سدیم پیروات

فروش سدیم پیروات

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

خرید سدیم پیروات

سدیم پیروات (Sodium pyruvate) یک نمک از فرم آنیون کنجد از اسید پریوویک است که به عنوان پیروات شناخته می‌شود. این نمک سدیم در بافرهای زیست‌شناسی مولکولی و کاربردهای کشت سلولی استفاده می‌شود.

اسید پیرویک ساده ترین اسید آلفا-کتو است و در چندین فرآیند متابولیک به عنوان کلیدی در نظر گرفته می شود. از آنجا که پیروات ، که یون کربوکسیلات اسید پیرویک است ، می تواند به کربوهیدرات ، اسیدهای چرب یا انرژی تبدیل شود ، این یک ترکیب واسطه ای است و سرنوشت آن به ارگانیسم و ​​محیط بستگی دارد.
این ماده در طی گلیکولیز تولید می شود و از طریق چرخه کربس (چرخه اسید سیتریک) ، انرژی سلول ها را تأمین می کند. از یک مولکول گلوکز دو مولکول پیروات تولید می شود. سپس پیروات به استیل کوآنزیم A که در چرخه کربس استفاده می شود ، تبدیل می شود.
در گلوکونئوژنز ، اسید پیرویک می تواند دوباره به گلوکز یا گلیکوژن تبدیل شود و در محیط هایی که اکسیژن کمی دارند ، اسید پیرویک به صورت بی هوازی به اسید لاکتیک تجزیه می شود. از نظر بالینی ، نسبت لاکتات به پیروات می تواند در تشخیص اختلالات زنجیره تنفسی میتوکندری کمک کند ، زیرا این نسبت اغلب است ، اما همیشه در این موارد بالا نیست. همچنین نسبت کمتری به طور معمول در اختلالات متابولیکی پیروات ارثی مشاهده می شود.

استفاده از پیروات سدیم:

• برای تهیه رقیق آلبومین-لاکتات-پیروات بول تیرود

• در آزمون تحمل پیروات

• برای تهیه محیط کشت الیگودندروسیت توضیحات عمومی پیروات سدیم (SP) ساده‌ترین کیت اسید است. آن را به عنوان صفحات بسیار نازک بلور می‌شود و متعلق به سیستم monoclinic است.

کاربرد آن در تراکم Knoevenagel انجام شده در محیط آبی بررسی شده است. آنالپلیال مولی استاندارد تشکیل و آنتالپی مولی انحلال SP در رقت بی‌نهایت به دست آمده است. اثربخشی آن در درمان سندرم‌های تخریب DNA میتوکندریال مورد بررسی قرار گرفته است. 

خاصیت بازسازی و انرژی زایی سدیم پیروات آن را برای استفاده در درمان های صورت و بدن ایده آل می کند.

این ماده نه تنها سنتز کلاژن بلکه فعالیت فیبروبلاست را نیز تحریک می کند. از محلول احیا کننده سدیم پیروات در صورت ترکیب با عوامل احیا کننده مانند سیلیس آلی یا سانتلا آسیا ، می توان برای درمان انواع شکایات از جمله پیری پوست و رنگ آمیزی زیاد استفاده کرد. همچنین نشان داده شده است که لیپولیز را تسریع می کند ، یک خاصیت اساسی بسیاری از کوکتل های سلولیت است.

این محلول به عنوان یک منبع انرژی کربوهیدرات اضافی به راحتی قابل دسترسی است.

این ماده توسط مصرف‌کنندگان، در مقالات، توسط کارگران حرفه‌ای (استفاده گسترده)، در فرمولاسیون یا دوباره بسته‌بندی و در مصارف صنعتی استفاده می‌شود.

سدیم پیروات نمک سدیم دارای فرمول شیمیایی C3H3O3Na  هست که دارای شکل ظاهری پودری سفید رنگ می‌باشد.

همچنین این محلول خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و در بدن نیز به طور طبیعی وجود دارد.

نام‌های دیگر این ماده: اسید سدیم اسید α-کتروپروپیون؛ اسید سدیم اسید 2 اکسپروپانوئیک

سدیم‌ پیروات ساده‌ترین اسید آلفا کتو می‌باشد و در فرآیندهای مختلف متابولیک نقش مهمی ایفا می‌کند. از آنجا که پیروات، که یون کربوکسیلات اسید پریوویک است، می‌تواند به کربوهیدرات‌ها، اسیدهای چرب یا انرژی تبدیل شود، این یک ترکیب متوسط ​​می‌باشد و سرنوشت آن بستگی به ارگانیسم و ​​محیط دارد.

این در طی گلیکولیز تولید می‌شود و از طریق چرخه کریبس (چرخه اسید سیتریک)، سلول‌ها با انرژی تامین می‌کنند. دو مولکول پیروات از یک مولکول گلوکز تولید می‌شود.

کاربردهای سدیم پیروات:

  • متابولیسم قند
  • آنتی‌اکسیدان
  • مهارکننده آپوپتوز

این ماده در محصولات زیر استفاده می‌شود:

  • مواد شیمیایی آزمایشگاهی
  • تنظیم‌کننده‌های pH و محصولات تصفیه آب

این ماده در زمینه‌های زیر استفاده می‌شود:

  • سلامتی
  • فرمولاسیون یا بسته‌بندی مجدد
  • استفاده در صنعت
  • تولید

جالب است بدانید این ماده به‌خاطر خاصیت آنتی‌اکسیدانی که دارد برای رفع چین و چروک و جوان‌سازی پوست در کرم‌ها و لوسیون‌ها و همین‌طور لوازم آرایشی برای جوان‌سازی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دیگر محصولات: ستئارات 20

فروش سدیم پیروات:

سدیم پیروات در کیسه‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول سدیم پیروات مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت سدیم پیروات

سدیم پیروات نمکی پایدار از اسید پیرویک است که به طور طبیعی در بدن وجود دارد و ماده مغذی ای است که نقش اساسی در روند کنترل تولید انرژی دارد.

اسید پیرویک توسط ارگانیسم برای سنتز آمینو اسید استفاده می شود ، در حالی که پیروات به عنوان مکمل برای افزایش کاهش وزن استفاده می شود. پیروات سدیم انرژی موجود در عضلات را افزایش می دهد ، که در میزان بیشتری کالری سوخته و ذخیره چربی کمتر ترجمه می شود.

همچنین نشان داده شده است که به طور خاص پیروات سدیم ، سنتز کلاژن را در پوست تحریک می کند. به همین دلیل ، این یک بستر انرژی عالی با کاربردهای جالب در درمان ضد پیری پوست ، استریا ، آلوپسی و غیره در نظر گرفته می شود.

مطالعات دیگر نشان می دهد که پیروات به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند ، بنابراین به کاهش آسیب رادیکال های آزاد بدن کمک می کند.

پیشنهاد مطالعه:

رتینول

استویا

لوریل الکل اتوکسیلات (لارت 4)

سدیم پراکسید

روغن سیلیکون 350

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید