آرایشی و بهداشتی

ستوماکروگل

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید ستوماکروگل 1000

شرکت پیشگامان شیمی با بهره گیری از سالها تجربه در واردات و فروش مواد اولیه شیمیایی محصول ستوماکروگل 1000 را از کشور هند وارد می کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر وخرید ستوماکروگل با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید..

مشخصات ستوماکروگل 1000

شکل ظاهریموم فلکس سفید یا کرمی یا پودر سفید
توضیحاتیک ماده کرم رنگ ، مومی؛ وقتی گرم می شود ، به عنوان مایع تقریباً بی بو زرد شفاف می شود.
کاربردعامل امولسیفایر
انحلال پذیریمحلول در آب ، اتانول (~ 750 گرم در لیتر) و استون ؛ عملاً در نفت سبک نامحلول است.
نقطه ذوبکمتر از 38 درجه سانتیگراد
عدد اسیدیکمتر از 0.5 

ستوماکروگل چیست

ستوماکروگل نام تجاری پلی اتیلن گلیکول هگزا دسیل اتر است، که سورفکتانت غیر یونی تولید شده توسط اتوکسیلاسیون ستیل‌ الکل است تا ماده‌ای را با فرمول کلی HO (C2H4O) nC16H33 تولید کند. درجه‌های مختلفی از این ماده بسته به سطح اتوکسیلاسیون انجام شده در دسترس است و واحد تکرار (n) پلی اتیلن گلیکول بین 2 تا 20 متغیر است. اگر تعداد n = 20 باشد Brij58 نام دارد. اگر n = 10 باشد، Brij56 نام دارد.

این ماده به عنوان یک ماده حل‌کننده و امولسیون‌ کننده در مواد غذایی، آرایشی و دارویی، اغلب به عنوان پایه پماد و همچنین به عنوان یک ابزار تحقیقاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده به عنوان امولسیون‌ کننده O / W برای کرم‌ها و لوسیون‌ها استفاده می‌شود. عامل مرطوب‌کننده در چوب؛ مطابق با مشخصات BP. از 0.5-5٪ استفاده کنید.

(C2 H4 ا) nC16H34O نام شیمیایی ستوماکروگل بوده که شامل پلی اتیلن گلیکول monohexadecyl اتر؛ α-hexadecyl-ω-هیدروکسی پولی (اکسی-1،2-اتانیدیل)؛ CAS Reg. شماره 9004- 95-9 با خصوصیات ظاهری کرم رنگ، مومی است. هنگام گرم‌شدن به مایع قهوه‌ای رنگ تبدیل می‌شود. محلول در آب، اتانول (750 گرم در لیتر) TS و استون؛ عملاً در نفت سبک نامحلول است.

کاربردها و ویژگی‌های ستوماکروگل

خرید ستوماکروگل که سورفکتانت غیر یونی از خانواده پلی اتیلن گلیکول بوده که به عنوان:

  • یک ماده حل‌کننده و امولسیون کننده در مواد غذایی، آرایشی و دارویی، اغلب به عنوان پایه پماد
  • به عنوان یک ابزار تحقیقاتی

مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ستوماکروگل توسط Croda به‌عنوان ماده پراکنده‌کننده، تثبیت‌کننده امولسیون و سورفکتانت عمل می‌کند. در داروهای ضد عرق و دئودورانت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در محصولات:

  • برنزه‌کننده
  • مراقبت از بدن
  • رنگ چشم
  • مراقبت از پوست صورت و گردن
  • رنگ صورت و لب
  • پاک‌کننده‌های صورت
  • اصلاح‌کننده مو / موهای زائد

محافظت از آفتاب به‌کار می‌رود.

Cetomacrogol ™ 1000 BP درجه اتیل آلکیل پلی گلیکول است.

بسیاری از افراد به‌خصوص در زمستان از خشکی پوست رنج می‌برند. از آن‌جا که هوای زمستان رطوبت کم دارد، پوست را خشک می‌کند و باعث ایجاد مشکلات پوستی مانند سفتی، خارش و پوسته پوسته شدن می‌شود. این مشکلات اغلب در مناطقی رخ می‌دهد که پوست نازک مانند پوست، دست و یا کمر باشد زیرا این مناطق تمایل به کاهش رطوبت سریع‌تر از سایر مناطق روی بدن دارند.

خرید ستوماکروگول به جلوگیری یا کاهش ناراحتی ناشی از خشکی پوست کمک می‌کند. فرمولاسیون Cetomacrogol حاوی هیچ ماده فعال، عطر یا پارابن نیست. این باعث می‌شود محصولات Cetomacrogol برای همه سنین مناسب باشد. ستوماکروگول تعادل رطوبت موجود در پوست را احیا کرده و از کم آبی بیشتر جلوگیری می‌کند. 

دیگر محصولات: کربنات کلسیم سبک

فروش ستوماکروگل:

فروش ستوماکروگل به صورت درام‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، ستومکروگل و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید