آرایشی و بهداشتی

روغن مارولا

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید روغن مارولا

شرکت پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌های فعال و وارد کننده مواد اولیه آرایشی و بهداشتی در ایران می‌باشد. این شرکت واردکننده روغن‌های گیاهی گرید غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی می‌باشد. شما مشتریان عزیز می‌توانید خرید روغن مارولا ارگانیک و تصفیه شده را در این شرکت با بهترین قیمت و کیفیت در گالن‌های 20 و 180 کیلویی انجام دهید.

قیمت روغن مارولا

جهت خرید روغن مارولا محصول کشور آفریقا و اطلاع از قیمت روغن مارولا و دریافت آنالیز با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

روغن مارولا چیست؟

روغن مارولا (Marula oil) نوعی روغن مراقبت از پوست است که فواید فوق‌العاده‌ای اضافی برای مو، ناخن و پوست دارد. در حالی که روغن‌های مراقبت از پوست فراوانی با قابلیت انعطاف‌پذیری مشابه در بازار وجود دارد ولی این با سایرین فرق دارد.

روغن مارولا از میوه درخت Sclerocarya birrea یا درخت میوه مارولا گرفته شده است. گیاه مارولا بومی مناطق جنوبی آفریقا است. درخت میوه مارولا زمانی در این منطقه نادر بود اما اکنون به طور گسترده‌ای کشت می‌شود.

درخت مارولا دارای یک تاریخچه سنتی است و اغلب در مناطقی که بومی آن است یک درخت مقدس قلمداد می‌شود.

میوه‌ای که روغن از آن گرفته می‌شود، یک مغز قهوه‌ای سفت و دارای هسته سفید است. روغن از هسته فشرده یا جوشانده می‌شود، دقیقاً مانند سایر روغن‌های دیگر. روغنی که تولید می‌شود، روغنی با رنگ زرد کمرنگ با رایحه‌ای مغزدار سبک است. روغن مارولا سرشار از پروتئین است و باعث می‌شود در درمان مو و ناخن مفید باشد.

در مورد فواید این روغن، ممکن است به بهبود وضعیت و ظاهر مو و ناخن‌ها، تأمین منبع پروتئین کمک کند. این همچنین یک روغن سبک است که یک مرطوب‌کننده عالی برای انواع پوست از جمله انواع پوست‌های مستعد آکنه، حساس یا متراکم است.

خواص روغن مارولا

مارولا در مقایسه با روغنهای پرکاربرد مانند روغن جوجوبا، روغن آرگان، روغن مورینگا، روغن کاملیا، روغن چریش و روغن نارگیل یک روغن نسبتاً جدید گیاهی است. تفاوت اصلی روغن مارولا با بسیاری از روغن‌های گیاهی موجود در بازار در این است که این روغن روغنی سبک و دارای بافتی مخملی است. با وجود این بافت سبک، فواید مرطوب‌کنندگی غنی را برای پوست فراهم می‌کند.

همانطور که در مورد بیشتر مواد طبیعی مشتق شده است، آن‌ها فقط یک ماده تشکیل‌دهنده نیستند. مواد تشکیل‌دهنده طبیعی، مانند روغن مولا، از تعدادی ترکیبات مختلف تشکیل شده است. این می‌تواند مطالعه آن‌ها را کمی پیچیده‌تر کند و در مقایسه با مواد مصنوعی اغلب خطر حساسیت و تحریک را افزایش می‌دهد. این روغن با ترکیبات خود شامل اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان‌ها تفاوتی ندارد.

  • آنتی‌اکسیدان‌ها

روغن مارولا منبعی از آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ترکیبات فنلی است که شامل ترکیباتی مانند فلاونوئیدها، تانن‌ها، کومارین‌ها، لیگنان‌ها، کینون‌ها و کورکومینوئیدها است. روغن مارولا همچنین حاوی مقادیر کمی ویتامین E و ویتامین C است که به کاهش آسیب رادیکال‌های آزاد در پوست کمک می‌کند. آسیب رادیکال‌های آزاد با پیری زودرس همراه بوده و می‌تواند در اثر اشعه ماورا بنفش، آلودگی، رژیم غذایی و سیگار کشیدن ایجاد شود.

  • رطوبت‌رسانی

یکی از بهترین مزایای روغن مارولا خاصیت آبرسانی آن، کمک به حمایت از مانع طبیعی پوست، جلوگیری از اتلاف آب است. از بین رفتن آب ترانسپیدرمال یا TEWL زمانی اتفاق می‌افتد که آب پوست از بین برود. این اتفاق بیشتر در شرایط خشکی و پیری پوست و در پوست آسیب دیده یا تحریک شده رخ می‌دهد.

فواید رطوبت‌رسانی این روغن توسط اسیدهای چرب به آن داده می‌شود. اسیدهای چرب، علیرغم نامشان، در واقع اسیدهایی نیستند که به طور سنتی فکر می‌کنید. آن‌ها در واقع مواد آبرسانی هستند. روغن مارولا حاوی اسیدهای چرب مانند اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسید اولئیک و اسید میریستیک است. این اسیدهای چرب هم خاصیت مرطوب‌کنندگی و هم نرم‌کنندگی دارند.

  • ضد پیری

مطالعه‌ای که در سال 2018 انجام شد در واقع نشان داد که این روغن ممکن است به کاهش تجزیه کلاژن و الاستین در پوست کمک کند. کلاژن و الاستین دو فیبر هستند که به پوست ساختار و استحکام می‌دهند. آن‌ها اغلب توسط آنزیم‌های داخل بدن تجزیه یا تخریب می‌شوند، با این حال، آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند آن‌هایی که در روغن مارولا یافت می‌شوند، می‌توانند به محدود کردن این تخریب کمک کنند.

این مزیت توسط اسیدهای آمینه، ال آرژنین هیدروکلراید و اسید گلوتامیک که روغن مارولا حاوی آن است افزایش می‌یابد. این ممکن است به این معنی باشد که روغن مارولا به کاهش ظاهر خطوط ریز و چین و چروک و همچنین رطوبت رسانی کمک می‌کند.

  • التیام‌بخش

این روغن سابقه طولانی در استفاده از آن در روش‌های دارویی سنتی برای ترمیم زخم دارد. این ممکن است به دلیل مزایای ضد التهابی پیشنهادی روغن باشد. التهاب در پوست مستعد آکنه، حساس یا تحریک شده و همچنین در بیماری های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس معمول است.

در حالی که هیچ تحقیق بررسی شده‌ای درباره استفاده از روغن مارولا برای این بیماری های پوستی انجام نشده است، گزارش‌های حکایت شده نشان می‌دهد که ممکن است به کاهش خارش و خشکی که اغلب با اگزما و پسوریازیس همراه است کمک کند.

  • سبک وزن

از آنجا که Marula oil یک روغن تقریباً سبک و لایت است، به راحتی جذب پوست می‌شود و به نفوذ عمیق آن کمک می‌کند و فواید آن را به پوست می‌رساند. فواید اصلی دیگر قوام سبک این است که پوست را مسدود نمی‌کند یا به شکستگی کمک نمی‌کند. این ممکن است آن را به یک روغن ایده‌آل برای تسکین و آبرسانی پوست مستعد آکنه تبدیل کند.

روغن مارولا نیز مانند بسیاری از روغن‌های گیاهی باقی مانده چربی باقی نمی‌گذارد. این روغن پیشنهاد شده است که ترکیبی کاملاً مشابه با روغن‌های طبیعی پوست است که می‌تواند به تعادل در تولید بیش از حد سبوم کمک کند.

  • مو

روغن مارولا اغلب در درمان‌های مراقبت از مو یا به عنوان یک درمان چربی برای استفاده در طول مو استفاده می‌شود. فواید مارولا در این زمینه این است که بدون افزودن وزن چرب به مو، منبع پروتئین و رطوبت را برای مو فراهم می‌کند. 

  • ناخن

یکی دیگر از مزایای روغن این است که می تواند به آبرسانی به پوست خشک که اغلب در اطراف ناخن و کوتیکول ایجاد می‌شود، کمک کند. بدین منظور روغن مارولا مستقیماً به این نواحی زده می‌شود و ماساژ داده می‌شود.

آیا روغن مارولا کمدوژنیک است؟

روغن مارولا یک روغن غیر کمدوژنیک است و به این معنی است که برخلاف سایر روغن‌های مراقبت از پوست که معمولاً مانند روغن نارگیل استفاده می‌شوند، منافذ پوست را مسدود نمی‌کند.

آیا روغن مارولا برای آکنه مفید است؟

روغن مارولا یک مرطوب‌کننده مناسب برای انواع پوست‌های متراکم است زیرا چربی و غیر کمدوژنیک است. این ماده همچنین دارای خواص ضد میکروبی ملایمی است که ممکن است به کاهش شدت و دفعات شکستگی مانند جوش‌های سرسیاه، جوش‌های سر سفید و جوش کمک کند.

عوارض جانبی روغن مارولا

این روغن به طور کلی برای استفاده بی‌خطر تلقی می‌شود، با این حال مانند هر ماده‌ای می‌توانید به آن حساسیت داشته باشید. مانند بسیاری از مواد تشکیل‌دهنده گیاهی، پیچیدگی ترکیب آن‌ها می‌تواند تعیین کارایی و ایمنی را دشوار کند. دلیل این امر این است که این مواد گیاهی فقط یک ماده تشکیل‌دهنده نیستند، همانطور که در یک ماده ترکیبی می‌یابید، آن‌ها ترکیبی از تعدادی ترکیبات هستند.

روغن مارولا توسط هیئت مدیره بررسی مواد آرایشی و بهداشتی ارزیابی شده است، گروهی که مسئول ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی است. این روغن به همراه تعدادی دیگر از روغن‌های گیاهی توسط پنل خبره مورد ارزیابی قرار گرفت و در غلظت‌ها و کاربردهای فعلی آن بی‌خطر بود.

اگر نگران هستید، یک تست پچ از داخل آرنج خود انجام دهید و قبل از استفاده از محصول روی صورت، مو، ناخن یا لب خود، 24 ساعت صبر کنید.

چگونه از روغن مارولا استفاده می‌کنید؟

روغن را می‌توان مستقیماً روی پوست، مو، ناخن و لب قرار داد. همچنین ممکن است ترجیح دهید برای مزایای بیشتر به دنبال محصولاتی باشید که حاوی روغن مارولا هستند اما ترکیبات دیگری نیز در فرمولاسیون دارند. اگر از روغن مارولا استفاده می‌کنید، روغن مارولا را بعد از سرم اما قبل از مرطوب‌کننده یا کرم شب استفاده می‌کنید.

منابع:

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید