آرایشی و بهداشتی

کاپریلیک تری گلیسیرید

سفارش محصول تماس با کارشناس

مروری بر کاپریلیک تری گلیسیرید

تری گلیسیریدهای کاپریلیک ترکیباتی هستند که از اسیدهای چرب طبیعی تشکیل شده‌اند. آن‌ها مایع شفاف و کمی شیرین هستند.

محتوای بالای چربی موجود در تری گلیسیریدها به همراه بافت و خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن‌ها را در استفاده صابون و محصولات مراقبت از پوست از کاربردهای ویژه‌ای قرار می‌دهد.

نرم‌کننده‌ها موادی هستند که پوست شما را نرم می‌کنند.

نرم‌کننده‌ها با به دام انداختن رطوبت در پوست و تشکیل یک لایه محافظ کار می‌کنند تا رطوبت از بین نرود.

تری گلیسیرید کاپریلیک یک ماده نرم‌کننده هست.

این روغن ماندگاری بسیار طولانی دارد و روغن حامل مناسبی برای روغن‌های اساسی و عصاره گیاه و گل است.

این ماده در محصولات آرایشی به عنوان نرم‌کننده استفاده می‌شود و مانعی بر روی پوست ایجاد می‌کند که به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند.

این ماده یک چربی غیر سبک است و به سرعت جذب پوست می‌شود.

همچنین با بیشتر انواع پوست سازگار است.

این یک انتخاب عالی برای استفاده در محصولاتی برای پوست‌های حساس است.

خرید کاپریلیک تری گلیسیرید
خرید کاپریلیک تری گلیسیرید

چگونه ساخته میشود؟

کاپریلیک تری گلیسیریدها به طور طبیعی در روغنهای نارگیل و هسته خرما در سطوح پایینتر وجود دارد اما برای ساخت این ماده خالص، روغنها تقسیم شده و اسید چرب خاص (اسید کاپریک و اسید کاپریلیک جدا شده و با گلیسیرین ترکیب می‎شوند تا به صورت خالص تشکیل شود).

کاپریلیک تری گلیسیرید که سپس با استفاده از خاک رس، گرما و بخار بیشتر خالص سازی می‌شود (سفید شده و معطر می‌شود). هیچ ماده افزودنی یا ترکیب کمکی دیگری برای پردازش استفاده نمی‌شود.

چه تفاوتی بین کاپریلیک تری گلیسیریدها و روغن نارگیل شکسته وجود دارد؟

کاپریلیک تری گلیسیریدها اغلب به اشتباه روغن نارگیل شکسته شده نامیده می‌شوند. با این حال، آن‌ها مواد مختلفی هستند، هر دو از روغن نارگیل ساخته شده‌اند.

روغن نارگیل شکسته شده

روغن نارگیل شکسته شده به سادگی به قسمت مایع روغن نارگیل که از چربی‌های سخت جدا شده است، اشاره دارد.

روغن نارگیل از انواع مختلفی از اسیدهای چرب تشکیل شده است، از جمله اسید لوریک (49٪)، اسید میریستیک (18٪)، اسید پالمیتیک (8٪)، اسید کاپریلیک (8٪)، اسید کاپریک (7٪)، اسید اولئیک (6٪)، اسید لینولئیک (2٪) و اسید استئاریک (2٪). این چربی‌ها جدا شده و آنچه که باقی مانده روغن نارگیل شکسته شده است.

خرید کاپریلیک تری گلیسیریدخرید کاپریلیک تری گلیسیرید
خرید کاپریلیک تری گلیسیرید

کاپریلیک تری گلیسیرید

کاپریلیک تری گلیسیریدها با روغن نارگیل شکسته شده کمی متفاوت هستند. اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک از روغن نارگیل جدا می‌شوند، مانند روغن نارگیل شکسته شده، سپس آن‌ها گلیسرول را از اسیدهای چرب قبل از اضافه کردن مجدد جدا می‌کنند.

شاید از خود بپرسید که چرا برای جداسازی اسیدهای چرب از گلیسرول فقط برای افزودن دوباره آن، همه این مشکل را پشت سر می‌گذارید، درست است؟

خوب، معلوم شد که این فرآیند نوعی روغن “خالص” را فراهم می‌کند که فقط حاوی تری گلیسیرید کاپریلیک است، که چربی کمتری دارد و پایدارتر است زیرا تمام چربی‌ها اشباع است.

فواید و مزایای کاپریلیک تری گلیسیرید.

نرم کننده

نرم کننده ها موادی هستند که پوست شما را نرم می کنند. نرم کننده‌ها با گیر انداختن رطوبت در پوست و تشکیل یک لایه محافظ کار می‌کنند تا رطوبت از آن خارج نشود. تری گلیسیرید کاپریلیک یک ماده موثر برای نرم کنندگی پوست است.

عامل پراکنده

عوامل پراکنده بخشی از هر ترکیب شیمیایی یا آلی است که مواد را در کنار هم نگه داشته و آن‌ها را تثبیت می‌کند.

مخلوط كردن سایر مواد فعال، رنگدانه ها یا رایحه ها در یك ماده پخش كننده خوب باعث می شود كه مواد به هم نپیچند و یا در ته مخلوط فرو نروند. قوام مومی و ضخیم تری گلیسیریدهای کاپریلیک آن‌ها را به یک ماده امولسیون عالی تبدیل می‌کند.

حلال

حلال‌ها موادی هستند که می‌توانند مواد یا ترکیبات خاصی را حل کرده یا از بین ببرند. مواد تشکیل دهنده، حلال‌هایی هستند که بر اساس ساختار و شکل گیری مولکول‌های آن‌ها و همچنین برهم کنش آن‌ها با سایر مواد صورت می‌گیرد.

تری گلیسیرید کاپریلیک می‌تواند ترکیباتی را که برای جمع شدن در کنار یکدیگر طراحی شده‌اند حل کند. در حالی که بعضی از حلال‌ها مواد سمی دارند، تری گلیسیرید کاپریلیک این خطرات را ندارد.

آنتی اکسیدان

آنتی اکسیدان‌ها برای خنثی سازی سمومی که هر روز در محیط خود در معرض آن هستید، کار می‌کنند. آنتی اکسیدان‌ها واکنش زنجیره‌ای به نام اکسیداسیون را متوقف می‌کنند، که می‌تواند پوست شما را پیر کند و بر بدن شما اثر بگذارد.

تری گلیسیرید کاپریلیک پر از آنتی اکسیدان است که به حفظ پوست شما کمک می‌کند تا احساس جوانی کنید.

ویژگی‌ها و کاربردهای تری گلیسیرید کاپریلیک

تری گلیسیرید کاپریلیک ماده‌ای است که در صابون‌ها و مواد آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این معمولاً از ترکیب روغن نارگیل با گلیسیرین ساخته می‌شود. این ماده گاهی اوقات تری گلیسیرید capric نامیده می‌شود.

تری گلیسیرید کاپریلیک بیش از 50 سال است که به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این ماده به صاف شدن پوست کمک می‌کند و به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند.

این ماده همچنین ترکیبات دیگر را به یکدیگر متصل می‌کند و می‌تواند به عنوان ماده نگهدارنده در کار باشد تا مواد مؤثر در مواد آرایشی دوام بیشتری داشته باشد.

کاپریلیک تری گلیسیرید یک ماده محبوب در آرایش و سایر مواد آرایشی است.

این ماده بدون ایجاد احساس چسبندگی روی پوست، رنگدانه‌ها را به طور مساوی در فرمول آرایشی توزیع می‌کند.

خرید کاپریلیک تری گلیسیرید
خرید کاپریلیک تری گلیسیرید

کاربرد کاپریلیک تری گلیسیرید در محصولات آرایشی

این ماده به عنوان ماده ضخیم کننده در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود که باعث بهبود بافت و شکل ظاهری محصول می‌شود.

شما اغلب این ماده را در این لوازم آرایشی مشاهده می‌کنید:

  • رژ لب
  • مومیایی کردن لب
  • خط لب
  • پایه‌های خامه و مایع
  • خط چشم

کاپریلیک تری گلیسیرید را می‌توان در محصولات مراقبت موضعی پوست که از آن استفاده می‌کنید روی و اطراف صورت خود یافت کرد. 

ماندگاری این محصولات را افزایش می‌دهد.

تعدادی از محصولات مراقبت از پوست شامل کاپریلیک تری گلیسیرید:

  • کرم‌های مرطوب کننده صورت
  • سرم ضد پیری
  • ضد آفتاب
  • کرم چشم

کاربرد کاپریلیک اسید در محصولات مو

فرمول سبک و غیر چرب آن باعث می‌شود تا در روغن‌های مو، نرم کننده‌های مرطوب و سرم استفاده شود زیرا روی موهای شما سنگینی نمی‌کند اما در عین حال رطوبت رشته‌ها را حفظ می‌کند.

  • مخلوط بی‌نظیر اسیدهای چرب به ترمیم سطح موها و حفظ رطوبت در موهای فر کمک می‌کند.
  • تری گلیسیرید کاپریلیک / کاپریک سدی در سطح مو ایجاد می‌کند و میزان رطوبت از دست رفته را کاهش می‌دهد. این ماده نه تنها از خشکی مو و پوست جلوگیری می‌کند، بلکه به عنوان یک عامل نرم کننده مو نیز عمل می‌کند.

آیا کاپریلیک تری گلیسیرید بی‌خطر است؟

تری گلیسیرید کاپریلیک در صورت وجود، سمیت بسیار کمی برای استفاده موضعی دارد. FDA خاطرنشان می‌کند که به طور کلی در مقادیر کم به عنوان یک افزودنی غذایی بی‌خطر شناخته می‌شود. این بدان معناست که مصرف مقادیر کمی که ممکن است در رژ لب یا مرهم لب شما باشد، سمی نیست.

گروه تخصصی بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی، گروهی که مسئولیت ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی را بر عهده دارند، ایمنی تری گلیسیریدهای کاپریلیک / کاپریک را بررسی کرده‌اند.

آن‌ها عناوان کرده‌اند که این ماده هیچ پتانسیلی برای تحریک یا حساسیت به پوست / چشم نشان نمی‌دهد. تری گلیسیرید کاپریلیک شناخته شده است که با اکثر انواع پوست سازگار است، و این گزینه‌ای عالی برای استفاده در محصولات مخصوص پوست حساس است.

در صورت حساسیت شدید به روغن نارگیل، در معرض خطر بسیار کمی واکنش آلرژیک با استفاده از تری گلیسیرید کاپریلیک هستید.

برخی از نگرانی‌های زیست محیطی برای استفاده از تری گلیسیرید کاپریلیک وجود دارد. ما از نحوه تجزیه آن در طبیعت و اینکه آیا ممکن است در نهایت ایجاد شود و تهدیدی برای حیات وحش باشد، اطلاعات کافی نداریم. برای تعیین مطمئن‌ترین راه دفع محصولات حاوی تری گلیسیرید کاپریلیک، تحقیقات بیشتری لازم است.

سخن آخر

تحقیقات فعلی بیان می‌کند که استفاده از تری گلیسیرید کاپریلیک برای اکثر افراد بی‌خطر است. مصرف آن در مقادیر کم به عنوان یک افزودنی غذایی، شیرین کننده یا محصول آرایشی خطری برای سلامتی شما ندارد.

کاپریلیک تری گلیسیرید یکی از تمیزترین موادی است که می‌توانید به عنوان یک جایگزین طبیعی برای مواد شیمیایی پیدا کنید.

واکنش پوست افراد نسبت به مواد شیمیایی مختلف متفاوت است. همیشه وقتی از یک محصول آرایشی یا کرم صورت جدید استفاده می کنید، با دقت پیش بروید.

خرید کاپریلیک تری گلیسیرید
خرید کاپریلیک تری گلیسیرید

سایر محصولات ما: سدیم نفتالین فرمالدهید

فروش کاپریلیک تری گلیسیرید

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول مورد نیاز صنایع آرایشی و بهداشتی را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند.

این محصول در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همواره پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید