستی سبک ، غیر چسبنده و کمی خشک را ایجاد می کند.

آیا پروپاندیول بی خطر است؟

پروپان دیول نه تنها برای محصولات آرایشی بلکه برای محصولات غذایی بلعیده شده نیز ماده ای بی خطر و مناسب محسوب می شود. پروپاندیول به عنوان یک ماده “به طور کلی به عنوان بی خطر شناخته می شود” توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تأیید شده است. در دو تست پچ پوستی انسان مستقل ، پروپاندیول در غلظت های بالای 75٪ واکنش تحریک پوستی یا حساسیت زایی ایجاد نمی کند. گروه تخصصی بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی ، گروهی که مسئول ارزیابی ایمنی مواد مراقبت از پوست هستند ، داده های موجود را ارزیابی و تعیین کردند که پروپاندیول برای مصارف مشخص شده در مراقبت از پوست و مواد آرایشی بی خطر است.

کاربردهای دیگر: همانطور که Healthline در مقاله خود در مورد پروپاندیول بحث کرده است ، این ماده کاربردهای زیادی از جمله در تولید دارد و در جوهر چاپگر ، مراقبت از پوست و ضد یخ استفاده می شود.

منابع:

thedermreview

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − پنج =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید