ستیل پالمیتات

فروش ستیل پالمیتات

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

پالمیتات‌ها

پالمیتات‌ها استرهای اسید پالمیتیک هستند که دارای فرمول کلی زیر هستند:

فروش ستیل پالمیتات
فروش ستیل پالمیتات

که در آن R نشان دهنده بخش آلکیل الکل اکتیل، استیل یا ایزوپروپیل است.

به دلیل کیفیت فنی اسید پالمیتیک و الکل‌هایی که به عنوان مواد اولیه صنعتی استفاده می‌شوند، پالمیتات‌های موجود در بازار مخلوطی از استرها مطابق با فرمول هستند:

فروش ستیل پالمیتات
فروش ستیل پالمیتات

که در آن R نشان دهنده بخش آلکیل یکی از الکلهای فوق الذکر است، و ’R نمایانگر قسمت آسیل اسید پالمیتیک است.

در روش‌های تولید تجاری برای اکثر پالمیتات‌ها اطلاعات اختصاصی در نظر گرفته شده است. با توجه به این توصیف، پالمیتات‌ها ممکن است با تخلیه الکل مناسب با اسید پالمیتیک در حضور تقریباً اسید سولفوریک 1/0 درصد تهیه شوند. واکنش تحت فشار کاهش یافته انجام می‌شود، به طوری که آب تشکیل شده حذف می‌شود. با اتمام این فرآیند، کاتالیزور با هیدروکسید سدیم خنثی می‌شود و توسط چندین آب شستشو برداشته می‌شود.

یکی دیگر از واکنش‌های تولید کننده استر که در منابع علمی شرح داده شده و در صنعت مورد استفاده قرار گرفته است، ترانس استری شدن است.

ستیل پالمیتات

ستیل پالمیتات مشتق‌شده از اسید پالمیتیک و ستیل الکل است. این ماده به صورت جامد موم سفید، مولکول اصلی اسپرماستی است، مومی بسیار ارزشمند در جمجمه نهنگ است و جزء برخی از نانوذرات لیپید جامد است. مرجان‌های سنگی که صخره‌های مرجانی را تولید می‌کنند، حاوی مقادیر زیادی از موم ستیل پالمیتات در بافت‌های خود هستند که ممکن است بخشی از آنتی‌بیوتیک باشند.

این ماده دارای فرمول شیمیایی C۳۲H۶۴O۲ است. ستیل‌پالمیتات نامحلول در آب و محلول در روغن‌ها است.

فروش ستیل پالمیتات
فروش ستیل پالمیتات

ویژگی‌های ستیل پالمیتات:

ستیل پالمیتات خواص مشابه موم نهنگ را دارد. اسید پالمیتیک (که به آن هگزادکانوئیک اسید نیز گفته می‌شود) بین 20 تا 30 درصد اکثر چربی‌های حیوانی را تشکیل می‌دهد و همچنین یکی از ترکیبات مهم اکثر چربی‌های گیاهی (35 تا 45 درصد روغن پالم) است.

سیتیل پالمیتات یک عامل شفاف‌کننده است که باعث تشدید تشکیل امولسیون می‌شود. استرادياسيون اسيد چرب و الکل چربي از طريق ستیل پالميتات به دست مي‌آيد. کرم‌های ساخته‌شده با ستیل پالمیتات بسیار جمع و جور هستند و احساس پوستی دلپذیری را القا می‌کنند. به خصوص افرادی که به موم زنبور حساس هستند یک جایگزین خوب در ستیل الکل دارند. ستیل پالمیتات نوعی موم با توجه بالا به علت تضعیف آن در شرایط آزمایشگاهی و پایین بودن میزان سمیت در مقایسه با سایر انواع موم است.

ستیل پالمیتات توسط استیرسازی الکل استیل با اسید پالمتیک در یک سیستم بدون حلال ساخته شد. واکنش‌ها با استفاده از لیپاز لیپوزوم RM IM تجاری به عنوان کاتالیزور انجام شد. سرعت تقطیر (180، 480 و 720 دور در دقیقه)، دما (60، 70، 80 و 87 درجه سانتی‌گراد)، میزان کاتالیزور (0.5، 1.0 و 1.5 درصد وزنی مربوط به جرم بستر) و نسبت الکل: مولی‌اسید ( 0.5: 1، 1: 1 و 2: 1) مورد بررسی قرار گرفت و بهترین شرایط واکنش به دست آمد 480 دور در دقیقه، 70 درجه سانتی‌گراد، 1.0 درصد آنزیم و نسبت 1: 1M بود. یک مدل سینتیک جدید مبتنی بر مکانیزم بی‌اختیاری تصادفی متوالی پیشنهاد شد و با داده‌های تجربی هم‌خوانی خوبی داشت.

علاوه بر این، این مدل برای پیش‌بینی‌های جنبشی با عدم قطعیت کوچک مناسب است. کاتالیزور بازیافت شد و پایداری خوبی را نشان داد؛ زیرا پس از 15 بار استفاده مجدد، تنها 6.8٪ کاهش یافت.

ستیل پالمیتات با نام‌های دیگر خوانده می‌شود:

  • پالمیتیت
  • هگزا دسیل پالمیتات
  • هگزا دسیل هگزادکانو
  • اسید پالمیتیک
  • پالمیتیل استر

 کاربردها: در لوازم آرایشی و دارویی برای اثرات خفیف‌کننده در کرم‌های آرایشی و همچنین کرم‌های ضد عفونی پیدا می‌کند.

  • مشخصات فنی ظاهر: رنگ سفید بوی بد
  •  حداکثر نقطه ذوب: ° C: 43 – 47
  • نام شیمیایی: Cetyl Palmitate ستیل پالمیتات

ستیل‌پالمیتات که از استرهای موم اسید پالمتیک است مورد استفاده در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی است.

این ماده ممکن است مورد استفاده برای غلظت، تولید امولسیون ویسکوز، ثبات و اضافه‌کردن بافت به امولسیون استفاده شود.

این ماده علاوه بر سازگاری گسترده با مواد آرایشی چربی، از قابلیت های ژل زنی و اتصال روغن بسیار خوبی برخوردار است.

همچنین از آن به عنوان ترکیب کمکی (ضد اکسیدان، نرم کننده) در مواد بسته بندی ترکیبات غذایی استفاده می‌شود.

این ماده به عنوان یک ضخیم کننده و نرم کننده در لوازم آرایشی استفاده می‌شود.

فروش ستیل پالمیتات
فروش ستیل پالمیتات

استفاده از پالمیتات‌ها در لوازم آرایشی

طیف وسیعی از کاربردهای پالمیتات در محصولات آرایشی و بهداشتی است. همه به صورت مایع هستند به جز مشتق ستیل.

آن‌ها به عنوان نرم کننده با عملکردهای ثانویه خاص مانند یک حلال، عامل پلاستیک کننده و / یا ماده براق کننده عمل می‌کنند. پالمیتات‌ها مواد مایع ساز موثر در شامپوهای کرم و لوسیون هستند.

ستیل پالمیتات نه تنها به عنوان نرم کننده عمل می‌کند، بلکه برای ایجاد بافت خاصی به اکثر محصولات کرم و لوسیون کمک می‌کند. این ترکیب به عنوان پایه‌ای برای اکثر پماد و امولسیون‌ها عمل می‌کند. همچنین در ساخت شمع، صابون و غیره استفاده می‌شود.

رتبه کومدوژنیک ستیل پالمیتات

رتبه بندی کومدوژنیک به چه معناست؟

کومدون یک فولیکول مو (منافذ مسدود شده) است که از کراتین (بقایای پوست) و سبوم ایجاد می‌شود. بنابراین، اگر چیزی تمایل به مسدود کردن منافذ و تقویت تشکیل کومدون‌ها داشته باشد، کمدوژنیک در نظر گرفته می‌شود. این فاکتور به ما کمک می‌کند تا تشخیص دهیم آیا ماده‌ای سازنده آکنه است. مواد اولیه در مقیاس کومدوژنیک طبقه بندی می‌شوند:

0 – غیر کومدی

1 – کمی کومدی

2-3 – نسبتاً کومدی

4-5 – بسیار کومدوژنیک

کمودوژن بودن در تولید فرآورده هایی که روی پوست استفاده می‌شود، به ویژه پوست صورت که بیشتر در معرض کومدون‌ها قرار دارند، مورد توجه قرار می‌گیرد.

فروش ستیل پالمیتات
فروش ستیل پالمیتات

 کمدوژنیک بودن یک ماده

در اصل، از مدل‌های حیوانی برای تعیین پتانسیل کومدوژنیک مواد اولیه استفاده می‌شد، با این فرض که فرمولاسیون‌های نهایی حاوی این مواد نیز کمدوژنیک باشند.

در سال 1972 كلیگمن و فولتون با استفاده از موادی در گوش داخلی خرگوش‌ها مشخص كردند كه برخی مواد آكنه زای خرگوش نیز می‌توانند در انسان كومدون ایجاد كنند. اما گوش خرگوش گوش انسان نیست. گوش خرگوش حساس تر از پوست صورت انسان است، احتمالاً به همین دلیل انتخاب شده است: بنابراین، نتایج سریعتر و التهابی بیشتری ایجاد می‌کنند.

یک مثال فراگیر ژل نفتی است که در مطالعه اصلی بسیار کومدی شناخته شده بود اما از آن زمان به غیر کومدوژنیک تغییر یافته است.

“بحث و جدال های جدی در مورد قابلیت اطمینان و ارتباط مدل گوش خرگوش بوجود آمده است. نمی‌توان با خواندن مواد تشکیل دهنده، تشخیص داد که آیا یک محصول داده شده خاصیت آکنه خواهد داشت یا نه. آنچه تنها اهمیت دارد رفتار خود محصول است. “

با توجه به تحقیقات انجام شده، لیست نسبتاً گسترده از مواد تشکیل دهنده و رتبه بندی کومدوژنیک آن‌ها بر اساس مدل‌های اصلی ارائه شده است.

که در این لیست ترکیبات پالمیتات به صورت زیر رتبه بندی شده‌اند:

نام ترکیبآسکوربیل پالمیتاتاتیل هگزیل پالمیتاتستیل پالمیتاتایزوپروپیل پالمیتاتاکتیل پالمیتات
رتبه کمودوژنیک2403-42-3

راهنما: 0-1 گرفتگی منافذ ندارد. 2-3 مسدود شدن منافذ متوسط. 4-5 انسداد بسیار منافذ، بهتر است از این موارد جلوگیری شود، به خصوص اگر در بالای لیست مواد تشکیل دهنده قرار داشته باشند.

روش آنالیز ستیل پالمیتات

ستیل پالمیتات به عنوان یک جز اسپرماستی توسط کروماتوگرافی گازی در دمای بالا بر روی یک ستون 10٪ الاستومر سیلیکون E301 جدا می‌شود. ترکیب کیفی اسپرماستی توسط کروماتوگرافی لایه نازک تعیین شده است. محتوای آلکیل استر توسط کروماتوگرافی لایه اولیه تعیین شد، و یک بخش جدا شده توسط طیف سنجی مادون قرمز مشخص شده است.

ستیل پالمیتات همچنین با استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک و با استفاده از صفحات سیلیس حاوی پلی وینیل الکل جداسازی شده است. یک رنگ بنفش شدید با پاشش کروماتوگرام به طور متوالی با محلول اشباع شده ید در نفت و اتر و آب ایجاد شد. روش کروماتوگرافی دیگر شامل استفاده از کاغذ فیلتر الیاف شیشه آغشته به اسید سیلیسیک است. از چنین روشی برای جداسازی ستیل پالمیتات از روغن‌های حیوانات دریایی استفاده شده است.

ایمنی ستیل پالمیتات

محققان بر اساس اطلاعات موجود و تحقیقات انجام شده نتیجه می گیرند که اکتیل پالمیتات، ستیل پالمیتات و ایزوپروپیل پالمیتات به عنوان مواد آرایشی در روش‌های فعلی استفاده و غلظتی بی‌خطر هستند.

دیگر محصولات: تیمول

فروش ستیل پالمیتات
فروش ستیل پالمیتات

فروش ستیل پالمیتات:

ستیل پالمیتات در کیسه‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول ستیل پالمیتات مورد نیاز صنایع آرایشی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − دو =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید