سدیم پیرولیدون کربوکسیلات

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

سدیم پیرولیدون کربوکسیلات PCA (سدیم L-پیروگلوتامات، SpecKare™ PCAN) نوعی از عوامل مرطوب‌کننده طبیعی است. این ماده در سال‌های اخیر به یک ماده مهم افزودنی مهم در مراقبت از پوست و مو تبدیل شده است.

این قدرت آب‌رسان قوی‌تر از گلیسیرین، سوربیتول و پروپاندیول را نشان می‌دهد. این محصول همچنین غیر سمی، غیر تحریک‌کننده و غیر آلرژی است.

سدیم پیرولیدون کربوکسیلات (به عنوان فرم اصلی آن به عنوان PCA ،5-oxoproline ،pidolic acid یا پیروگلوتامات نیز شناخته می‌شود). به عنوان دو آنانیومر مجزا وجود دارد: (2R) یا D و (2S) یا L. L- یک متابولیت در چرخه گلوتاتیون است. که توسط 5-oxoprolinase به گلوتامات تبدیل می‌شود. L- پیروگلوتامیک اسید از طریق مسیر آرژنین-سیترولین-اورنیتین-گلوتامیک در پوست تولید می‌شود. اسید آزاد ریز ریز نیست. با این حال، نمک‌های سدیم این اسید نسبت به گلیسیرین دارای ریز سنجی هستند. بنابراین، فرمولاسیون این اسید به عنوان دفاعی در برابر کمبود آب بدن، برای شرایط پوستی شامل آب‌زدایی پیشنهاد می‌شود.

سدیم PCA یک ترکیب شیمیایی است، نمک سدیم 2- پیرولیدون -5- کربوکسیلیک اسید (PCA).

فرمول مولکولی: C5H6NNaO3 و وزن مولکولی: 151.097 گرم در مول

کاربردهای سدیم پیرولیدون کربوکسیلات:

این ماده در محصولات زیر استفاده می‌شود:

  • جوهر و تونر
  • محصولات چرمی
  • مواد شیمیایی
  • کاغذ
  • رنگ
  • لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی.

در مواد آرایشی از آن به عنوان مرطوب‌کننده در صابون‌های مایع، شامپوها و غیره استفاده می‌شود.

سدیم‌پیرولیدون‌کربوکسیلات در محصولات مراقبت از مو و مراقبت از پوست با خاصیت بسیار خوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آنجا که Na-PCA عامل مرطوب‌کننده طبیعی است، خاصیت تسویه، تحریک‌پذیری و مرطوب‌کنندگی را به شما می‌دهد.

این ماده محلول در آب است. از آنجایی که این ماده یه مرطوب‌کننده‌ی طبیعی هست خاصیت تحمل، لطافت و مرطوب‌کننده را به شما می‌دهد.

فروش سدیم پیرولیدون کربوکسیلات 

 کاربرد سدیم پیرولیدون کربوکسیلات در لوازم آرایشی:

1) سدیم -2-پیرولیدون-5-کربوکسیلات یک جزء مهم رقیق‌کننده NMF است.

2) از این ماده در مرطوب‌کننده پوست استفاده می‌شود.

3) این ماده از نظر ریز سنجی و رطوبت‌ساز بسیار عالی است.

4) محصولات مراقبت از پوست و مو، suncare، آرایش، محصول از جمله کاربردهای اصلی Na-PCA هستند.

5) پوست را از باد و سرما محافظت می‌کند.

سایر محصولات ما: هگزا متا فسفات سدیم

فروش سدیم‌پیرولیدون‌کربوکسیلات:

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول سدیم پیرولیدون کربوکسیلات  مورد نیاز صنایع آرایشی و دارویی را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند. 

این محصول در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

قیمت‌های عرضه شده توسط این شرکت همواره پائین ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره تماس بگیرید