ستو استئاریل الکل

فروشنده ستو استئاریل الکل

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید ستو استئاریل الکل

ستو استئاریل الکل یک سورفکتانت غیر یونی است و یک ماده اصلی در فرمولاسیون‌های مراقبت از پوست است که می‌تواند عملکردهای مختلفی را انجام دهد. این ماده می‌تواند به عنوان یک تثبیت‌کننده امولسیون، یک ماده مات‌کننده یک ماده سورفکتانت / امولسیون‌کننده، یک تقویت‌کننده کف و یک عامل افزایش ویسکوزیته عمل کند.

الکل‌های چرب مایعات روغنی بی رنگ یا مواد جامد کمی مومی هستند که در صنایع مختلف به عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار می گیرند. در صنایع بسیاری مانند مواد آرایشی، مواد غذایی و به عنوان یک حلال صنعتی استفاده می‌شود.

الکل‌های چرب از چربی‌های طبیعی مانند گیاهان و چربی‌های حیوانی حاصل می‌شوند. الکل‌های چرب بیشتر به عنوان تثبیت‌کننده، نرم‌کننده، امولسیفایر، ضخیم‌کننده و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند. دو الکل چرب اصلی وجود دارد که در اکثر صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دو الکل چرب ضروری عبارتند از: ستو استئاریل الکل و ستیل الکل. ما این دو الکل چرب را به صورت عمده عرضه می‌کنیم.

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را از کشور مالزی در گریدهای 30/70 و 50/50 وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید ستو استئاریل الکل با ما در تماس باشید.

فروش ستو استئاریل الکل
فروش ستو استئاریل الکل 50/50

ستو استئاریل الکل چیست؟

ستو استئاریل الکل (Cetostearyl Alcohol) ترکیبی از الکل‌های چرب است که عمدتاً از الکل‌های ستیل و استئاریل تشکیل شده است و به عنوان الکل چرب طبقه‌بندی می‌شود. این ترکیب با ترکیب الکل‌های چرب از منابع گیاهی مانند الکل نارگیل ساخته شده است. این ماده جامد سفید و مومی در دمای اتاق است.

به عنوان یک تثبیت‌کننده امولسیون و روان‌کننده‌های تقویت‌کننده فوم، و همچنین عامل افزایش‌دهنده ویسکوزیته آب و غیر آلی است.

این محصول احساس تسکین‌کننده را به پوست می‌بخشد و می‌تواند در امولسیون‌های آب در روغن، امولسیون‌های روغن در آب و فرمول‌های آب آشامیدنی استفاده شود. به طور معمول در محصولات مو استفاده می‌شود، و همچنین در داروها به عنوان یک نرم‌کننده، ضخیم‌کننده، مرطوب‌کننده، امولسیفایر، تثبیت‌کننده، توفنده‌کننده و همچنین عامل حمل برای سایر مواد استفاده می‌شود.

ستو استئاریل الکل چیست
JulyProkopiv/Getty Images

انواع کاربردهای ستو استئاریل الکل:

ستو استئاریل الکل دارای کاربردهای صنعتی از جمله در لوازم آرایشی، چرم، نساجی، مواد شوینده، مراقبت شخصی، پالپ و کاغذ است. ستو استئاریل در صنعت آرایشی و بهداشتی و دارویی به عنوان کف‌کننده، پایدار کننده، افزایش‌دهنده ویسکوزیته، امولسیون و… مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچنین در محصولات مراقبت از پوست موجود می‌شود رطوبت پوست حفظ شود و پوست مرطوب و نرم بماند.

بخش مهمی از کار مواد آرایشی ترکیب مواد آرایشی با هم‌دیگر است ستو استئاریل الکل یکی از بهترین امولسیون‌کننده برای این مواد هستند، این مواد اگر به خوبی ترکیب نشوند آب و روغن از هم جدا می‌شوند و بافت‌های کرم به خوبی جذب پوست نمی‌شود.

ستو استتئاریل الکل در محصولات:

  • آرایشی
  • کرم‌های بدن و صورت
  • لوسیون‌ها
  • محصولات مراقبت از مو و پوست

مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت ستو استئاریل الکل

تقسیم بندی بازار ستو استئاریل الکل:

بازار جهانی ستو استئاریل الکل بر اساس دولت، عملکرد، صنعت استفاده نهایی و منطقه تقسیم می‌شود. بر اساس ایالت، بازار جهانی این محصول به شرح زیر تقسیم می‌شود:
  • مایع
  • موم جامد
بر اساس عملکرد، بازار جهانی الکل سیتوستریل به شرح زیر تقسیم می‌شود:
  • تثبیت کننده امولسیون
  • عامل سورفکتانت
  • عامل ویسکوزیته
بر اساس صنعت استفاده نهایی ، بازار جهانی ستو استئاریل الکل به شرح زیر تقسیم می‌شود:
  • صنایع غذایی
  • صنعت آرایشی و بهداشتی
  • صنعت مراقبت شخصی
  • صنعت داروسازی
ستو استئاریل الکل جامد موم با توجه به طیف گسترده‌ای از کاربردهای آن در صنایع بی‌شمار، به ویژه مواد آرایشی، سهم قابل توجهی از بازار را در طول دوره پیش‌بینی به حساب می آورد.
از سوی دیگر، در بین بخش‌های کاربردی، پیش‌بینی می‌شود صنعت آرایشی شاهد رشد سریع بازار در طی دوره پیش‌بینی شده باشد که منسوب به افزایش پدیدار فروش محصولات آرایشی مانند شامپو، کرم‌های پوستی، لوسیون‌ها و غیره است.
خرید ستو استئاریل الکل

فروش ستو استئاریل الکل:

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول ستو استئاریل الکل مورد نیاز را بهترین قیمت و بهترین کیفیت در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی تأمین کند. و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

ستو استئاریل الکل نقش اساسی در صنعت آرایشی دارد. آنها به عنوان امولسیفایر، نرم‌کننده، ضخیم‌کننده و ماده نگهدارنده سایر ترکیبات موجود در محلول آرایشی و بهداشتی کار می‌کنند. میزان مصرف جهانی محصولات مراقبت از مو عمدتاً به دلیل مشکلاتی از جمله شوره سر، ریزش مو، طاسی و غیره است که اکثر مصرف‌کنندگان با آن درگیر هستند، در حال رشد است.

پیش‌بینی می‌شود افزایش تقاضای محصولات زیبایی و زیبایی شخصی به دلیل افزایش درآمد در اقتصادهای نوظهور در سراسر جهان، یک عامل اصلی تقویت‌کننده در بازار این ماده باشد. این عوامل مهم ذکر شده در بالا بردن تقاضای بازار ستو استئاریل الکل به ویژه در صنایع آرایشی کمک خواهد کرد. با این وجود، نوسانات قیمت بالای مواد اولیه برای روغن نباتی انتظار می‌رود مانع از رشد جهانی الکل ستو استاریل الکل شود و چالش‌هایی را برای شرکت‌کنندگان در این صنعت در طول دوره پیش‌بینی به وجود آورد.

خرید ستو استئاریل الکل 30/70

قیمت ستو استئاریل الکل

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

شما مشتریان عزیز جهت خرید اسید اسکوربیک، خرید مونو سدیم گلوتامات، خرید TBHQ، خرید گلیسیرین مونو استئارات GMS90، خرید گوارگام، خرید سدیم ساخارین، خرید بنزوات سدیم، خرید صمغ عربی، خرید کافئین، خرید فولیک اسید (ویتامین B9)، خرید ایزومالت، خرید ایزوله سویا، خرید گلایسین با ما تماس بگیرید.

برای سفارش این محصول با مشاوران مجموعه تماس حاصل فرمایید.

منابع

CETEARYL ALCOHOL. EWG’s Skin Deep Cosmetic Database. https://www.ewg.org/skindeep/ingredient/701236/CETEARYL_ALCOHOL/#.W74XP2gzZhE. Published 2018. .

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره تماس بگیرید