پلی کواترنیوم 6

فروش پلی کواترنیوم 6

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

پلی کواترنیوم 6 برای تشکیل یک کاتیون قوی، الکترولیت‌ها را جمع‌آوری می‌کند.

PQ6 یک هموپلیمر کاتیونی با میزان بار زیاد از دی آلیل دی متیل آمونیوم کلراید است.

PQ6 در اصل نمک آمونیوم چهارتایی پلیمری از دی آلیل دی متیل آمونیوم کلراید است.

*الکترولیت در واقع ماده‌ای است که باعث افزایش رسانایی الکتریکی یک محلول می‌شود.

پلی کواترنیوم 6 چیست؟

این ماده یک مایع چسبناک زرد رنگ است که نقطه انجماد 2.8- درجه سانتی‌گراد دارد.

وزن مخصوص آن 1.04 گرم بر سانتی‌متر مکعب است.

دمای انحلال آن 300-280 درجه سانتی‌گراد است.

پلی کواترنیوم 6 به راحتی در آب حل می‌شود اما به راحتی قابل احتراق نیست.

این ماده به ژل تبدیل نمی‌شود و در دامنه وسیعی از PH پایدار است.

داردا بودن خاصیت ضد کلر و چگالی بالا باعث می‌شود که PQ6 یک محصول ایده‌آل برای ساقه موها باشد.

علاوه بر این می‌تواند برای سایر محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده شود.

به دلیل دارا بودن بار مثبت، بار منفی شامپوها را خنثی کرده و به موها نرمی بخشیده و الکتریسیته ساکن را رفع می‌کند و باعث صافی موها می‌گردد.

مزایای کاربردی پلی کواترنیوم 6:

1-دارا بودن خاصیت آنتی‌استاتیکی بالا

2-کنترل‌کننده ویسکوزیته

3-تهویه‌کننده و مرطوب‌کننده

4-ایجاد یک غشای نازک محافظتی روی موضع (پوست یا مو)

5-ترمیم قسمت‌های آسیب‌دیده

6-حلالیت بالا در آب (که آن را برای تولید محصولات آرایشی ایده‌آل می‌سازد)

مشخصات پلی کواترنیوم 6:

مواردشاخص
شکل ظاهریمایع چسبناک بی‌رنگ تا زرد روشن
بوتا حدودی مشابه بوی آلدهید ضعیف
میزان جامد بودن40±1%
PH (در محلول آبی 1% و دمای ℃25)5-8
چگالی5000-25000cps

کاربردهای پلی کواترنیوم 6:

  • PQ6 نوعی هموپلیمر با فعالیت کاتیونی بالا است. این ماده می‌تواند تأثیر مطلوبی برای مو حتی در غلظت‌های کم ایجاد کند. در اکثر شامپوها، سفیدکننده‌ها، رنگ موها و اسپری‌های مو، غلظت مصرفی به طور کلی 1 ~ 0.5 درصد است.
  • PQ6 می‌تواند فومی مرطوب، براق و غنی را ارائه دهد. این ماده می‌تواند موهای خیس را برای شانه‌کردن و خاصیت آنتی‌استاتیکی (ضد الکتریسیته ساکن) نرم‌تر کند و به موها صافی و درخشندگی ببخشد.
  • PQ6 به کرم‌های مرطوب‌کننده، محصولات حمام، کرم‌های اصلاح و دئودورانت‌ها اضافه می‌شود که باعث کمک به ایجاد احساس عالی در پوست می‌شود. غلظت پیشنهادی در این محصولات 2% ~ 1% می‌باشد.
  • PQ6 می‌تواند انتشار، طبیعت اصلی و فعالیت عملکردی عناصر استفاده شده در محصولات مراقبت از پوست و مو را بهبود بخشد.
  • PQ6 Poly-DADMAC برای تصفیه آب و فاضلاب و نیز در کارخانه‌های کاغذ استفاده می‌شود.

غلظت‌های پیشنهادی برای محصولات مختلف:

شامپوها: 0.5-0.2%

نرم‌کننده‌ها: 2-0.5%

محصولات مراقبت از پوست: 0.5-0.2%

صابون‌های قالبی: 0.5-0.1%

در Perms یا فرکننده‌ها: 1.5-0.1%

بسته‌بندی و نحوه نگه‌داری:

این ماده معمولاً به صورت درام‌های PE بسته‌بندی و عرضه می‌گردد.

از نظر حمل و نقل جزو مواد بی‌خطر طبقه‌بندی می‌شود.

برای نگه‌داری باید این ماده در جای خشک و خنک، به صورت دربسته و دور از آنتی‌اکسیدان‌های قوی قرار گیرد.

با احتیاط باز شود تا مانع از بروز بار میکروبی در محصول گردد.

سایر محصولات:

شما می‌توانید برای تهیه محصولات به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران، آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه شامل لسیتین، خرید آلژینات سدیم، خرید لاکتات سدیم، آلانتوئین، متیل پارابن، خرید اسید اسکوربیک، ایزوله سویا، خرید سوربات پتاسیم، خرید ستیل الکل، خرید ویتامین e، خرید کافور، خرید منتول، صمغ عربی، خاک دیاتومه، زانتان گام، گوارگام، کربومر، سوربیتول و…. را در تمامی زمینه‌های دارویی و پزشکی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، غذایی با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کنید. این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

منابع:

https://www.acarchemicals.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=3&id=11&id2=2007

https://www.irochemical.com/product/Daily-Chemicals/Polyquaternium-6.htm

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید