آرایشی و بهداشتی

گلیسریل اولئات

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 1 میانگین: 5]

خرید گلیسریل اولئات

شرکت پیشگامان شیمی از برترین شرکت‌های فعال در حوزه واردات و خرید و فروش مواد اولیه شیمیایی و و جزو بهترین تأمین‌کنندگان حوزه خرید و فروش مواد اولیه آرایشی بهداشتی در ایران می‌باشد. این شرکت با بیش از 15 سال سابقه در واردات و فروش مواد شیمیایی امکان خرید گلیسریل اولئات را به صورت آنلاین گرید آرایشی فراهم کرده است.

قیمت گلیسریل اولئات

گلیسریل اولئات (Glyceryl oleate) یکی از مواد افزودنی در مصرف در فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی است. به عنوان یک تأمین‌کننده و واردکننده حرفه‌ای گلیسریل اولئات، شرکت بین‌المللی پیشگامان شیمی تقریباً 15 سال است که از مالزی و چین این ماده را خرید و وارد می‌کند.

جهت مشاوره لطفاً از طریق sales@irchem.ir برای ما ایمیل ارسال کنید، ما ظرف 1 روز کاری به شما پاسخ خواهیم داد.

گلیسریل اولئات چیست؟

خرید گلیسریل اولئات، که گلیسریل مونو اولئات نیز نامیده می‌شود، مایعی رنگ یا زرد روشن است که از روغن زیتون، روغن بادام زمینی و روغن اسپند گرفته شده است. بوی شیرین و طعم چربی دارد. در دمای 77 درجه فارنهایت ذوب می شود. این ترکی در آب حل نمی‌شود بلکه در روغن حل می شود.

کاربرد گلیسریل اولئات

فروش گلیسریل اولئات می‌تواند به عنوان نرم‌کننده برای مخلوط کردن محصولات با هم استفاده شود. همچنین می‌تواند یک ماده طعم‌دهنده در غذا باشد – اغلب در کالاهای پخته شده یا مخلوط‌های پخت، نوشیدنی‌ها، آدامس و محصولات گوشتی.

این ماده رایج در فرمولاسیون ضد آفتاب و صدها محصول آرایشی دیگر است.

گلیسریل اولئات با کاهش کشش سطحی موادی که باید امولسیون شوند، به تشکیل امولسیون کمک می‌کند. این ماده همچنین به عنوان یک عامل تهویه پوست – نرم‌کننده عمل می‌کند.

خواص گلیسریل اولئات

فاز آب و روغن را امولسیون می‌کند تا امولسیون‌های آب در روغن ایجاد شود.

در فرمولاسیون‌های روغن در آب به عنوان تثبیت‌کننده و غلیظکننده عمل می‌کند.

به طور گسترده‌ای به عنوان عامل چربی مجدد در ژل‌های دوش و شامپوهای مو استفاده می‌شود.

فروش گلیسریل اولئات
فروش گلیسریل اولئات

تولید گلیسریل اولئات

گلیسریل اولئات استر گلیسیرین و اسید اولئیک است. استرهای گلیسیریل استرهایی هستند که در وهله اول اسیدهای چرب مونو دی گلیسیرید یا تری گلیسیرید هستند که با واکنش با الکل های دیگر اصلاح می‌شوند.

گلیسریل اولئات با هیدرولیز بخشی از تری و دی گلیسیرید با استری شدن گلیسرول با اسید اولئیک گیاهی یا با گلیسرولیز چربی‌ها و روغن‌های معمولی ساخته می‌شود. گلیسرولیز چربی‌ها و روغن‌ها، یک واکنش ترانس استریفیکاسیون، یک روش تولید تجاری رایج برای مونوگلیسیریدها است.

مواد اساسی تولید مونو گلیسیریدهای تجاری، روغن‌های گیاهی بی‌بو تا حدی یا کاملاً هیدروژنه، گلیسرول و هیدروکسید سدیم به عنوان کاتالیزور هستند.

گلیسیرین به طور معمول یک محصول جانبی از محصولات صابون و اسیدهای چرب است. اسید اولئیک معمولاً از طریق هیدرولیز چربی‌های طبیعی یا مشتقات شیره درخت کاج بدست می‌آید. چربی‌ها می توانند از ترکیبات گیاهی یا حیوانی باشند، که ترکیبات گیاهی معمولاً از دانه‌های سویا، دانه پنبه، ذرت و کلزا تهیه می‌شوند.

استفاده از گلیسریل اولئات در لوازم آرایشی

گلیسریل اولئات در درجه اول به عنوان امولسیون‌کننده در محصولات آرایشی استفاده می‌شود. به سازمان غذا و دارو (FDA) گزارش شده است كه گلیسریل اولئات ماده ای در 716 فرمولاسیون آرایشی است.

غلظت گزارش شده از کمتر از 1% تا 5٪ بود. غلظت گلیسریل اولئات در 455 مورد از 716 فرمولاسیون آرایشی به FDA گزارش نشده است. فرمولاسیون‌های آرایشی حاوی گلیسریل اولئات عمدتاً رژ لب، سایه چشم، مواد آرایشی و داروهای مراقبت از پوست هستند.

گلیسیریل اولات برای محصولات مو به عنوان جایگزین سدیم لوریل اتر سولفات (تگزاپن)

مواد سورفاکتانت مصنوعی در محصولات آرایشی و بهداشتی به طور بالقوه برای بدن و محیط مضر هستند.

گلیسریل اولئات برای محصولات پوستی و مو به رفع نیاز سورفاکتانت‌های طبیعی کمک می‌کند. این ماده معمولاً از منابع طبیعی گیاهی مانند گلیسیرین و روغن‌های گیاهی با محتوای اسید اولئیک بالا گرفته می‌شود.

پرکاربردترین سورفکتانت مصنوعی در محصولات زیبایی مو سولفات سدیم لوریل اتر است (با سدیم لوریل سولفات (SLS) اشتباه گرفته نشود). در شامپوها، نرم‌کننده‌ها و عوامل از بین برنده موخوره استفاده می‌شود.

خرید تگزاپن n70
خرید تگزاپن n70

کارشناسان معتقدند سولفات سدیم لوریل اتر می‌تواند به فولیکول مو و همچنین کبد، پوست و چشم آسیب برساند. گزارش های FDA همچنین مستند می‌کند که باعث ایجاد موهای کدر و خشک می‌شود، زیرا این ماده شیمیایی با ار تهاجمی روغن های طبیعی را از بین می‌برد.

سولفات سدیم لوریل اتر می تواند ساختارهای پروتئینی موجود در پوست را از بین ببرد. این ممکن است منجر به جهش توالی DNA شود که در ایجاد سرطان نقش دارد. تغییر در پروتئین‌های اپیدرمی ممکن است منجر به تحریک شود که به سایر آلودگی‌ها اجازه می‌دهد به مناطق عمیق پوست وارد شوند.

سولفات سدیم لوریل اتر پس از ورود به بدن، از هورمون جنسی زنانه معروف به استروژن تقلید می‌کند. عدم تعادل در سلامتی مختلف ممکن است از جمله PMS، علائم یائسگی و خطر بالاتر سرطان پستان ایجاد شود.

سدیم لورات سولفات از زمانی که کبد قادر به تجزیه آن نیست، در بدن بیشتر می‌ماند. بدن سپس انرژی بیشتری را صرف تلاش برای از بین بردن آن می‌کند.

علاوه بر این، سورفاکتانت‌های مصنوعی مانند سولفات سدیم لوریل اتر در فاضلاب ما به عنوان آلاینده‌هایی که به زندگی آبزیان آسیب می‌رسانند و حتی ایمنی آب لوله‌کشی را تهدید می‌کنند، پایان می‌یابد. خبر خوب این است که گزینه‌های مؤثر طبیعی در دسترس هستند.

کاربرد گلیسریل اولئات برای مو به عنوان یک سورفاکتانت طبیعی

گلیسریل اولئات به عنوان سورفاکتانت کار می‌کند. سورفاکتانت‌ها امولسیون‌کننده هستند. آن‌ها از جدا شدن مخلوط مواد تشکیل‌دهنده به اجزای مایع و روغن جلوگیری می‌کنند. همچنین، با تشکیل یک لایه مایع متراکم قادر به توزیع یکنواخت خود در یک سطح، مانند پوست یا لایه بیرونی ساقه‌های مو، اطمینان حاصل می‌کنند که یکنواختی مواد تشکیل‌دهنده محصول حفظ می‌شود.

سورفاکتانت‌ها برای ایجاد خواص مطلوب مختلف در نظافت محصولات لازم است سه ویژگی زیر را داشته باشند:

  • کف کردن
  • پاک کردن
  • روان‌کاری و محافظت (به عنوان مثال، کرم‌های اصلاح)

مولکول گلیسریل اولئات دارای انتهای آب دوست (آب دوست) و انتهای آبگریز (دفع آب) است. این ماده می‌تواند به روغن و مواد پایه آب متصل شود و به مخلوط و ترکیب یکنواخت آن‌ها کمک کند. همچنین با اتصال به روغن و پس از آن اجازه می‌دهد تا روغن توسط آب شسته شود و به آرامی روغن‌های سطح را تمیز می‌کند.

قیمت گلیسریل اولئات
قیمت گلیسریل اولئات

فرمول گلیسریل اولئات برای نرم‌کننده‌های طبیعی مو

فرمول Glyceryl oleate در محصولات مو قادر است بدون ایجاد پوشش مصنوعی، درخششی با ظاهر طبیعی ایجاد کند.

خواص گلیسریل اولئات آن را برای حالت‌دهی و افزودن درخشش به مو مناسب می‌کند.

گلیسریل اولئات از گلیسیرین و اسید اولئیک تشکیل شده است. گلیسیرین یک ترکیب آب دوست است که رطوبت هوا را جذب می‌کند و به نرم شدن مو کمک می‌کند.

اسید اولئیک مانع از بین رفتن آب رشته‌های مو می شود و باعث می‌شود آن‌ها نرم و قابل انعطاف شوند، خشک نباشند.

گلیسریل اولئات یک انتخاب عالی برای نرم‌کننده‌های مو و براق‌کننده‌ها است زیرا برای آبرسانی به موها کار می‌کند. توانایی نرم کردن باعث خنثی شدن تمایلات به سمت خشکی و وز شدن می‌شود.

گلیسریل اولئات برای براق شدن مو به عنوان یک جایگزین طبیعی برای سیلیکون استفاده می‌شود.

از محصولات براق‌کننده مو برای تولید بافتی براق استفاده می‌شود. آن‌ها اغلب حاوی سیلیکون هستند که فقط یک اثر کوتاه مدت ایجاد می‌کند. با این حال، سیلیکون موها را پوشانده و حتی تجمع می‌یابد. سپس موها دارای بافتی خشک و وز می‌شوند.

گلیسریل اولئات برای براق‌کننده مو یک جایگزین طولانی مدت و مناسب برای محیط زیست برای سیلیکون است. همانطور که رشته‌ها را با رطوبت تزریق می‌کند و خشکی و وز شدن را رطوبت می‌دهد، به موها ظاهر براق می‌بخشد.

گلیسریل اولئات در شامپوی بدون سولفات

تقاضا برای محصولات و نرم‌کننده‌های شامپو بدون سولفات در حال افزایش هستند. سولفات‌ها خاصیت کف‌کنندگی بالا را به شامپوها می‌دهند و به آن‌ها اجازه می‌دهد تجمع سبوم تولید شده توسط پوست سر را نیز از بین ببرند.

از سولفات سدیم لوریل اتر به صورت صنعتی برای از بین بردن گریس موتورهای خودرو استفاده می‌شود.

در صنعت زیبایی مو، شامپوهایی که دارای سولفات هستند باعث شهرت ایجاد حالت وز شدن، خشکی و محو شدن رنگ مو می‌شوند. به همین دلیل است که سالن‌هایی که درمان‌های کراتینه و مواد دمنده برزیلی ارائه می‌دهند، به مشتریان خود توصیه می‌کنند از شامپوها و نرم‌کننده‌های بدون سولفات استفاده کنند.

گلیسریل اولئات موجود در محصولات شامپوی فاقد سولفات بدون پاک کردن مقادیر بیش از حد روغن طبیعی از مو هنگام مرطوب‌سازی رشته‌ها، اثر پاک‌کنندگی را ایجاد می‌کند.

مراکز فروش گلیسریل اولئات
مراکز فروش گلیسریل اولئات

گلیسریل اولئات برای مو و پوست به عنوان یک ماده سازگار با محیط زیست

Glyceryl oleate زیست تخریب پذیر است و می‌تواند مانند میکروب‌ها توسط باکتری‌ها تجزیه شود. برخلاف سدیم لوریل اتر سولفات یا سیلیکون، بیشتر از منابع طبیعی گیاهی گرفته می‌شود. و توسط آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) آلاینده زیست محیطی محسوب نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: انواع روغن های گیاهی برای پوست

ایمنی گلیسریل اولئات

Glyceryl oleate برای استفاده در محصولات آرایشی در غلظت‌های 5٪ ایمن و مؤثر تلقی می‌شود، طبق گفته محققان، مصرف آن در دوران بارداری یا شیردهی بی‌خطر است.

مطالعات نشان می‌دهد که گلیسریل اولئات باعث تحریک پوست نمی‌شود. همچنین به عنوان یک حساس کننده عمل نخواهد کرد. در موارد نادر، ممکن است به اشکال جزئی یا متوسط ​​تحریک چشم همراه اشد. FDA گلیسریل اولئات را به عنوان یک ماده غذایی مستقیم برای انسان به طور کلی به عنوان امن (GRAS) طبقه‌بندی کرده است.

منابع:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید