آرایشی و بهداشتی

لوولینیک اسید

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

خرید لوولینیک اسید

شرکت پیشگامان شیمی از برترین شرکت‌های فعال در حوزه واردات و فروش مواد اولیه شیمیایی و جزو بهترین تأمین‌کنندگان حوزه خرید و فروش مواد اولیه آرایشی بهداشتی در ایران می‌باشد. این شرکت با بیش از 15 سال سابقه در واردات و مواد شیمیایی امکان خرید لوولینیک اسید را به صورت آنلاین در دو گرید صنعتی و آزمایشگاهی فراهم کرده است.

تولید لوولینیک اسید

لوولینیک اسید با اثر اسیدها بر روی کربوهیدرات‌ها مانند گلوکز، گالاکتوز و ساکارز، فروکتوز، گلوکوزامین، کیتوز، سوربوز، دی اکسی پنتوزها و قندهای هگزوز و شکر نیشکر و نشاسته و دی ساکارید و پلی ساکارید تولید شده است.

اثر اسید رقیق در واکنش حذف آب برای تهیه اسید لوولینیک استیک اسید HBr>HCl>H2S04> است. HBr برای تولید اسید لوولینیک گران است.

طبق تحقیقات انجام شده می‌توان با H2S04 بازده بهتری نسبت به HCl بدست آورد. از دما و فشار بشکه می‌توان برای بهینه‌سازی تبدیل گلوکز به اسید لوولینیک استفاده کرد. برای تهیه مقادیر آزمایشی اسید لوولینیک، درمان‌های طولانی با بازده زیاد انتخاب شده استفاده می‌شود. اسید لوولینیک را می‌توان با خنثی‌سازی جزئی، فیلتراسیون مواد گیاهی و تقطیر بخار خلاء یا با استخراج حلال جدا کرد.

فروش لوولینیک اسید
فروش لوولینیک اسید

نمک های اسید لوولینیک

نمک‌های کلسیم و سدیم لوولینیک اسید با استفاده از روش‌های توصیف شده تهیه شده‌اند. اسید لوولینیک با آب مقطر رقیق شده و محلول 20٪ تولید می‌شود. سپس محلول را روی صفحه داغ تا 90 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و کربنات سدیم را به آرامی اضافه کردند تا حباب‌های CO2 آزاد شود.

گرمایش با هم زدن مداوم ادامه یافت تا آب اضافی تبخیر شود. محلول از صفحه داغ خارج و در حمام آب 90 درجه سانتی‌گراد انکوبه شد تا زمانی که نیمی از محلول تبخیر شد. با شروع ظهور کریستال‌ها، محلول حذف و خنک شده تا تبلور کامل حاصل شود.

کاربردهای اسید لوولینیک

  • استفاده از اسید لوولینیک به عنوان جزئی از ضد یخ

نمک‌های لوولینیک اسید محلول در آب هستند و چندین کاربرد درمانی دارند. حلالیت کلسیم لوولینات در آب به دما وابسته است.

با توجه به تحقیقات انجام شده میزان حلالیت بالاتر لوولینات کلسیم در دمای بالاتر را گزارش کرده‌اند. و استفاده احتمالی از سدیم لوولینات را به عنوان ماده ضد یخ گزارش داده‌اند. این ضد یخ مزایای مشخصی نسبت به اتیلن گلیکول دارد.

این ماده غیر سمی است و به راحتی توسط میکروارگانیسم‌ها قابل هضم است. این ماده جامد است و به راحتی از اتیلن گلیکول به بازار عرضه می‌شود. خوردگی آن نسبت به آب لوله‌کشی در قطعات آهن موتورهای احتراق داخلی کمتر است و هیچ اثرات مخربی روی شلنگ‌های لاستیکی استفاده شده در موتورها ندارد.

  • فروش اسید لوولینیک غذایی و دارویی

تولید اسید لوولینیک از نشاسته ذرت با هزینه کم منجر به در نظر گرفتن آن برای کاربردهای مختلف غذایی می‌شود. چندین گزارش حاکی از آن است که از خرید اسید لوولینیک به عنوان ماده اسیدی در نوشیدنی‌های گازدار و آب‌میوه، مربا و ژله با موفقیت استفاده شده است.

بر اساس ساختار شیمیایی باید مانند اسیدهای استیک و پروپیونیک عمل کند. از اتیل لوولینات برای طعم دادن استفاده می‌شود.

نمک‌های لوولنیک اسید، مانند کلسیم، در موارد مختلف از جمله سل از نظر درمانی استفاده می‌شوند. محققان گزارش کردند که تزریق وریدی لوولینات کلسیم اثرات تحریک‌کننده‌ای ایجاد نمی‌کند و مشخص شد که از نظر تزریق داخل وریدی پایدار است.

لوولینات کلسیم نسبت به گلوکونات کلسیم دارای مزیت است:

این ماده حاوی 40٪ کلسیم بیشتر است، در آب محلول است و محلول 30٪ در مدت زمان نامحدود بلورها را در آمپول تشکیل نمی‌دهد. ترکیبات هتروسیکلیک حاصل از این اسید به عنوان عوامل باکتریواستاتیک و ضد درد استفاده می‌شود.

خرید لوولینیک اسید
خرید لوولینیک اسید

فروش لوولینیک اسید آرایشی

از اسید لوولینیک به عنوان پیش‌ماده دارویی، پلاستیک‌کننده‌ها و مواد افزودنی مختلف استفاده می‌شود. بزرگترین کاربرد لوولینیک اسید استفاده از آن در تولید اسید آمینه لاولونیک است، علف‌کش زیست تخریب پذیر که در جنوب آسیا استفاده می‌شود.

یکی دیگر از کاربردهای اصلی استفاده از اسید لوولینیک در مواد آرایشی است. اتیل لوولینات، یک مشتق اصلی اسید لوولینیک، به طور گسترده‌ای در عطرها و پرفیوم‌ها استفاده می‌شود. لوولینیک اسید یک عنصر شیمیایی یا ماده اولیه شیمیایی برای طیف گسترده‌ای از ترکیبات دیگر از جمله γ-valerolactone و 2-methyl-THF است.

فروش لوولینیک اسید
فروش لوولینیک اسید

ایمنی لوولینیک اسید

به منظور اطمینان از ایمن، سالم و مؤثر بودن محصولاتشان، تولید کنندگان لوازم آرایشی دائماً در جستجوی مواد طبیعی هستند که بافت، مواد مغذی و محافظت باکتریایی مورد نیاز آن‌ها را تأمین کند. یکی از این مواد لوولینیک اسید یا سدیم لوولینات است.

این یک واقعیت جالب است:

اسید لوولینیک در لوازم آرایشی در واقع از ذرت حاصل می‌شود! عنصر “اسید لوولینیک” عصاره ذرت است که به شما کمک می‌کند تا از تجمع میکروبی در مواد آرایشی شما جلوگیری کند. برای جلوگیری از خراب شدن آن، به کرم‌ها، لوسیون‌ها و سایر محصولات زیبایی شما اضافه می‌شود.

سدیم لوولینات نمک سدیم تولید شده از اسید لوولینیک است و یکی از موادی است که به عنوان ماده نگهدارنده در کرم‌های پوستی شما استفاده می‌شود. همچنین به حالت‌دهی و تنش پوست کمک می‌کند، به همین دلیل این ماده بسیار محبوب است.

آنچه باعث محبوبیت این دو ماده در بین تولیدکنندگان مواد آرایشی می‌شود این واقعیت است که این یک ماده ضد میکروبی قوی است که می‌تواند تقریباً هر میکروارگانیسم هوازی را در محصولات زیبایی شما از بین ببرد.

در عین حال، بر میزان pH یا رنگ محصولات زیبایی شما تأثیر نخواهد گذاشت. این ماده را به یک ماده بسیار با ارزش تبدیل می‌کند، ماده‌ای که در پس زمینه کار می‌کند و باعث ماندگاری محصولات زیبایی شما می‌شود.

قیمت لوولینیک اسید
قیمت لوولینیک اسید

ایمنی اسید لوولینیک

خوشحال خواهید شد اگر بدانید که این ماده “کم خطر” است. در حالی که مطالعات کمی در مورد خطرات سدیم لوولینات انجام شده است، اما توسط بانک اطلاعات لوازم آرایشی طبقه‌بندی شده است که “به نظر نمی‌رسد بالقوه سمی یا مضر باشد”.

از طرف دیگر، اسید لوولینیک مورد تأیید FDA است و غیر سرطان‌زا است، اما مشخص شده است که یک ماده تحریک کننده خفیف است. کسانی که پوست بسیار حساسی دارند ممکن است در هنگام استفاده از محصولات حاوی اسید لوولینیک، قرمزی، خارش و گرمای جزئی روی پوست خود مشاهده کنند. کسانی هستند که به لوولینیک اسید حساسیت دارند و ممکن است عوارض جانبی مشابهی را تجربه کنند.

با این حال، در بیشتر موارد، محصولات حاوی لوولینیک اسید برای استفاده شما کاملاً بی‌خطر هستند. نه تنها اعتقاد بر این است که این محصول غیرسرطان زا است، بلکه همچنین گمان نمی‌رود که یک سم محیطی باشد، می‌تواند در غذا استفاده شود و اعتقاد بر این نیست که در بدن شما در سطوح مضر جمع شود. برای اندام‌ها یا مغز شما سمی نیست و بنابراین می‌تواند بدون ترس از آسیب استفاده شود.

این واقعیت که فروش اسید لوولینیک از ذرت گرفته شده است، به این معنی است که این ماده غذایی یک ماده نگهدارنده دارای گرید غذایی است. اگر خوردن آن برای شما بی‌خطر است، به احتمال زیاد استفاده از آن روی پوست نیز بی‌خطر است.

حقیقت این است که یافتن محصولات زیبایی (و غذاهایی) که 100٪ بدون مواد نگهدارنده باشند تقریباً غیرممکن است. تولیدکنندگان می‌خواهند راهی برای جلوگیری از خراب شدن محصولاتشان پیدا کنند، زیرا این امر فرصت بیشتری برای فروش محصول به آن‌ها می‌دهد. در نتیجه، به معنای واقعی کلمه در همه چیزهای کره زمین مواد نگهدارنده وجود دارد.

حتی میوه شما اغلب با موم پوشانده می‌شود تا از خراب شدن آن ها جلوگیری شود. اما اگر قرار است در معرض مواد نگهدارنده قرار بگیرید، همیشه بهتر است گزینه‌های طبیعی تری مانند اسید لوولینیک را پیدا کنید که به بدن شما آسیب نمی‌رساند.

منابع:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − دو =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید