سدیم لوریل سولفات (SLS)

سدیم لوریل سولفات

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

خرید سدیم لوریل سولفات (SLS)

شرکت پیشگامان شیمی محصول اس ال اس پودری و رشته‌ای را در بسته‌بندی‌های 25 کیلوگرمی از کشور چین وارد می‌کند.

جهت دریافت آنالیز، استعلام قیمت فروش و خرید SLS رشته‌ای و پودری با ما تماس بگیرید. در ادامه به بررسی این محصول می‌پردازیم:

فروش سدیم لوریل سولفات
جهت استعلام قیمت SLS پودری و رشته ای با ما تماس بگیرید.

هنگامی که از یک محصول شستشو یا زیبایی روی پوست خود استفاده می‌کنیم، احتمالاً این مایع از یک فاز آب و یک فاز روغنی ساخته شده است. همانطور که می‌دانیم روغن و آب مخلوط نمی‌شوند، بنابراین برای نگه داشتن مواد لازم، به یک سورفکتانت نیاز است.

یک سورفاکتانت به مولکول‌های روغن و آب اجازه می‌دهد تا به یکدیگر بپیوندند. این همان چیزی است که در صابون‌ها و مواد شوینده یافت می‌شود، بنابراین می‌توانیم بدن یا موهای چرب خود را با آب بشوییم و کثیفی آن را از بین برود.

سدیم لوریل سولفات نوعی سورفاکتانت است و اثر بخشی، ارزان بودن، فراوانی و سادگی آن به معنای استفاده در انواع محصولات آرایشی، پوستی و مصرفی است.

فرمول sls
این ماده در محصولات شستشوی بدن، شامپو، لوسیون‌های تمیز کننده، محصولات تمیزکننده و محصولات مراقبت‌های مختلف شخصی کاربردهای زیادی دارد.

سدیم لوریل سولفات (SLS) چیست؟

سدیم لوریل سولفات (Sodium Lauryl Sulfate) یا همان SLS یک ماده سورفکتانت (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) است که می‌تواند انواع مختلفی از کاربردها داشته باشد. این ماده اغلب در محصولات شوینده، مورد استفاده قرار می‌گیرد تا تنش آب را از بین ببرد و از پاک‌کننده‌های سنتزی با قدرت زیاد به شمار می‌رود.

این ماده سورفکتانت آنیونی است که به طور طبیعی از روغن نارگیل و یا روغن هسته خرما به‌دست می‌آید.

سدیم لوریل سولفات به طور معمول بصورت رشته ای یا پودر سفید یا کرم رنگی ظاهر می‌شود. همچنین ممکن است سدیم دودسیل سولفات نیز نامیده شود. سدیم لاریل سولفات دارای فرمول شیمیایی C12H25SO4Na می‌باشد.

این ماده نوعی ترکیب شیمیایی:

  • امولسیون‌کننده
  • کف‌کننده
  • تسریع‌کننده انحلال
  • پف‌دهنده

است که از آن در صنایع شوینده، دترژنت‌ها یا مواد غذائی استفاده می‌شود و از انواع مواد فعال‌کننده سطحی آنیونی در تولید شامپوها می‌باشد.

سدیم لوریل سولفات سورفکتانت است. تمام سورفکتانت‌ها محلول در آب هستند و تا حدی محلول در روغن هستند، به طوری که روغن و آب را پراکنده می‌کند. اس ال اس فوم ضخیم و غنی را به وجود می‌آورد که باعث می‌شود که عمل پاک‌سازی کامل باعث ریزش کثیفی و چربی می‌شود.

سولفات‌ها در دهه 1930 به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار گرفتند و توسعه صنعت مدرن شامپو را آغاز کردند. اس ال اس برای بیش از شصت سال به عنوان یک عنصر اصلی شامپو استفاده شده است.

کاربرد سدیم لوریل سولفات:

سدیم‌لوریل سولفات (SLS) یک ماده شیمیایی است که معمولاً در صابون، شامپو، ژل و خمیر دندان استفاده می‌شود. این ماده به عنوان یک سورفکتانت کار می‌کند و خاک را بر پایه روغن به دام می‌اندازد تا بتوان آن را با آب شست‌وشو داد.

اس ال اس یک عامل فوم مؤثر است، مایع را به فوم تبدیل می‌کند و پودر غنی را ایجاد می‌کند که اکثر ما در هنگام شستن چهره، مو و بدن خود انتظار داریم.

سدیم لوریل سولفات در طیف وسیعی از محصولات تمیز کننده خانگی به علت توانایی تولید فوم و تعلیق ذرات خاک، به طوری که به راحتی قابل شست‌وشو می‌شود.

برای استفاده در خانه، می‌توان آن را در:

  • مایعات ظرفشویی
  • تمیز کننده فرش
  • مواد پاک‌کننده توالت
  • پاک‌کننده‌های کاشی
  • پاک‌کننده‌های همه منظوره
  • مواد شوینده
  • پاک‌کننده‌های دوش
  • پاک‌کننده‌های شیشه‌ای و غیره یافت می‌شود.
کاربرد Sls
کاربرد Sls

در مورد تمیز کردن ماشین، شما ممکن است آن را در ماشین شست‌وشو و پاک‌کننده‌های اثاثه یا لوازم داخلی منزل استفاده کنید.

SLS چگونه ساخته می‌شود؟

مدل استراتژیک ما را راهنمایی می‌کند تا مواد تشکیل‌دهنده‌ای را که به شیوه‌ای که از سلامت انسان و محیط زیست پشتیبانی می‌کند، انتخاب کنیم. سدیم لوریل سولفات ممکن است از منابع مبتنی بر نفت یا سبزیجات استخراج شود. SLS به طور کامل از منابع گیاهی روغن نارگیل و یا روغن هسته نخل حاصل می‌شود.

این روغن‌ها را می‌توان به گلیسیرین و اسیدهای چرب تقسیم کرد که یکی از آن‌ها اسید لوریک است. اسید لوریک جدا شده و سپس هیدروژنه می‌شود تا لوریل الکل ایجاد شود.

در عوض، کل روغن را می‌توان استرید کرد و سپس هیدروژنه کرد تا الکل‌های چرب را تشکیل دهد که الکل لوریل توسط بخش کسر سازی جدا می‌شود. سپس الکل لوریل با گوگرد ترکیب می‌شود که سپس نمک، سدیم لوریل سولفات را تشکیل می‌دهد.

تفاوت بین سدیم لوریل سولفات (SLS) و تگزاپن (SLES)

لوریل سولفات سدیم (SLS) یک سورفاکتانت آنیونی کلاسیک است که از تگزاپن (SLES) ملایم تر به حساب می‌آید اما دارای خواص بسیار مشابهی است. سولفات‌ها در پایه ها با pH بالاتر، با خاصیت کف، کف خوبی دارند. pH (10٪) 7.5 – 8.5. مواد فعال 28-32٪.

بین دو سولفات تفاوت معنی داری وجود دارد. هر دو آنها به عنوان تمیز کننده عمل می‌کنند اما SLS نسبت به SLES بیشتر تحریک‌کننده است. سدیم لوریل سولفات (SLS) بیشتر از پروتئین‌های سطح پوست به سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) متصل می‌شود بنابراین SLS بسته به حساسیت فرد می‌تواند تحریک‌کننده باشد و باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک می‌شود.

در حالی که SLS / SLES می‌تواند باعث تحریکات پوستی شود، محصولات مراقبت از پوست شامل مواد مختلفی است که می‌تواند باعث شود پوست شما احساس خشک، گلودرد و تحریک شود. بهترین راه حل این است که بفهمید این مواد چیست و به دنبال محصولاتی که از آنها استفاده نمی‌شود، بگردید.

ایمنی Sls

ایمنی:

پوست شما بزرگترین عضو بدن شما مانند مغز، کبد، قلب و کلیه است. و دقیقاً مانند سایر ارگان‌ها دارای یک عملکرد تخصصی است:

این ماده شما را از دنیای خارج از جمله مواد شیمیایی و باکتری محافظت می کند
این میزان تعادل دما و مایع در بدن را از طریق عرق تنظیم می‌کند و همچنین مخزن اصلی تولید ویتامین D در بدن است.
این امکان را به شما می دهد تا احساس گرما، سرما، درد و همچنین احساس دنیای بیشتر در اطراف خود کنید.

این اندام حیاتی ظریف و در عین حال مقاوم، بدون انسداد و مداخله، کار بزرگی انجام می‌دهد.

با این حال، مواد شیمیایی موجود در پوست روز به روز مانند SLS نشان داده شده است که باعث تحریک پوست می‌شوند و مشکلاتی از قبیل:

  • تحریکات پوستی و چشم
  • درماتیت، اگزما، پسوریازیس
  • بثورات پوستی
  • اختلالات هورمونی
  • سرگیجه و سردرد

مواد شیمیایی مانند SLS در توانایی طبیعی پوست در تنظیم و محافظت از آن دخالت می‌کند. نتیجه پوستی است که نمی‌تواند کار خود را به درستی انجام دهد و منجر به مشکلات ذکر شده در بالا شود.

اگر دچار سوزش پوست، خشکی، پوسته پوسته شدن یا سایر شرایط پوستی هستید، سعی کنید از روغن گل سرخ استفاده کنید. در تسکین این شرایط و تأمین رطوبت به پوست بسیار باورنکردنی است.

در طول سال‌ها اطلاعات گسترده‌ای در مورد ایمنی این عنصر برای بدن منتشر شده است. اکثر این اطلاعات توسط جامعه علمی پشتیبانی نمی‌شود، به استثنای تحریک پوست و چشم. درست است که SLS در فرم خام آن می‌تواند پوست یا چشم‌ها را تحریک کند، اما زمانی که به درستی فرموله‌شده و با سایر مواد مخلوط شود، این خطر می‌تواند کاهش یابد.

خرید سدیم لوریل سولفات

فروش سدیم لوریل سولفات SLS:

سدیم لوریل سولفات در کیسه‌های 25 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول سدیم لوریل سولفات پودری و رشته ای مورد نیاز صنایع بهداشتی را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت سدیم لوریل سولفات SLS:

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

پیشنهاد مطالعه:

رتینول

استویا

لوریل الکل اتوکسیلات (لارت 4)

سدیم پراکسید

روغن سیلیکون 350

روغن سیلیکون  1000

 

یک پاسخ به “سدیم لوریل سولفات (SLS)”

  1. سلام و عرض خسته نباشید ما یک دستگاه sls tester بلژیکی آک قدیمی داریم
    اگر بدرد تان میخورد در خدمتیم تبریز 09104002317

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − هفت =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید