آرایشی و بهداشتی

اکتوکریلن

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 1 میانگین: 5]

اکتوکریلن یکی از بهترین مواد برای ساخت یک ضدآفتاب کاربردی می‌باشد. مواد بسیاری هستند که برای ضد آفتاب‌ها مناسب هستند. اما این مواد در صورتی مفید هستند که از شرکتی معتبر آن‌ها را تهیه و توضیع کرد.

پیشگامان شیمی یکی از معتبر‌ترین شرکت‌ها برای خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است. این شرکت با سال‌ها سابقه آماده است تا ماده اکتوکریلن را با بهترین و بالاترین کیفیت‌ برای شما تامین کند. خرید اکتوکریلن در واقع نوعی فیلتر در برابر اشعه‌های خورشیدی است. از این رو در خیل عظیمی از ضدآفتاب‌ها و محصولات محافظت از پوست به کار برده می‌شود. این محصول فوق العاده در دسته محافظت کننده‌های شیمیایی دسته بندی می‌شود. در ادامه بیشتر با آن آشنا می‌شوید.

اکتوکریلن چیست؟

تا به حال نام سینامات به گوشتان خورده است؟ این ماده در خانواده سینامات‌ها دسته بندی می‌شود. از بارز‌ترین ویژگی‌های این خانواده می‌توان به استفاده از همه آن‌ها در ضدآفتاب‌ها اشاره کرد. البته از این مواد در لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود. در لوازم آرایشی سینامات‌ها می‌توانند موجب ثبات و پیوستگی آرایش شوند. چرا که خیل عظیمی از آن‌ها مقاومت بالایی در برابر تعریق و شست و شو دارند.

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که تولید کنندگان ضدآفتاب را ملزم به استفاده از این ماده در محصولات خود می‌کند؛ حفظ پایداری است. نور آفتاب می‌تواند مواد ضدآفتاب را از یکدیگر جدا کند. پایدار بودن اکتوکریلن موجود در ضدآفتاب موجب می‌شود نور توان جدا کردن دیگر مواد را نداشته باشد. البته در برخی ترکیب‌های خاص کمی ناپایداری نیز مشاهده شده است.

اگر بخواهیم ظاهر این ماده را مورد برسی قرار دهیم باید گفت رنگ خاصی ندارد. بی‌رنگ است و به صورت محلول‌های شفاف به فروش می‌رسد. این فیلتر شیمیایی از جنس لیکوئید است. بنابراین باید انتظار داشت کمی چرب باشد.

اکتوکریلن

همانطور که می‌دانید خورشید اشعه‌های مختلفی را به سوی ما پرتاب می‌کند که برخی از آن‌ها مرگبار هستند. با استفاده از این ماده در ضد آفتاب‌ها می‌توان از DNA در برابر این اشعه‌ها محافظت کرد. اکتوکریلن یک ماده عالی برای محافظت در برابر اشعه‌های UV-A خورشید می‌باشد. این اشعه‌ها طول موج کمی در حدود ۲۸۰ تا ۳۲۰ نانومتر دارند. البته این محصول فوق العاده ضد آفتاب‌ها را در برابر اشعه‌های UV-B نیز بیمه می‌کند.

لازم به ذکر است که درون این ترکیب نوعی الکل خاص نیز وجود دارد. این الکل علاوه بر اینکه شرایط نگهداری این محصول را تغییر می‌دهد؛ موجب شده تا این ماده در بربر آب نیز مقاومت خوبی داشته باشد. نرم کننده‌های بسیاری هستند که در کرم‌های ضد آفتاب به کار برده می‌شوند. طبق لیست INCI بیش از ۵۰ ماده نرم کننده هستند که می‌توان در کرم‌های ضدآفتاب از آن‌ها استفاده کرد. خواصیت نرم کنندگی این ماده باعث شده تا از آن در این لیست نام برده شود.

مزایای اکتوکریلن برای پوست

این ماده را اگر درست و به صورت با کیفیت در صنایع آرایشی بهداشتی استفاده کنید می‌تواند مزایای بسیاری برای پوست داشته باشد. بسیاری از موادی که امروز در ضد آفتاب‌ها استفاده می‌شوند توان حفاظت در برابر تنها یک نوع اشعه را دارند. این محصول فوق العاده توان حفاظت از دو اشعه به صورت همزمان را دارا می‌باشد.

اما نکته مهم زمانی که انتظار دارید اکتوکریلن عملکرد خوبی داشته باشد این است که ترکیب مهم‌تر است. به این معنی که این ماده تنها اگر در ترکیب درستی جای گرفته باشد می‌تواند مزایای خود را به شما نشان دهد. اگر این ماده گران قیمت را در مقام مقایسه با سایر مواد تشکیل دهنده ضد آفتاب‌ها همچون آووبنزون قرار دهیم؛ متوجه می‌شویم این ماده چرب از نظر توانایی در ثبات و تعداد عملکردها ده به صفر جلوتر از دیگر محصولات می‌باشد.

از سوی دیگر این ماده ماندگاری بالایی روی پوست ایجاد می‌کند. به طوری که هایاگ یکی از بزرگان این صنعت می‌گوید: بسیار قابل قبول است که پس از ۹۵ دقیقه تنها در حدود ده درصد از حفاظ‌های SPF خود را از دست می‌دهد.

What is Ectocryl?

بسیاری از موادی که در ضد آفتاب‌ها استفاده می‌شوند در حضور نور ماوراء بنفش تجزیه می‌شوند. این مشکل زمانی حل شد که این محصول پیشگامان شیمی پا به عرصه گذاشت!

قیمت اکتوکریلن

یکی از موادی که بدون آن نمی‌توان از اکتوکریلن استفاده کرد؛ آووبنزون است. این ماده زمانی که در معرض آفتاب است تجزیه می‌شود. اما زمانی که این دو در کنار هم قرار گیرند محافظتی گسترده در برابر اشعه‌های UV-A و UV-B ایجاد می‌کند. یکی دیگر از مزایای استفاده از این ماده عدم سفید کردن بیش از اندازه پوست است. برخی ضد آفتاب‌ها پوست را بیش از اندازه سفید می‌کنند که این برای آرایش غیر قابل تحمل است.

آیا تا به حال شده است که پس از استفاده از ضد آفتاب احساس کنید پوست شما سنگین شده است؟ اگر این محصول پیشگامان شیمی را در ضد آفتاب‌های خود داشته باشید دیگر نگران سنگین شدن پوست نخواهید بود. چرا که این ماده منافذ اصلی پوست شما را باز می‌گذارد. جوانی آرزوی همه ماست. رابینسون هایاگ می‌گوید ضد آفتاب‌هایی که حاوی این ماده هستند بهترین انتخاب برای چین و چروک‌ها هستند. چین و چروک‌ها زمانی که هر روز درمان به خود ببینند؛ در مدتی نه چندان طولانی چین و چروک‌ها از بین می‌روند.

از سوی دیگر استفاده از این ماده در ضد آفتاب‌های تولید شما مشتریان را در برابر آسیب‌های آلودگی هوا بیمه می‌کند. بنابراین می‌توان انتظار داشت شرکت‌های بسیاری تمایل به خرید آن از ما باشند.

Ectocryl

اکتوکریلن و استفاده در صنعت

هر چیزی اگر به جای خود و به میزان کافی استفاده نشود مشکلات متعددی به بار می‌آورد. همین مشکلات زمانی که از محصول با کیفیت استفاده نکنید نیز ایجاد می‌شوند. از این رو توصیه می‌شود همیشه به مقدار مصرف و شرکتی که از آن خرید می‌کنید توجه داشته باشید. حداکثر غلظتی که می‌توان از این ماده استفاده کرد ۱۰ درصد می‌باشد. بنابراین در صورتی که بیش از این مقدار در ضد آفتاب‌های خود استفاده کنید مشکلات عدیده‌‌ای برای مشتریان پدید می‌آید. تعدادی از آن‌ها را در ادامه آورده ایم.

این ماده قابلیت نفوذ به منافذ زیرین پوست را دارد. از آنجایی که توان محافظت در برابر نور را نیز دارد؛ در صورتی که به طور مداوم و با غلظت زیاد به کار گرفته شود؛ می‌تواند رشد رادیکال‌های آزاد را در پی داشته باشد. از سوی دیگر با توجه به ابعاد ریزی که در ضد آفتاب‌ها دارد می‌تواند به جریان خون نیز وارد شود. از این رو توصیه می‌شود حتماً از یک شیمیدان برای استفاده از اکتوکریلن در ضد آفتاب‌های خود کمک بگیرید.

در موارد کمی مشاهده شده است که استفاده زیاد از این ماده توانسته است عملکرد میتوکندری را با مشکل مواجه کند. چرا که اسیدهای چرب درون آن به خوبی ترکیب نشده و در یک بخش تجمع کرده اند. البته این موارد در مرجان‌های دریایی آزمایش شده است. از سوی دیگر این ماده در صورتی که در شرایط شیمیایی خاصی قرار گیرد می‌تواند به بنزوفنون تبدیل شود. بنابراین باز هم باید به شرکت سازنده و موادی که در کنار آن به کار گرفته می‌شوند دقت داشته باشید.

در نهایت

فروش اکتوکریلن یک ماده گران قیمت بی‌رنگ است که در ضد آفتاب‌ها و لوازم آرایشی گوناگون به کار گرفته می‌شود. اما این ماده در صورتی مفید است که از شرکت مناسبی آن را خریده باشید. شما مشتریان عزیز پیشگامان شیمی از این ماده خرید کرده اید؟ تجربه استفاده شما برای همه ما جذاب است!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هجده =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید