صنعتیآرایشی و بهداشتیدارویی و پزشکیغذایی

گلیسیرین

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید گلیسیرین

شرکت پیشگامان شیمی وارد کننده و تامین کننده معتبر گلیسیرین در ایران می باشد. شما می‌توانید قیمت گلیسیرین خوراکی ، دارویی و صنعتی را از طریق تماس با ما یا ارسال درخواست به ایمیل: info@irchem.ir یا درج پیغام در سایت irchem دریافت کنید. اطمینان داشته باشید که می‌توانید خرید مواد اولیه غذایی را با قیمت خوب از این مجموعه داشته باشید.

معرفی کوتاه

به انگلیسیglycerine
نام  های دیگرگلیسرول ، پروپانتریول
CAS Number56-81-5
فرمول شیمیاییC3H8O3
شکل ظاهریمایع بی رنگ
خلوص99 درصد
گریدخوراکی ، دارویی ، بهداشتی ، صنعتی
بسته بندیبشکه 250 کیلویی ، گالن 20 لیتری
کشور تولید کنندهمالزی ، اندونزی ، ایران
حلالیتمحلول در آب و اتانول
کاربردداروسازی، صابون سازی ، محصولات آرایشی بهداشتی

هنگام خرید گلیسیرین، مهم است بدانید که 2 نوع از آن وجود دارد. اولین رقم نوعی طبیعی است که از روغن‌های گیاهی حاصل می‌شود. نوع دوم نوعی مصنوعی است که از روغن‌های نفتی استفاده می‌شود. نوع طبیعی غیر سمی است و استفاده از آن بی‌خطر است. گلیسیرین مصنوعی می‌تواند به بدن شما آسیب برساند.

گلیسرول، که گاهی به آن گلیسیرین نیز گفته می‌شود، یک الکل قند است که به طور گسترده در انواع محصولات مراقبت شخصی از جمله خمیر دندان، نرم‌کننده مو، مواد آرایشی و مرطوب‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نام‌های زیادی برای گلیسیـرین شیمیایی وجود دارد. گلیسرول بسیار رایج است، اما از گلیسیرین نیز استفاده می‌شود. این ترکیبات ساختار یکسانی دارند، به این معنی که آن‌ها فقط نام‌های مختلفی برای یک ماده شیمیایی مشابه دارند.

ممکن است در زمینه متفاوتی از گلیسیرین شنیده باشید. گلیسرول یک محصول جانبی تولید بیودیزل است. در طی فرآیند تبدیل روغن‌های گیاهی به بیودیزل شکل می‌گیرد. طبق یک مطالعه ژوئن 2017 که در Membranes منتشر شده است، تولید 100 کیلوگرم بیودیزل 10 کیلو گرم گلیسرول با خلوص 50 تا 55 درصد ایجاد می‌کند.

در محصولاتی مانند کرم‌های مرطوب‌کننده، خرید گلیسیرین به منظور ایجاد رطوبت به سطح پوست انجام می‌گیرد تا به صافی پوست کمک کند. همچنین به نرم‌کننده مو، کرم‌های اصلاح و قطره‌های چشم با همان هدف اضافه می‌شود.

خواص گلیسیرین

خواص گلیسیرین

  • شکل ظاهری: مایع و شفاف است و دارای ویسکوزیته بالا و طعم شیرین و بدون بو است.
  • دمای جوش: 554 درجه فارنهایت

گلیسیرین یک ترکیب طبیعی است که در طیف گسترده‌ای از کاربردها استفاده می‌شود. از لوازم زیبایی و مراقبت از پوست تا مواد غذایی و داروها. در واقع، امروزه بیش از 1500 مورد استفاده از این ترکیب وجود دارد. گلیسیرین یک الکل قند تری‌هیدروکسی است که در چربی‌های طبیعی سبزیجات و حیوانات وجود دارد در واقع گلیسیرین معمولاً از منابع طبیعی مشتق می‌شود.

گلیسیرین حیوانی را می‌توان با مخلوط کردن چربی به‌دست آمده از حیوانات با چربی تهیه کرد.

طی این فرآیند مولکول تری گلیسیرید را که حاوی زنجیره‌های چربی اسید و گلیسرول است، تجزیه می‌کنند.

این یک روش است که معمولاً در هنگام ساخت صابون و شمع استفاده می‌شود.

به همین دلیل است که گلیسیرین به عنوان محصول جانبی این مواد شناخته می‌شود. برای به‌دست آوردن گلیسیرین گیاهی فرآیند استخراج گلیسرول از چربی‌های گیاهی نسبتاً مشابه پروسه‌ای است که در چربی‌های حیوانی انجام می‌شود.

این ماده بسیار محلول در آب و الکل است. همچنین یک حلال عالی برای مواد دیگر است که برای تهیه نعناع و غذاها مفید می‌باشد.

این عنصر ارزشمند در تهیه داروهای مختلف و مواد غذایی می‌باشد.

می‌توان آن را به عنوان امولسیفایر و شیرین‌کننده استفاده کرد.

خواص و کاربرد گلیسیرین

مزایا و کاربردهای گلیسیرین:

به منظور استفاده از مزایای مرطوب‌کننده آن بدون هیچ‌گونه عارضه‌ای، اغلب به جای استفاده از فرم‌های خالص با مواد دیگر ترکیب می‌شود.
به عنوان پرکننده در محصولات با چربی کم مانند کلوچه‌ها استفاده می‌شود.
به دلیل توانایی حفظ رطوبتی که دارد معمولاً در:

  • صابون‌ها
  • خمیر دندان‌ها
  • لوسیون‌ها
  • کرم‌ها و سایر محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

هنگامی که در آب و هوای مناسب مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند به موهای شما کمک کند.
برخی پزشکان گلیسرول را به صورت داخل وریدی تجویز می‌کنند تا به کاهش فشار داخل جمجمه کمک کنند، که ممکن است از جمله مواردی مانند سکته مغزی، مننژیت و انسفالیت ناشی شود.
جهت کمک به کاهش وزن و بهبود عملکرد ورزشی استفاده می‌شود.
در کاهش مشکلات بهداشتی، از جمله دردهای پوستی و یبوست کمک می‌کند.

گلیسیرین به خودی خود آب را مانند اسفنج جذب می‌کند و این باعث می‌شود به عنوان یک ماده مراقبت از پوست مفید باشد. اضافه کردن آن به لوسیون یا مواد آرایشی به پوست شما کمک می کند تا رطوبت خود را حفظ کند. در موم مخلوط شده و به عنوان شیاف مورد استفاده قرار می‌گیرد، خاصیت جذب رطوبت گلیسیرین، آب را از بدن به داخل روده بزرگ منتقل می‌کند، که باعث تحریک حرکت روده می‌شود.

کاربردهای گلیسیرین در افشره‌ها:

در افشره‌ها روش تک‌رنگ استفاده می‌شود. به ویژه به عنوان یک حلال ۱۰ درصد گلیسرول جوهر سازو را از ته‌نشین شدن در افشره‌های اتانول گیاهان (ته‌رنگ) جلوگیری می‌کند.

مانند اتیلن گلیکول و پروپالین گلیکول، گلیسرول، یک کوزموتروپ غیر یونی است که پیوندهای هیدروژنه قوی با مولکول‌های آب را شکل می‌دهد.

در آزمایشگاه از خرید گلیسیرین معمول جهت حلال برای عامل‌های آنزیمی نگهداری‌شده در دماهای زیر صفر درجه به دلیل افت دمای انجماد است.

استفاده از گلیسیرین در مواد غذایی

این ماده در میوه‌های خشک مانند انبه استفاده می شود. در انبه‌های خشک، به عنوان سومین ماده درست بعد از شکر (بسته به مارک) ذکر شده است. علاوه بر محصولات غذایی، نوشیدنی‌هایی مانند Flynn Soda Shop Root Beer نیز ممکن است حاوی گلیسیرین باشند.

گلیسرول وقتی به نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه و نوشیدنی‌های ورزشی اضافه می‌شود، به ایجاد یک بافت صاف کمک می‌کند. طبق مقاله‌ای از USDA، این ترکیب همچنین به عنوان حامل جهت طعم‌دهنده‌های نوشیدنی استفاده می‌شود. از آنجا که به حفظ عطر و طعم مایعات کمک می‌کند، از این محصول در محصولاتی مانند عصاره وانیل و شربت شکلات نیز استفاده می‌شود.

نوشابه‌های مانند Coca-Cola و نوشیدنی‌های ورزشی مانند Gatorade سرشار از قند هستند. این نوشیدنی‌ها ممکن است تقویت موقت انرژی را به شما منتقل کنند، اما در طولانی مدت آنها ناسالم هستند.

یک مقاله تحقیقاتی در اوت سال 2018 منتشر شده در سالانه بررسی‌ها نشان داده است که نوشیدن نوشیدنی‌های قندی ممکن است خطر ابتلا به سرطان را 23 تا 200 درصد افزایش دهد. بنابراین، نوشیدنی‌های شیرین شده استویا ممکن است گزینه بهتری باشد.

قیمت فروش گلیسیرین

فروش گلیسیرین صنعتی

جهت خرید گلیسیرین صنعتی در بشکه‌های 250 کیلوگرمی از کشورهای مالزی و اندونزی با ما در ارتباط باشید.

09129008862 تماس بگیرید

ما انواع گلیسیرین را ارائه می‌دهیم تا برنامه‌های متنوعی را پوشش دهد. محبوب‌ترین انواع آن عبارتند از:

  • 99.5 T گرید صنعتی
  • 99.7٪ صنعتی
  • 99.7٪ USP Kosher
  • 99.7٪ USP Kosher Non-GMO
  • 99.7٪ درجه هیدرولیز
  • مصنوعی

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

شما مشتریان عزیز جهت خرید اسید اسکوربیک، خرید سدیم لوریل سولفات (SLS)، خرید TBHQ، خرید گلیسیرین مونو استئارات GMS90، خرید ستیل الکل، خرید میکروکریستالین سلولز، خرید روغن سیلیکون 1000، خرید استئاریل الکل، خرید اسید استئاریک، خرید متیل پارابن، خرید پروپیلن کربنات (PC)، خرید صمغ عربی، خرید ادتا 2 سدیم با ما تماس بگیرید.

قیمت گلیسیرین

قیمت‌های عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

قیمت جهانی گلیسیرین تصفیه شده 99.7 درصد در طیف گسترده‌ای از کاربردها در چندین صنعت استفاده می‌شود. در صنعت مراقبت شخصی، گلیسیرین به عنوان نرم‌کننده، مرطوب‌کننده و به عنوان یک ماده مرطوب‌کننده فقط برای ذکر چند مورد استفاده می‌شود.

آنالیز گلیسیرین گیاهی
موارد استفاده، مزایا و اثرات جانبی گلیسیرین گیاهی

صنعت داروسازی از آن به عنوان ماده افزودنی برای خاصیت روان‌کننده، شیرین‌کننده و غلیظ‌کننده استفاده می کند. در غذا می‌بینیم که گلیسیرین به دلیل توانایی تقویت طعم، به عنوان ماده مرطوب‌کننده و به عنوان ماده نگهدارنده دارای ارزش است.

استفاده از آن در طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها با توجه به ویژگی‌های مختلف عملکرد آن انجام می‌شود:

  • 100٪ به طور طبیعی مشتق شده است
  • توابع به عنوان یک ماده مرطوب‌کننده، روان‌کننده، حلال، اصلاح‌کننده ویسکوزیته، امولسیون‌کننده و مواد کمک‌کننده
  • یک پلیول شیرین و ساده که چسبناک و غیر سمی است.
  • تشکیل یخ را مختل می‌کند و برای دمای پایین مناسب است.
  • سه گروه هیدروکسیل رطوبت بینی را فراهم می کنند (آب را جذب می‌کند).
  • در اینجا یک تصویر کلی از صنایع وجود دارد و از خدمات Univar با نمونه کارهای گسترده گلیسرول خود استفاده می‌کند.

آنالیز گلیسیرین:

جهت دریافت آنالیز جدیدتر گلیسیرین با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

فروش گلیسیرین مالزی

فروش گلیسیرین مالزی که یکی از با ارزش‌ترین مواد در جهان است و در طیف گسترده‌ای از محصولات روزمره یافت می‌شود. به دلیل خاصیت مرطوب‌کنندگی برجسته، معمولاً در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. چه فقط از محصولات طبیعی مراقبت از پوست و چه از مارک‌های خانگی استفاده کنید، به احتمال زیاد این ماده را روی برچسب‌های سراسر خانه خود پیدا خواهید کرد.

ممکن است خرید گلیسیرین مانند خرید مواد شیمیایی صنعتی خارجی به نظر برسد، اما گلیسیرین طبیعی در تمام مواد حیوانی و گیاهی وجود دارد. در محصولات زیبایی و مراقبت از پوست کاربردها و فواید زیادی دارد. در این پست، ما توضیح دادیم که چگونه برای پوست معجزه می‌کند، چگونه می‌توانید آن را به برنامه مراقبت از پوست خود اضافه کنید و از کدام نوع برای حداکثر فواید استفاده کنید.

خرید گلیسیرین برای صابون سازی

یکی از عمده ترین مصارف این محصول برای صابون سازی می باشد. جهت دریافت فرمولاسیون صابون با ما در ارتباط باشید.

دیگر محصولات: ایزوتیازولین

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. رسوبات کف بطری:
    سلام
    من فرمولاسیون زیر رو دارم:
    ؛ تگزاپن 10٪
    کوکو بتائین 8٪
    اسید سالیسیلیک. 1٪
    گلیسرین. 10٪
    پروپیلن گلیکول. 2٪
    ادتا 2 سدیم 0.1٪
    زانتان 0.5٪
    پلی کواترنیوم 7 – 2٪
    صدفی کننده مایع. 0.5٪
    DW تا 100

    سپس NaOH و NaCl برای تنظیم pH و ویسکوزیته اضافه می کنم. ولی مواد من پس از ترکیب رسوب می کند. پیشنهادی برای علت و چگونگی حل این مشکل دارید؟ 💔

  2. حدس من مشکل از اسید سالیسیلیک است. چیز زیادی برای حل شدن آن وجود ندارد ، به علاوه PQ10 باعث ایجاد اسید سالیسیلیک می شود که نگهداری محلول آن بسیار سخت تر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید