آرایشی و بهداشتی

PEG-12

سفارش محصول تماس با کارشناس

پلی دی متیل سیلوکسان PEG 12 نوعی PEG همراه با پلی دی متیل سیلوکسان است، پلی دی متیل سیلوکسان یک پلیمر مبتنی بر سیلیکون است، باعث صاف شدن، پخش شدن و افزایش چربی فرمول می‌شود.

می‌تواند به عنوان یک بازدارنده کشش سطحی، نرم‌کننده مو، نرم‌کننده پوست، عامل خیس‌کننده، امولسیون‌کننده و ماده کف‌کننده (منبع) در انواع محصولات زیبایی و مواد آرایشی استفاده شود. به دلیل وزن مولکولی پایین دی متیکون PEG 12، جذب پوست کم است.

خرید PEG-12
خرید PEG-12

سیلیکون‌ها چگونه کار می‌کنند؟

سیلیکون‌ها به عنوان عوامل تهویه در بیشتر محصولات مراقبت از مو مانند شامپو، نرم‌کننده‌ها، درمان‌ها و محصولات مرطوب کننده استفاده می‌شوند.

  • به دلیل پخش پذیری خوب، آن‌ها یک لایه نازک روی مو ایجاد می‌کنند که تخلخل مو را کاهش می‌دهد و از جذب رطوبت از هوای خارج از مو جلوگیری می‌کند. به این ترتیب آن‌ها ضد وز می‌شوند و در شرایط بسیار مرطوب کمک می‌کنند.
  • سطح مو را روان می‌کند تا لغزشی ایجاد کند که به شانه زدن مرطوب و خشک مو کمک کند.
  • سیلیکون با ضریب شکست 1.5 و بیشتر، نور را سطح مو منعکس می‌کند و مو را براق نشان می‌دهد.
  • به دلیل احساس ابریشمی، عوامل نرم‌کننده خوبی محسوب می‌شوند. حالت‌دهنده متفاوت از مرطوب‌کننده است. مواد مرطوب‌کننده به مو نفوذ کرده و رطوبت مو را تأمین می‌کنند. در حالی که عوامل نرم‌کننده به صورت سطحی روی مو کار می‌کنند تا لغزش ایجاد کنند و به صاف شدن کوتیکول‌ها روی سطح مو کمک کنند.

سیلیکون‌ها همه این مزایا را فقط به صورت سطحی تأمین می‌کنند و تصور موهای سالم را ایجاد می‌کنند. آن‌ها به ساقه مو نفوذ نمی‌کنند بنابراین در داخل چیزی به سلامت مو اضافه نمی‌کنند. اما، به رغم مزایای، اخیراً بدنام شده‌اند. دلیل این امر این است که بعضی اوقات پاک کردن پس مانده‌های سیلیسیم از مو دشوار است و در بعضی افراد خاص تجمع چربی نامناسب، شکنندگی و رشته‌های خشک ایجاد می‌کند.

رفتار سیلیکون بسته به نوع آن‌ها متفاوت است. در اینجا انواع مختلف سیلیکون‌ها و خصوصیات خاص آن‌ها مانند نحوه شستشو و ظرفیت تجمع آن‌ها وجود دارد.

سه نوع اصلی سیلیکون وجود دارد:

سیلیکون‌های انسداد:

این سیلیکون‌های ضد آب هستند. آن‌ها مانعی یا لایه‌ای روی مو ایجاد می‌کنند و در آنجا می‌مانند، مگر اینکه با پاک‌کننده برداشته شوند (بعضی از نمونه‌ها اشکال خاصی از دی متیکون یا آمودیمتیکون هستند که غیر محلول هستند).

اگر روی مو بمانند، سدی ایجاد می‌کنند که رطوبت را از مو دور نگه می‌دارد و می‌تواند به مرور زمان آب بافت مو را کم کند. اگر شامپوی شما حاوی سیلیکون یا هر ماده دیگری است که به راحتی شسته نمی‌شود و فیلم ایجاد نمی‌کند، این فقط مشکل را پیچیده می‌کند.

سیلیکون‌های محلول در آب:

برخلاف سیلیکون‌های انسداد، این مواد با آب شسته می‌شوند. آن‌ها به راحتی امولسیون می‌شوند و به محض تماس با آب، موها را ترک می‌کنند. برخی از این مثال‌ها عبارتند از: سیکلومتیکون، PEG-12 دی متیکون و دی متیکون کوپلیول، (هر دو فرم محلول در آب دی متیکون) یا پلی سیلیکون-29. هیچ دلیلی برای ترس از این مواد وجود ندارد، زیرا وقتی موهای شما خیس می‌شود، از بین می‌روند.

سیلیکون‌های فرار:

سیلیکون‌های فرار کاملاً متفاوت هستند. این مواد به طور معمول برای لغزش و درخشش اولیه به محصولات اضافه می‌شوند، اما روی مو نمی‌مانند. در حقیقت با خشک شدن موها تبخیر می‌شوند.

به عنوان مثال می‌توان به سیکلوپنتاسیلوکسان اشاره کرد (این ماده در اتحادیه اروپا در هر محصولی که به دلیل خطرات زیست محیطی از بین برود و در برخی از لیست سیلیکون‌هایی که برای مو مضر هستند، ممنوع است) یا تری سیلوکسان است. هیچ دلیلی برای ترس از این مواد وجود ندارد، زیرا آن‌ها خود به خود از بین می‌روند.

خرید PEG-12
خرید PEG-12

PEG-12 دایمتیکون

PEG-12 دایمتیکون (PEG-12 Dimethicone) یک کوپلیمر سیلیکون گلایکولی محلول در آب، الکل و سیستم‌های هیدروالکلی است.

PEG-12 دایمتیکون یک مولکول آمفیفیلیک است به طوری که سر P.E.G-12 آب دوست و سر دایمتیکون چربی دوست است.

این ماده دارای HLB حدود 14 می‌باشد به همین دلیل دارای فعالیت سطحی است.

مطابق گفته‌های صنایع گرانت، این ماده برای امولسیون‌های نوع O/W که در آن ژل سیلیکون یا روغن در فاز آب قرار دارند ایده‌آل است.

این ماده به عنوان عامل کاهنده کشش سطحی، مرطوب‌کننده، امولسیفایر و فوم‌ساز در طیف وسیعی از محصولات آرایشی و بهداشتی شخصی از قبیل اسپری مو، شامپو، محصولات مراقبتی پوست، لوسیون‌ها، عطرها و صابون‌ها اصلاح عمل می‌کند.

این ماده فوم پایدار می‌دهد. در شامپوهای نرم‌کننده امکان شانه‌کردن موهای خیس و خشک را فراهم می‌کند، علاوه بر آن حس ابریشمی و نرمی حتی با وجود شست‌وشوهای مکرر به موها می‌بخشد.

این ماده خواص نرم‌کنندگی، مرطوب‌کنندگی و ضدعفونی‌کنندگی را در شوینده‌های بدن و مو فراهم می‌نماید.

نام‌گذاری آیوپاک:

متوکسی-[3-(2-متوکسی اتوکسی)پروپیل]-متیل-تری متیل سیلوکسان

Methoxy-[3-(2-methoxyethoxy)propyl]-methyl-trimethylsilyloxy silane

ویژگی‌های PEG-12:

فرمول: کوپلیمر سیلیکون گلایکول

شکل ظاهری: مایع بی‌رنگ تا کهربایی

وزن مخصوص در 25 درجه سانتی‌گراد: 1.07

چگالی در 25 درجه سانتی‌گراد: (425cSt (mm2/sec

نقطه انجماد: مشخص نشده است

کاربردهای PEG12:

  • مؤثر در کاهش کشش سطحی
  • نرم‌کنندگی عالی
  • ایجاد احساس نرم‌کنندگی و ابریشمی
  • فوم‌ساز مناسب
  • مصرف با دوز پایین
  • سازگاری با طیف گسترده‌ای از مواد شیمیایی
  • فوم‌های اصلاح را مرطوب‌کننده می‌نماید
  • سورفکتانت دوم برای محصولات حساس
  • امولسیفایر برای رنگ‌دانه‌ها، اسانس‌ها و عطرها

نمونه محصولاتی که PEG-12 در آن‌ها کاربرد دارد:

1- شامپوها و نرم‌کننده‌ها

2- محصولات مراقبت از پوست

3- محصولات مراقبت از بدن

4- محصولات پاک‌کننده آرایش

5- رنگ‌های آرایشی

6- فونداسیون‌های آرایشی

7- BB کرم‌ها

8- فوم‌ها و ژل‌های اصلاح

طریقه استفاده از PEG-12:

محصولاثر مورد نظرسطح استفاده %
اسپری مودرخشش1 – 0.1
شامپوبهبود خواص5 – 1
لوسیون قبل از اصلاحنرم‌کنندگی3 – 1
کرم اصلاحنرم‌کنندگی/ پایداری2 – 0.2
لوسیون پوستنرم‌کنندگی/ روان‌کاری2 – 0.1
عطرهامرطوب‌کنندگی/ ملموس شدن0.5 – 0.1

سازگاری با سایر محصولات:

سازگارناسازگار (به طور کامل یا جزئی غیرقابل اختلاط)
اتانول 70%

استئاریل الکل

استئاریک اسید

IPM

بیزوکس

لانولین

گلیسرول

پارافین وکس

روغن معدنی

دایمتیکون 350cSt

ایمنی و موارد احتیاط در استفاده از PEG-12

طبق یک مطالعه منتشر شده در مجله بین‌المللی سم‌شناسی، PEG (از جمله PEG 12 دی متیکون) ممکن است حاوی ناخالصی‌های مضر باشد، از جمله: اتیلن اکسید، بر اساس نتایج تجربی، شناخته شده است که باعث افزایش سرطان رحم و پستان می‌شود، برنامه ملی سم‌شناسی گزارش داده است که این ترکیب باعث بروز سرطان خون و سرطان مغز می‌شود.

 1،4-دی اکسان، یک ماده سرطان‌زا شناخته شده؛ PAH ها، شناخته شده برای افزایش خطر سرطان پستان؛ سرب؛ اهن؛ و آرسنیک.

خرید PEG-12
خرید PEG-12

احتیاط

محصولات و آماده‌سازی حاوی PEG نباید روی پوست آسیب دیده یا تحریک شده استفاده شود. اگرچه اعتقاد بر این است که PEG برای استفاده موضعی روی پوست سالم بی‌خطر است، اما مطالعات نشان داده است که بیماران با سوختگی شدید با کرم ضد باکتری مبتنی بر PEG تحت درمان قرار گرفته‌اند. این روش درمانی می‌تواند باعث مسمومیت کلیه شود. “مشخص شد که محتوای PEG در کرم ضد میکروبی دلیل آن است.

با این حال، در مطالعه پوست سالم، هیچ دلیلی بر سمیت سیستمیک وجود ندارد. با توجه به مشاهده اثرات کلیوی بیماران سوختگی، تیم متخصص CIR نتیجه‌گیری آن‌‎ها را تعیین کرد.

سایر محصولات:

شما می‌توانید برای تهیه محصولات به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران، آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه شامل لسیتین، خرید آلژینات سدیم، خرید لاکتات سدیم، الانتوئین، متیل پارابن، خرید اسید اسکوربیک، ایزوله سویا، خرید سوربات پتاسیم، خرید ستیل الکل، خرید ویتامین e، خرید کافور، خرید منتول، صمغ عربی، خاک دیاتومه، زانتان گام، گوارگام، کربومر، سوربیتل، پلی‌کواترنیوم 6 و….

را در تمامی زمینه‌های دارویی و پزشکی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، غذایی با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کنید. این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

منابع:

  • PEG-12 Dimethicone Fluid) PEG-12 Dimethicone Fluid – Clearco Products)
  • http://www.cosmetoscope.com/2010/03/peg-12-dimethicone/
  • https://silicones.elkem.com/EN/our_offer/Product/90060778/_/MIRASIL-PEG-12-DM
  • https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/121233191

 

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید