آرایشی و بهداشتی

کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات چیست؟

کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp یک پلیمر مصنوعی است که در محصولات آرایشی و بهداشتی و پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده برای کمک به ضخیم شدن، امولسیون‌سازی و بهبود بافت فرمولاسیون‌ها استفاده می‌شود.

علی‌رغم نام ترسناک، کوپلیمر آمونیوم اکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp برای مصارف مشخص شده در فرم‌های مراقبت از پوست و لوازم آرایشی بی‌خطر است. این ماده تحریک‌کننده نیست و باعث حساسیت نمی‌شود، خبر خوبی برای انواع پوست حساس. لازم به یادآوری است که علی‌رغم احتمال کم تحریک، مانند هر ماده‌ای، برخی از افراد ممکن است به این ماده آلرژی داشته باشند. اگر مشکوک هستید که ممکن است به کوپلیمر آمونیوم اکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp حساسیت داشته باشید، با متخصص پوست یا پزشک خود صحبت کنید.

کوپلیمر آمونیوم اکریلوئیل دی متیل ماتیلات / Vp یک پلیمر مصنوعی است. این بدان معنی است که این یک ترکیب بزرگ است که از مولکول‌های تجدیدپذیر تشکیل شده است. از پلیمرها، چه طبیعی و چه مصنوعی، به طور گسترده‌ای در ترکیبات مراقبت از پوست و مواد آرایشی استفاده می‌شود. ترکیبات مصنوعی شهرت بدی در صنعت مراقبت از پوست، به ویژه در جهان زیبایی طبیعی دارند. این به دلیل این ایده است که محصولات طبیعی بهتر است. این ایده لزوماً درست نیست، بسیاری از مواد تشکیل‌دهنده طبیعی پیچیده هستند و باعث تحریک و حساسیت می‌شوند. ترکیبات مصنوعی اجازه می‌دهد فرم‌های صاف، پایدار و بدون برچسب قیمت زیاد طراحی شوند.

دلیل استفاده از کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات

  • بافت

کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp به بهبود بافت فرم‌های مراقبت از پوست و آرایشی کمک می کند. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، کوپلیمر آمونیوم اکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp به عنوان یک ماده تشکیل‌دهنده فیلم، غلیظ‌کننده و تقویت‌کننده بافت عمل می‌کند. با توجه به اندازه و وزن مولکول بزرگ، این ماده قادر به افزایش ویسکوزیته محصول و ضخیم‌تر شدن آن است. بسیاری از مرطوب‌کننده‌ها و پاک‌کننده‌های پایه آب تمایل دارند کاملاً نازک و روان باشند و استفاده از آن‌ها سخت است. این قوام آبکی باعث می شود محصول هیدراته کمتری داشته باشد و از جذابیت حسی کمتری برخوردار باشد. اینجاست که می‌توان برای ضخیم شدن محصول، کوپلیمر آمونیوم اکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp اضافه کرد.

به عنوان یک تقویت‌کننده، کوپلیمر آمونیوم اکریلوئیل دی متیل / Vp، پوستی تازه و سبک را برای فرمولاسیون ایجاد می‌کند بدون اینکه فرمول را چسبناک کند. برای ژل‌ها و محصولات افترشیو، ضد آفتاب و محافظت از پوست مردان مناسب است. بعد از استفاده، این ماده کاملاً نرم‌کنندگی احساس می شود.

  • رطوبت‌رسانی

امولسیون‌کننده‌ها به حفظ مانع پوستی سالم کمک می‌کنند. مانع طبیعی پوست به جلوگیری از از دست دادن رطوبت پوست در هوا و محافظت از پوست در برابر مواد حساسیت زا و باکتری کمک می کند. کوپلیمر آکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp به محافظت از سد مانتوی پوست بدون ایجاد اختلال در pH پوست کمک می‌کند. این کمک می‌کند تا رطوبت بسته شود و به پوست شما ظاهری صاف و چرک داده شود.

  • تثبیت‌کننده

کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp نیز به عنوان یک تثبیت‌کننده امولسیون عمل می‌کند. این به این معنی است که به جلوگیری از جداسازی فرمولاسیون کمک می‌کند تا ترکیبات پایه روغن با مواد پایه آب مخلوط شود. هنگامی که آب و روغن با هم مخلوط می‌شوند و به شدت تکان می‌خورند، پراکندگی قطرات روغن در آب – و بالعکس – تشکیل می‌شود. اگر لرزش متوقف شود، آب و روغن دوباره شروع به جدا شدن می کنند. کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp به ایجاد ثبات در امولسیون کمک می‌کند تا از جداسازی دو نوع ماده جلوگیری کند. این باعث بهبود قوام محصول می‌شود و اطمینان حاصل می‌کنید که مزایای مراقبت از پوست را به طور مساوی در سراسر پوست دریافت می‌کنید.

  • pH و غلظت

کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp را می‌توان در طیف وسیعی از سطح pH استفاده کرد، و آن را به یک ماده چند منظوره تبدیل می‌کند. به طور کلی در حدود pH خنثی در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. این بدان معنی است که برای پوست خیلی اسیدی یا سوزاننده نیست. سطح pH بیش از حد PH طبیعی پوست 4.7-5.75 می‌تواند منجر به تحریک و حساسیت شود. به همین دلیل بسیاری از محصولات مبتنی بر اسید مانند اسید گلیکولیک یا محصولات AHA باعث تحریک به خصوص در انواع پوست‌های حساس می‌شوند.

آیا امن است؟

ایمنی کوپلیمر آمونیوم آکریلوئیل دی متیل تائورات / Vp و همچنین 22 پلیمر دیگر توسط پانل تخصصی بررسی مواد آرایشی (CIR) ارزیابی شده است. پنل بررسی مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی و بهداشتی، گروهی است که به ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی اختصاص داده شده است. آن‌ها از طریق تحقیقات خود دریافتند كه این پلیمر و سایر پلیمرها برای مصارف نشان داده شده آن‌ها بی‌خطر هستند، باعث تحریک یا حساسیت پوستی نمی‌شوند و فاقد اکسید اتیلن هستند. اکسید اتیلن گاهی اوقات به عنوان یک محصول جانبی برای تولید برخی از مواد تشکیل‌دهنده یافت می‌شود. مشکوک است که اتیلن اکسید با تشکیل برخی از سرطان‌ها در ارتباط است، بنابراین استفاده از آن بسیار کنترل می‌شود.

منبع:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید