خرید کافور

فروش کافور

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید کافور خالص

شرکت پیشگامان شیمی محصول کامفور را در کارتن‌های 25 کیلویی از کشورهای هند، چین و آلمان وارد می‌کند.  کافور یک ماده جامد شفاف و قابل اشتعال با رایحه ای قوی است. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این محصول و دریافت آنالیز یا نمونه با کارشناسان ما تماس بگیرید.

قیمت خرید کافور

کافور چیست؟

کافور (کامفور) که یک ترکیب آلی دارای بوی تند فرار با رنگ سفید است که از صمغ درختی بنام درخت کافور تهیه می‌شود. از این ماده در دوران باستان در ایران به عنوان ماده معطر و جهت ضد عفونی‌کننده استفاده می‌شد. درخت کامفور حدودا تا ۲۵–۳۰ متر رشد می‌کند و صمغ کافور در اکثر نقاط آن یافت می‌شود.

این درخت معمولاً در کشورهای ژاپن، ویتنام و اندونزی رشد می‌کند. خواص تخریب فواید دارویی کافور بعداً در دوره اسلامی کشف شد.

کامفور همچنین از روغن تربانتین به صورت مصنوعی قابل تولید است. از این عطر به عنوان ماده‌ای در پخت و پز (به طور عمده در هند)، به عنوان یک مایع تقویت‌کننده، برای اهداف دارویی و در مراسم مذهبی استفاده می‌شود.

کامفور متعلق به گروهی از ترکیبات ارگانیک است که ساختار و واکنش‌های خاص آن از مسائل مهم شیمی آلی قرن نوزدهم بود. نقطه ذوب آن حدود 178 تا 179 درجه سانتی‌گراد (352 تا 354 درجه فارنهایت) است و دارای فرمول مولکولی C10H16O می‌باشد.

روغن موجود در برگ‌های رزماری (Rosmarinus officinalis)، در خانواده نعناع، حاوی 10 تا 20٪ کافور است. کامفور یک راه درمان قدیمی است که به خوبی شناخته شده است و معمولاً مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کافور طبیعی:

کافور (Cinnamomum camphora) یک ترپن (ترکیب ارگانیک) است که معمولاً در کرم‌ها، پمادها و لوسیون‌ها استفاده می‌شود. روغن کافور روغنی است که از چوب درختان کافور استخراج می‌شود و با تقطیر بخار پردازش می‌شود. این می‌تواند به صورت موضعی برای تسکین درد، سوزش و خارش استفاده شود.

همچنین برای تسکین احتقان سینه و شرایط التهابی استفاده می‌شود.

کامفور بو و طعم قوی دارد و به راحتی از طریق پوست جذب می‌شود.

کامفور در حال حاضر از ترپتین ساخته شده است. اما استفاده از آن تا زمانی که صحیح از آن استفاده کنید، همچنان ایمن است.

این ماده پتانسیل عوارض جانبی دارد، خصوصاً اگر از مقادیر زیادی استفاده کنید

هرگز آن را به صورت داخلی مصرف نکنید و آن را روی پوست‌های شکسته قرار ندهید، زیرا می‌تواند سمی باشد.

کاربرد کافور

کافور برای چه چیزی استفاده می‌شود؟

به دلیل خاصیت ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد التهابی دارای کاربردهای متنوعی است.

این می‌تواند برای درمان شرایط پوستی، بهبود عملکرد تنفس و تسکین درد استفاده شود.

کاربردها و ویژگی‌های کافور

مردم برای رفع درد و کاهش خارش، کافور را به صورت موضعی روی پوست قرار می‌دهند.

همچنین برای درمان قارچ، زگیل، نیش حشرات، زخم‌های سرد، هموروئید و استئو آرتریت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بعضی افراد کافور را جهت جلوگیری از سرفه‌کردن، برای درمان عفونت‌های تنفسی، برای درمان فشار خون پایین که در هنگام ایستادن اتفاق می‌افتد و برای گاز روده (نفخ شکم) استفاده می‌کنند.

کارشناسان در مورد انجام این کار هشدار می‌دهند، زیرا هنگام مصرف کامفور می‌تواند عوارض جانبی جدی، حتی مرگ را ایجاد کند.

امروزه از این ماده به عنوان نرم‌کننده نیترات سلولز و مومیایی و همچنین در آتش‌بازی و داروسازی نیز استفاده می‌شود. 

برخی از افراد از کافور موضعی برای درمان بیماری‌های تنفسی و درمان علائم بیماری قلبی استفاده می‌کنند.

تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که استفاده از کافور همراه با روغن کرچک و اکالیپتوس ممکن است به کاهش عوارض ناشی از نیش پشه کمک کند.

همچنین، استفاده از محصولات کرم مرطوب‌کننده حاوی کافور می‌تواند بر روی ناخن‌های آلوده تاثیر بگذارد.

مورد استفاده برخی از افراد که مبتلا به عفونت قارچی هستند قرار می‌گیرد.

توجه کنید که کافور را به پوست بریده اعمال نکنید، زیرا می‌تواند به سرعت وارد بدن و به غلظت‌هایی برسد که ایجاد مسمومیت کند. 

کامفور در زنجیره غذایی مردم آسیا به عنوان چاشنی در شیرینی استفاده می‌شود.

در باور مردم آسیایی مار و سایر خزندگان از بوی کافور می‌ترسند.

پلاستیک‌سازی

اولین پلاستیک‌های مهم ساخته‌شده پلاستیک‌های نیتروژلوز (پیروکسیلین) با نیتروژن کم (یا “محلول”) بودند. در دهه‌های اولیه صنعت پلاستیک، کافور در مقادیر بی‌شماری مورد استفاده قرار گرفت. به عنوان پلاستیسایزر سلولز را از نیتروسلولوز، در لاک‌های نیتروسلولوز و سایر پلاستیک‌ها و لاک‌ها ایجاد می‌کند.

مواد ضد آفت و مواد نگه‌دارنده

اعتقاد بر این است که کافور برای حشرات سمی است. بعضی اوقات به عنوان دفع‌کننده استفاده می‌شود. کریستال‌های کافور گاهی اوقات برای جلوگیری از آسیب‌رساندن به حشرات توسط سایر حشرات کوچک استفاده می‌شود.

این ماده در لباس‌هایی است که در مناسبت‌ها و اعیاد خاص استفاده می‌شود و همچنین در گوشه‌های کمد به عنوان ماده دافع سوسک نگهداری می‌شود.

دود کریستال کافور می‌تواند به عنوان یک ماده دافع پشه سازگار با محیط زیست استفاده شود.

مطالعات اخیر نشان می‌دهد که روغن کافور می‌تواند به عنوان یک ماده مؤثر در برابر مورچه‌ها مورد استفاده قرار گیرد. زیرا این امر بر حمله، صعود و تغذیه رفتار کارگران اصلی و خردسال تأثیر می‌گذارد.

کامفور همچنین به عنوان یک ماده ضد میکروبی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مومیایی کردن، روغن کافور یکی از مسوادی بود که مصریان باستان برای مومیایی کردن استفاده می‌کردند.

کافور جامد دودهایی را تشکیل می‌دهد که یک پوشش پیش‌گیرانه از زنگ‌زدگی را تشکیل می‌دهد و بنابراین در سینه‌های ابزار برای محافظت از ابزار در برابر زنگ‌زدگی ذخیره می‌شود.

فروش کافور

استفاده از کافور در عطرسازی

در دنیای باستان عرب، کافور یکی از محبوب‌ترین مواد تشکیل‌دهنده عطر بود. طبق کتاب راهنمای عطر، “[کامفور] در بیش از یک چهارم دستور العمل‌های عطر الکندی و در بسیاری از آثار عربی قرون وسطایی، از جمله قصه‌های شب‌های عربی”، برجسته‌شده است.”. با این حال، کلمه اصلی عبری kofer، در واقع به حنا، عطر و رنگ دیگر عربی جهان عرب اشاره دارد.

چینی‌ها به دلیل “عطر تند و قابل توجه” و “قرن‌ها عدم اطمینان نسبت به استعداد و نحوه منشاء آن” از بهترین کافورها به عنوان “عطر مغز اژدها” یاد می‌کردند.

موارد مصرف دارویی

فیزیولوژی:

کافور به آسانی از طریق پوست جذب می‌شود، جایی که باعث تحریک انتهای عصبی حساس به گرما و سرما می‌شود.

هنگام استفاده شدید و یا احساس آرامش وقتی به آرامی اعمال می‌شود، احساس گرم ایجاد می‌کند. در صورت استنشاق کامفور به عنوان یک هواساز، تأثیرات آن به ویژه در ریه‌ها و مجاری هوایی قابل توجه است. عمل در انتهای عصب نیز باعث بی‌دردی موضعی می‌شود.

احساس گرمائی که کافور بر روی پوست ایجاد می‌کند، احتمالاً به دلیل فعال‌شدن کانال‌های یونی TRPV3 و TRPV1 است، در حالی که احساس خنک به دلیل فعال‌شدن TRPM8 است.

از تأثیرات جهانی روی بدن می‌توان به تاکی کاردی (افزایش ضربان قلب)، گشاد شدن عروق در پوست (گرفتگی)، تنفس کندتر، کاهش اشتها و افزایش ترشحات و دفع از قبیل تعریق و ادرار اشاره کرد.

کافور در دوزهای زیاد سمی است.

این بیماری علائم تحریک‌پذیری، عدم تحریک‌پذیری، بی‌حالی، اسپاسم عضلانی، استفراغ، گرفتگی شکم، تشنج و تشنج را ایجاد می‌کند.

دوزهای کشنده در بزرگ‌سالان در محدوده 50-500 میلی‌گرم بر کیلوگرم (به صورت خوراکی) است. به طور کلی، دو گرم باعث سمیت جدی و چهار گرم بالقوه کشنده است.

کاربردهای سنتی:

کافور از زمان‌های بسیار قدیم در کشورهایی که بومی بوده است در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته است.

احتمالاً بوی ماده و اثر ضد تشرفی آن منجر به استفاده از آن در پزشکی شده است.

کافور در سوماترا باستان برای معالجه برآمدگی، تورم و التهاب استفاده می‌شد.

مدت‌هاست که در هند باستان به عنوان یک ماده پزشکی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

جایی که عموماً با نام karpūra می‌رود. این گیاه همچنین به نام او hima شناخته‌شده است و با گیاه Cinnamomum camphora مشخص‌شده است.

کافور همچنین قرن‌ها در طب چینی برای اهداف مختلفی مورد استفاده قرار گرفت.

کاربردهای مدرن کافور:

کافور پارگوریک است که در قرن 18 ساخته شد. Paregoric برای صدها سال در فرمولاسیون‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفت. این یک داروی خانگی در قرن 18 و 19 بود که به طور گسترده‌ای برای کنترل اسهال در بزرگ‌سالان و کودکان، به عنوان داروی تسکین‌دهنده و سرفه، برای آرام‌کردن کودکان، و مالیدن لثه‌ها برای مقابله با درد ناشی از دندان درآوردن استفاده می‌شد.

براساس نوشته‌های هانمن، از کافور (در اتانول حل شده) در قرن نوزدهم برای معالجه بیماری همه‌گیر وبا در 1854-1855 در ناپل استفاده شد.

در قرن بیستم، کامفور از نظر خوراکی به مقدار کمی (50 میلی‌گرم) به دلیل علائم قلبی جزئی و خستگی اداره می‌شد.

امروزه استفاده اصلی از آن به عنوان سركوب‌كننده سرفه و به عنوان ماده ضدعفونی‌كننده است.

این ماده یک ماده فعال (همراه با منتول) در محصولات ضد احتراق بخار، مانند Vicks VapoRub است.

کافور در حال حاضر در داروهای دامپزشکی استفاده می‌شود. با تزریق عضلانی، این محرک تنفسی است که در معالجه مشکلات تنفسی در اسب‌ها کمک می‌کند.

خرید کافور

کافور برای پوست:

لوسیون‌ها و کرم‌های حاوی کافور می‌توانند برای تسکین سوزش و خارش پوست استفاده شوند و ممکن است به بهبود ظاهر کلی پوست کمک کنند.

این ماده دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است که باعث می‌شود در بهبود عفونت‌ها مفید واقع شود. یک مطالعه حیوانات 2015 منبع معتبر نشان داد که در معالجه زخم‌ها و چروک‌های ناشی از اشعه ماوراء بنفش نور موثر است، و آن را به عنوان یک عنصر بالقوه در مواد آرایشی ضد پیری تبدیل می‌کند.

این ممکن است به دلیل توانایی آن در افزایش تولید الاستین و کلاژن باشد. حداقل یک بار در روز از کرم کافور استفاده کنید.

بهبود سوختگی:

از کرم‌های مومیایی و کرم کامفور برای بهبود زخم سوختگی استفاده می‌شود. یک تحقیق روی حیوانات منبع 2018 معتبر نشان داد که یک پماد حاوی آن، روغن کنجد و عسل باعث کاهش زمان بهبودی برای زخم‌های سوختگی درجه دوم شده و از استفاده از وازلین سودمندتر است.

برای استفاده، یک بار در روز پماد را روی ناحیه آسیب دیده بمالید.

ورم مفاصل را درمان می‌کند:

محصولات حاوی کافور ممکن است در تسکین درد، التهاب و تورم ناشی از آرتریت مؤثر باشند. احساس گرم یا سرد ناشی از استفاده از این کرم‌ها ممکن است شما را از درد دور کند.

کامفور همچنین نشان داده است که از منبع معتبر دارای اثر ضد التهابی در مدل‌های حیوانی است که در معالجه آرتریت مفید است. برای استفاده، چندین بار در روز کرم آن را در هر قسمت از مناطق آسیب دیده بمالید.

قارچ ناخن پا را درمان می‌کند:

خاصیت ضد قارچ کافور باعث می‌شود در درمان قارچ ناخن پا مفید باشد.

تحقیقات انجام‌شده در سال 2011 نشان داد که استفاده از Vicks VapoRub، که حاوی کافور و همچنین روغن منتول و اکالیپتوس است، در درمان قارچ ناخن پا مؤثر است.

در این تحقیق، 15 از 18 نفر بعد از استفاده از پماد به مدت 48 هفته نتایج مثبت نشان دادند. برای استفاده، چند بار در روز Vicks VapoRub را روی ناخن‌های آسیب دیده بمالید.

احتقان و سرفه را تسکین می‌دهد:

روغن کامفور به عنوان مهار کننده سرفه عمل می‌کند.

طبق یک مطالعه در سال 2010، بخار در تسکین سرفه شبانه، احتقان و مشکل خواب در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه تنفسی فوقانی مؤثر بوده است.

برای استفاده، 2 قاشق چایخوری ویسک کامفور را در یک کاسه آب گرم قرار دهید.

هنگام استنشاق بخارات، سر خود را روی کاسه نگه‌دارید و سر خود را با حوله بپوشانید. همچنین می‌توانید مرهم را روی سینه یا پاها بمالید و سپس آن‌ها را با جوراب بپوشانید.

از قرار دادن آن داخل یا اطراف سوراخ بینی خودداری کنید.

فروش کافور

خطرات و اقدامات احتیاطی:

در سال 1980، سازمان غذا و داروی آمریکا محدودیت 11٪ كافور مجاز در محصولات مصرفی را صادر كرد. همچنین محصولات ممنوع شده را با عنوان روغن كاموره، روغن كافور، لمینت كافور و لنت كافور (به جز “روغن ضروری كامفور سفید”) ممنوع اعلام كرد.

این ماده وقتی به طور صحیح استفاده می‌شود برای بزرگ‌سالان بی‌خطر است.

لوسیون‌ها یا کرم‌هایی که حاوی مقادیر کمی کافور هستند می‌توانند بر روی پوست شما اعمال شوند.

هرگز از کافور خنک‌نشده و یا محصولات حاوی بیش از 11 درصد کافور استفاده نکنید. همیشه قبل از استفاده از کافور بر روی پوست خود آزمایش پچ پوستی انجام دهید. مقدار کمی از محصول را روی ساعد داخلی خود بمالید و 24 ساعت صبر کنید تا ببینید که آیا واکنشی رخ داده است یا خیر.

عوارض جانبی جزئی مانند قرمزی و سوزش می‌تواند هنگام استفاده به صورت موضعی از کافور ایجاد شود.

محصولات کامفور نباید روی پوست‌های شکسته یا آسیب دیده استفاده شود زیرا بدن می‌تواند سطح سمی را جذب کند. همچنین در هنگام استنشاق می‌تواند باعث مشکلات تنفسی مانند سرفه و خس خس شود.

از تماس با چشمان خودداری کنید.

در هنگام استفاده از استنشاق بخار از بیش از 1 قاشق غذاخوری محلول در هر کوارتس آب استفاده نکنید.

محصولات حاوی کافور مانند Vicks VapoRub یا Bengay را در مایکروویو گرم نکنید زیرا آن‌ها امکان انفجار دارند.

روغن کافور

توجه:

کافور هرگز نباید به صورت خوراکی مصرف شود.

زیرا این می‌تواند عوارض جانبی جدی و حتی مرگ را به همراه داشته باشد.

علائم سمیت کامفـور در طی 5 تا 90 دقیقه از مصرف ظاهر می‌شود.

علائم آن شامل سوزش دهان و گلو، حالت تهوع و استفراغ است.

تصور می‌شود که مصرف کافـور و استفاده از آن به صورت موضعی باعث آسیب کبدی می‌شود.

در صورت وجود هرگونه شرایط پزشکی که بر کبد شما اثر دارد از آن استفاده نکنید.

اگر آسم یا صرع ندارید، نباید آن را مصرف کنید.

در صورت بارداری یا شیردهی از محصولات کافـور استفاده نکنید، زیرا این ماده باعث ایجاد نقایص هنگام تولد می‌شود.

کودکان زیر 2 سال به هیچ وجه نباید از محصولات کامفـور استفاده کنند.

نشان داده‌شده است که مصرف آن، حتی در دوزهای کوچک، برای کودکان نو پا کشنده است.

همچنین می‌تواند باعث ایجاد تشنج منبع اعتماد در کودکان شود.

خرید کافور بهداشتی

فروش کافور:

شما می‌توانید برای تهیه این محصول در بسته‌های 25 کیلوگرمی به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید.

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران می‌باشد.

شما مشتریان عزیز جهت خرید اسید اسکوربیک، خرید مونو سدیم گلوتامات، خرید TBHQ، خرید گلیسیرین مونو استئارات GMS90، خرید گوارگام، خرید سدیم ساخارین، خرید بنزوات سدیم، خرید صمغ عربی، خرید کافئین، خرید فولیک اسید (ویتامین B9)، خرید ایزومالت، خرید ایزوله سویا، خرید گلایسین با ما تماس بگیرید.

این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال  می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید