سیکلوپنتاسیلوکسان

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

خرید سیکلوپنتاسیلوکسان

این ماده در فرمولاسیون آرایشی مانند کرم‌ها و لوسیون‌ها، کرم‌های ضد پیری و آفتاب، انواع شامپوها و نرم‌کننده‌ها کاربرد بسیاری دارد.

سیلیکون چیست؟

سیلیکون‌ها پلیمرهای مشتق‌شده از کوارتز کریستالی هستند. آن‌ها از نظر مقاومت در برابر حرارت و به طور کلی مانند لاستیک هستند. در حالی که آن‌ها از یک منبع طبیعی مشتق شده اند، سیلیکون‌ها تحت پردازش شیمیایی قرار می‌گیرند، به این معنی که آن‌ها به عنوان ترکیبات سنتزی طبقه‌بندی می‌شوند.

لغزندگی ذاتی آن‌ها باعث می‌شود آن‌ها برای مواردی مانند کاشت سینه و روان‌کاری برای قطعات خودرو ایده‌آل شوند. قابلیت آب‌بندی فوق‌العاده، آن‌ها را به اجزای محبوب آکواریوم‌ها و لوله‌های لوله‌کشی تبدیل می‌کند. و آن‌ها اغلب برای وسایل آشپزخانه (مانند تابه‌ها و قابلمه‌ها) انتخاب می‌شوند زیرا دارای مقاومت بسیار خوبی در برابر حرارت هستند.

انواع مختلفی از سیلکون‌ها

انواع زیادی از سیلیکون‌ها وجود دارد، و آن‌ها به راحتی در لیست مواد تشکیل دهنده محصولات دیده می‌شوند زیرا آن‌ها معمولاً به “-cone” یا “-siloxane” منتهی می‌شوند. در حالی که همه آنها اساساً کار مشابهی را انجام می‌دهند، اختلافات اندکی دارند- و اعتقاد بر این است که برخی از آن‌ها در مراقبت از مو مؤثرتر از سایرین هستند.

یکی از مطالعات نشان می‌دهد: “سیکلومتیکون، کوپلیول دی متیکون و سیکلوپنتاسیلوکسان سیلیکون‌های به عملکرد بهتری محسوب می‌شوند.”

سیکلوپنتاسیلوکسان چیست؟

سیکلوپنتاسیلوکسان یکی از رایج‌ترین ترکیباتی است که امروزه در محصولات مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیکلوپنتاسیلوکسان بی‌‌رنگ، بی‌بو و غیر چرب بوده و جذب پوست نمی‌شود. در عوض، به سرعت از روی پوست تبخیر می‌شود. همچنین به عنوان یک حلال فرار عمل می‌کند. این ویژگی آن را تبدیل به یک ماده مفید در محصولات آرایشی که نیاز به خشک‌شدن سریع دارند، مانند ضد عرق‌ها و اسپری‌های مو می‌کند.

سیکلوپنتاسیلوکسان (نام شیمیایی کامل آن دکا متیل سیکلوپنتاسیلوکسان)، معمولاً به عنوان D5 شناخته می‌شود، سیلوکسان‌ها در بسیاری از محصولات مراقبت از مو و محصولات مراقبت از پوست به عنوان نرم کننده که احساس نرم، ابریشمی و مرطوب به پوست و مو می‌دهد، مورد استفاده قرار می‌گیرند. سیلوکسان‌ها نسبت به سایر گزینه‌های فرار ترجیح داده می‌شوند زیرا باعث خشک شدن پوست نمی‌شود. یک فیلم نازک روی پوست یا مو تشکیل می‌دهد.

سیکلوپنتاسیلوکسان یک ترکیب سیلیکونی با فرمول [(CH3) 2SiO] 5 است. این ترکیب یک مایع بی‌بو است که دارای ویسکوزیته کم است. همچنین به بهبود ظاهر مو، درخشش و قابلیت کنترل مو کمک می‌کند. به دلیل ایجاد یک فیلم محافظ، می‌توان از اثرات محیطی روی پوست / مو جلوگیری کرند، به طور عمده در ضد عرق، کرم ضد آفتاب، نرم‌کننده مو و لوسیون ها، محصولات مراقبت از پوست و آرایش صورت و محصولات شستشو استفاده می‌شود. هدف از سیلیکون در محصولات مو یا شامپوها، قابلیت کنترل و سهولت در شانه زدن است.

کاربرد سیـکلوپنتاسیلوکسان:

سیکلوپنتاسیلوکسان در صدها تن از لوازم آرایشی استفاده می‌شود. در گذشته، در مورد خطرات بالقوه سلامت و محیط زیست خود بحث برانگیز بود. اما در حال حاضر توسط سازمان بهداشت مصرف این ماده مجاز اعلام شده و به طور منظم در محصولات آرایشی استفاده می‌شود.

این ماده معمولاً در: ایمپلنت‌های پزشکی، روان‌کننده‌ها، پوشش‌های جلوی شیشه‌ای یافت می‌شود.

سیکلوپنتاسیلوکسان همچنین خواص روان‌کاری دارد. این ترکیب باعث می‌شود احساس لغزشی و ابریشمی به پوست و مو اعمال شود و به راحتی می‌توان محصول را گسترش داد. D5  به علت توانایی تبخیر و خشک‌شدن سریع شناخته‌شده است.

سیلیکون‌ها همچنین آب را دفع می‌کنند و به آسانی می‌شکنند، به همین دلیل آن‌ها معمولاً به عنوان یک عنصر در روان‌کننده‌ها و سیلانت‌ها استفاده می‌شوند. آن‌ها همچنین می‌توانند یک مانع محافظ روی پوست و مو ایجاد ‌کنند. این می‌تواند به رفع شکنندگی موهای شما کمک کند و موجب کاهش جوش می‌شود. D5 را می‌توان در طیف گسترده‌ای از محصولات مراقبت شخصی یافت. مثال‌ها عبارت‌اند از:

  • اسپری مو
  • کرم ضد آفتاب
  • ضد عرق
  • دئودورانت
  • نرم‌کننده مو
  • ریمل ضد آب
  • خط چشم
  • مرطوب‌کننده با SPF
  • سایه چشم
  • ژل مدل مو
  • رژ لب

ویژگی سیکلوپنتاسیلوکسان

سیکلوپنتاسیلوکسان با ترکیبی از بهبودی پوست و ویژگی‌های ظاهری طراحی شده است.

اعتقاد بر این است که سیکلوپنتاسیلوکسان ممکن است مقداری بر روی از بین بردن چین و چروک، لکه‌های پوستی یا اثرات سرسخت روزاسه تاثیر داشته باشد. سیکلوپنتاسیلوکسان همچنین به عنوان نرم‌کننده‌ای محسوب می‌شود که با نگه داشتن و قفل رطوبت، پوست را نرم و لطیف می‌کند. همچنین با جلوگیری از ریزش آب می‌توان خشکی را اصلاح کرد و با نگه داشتن آب بیشتر در سطح پوست از پوسته پوسته شدن آن جلوگیری می‌کند. این ماده شیمیایی همچنین یک روان‌کننده عالی است که به اندازه کافی لایه‌های آب را بر روی سطح پوست پخش می‌کند.

با این حال، درک این نکته مهم است که این ماده شیمیایی مانند ویتامین A یا ویتامین E در تعذیه‌ی پوست و رفع لکه‌های پوستی مؤثر نیست. در عوض، سیلیکون اغلب به عنوان عایق آب عمل می‌کند، پوست را چرب می‌کند و درخشش موقتی را به شما می‌دهد. سیکلوپنتاسیلوکسان به دلیل توانایی ایجاد لایه محافظ ممکن است دارای خاصیت درمانی پوست نیز باشد، اگرچه این تأثیرات هنوز به طور کامل تأیید نشده است.

سیکلوپنتاسیلوکسان یک جایگزین مقرون به صرفه است

یکی از بزرگترین مزایای سیکلوپنتاسیلوکسان، هزینه کمتری است که برای تولیدکنندگان محصولات مراقبت از پوست فراهم می‌کند. به عنوان مثال، سیکلوپنتازیلوکسان ممکن است به عنوان یک جایگزین، برای ترکیبات ارگانیک مانند گلیسیرین گیاهی مورد استفاده قرار گیرد و غلظت آن در محصولات مراقبت از پوست به دلیل ساخت مصنوعی آسان‌تر می‌تواند تغییر کند.

این ماده شیمیایی همچنین دارای ویسکوزیته کم است (به این معنی که خیلی ضخیم نیست) و باقی‌مانده قابل توجهی روی اپیدرم باقی نمی‌گذارد و به پوست احساس لطیف‌تر و سالم‌تری می‌بخشد. سیکلوپنتاسیلوکسان همچنین هنگام تبخیر خنک نمی‌شود، که در محصولات مراقبت شخصی مفید است زیرا به کاهش ناراحتی احتمالی کمک می‌کند. آنچه آن را به یک افزودنی محبوب در بین تولید کنندگان تبدیل می‌کند این است که این ماده بی‌رنگ و بی بو است و همین امر باعث می شود فرآیند مخلوط کردن آن با سایر ترکیبات آسان‌تر شود.

محصولات مراقبت از پوست سیکلوپنتاسیلوکسان

سیکلوپنتازیلوکسان در غلظت‌هایی کمتر از 0.1٪ به خوبی عمل می‌کنند و در دو گروه استفاده می‌شود. در پایین‌ترین مقدار، به عنوان ماده شیمیایی موجود در مرطوب کننده‌های پوست و بدن یافت می‌شود، زیرا باعث تقویت نرمی پوست می‌شود. در حالی که اثر خوب و بدون خنک‌کننده آن باعث استقبال کاربران عادی می‌شود تحریکات به حداقل ممکن می‌رساند.

در بالاتر مقدار، سیکلوپنتاسیلوکسان حامل ترکیبات ضد عرق فعال است که آن‌ها را به پوست و مو منتقل می‌کند و همچنین یک پوشش کوتیکولی را برای مو فراهم می‌کند. این سازگاری سیکلوپنتازیلوکسان با اکثر مواد مراقبت شخصی مانند روغن معدنی، اتانول و اسیدهای چرب آن را به عنوان، بهترین کرم چشم داروخانه، کرم پایه، لب و سایه چشم تبدیل کرده است.

ایمنی استفاده از سیکلوپنتاسیلوکسان

سیکلوپنتاسیلوکسان بدون اشکال نیست و ممکن است با گذشت زمان در بدن تجمع یابد. اگر تصمیم به استفاده از محصولات با سیکلوپنتازیلوکسان دارید، حتماً حداقل در طی چند هفته اول استفاده، روی هرگونه تغییر در پوست خود نظارت داشته باشید.

اتحادیه اروپا در سال 2018 محدودیت در استفاده از سیکلوپنتاسیلوکسان را به 1/0٪ در محصولات شستشو داده است.

EWG این ماده را برای استفاده در غلظت مورد نظر به عنوان بی‌خطر طبقه بندی کرده است.

پانل بررسی مواد آرایشی و بهداشتی (CIR) در سال 1991 نتیجه گرفت که ترکیبات حاوی سیکلوپنتاسیلوکسان به طور کلی برای استفاده در مواد آرایشی بی‌خطر هستند. بررسی‌های بیشتر انجام شده در دسامبر 2005 از استفاده از آن حمایت کرد، اگرچه هنوز هم نگرانی‌های مربوط به تجمع بیولوژیکی معتبر است.

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان:

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را از کشور کره با برند KCC وارد می‌کند.

سیکلوپنتاسیلوکسان در بشکه‌های 190 کیلوگرمی محصول کشور چین و آلمان آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شما مشتریان عزیز جهت خرید پودر کاکائو، خرید سوربیک اسید، خرید کافئین، خرید پلی سوربات 80، خرید ایزوله سویا، خرید گلایسین، خرید ایزومالت، خرید آلژینات سدیم، خرید پروپیونات سدیم با ما تماس بگیرید.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول سیکلوپنتاسیلوکسان مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید سیکلوپنتاسیلوکسان با ما تماس بگیرید.

دیگر محصولات: بوراکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید