PEG12 دایمتیکون

فروش PEG12 دایمتیکون

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

سیلیکون‌ها

سیلیکون‌ها مواد مصنوعی هستند که پس از پردازش عنصر سیلیکون (سنگریزه) بوجود می‌آیند. آن‌ها به اصطلاح پلیمر هستند و این بدان معنی است که مولکول‌هایی هستند که از 2 قسمت مساوی، در این مورد، اتم‌های سیلیسیم و اتم‌های اکسیژن تشکیل شده‌اند. می‌توانید آن را نوعی لاستیک مایع یا پلاستیک مایع ببینید.

چه نوع سیلیکونی وجود دارد؟

سیلیکون انواع مختلفی دارد. اینها نه تنها در مواد آرایشی بلکه به عنوان مثال در قالب‌های پخت و کاشت نیز استفاده می‌شوند.

تقریباً می‌توانید آن‌ها را به 2 نوع محلول در آب و غیر محلول در آب تقسیم کنید. و یک گروه اضافی کوچک برای سیلیکون‌ها وجود دارد که اگرچه محلول در آب نیستند، اما به صورت خود بخودی تبخیر می‌شوند. این نوع از نظر ساختار بیشتر قابل تقسیم هستند.

شناخته شده ترین نوع سیلیکون، دی متیل سیلیکون یا دایمتیکون است. این نوع سیلیکون برای اولین بار در محصولات آرایشی مورد استفاده قرار گرفت و آن‌ها هنوز هم یکی از رایج ترین انواع محصولات مو هستند.

سیلیکون‌ها برای چه منظوری استفاده می‌شوند؟

سیلیکون فقط از سال 1950 در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت که بیشتر مربوط به محصولات مراقبت از پوست بود. – به بیان دیگر: شامپو، همانطور که امروزه آن را می‌شناسیم، از سال 1930 معرفی شد – بعداً استفاده از آن در محصولات مو رایج شد.

. سیلیکون‌ها یک لایه محافظ ضد آب ایجاد می‌کنند. آن‌ها موهای شما را صاف، نرم و راحت‌تر می‌کنند و موخوره را کاهش می‌دهند. آن‌ها چسبندگی و اصطکاک را کاهش می‌دهند، که از آسیب زیادی جلوگیری می‌کند.

آن‌ها همچنین توانایی کاهش اثر سایر مواد را دارند. همچنین اثر ماده سخت و تهاجمی SLS (سدیم لوریل سولفات) موجود در شامپوها را نرم می‌کند. این مهارت منجر به تولید شامپوی 2 در 1 شد، هر دو SLS و سیلیکون در جای خود قرار داشتند.

با این حال، سیلیکون چیزی به خود مو اضافه نمی‌کند، بنابراین آن‌ها مغذی نیستند. آن‌ها فقط یک لایه در اطراف موهای شما تشکیل می‌دهند و شکل ظاهری سالمی را به موهای شما می‌بخشد.

خرید PEG12 دایمتیکون
خرید PEG12 دایمتیکون

PEG12 دایمتیکون

PEG12 دایمتیکون محلول در آب، الکل و سیستم‌های هیدروالکلی است. این ماده به عنوان یک عامل کاهش‌دهنده تنش سطحی، عامل خیس کننده، امولسیون کننده و کف ساز در طیف گسترده‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی از جمله اسپری مو، شامپو، محصولات مراقبت از پوست، لوسیون‌ها، عطرها و صابون‌های اصلاح عمل می‌کند.

PEG12 دایمتیکون یک کوپلیمر سیلیکون‌دی‌اکساید بوده که فوم پایدار را فراهم می‌کند. در شامپوهای نرم‌‎کننده، برای موهای خشک علاوه بر تمیز کردن مو، نرمی را برای مو فراهم می‌کند. این ویژگی خواص نرم کنندگی، رطوبت‌رسانی و تنفس را در محصولات بدن و مو فراهم می‌کند.

خرید PEG12 دایمتیکون
خرید PEG12 دایمتیکون

خواص PEG12 دایمتیکون:

تهویه عالی، احساس نرمی ابریشمی را برای مو فراهم می‌کند، فوم‌ساز، سازگار با طیف گسترده‌ای از مواد آرایشی می‌باشد.

دایمتیکون‌ها خطی هستند، پلی متیل سیلوکسان‌ها با ویسکوزیته‌های بین 1.5 تا 20 میلیون سانتی‌متر می‌باشند. آن‌ها مایعات روشن، بی‌رنگ، بی‌بو و خنثی هستند که در مجموعه گسترده‌ای از ترکیبات آرایشی استفاده می‌شود. این ماده با اثر نرم‌کننده خود بر روی پوست و مو شناخته می‌شود.

این ماده دارای خاصیت هیدروفوب (ضد آب) بدون محدود کردن تنفس پوست بوده، که سبب می‌شود آن‌ها را در کرم‌ها و لوسیون‌های پوستی مفید واقع شوند. این ماده باعث افزایش پایداری و انعطاف‌پذیری فرمولاسیون‌های آرایشی می‌شود.

دایمتیکون‌ها با طیف گسترده‌ای از حلال‌های لوازم‌آرایشی سازگار هستند و هنگامی که با سیلیکون‌ها مخلوط می‌شوند، به صورت ویژه موثرتر واقع می‌شوند. ویسکوزیته‌های پایین دارای تنش‌های سطحی پایین‌تر و بیشتر در روغن‌های معدنی، استرهای سبک و عوامل خشک‌کننده به‌کار می‌روند. با توجه به این ویژگی‌ها، دایمتیکون‌ها به طور گسترده‌ای در کرم‌های پوستی، لوسیون‌های آفتابی، تهویه‌مو، روغن‌حمام، فوم اصلاح، شامپو و غیره استفاده می‌شود.

  • تمیز کردن خودرو و لوازم خانگی
  • شامپو و خوشبو کننده‌ها
  • نساجی
  • لوسیون پوست

از سایر مصارف این محصول است.

PEG12 دایمتیکون یک مولکول آمفیفیلیک است: قسمت PEG-12 هیدروفیلی است و بخش دیمتیکون لیپوفیل است. و به عنوان مولكول آمفيفيلي، داراي خواص سطحي است: PEG12 دایمتیکون داراي مقدار HLB 14 است. طبق گفته صنايع گرنت، از اين طريق براي استفاده در امولسيون نوع O / W مناسب است كه در آن ژل‌سيليكوني يا روغن موجود در فاز نفت هست.

در اینجا خواص اصلی PEG12 دایمتیکون به طور خلاصه آورده شده است:

  • مهار کننده کشش سطحی موثر
  • تهویه عالی
  • احساس نرم و ابریشمی را ایجاد می‌کند
  • فرمولاسیون‌های چرب را ضعیف می‌کند
  • کف ساز خوب
  • سازگار با طیف گسترده‌ای از مواد آرایشی
  • کف‌های نرم و مرطوب اصلاح را تضمین می‌کند
  • در محصولات مراقبت از پوست، به طور عمده به عنوان نرم کننده و روان کننده استفاده می‌شود.

اثرات سلامتی

علیرغم ترس زیاد در مورد PEG ها، به دلیل خواص متنوع آن‌ها به عنوان یک ماده اصلی در تعداد زیادی از محصولات دیده می‌شود.

در تحقیقی که در سال 2005 در مجله Toxicology منتشر شد، تحت عنوان “ارزیابی ایمنی پلی اتیلن گلیکول‌ها (PEG) و مشتقات آن‌ها به عنوان مورد استفاده در محصولات آرایشی” نتیجه گیری شد که: “با در نظر گرفتن کلیه اطلاعات موجود از ترکیبات مرتبط و همچنین روش و مکانیسم عمل، هیچ گونه نگرانی ایمنی با توجه به این نقاط نهایی قابل شناسایی نیست.

بر اساس داده های موجود، نتیجه گیری می‌شود که PEG‌ها با یک دامنه وزن مولکولی گسترده (200 تا بیش از 10 هزار)، اترهای آن‌ها و استرهای اسید چرب برای استفاده در لوازم آرایشی بی‌خطر هستند. “

PEG12 دایمتیکون به عنوان یک ماده تحریک کننده یا حساس کننده در نظر گرفته نمی‌شود و برای استفاده از CIR و FDA تأیید شده است، اما استفاده از آن بر روی پوست آسیب دیده مجاز نیست.

اقدامات ایمنی / عوارض جانبی:

PEG12 دایمتیکون یک سیلیکون است. برخی از افراد ترجیح میدهند از محصولات مراقبت از پوست حاوی سیلیکون خودداری کنند، زیرا معتقدند سیلیکون‌ها می‌توانند پوست را خفه کنند و باعث آکنه یا بدتر شدن آن شوند.

توجه به این نکته مهم است که، علیرغم آنچه ممکن است برخی منابع ادعا کنند، هیچ مدرک علمی برای چنین اثرات سوء ناشی از سیلیکون وجود ندارد. حتی کارشناسان سیلیکون‌ها را از مواد آرایشی و بهداشتی بدون نگرانی در هنگام استفاده روی پوست انسان می‌دانند.

سیلیکون‌ها در بین تولیدکنندگان محصولات مراقبت از پوست محبوب هستند زیرا می‌توانند فرم‌های آرایشی را با احساس لغزندگی فراهم کنند، می‌توانند پوست را تسکین دهند، می‌تواند به بهبود زخم‌ها کمک کند و می‌تواند یک مانع محافظت کننده و تنفسی روی پوست ایجاد کند که آب را به آن متصل می‌کند. علاوه بر این، سیلیکون‌ها می‌توانند به حالت تعلیق مواد تشکیل دهنده در فرمولاسیون های آرایشی کمک کنند و تحویل آن‌ها فوق العاده خوب است.

بانک اطلاعات لوازم آرایشی، PEG12 دایمتیکون را یک خطر متوسط ​​(بسته به نوع استفاده) می‌داند و نگرانی‌های مربوط به آلودگی و سمیت های ناشی از آن را یادداشت می‌کند.

خرید PEG12 دایمتیکون
خرید PEG12 دایمتیکون

طبق یک مطالعه منتشر شده در مجله بین المللی سم شناسی، بر اساس نتایج تجربی، PEG‌ها (PEG12 دایمتیکون) می‌توانند حاوی ناخالصی‌های مضر باشند، از جمله: طبق گزارش اعلام شده توسط برنامه ملی سم شناسی ؛ 1،4-دی اوکسان، یک ماده سرطان‌زا شناخته شده، PAH ها، شناخته شده برای افزایش خطر سرطان پستان ؛ سرب؛ اهن؛ و آرسنیک.

محصولات و فرمول‌های حاوی PEG نباید روی پوست شکسته یا تحریک شده استفاده شود. اگرچه PEG‌ها برای استفاده موضعی روی پوست سالم بی‌خطر تلقی می‌شوند، مطالعات نشان داد بیمارانی که از سوختگی شدید رنج می‌برند با کرم ضد میکروبی مبتنی بر PEG تحت درمان قرار گرفتند.

این درمان منجر به سمیت بر روی کلیه شد. “محتوای PEG کرم ضد میکروبی به عنوان عامل ایجاد کننده مشخص شد. با این وجود، هیچ شواهدی از سمیت سیستمیک در مطالعات با پوست سالم مشاهده نشده است. به دلیل مشاهده اثرات کلیه در بیماران سوختگی، هیئت متخصص CIR نتیجه گیری خود را در مورد ایمنی مواد تشکیل دهنده PEG به این معنی که از ترکیبات آرایشی حاوی این مواد برای پوست آسیب دیده استفاده نشود ” اعلام کرد.

دیگر محصولات: آدپیک اسید

خرید PEG12 دایمتیکون
خرید PEG12 دایمتیکون

فروش PEG12 دایمتیکون:

PEG12 دایمتیکون در بشکه‌های 200 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول PEG12 دایمتیکون ورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − 1 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید