آرایشی و بهداشتی

لوریل گلوکوزید

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید لوریل گلوکوزید

شرکت پیشگامان شیمی وارد کننده لوریل گلوکوزید از کشورهای کره جنوبی و آلمان در گالن‌های 200 کیلویی می‌باشد. جهت خرید لوریل گلوکوزید و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

قیمت لوریل گلوکوزید

قیمت لوریل گلوکوزید که یک سورفکتانت ملایم غیر یونی است و معمولاً به عنوان ماده فعال‌کننده و کف‌کننده، نرم‌کننده یا امولسیون‌کننده استفاده می‌شود. این ماده از مواد اولیه تجدید پذیر مانند روغن نارگیل و قندهای میوه گرفته می‌شود. یک ماده پاک‌کننده 100٪ گیاهی، زیست تخریب‌پذیر، پاک‌کننده ملایم که مقدار متوسط تا زیادی کف را ایجاد می‌کند. 

فروش لوریل گلوکوزید
فروش لوریل گلوکوزید

لوریل گلوکوزید چیست؟

لوریل گلوکوزید ماده‌ای است که در ترکیبات مراقبت از پوست و مواد آرایشی برای بهبود توانایی پاک‌کنندگی مواد پاک‌کننده، شستشوی بدن و صابون‌ها استفاده می‌شود.

لوریل گلوکوزید ماده‌ای زرد ضخیم است که از روغن هسته خرما، گلوکز ذرت یا نارگیل گرفته می‌شود. لوریل گلوکوزید یک آلکیل گلوکوزید است. آلکیل گلوکوزیدها دسته‌ای از مواد تشکیل‌دهنده هستند که با مخلوط کردن الکل‌ها و قند مانند گلوکز ساخته می‌شوند.

به طور کلی، لوریـل گلوکوزید از ترکیبات طبیعی حاصل می‌شود اما می‌تواند به صورت مصنوعی نیز ساخته شود. تولید مصنوعی فشار بر منابع طبیعی و کاهش مسائل زیست محیطی را با برداشت، فرآوری و حمل و نقل به حداقل می‌رساند. به دلیل توانایی تهیه لوریل گلوکوزید از موادی که به طور طبیعی وجود دارند، به عنوان یک ماده سازگار با محیط زیست یا پایدار در نظر گرفته می‌شود.

از خرید لوریل گلوکوزید به عنوان سورفکتانت استفاده می‌شود که به برداشتن آلودگی و چربی از سطح پوست کمک می‌کند و باعث شسته شدن آن‌ها می‌شود. به همین دلیل است که شما اغلب در محصولات پاک‌کننده مانند شوینده‌ها و شوینده‌ها لوریل گلوکوزید پیدا خواهید کرد.

تولید لوریل گلوکوزید

لوریـل گلوکوزید از الکل لوریل و گلوکز نشات می گیرد. لوریل الکل، همچنین به عنوان دودکانول شناخته می‌شود، یک محصول جانبی ارگانیک از روغن نارگیل یا روغن نخل است. همچنین این الکل چرب است که به عنوان سورفکتانت در طیف وسیعی از محصولات مراقبت از پوست عمل می‌کند. بی‌مزه، بی‌رنگ است و در عین حال عطر و بوی گل دارد.

برخی از استرهای سولفات آن از جمله آمونیوم لوریل سولفات، سدیم لوریل سولفات (SLS) و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) یا همان تگزاپن به طور گسترده‌ای به عنوان یک ماده حیاتی در فرمولاسیون شامپوها استفاده می‌شوند.

لوریـل گلوکوزید، همچنین به عنوان آلکیل گلوکوزید یا سدیم لوریل گلوکز کربوکسیلات شناخته می‌شود، در یک طبقه‌بندی مانند آراشیدیل گلوکوزید، ستئاریل گلوکوزید، دسیل گلوکوزید، کوکو گلوکوزید و سایر الکل های گیاهی است.

لوریـل گلوکوزید ممکن است مربوط به سدیم لوریل سولفات باشد، اما یک ترکیب کاملاً متفاوت است و بسیار بی‌خطر است. ترکیباتی که با کلمه “سولفات” به آن متصل شده‌اند به معنی حاوی اسید سولفوریک هستند. برخلاف لوریـل گلوکوزید، این مواد برای پوست نوزادان مضر هستند و می‌توانند باعث تحریک یا بی‌نظمی شوند.

کاربرد لوریل گلوکوزید

لوریل گلوکوزید عمدتاً به عنوان سورفکتانت استفاده می‌شود. سورفکتانت‌ها به شکستن کشش سطحی بین دو مایعات کمک می‌کنند تا تمیزتر و عمیق‌تر شود. به همین دلیل است که از لوریـل گلوکوزید در محصولاتی مانند پاک‌کننده‌ها، شامپوها، شستشوی بدن، صابون دست و محصولات پاک‌کننده خانگی سازگار با محیط زیست استفاده می‌شود.

بسیاری از شرکت‌های تولیدی به دلیل قابلیت کف‌کنندگی و سازگاری مناسب با هر نوع پوستی، از این نوع گلوکوزید در تولید محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌کنند. و از آنجا که به عنوان نرم‌کننده و پاک‌کننده نیز عمل می‌کند، یکی از بهترین موارد استفاده از لوریـل گلوکوزید در شامپوها است.

یکی از خوبی‌های استفاده از لوریـل گلوکوزید در شامپو ملایم بودن آن است. این به موهای نوزادان را صدمه نمی‌زند و به موهای شکننده و پوست آسیب نمی‌رساند. همچنین می‌تواند با گلوکوزید دیگری جفت شود تا قابلیت بهبود و تقویت آن بیشتر شود. یکی از بهترین ترکیبات گیاهی که به طور کارآمد با لوریل کار می‌کند، کوکامیدوپروپیل بتائین است.

آیا لوریل گلوکوزید ملایم تر از دسیل گلوکوزید و کوکو گلوکوزید است ؟

لوریـل گلوکوزید بخشی از گروهی از مواد به نام آلکیل گلوکوزیدها است. این گروه شامل دسیل گلوکوزید و کوکو گلوکزید است. این سه ماده رایج‌ترین آلکیل گلوکوزیدها در مراقبت از پوست، محصولات آرایشی و بهداشتی و تمیز کننده های خانگی هستند، با این حال، در ملایمت کمی متفاوت هستند.

دسیل گلوکوزید و کوکوگلوکزید خفیف‌ترین آلکیل گلوکوزیدها به حساب می‌آیند. لوریـل گلوکوزید نسبت به دسیل گلوکوزید و کوکوگلوکوزید کمی تحریک‌کننده‌تر است اما به اندازه کاپریلیل / کاپریل گلوکوزید که آلکیل گلوکوزید دیگری است که به همین روش استفاده می‌شود، تحریک‌کننده محسوب نمی‌شود.

آیا لوریل گلوکوزید بی‌خطر است؟

گروه تخصصی بررسی مواد آرایشی، گروهی که مسئول ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی هستند، تحقیقات موجود در مورد لوریـل گلوکوزید را بررسی کرده است. گروه تخصصی نتیجه گرفت كه لوریل گلوكوزید برای مصارف فعلی و غلظت‌های فعلی مورد استفاده بی‌خطر است.

هیچ خطری در ارتباط با استفاده از لوریـل گلوکوزید شناخته نشده است.  مانند هر محصول، در صورت بروز ناراحتی یا سایر مواردی که نشان می‌دهد این محصول برای شیمی بدن شما مناسب نیست، حتماً مصرف خود را قطع کنید.

آیا لوریل گلوکوزید برای نوزاد (یا نوزادان) بی خطر است؟

پاسخ قطعی است – بله. این نه تنها برای کودک (یا نوزادان) ایمن است بلکه از لوریـل گلوکوزید در محصولات کودک شامل دستمال مرطوب کودک ارگانیک و لوسیون مرطوب‌کننده و آلی کودک استفاده می‌شود.

در آخر، لوریـل گلوکوزید موجود در شامپو و شستشوی بدن به نوزادانی که پوست حساس دارند کمک می‌کند. لوریـل گلوکوزید یک سورفکتانت زرد چسبناک گیاهی است که وظیفه کاهش کشش سطحی و در نتیجه افزایش توانایی پخش محصول را دارد. خرید لوریل گلوکوزید موجود در شامپو، لوسیون و شستشوی بدن به عنوان یک عامل فعال سطحی نیز نامیده می‌شود و آن را برای پوست‌های حساس مناسب می‌کند. مخصوصاً برای نوزادان ایده‌آل است. 

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید