آرایشی و بهداشتی

روغن خردل

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید روغن خردل عمده

جهت خرید روغن خردل به صورت عمده در گالن‌های  20 کیلویی با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

اگر به دنبال یک روغن فوق‌العاده و با کاربردهای متعدد می‌گردید، خرید روغن خردل بهترین انتخاب است. این روغن علاوه بر اینکه خواص بسیاری دارد، مناسب صنایع بسیاری نیز می‌باشد. این روغن که از دانه خردل گرفته می‌شود، به رنگ طلائی در بازار یافت می‌شود. دانه خردل همان دانه ای است که سس خردل و مواد شگفت‌انگیز دیگری از آن تهیه می‌کنند.

شما عزیزان تولید کننده می‌توانید این محصول را در تولیدات خود به کار ببرید. تنها کافی است با کارشناسان ما تماس حاصل کرده و اطلاعات تکمیلی را دریافت کنید. اما برای اینکه بیشتر به پیشگامان شیمی اعتماد کنید لازم است اطلاعات خود را افزایش دهید. از این رو توصیه می شود تا انتهای این مقاله با ما همراه بمانید.

خواص روغن خردل در طب سنتی

این روغن شگفت‌انگیز از دانه‌های خردل تهیه می‌شود که دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب است. این اسیدهای چرب فواید بسیاری برای شما دارند. با این حال انجمن‌های علمی توصیه می‌کنند این روغن به صورت خوراکی یا در پخت و پز استفاده نشود. اما شما عزیزان می‌توانید این محصول را در کرم‌ها، لوسیون‌ها و شامپوهای مختلف به کار گیرید.

Mustard oil
خرید روغن خردل عمده

دانه خردل را می‌توان در آشپزی استفاده کرد. به خصوص اینکه در فرهنگ‌های آسیای شرقی استفاده از این دانه برای آشپزی روایج بسیاری داشته است. اما روغن خردل بهتر است در آشپزی استفاده نشود. چرا که برای کودکان مضر است.

البته هنوز ادعای اثبات شده‌ای مبنی بر مضر بودن این روغن برای استفاده‌های خوراکی گزارش نشده است. اما بنا بر احتیاط توصیه شده از این روغن در آشپزی استفاده نکنید.

مزایای قلبی روغن خردل

این روغن علاوه بر اینکه مقادیری از اسیدهای چرب اشباع را در خود جای داده است، برای اسید های چرب اشباع نشده نیز جا دارد! این اسیدها را می‌توان در مواد مختلفی یافت که امروز از رژیم غذایی ما کنار رفته‌اند. محققان طی تحقیقاتی که روی اسیدهای چرب غیر اشباع صورت داده‌اند معتقدند گنجادن مقدار کمی از اسیدهای چرب غیر اشباع می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.

طی آزمایشی که انجام گرفته است مشخص شده افرادی که در معرض دریافت چربی های اشباع بیش از اندازه بوده اند با مشکلات مختلفی درگیر شدند. از جمله این مشکلات می‌توان به بیماری های قلبی عروقی اشاره کرد. از سوی دیگر افرادی که اسیدهای چرب غیر اشباع در رژیم خود داشتند کمتر دچار این بیماری‌ها شدند. بنابراین روغن خردل که حاوی مقادیر بالایی از این مواد است می تواند مکمل خوبی باشد.

البته لازم است توجه داشته باشید که این میزان ناچیز تر از آنی است که بتواند این خطر را از سر شما بردارد. از این رو بهتر است بیشتر به ورزش و رژیم غذایی سالم توجه کنید.

روغن خردل ضد التهاب

آلیل ایزوتیوسیانات ماده‌ای است که در زمینه کاهنده التهاب بودن به این روغن گیاهی کمک می‌کند. این ماده بر سلول‌هایی که طی مطالعات کشت شدند آزمایش شده است.

Mustard oil
خرید روغن خردل گرید آرایشی بهداشتی

این سلول‌ها متعلق به موش‌ها بوده‌اند و در آزمایشگاه و با شرایط آزمایشگاهی تحت برسی قرار گرفتند. نتیجه شگفت‌انگیز اینکه این ماده توانسته بود التهاب را در موش‌ها کمی کاهش دهد. البته این ماده در صورتی که به صورت خوراکی مصرف شود مضر است. چرا که ممکن است موجب التهاب روده بزرگ شود. این مورد درباره موش‌ها صدق کرده است.

از این رو توصیه می‌شود روغن خردل را به صورت خوراکی مصرف نکنید. بلکه آن را به عنوان قرص‌ها یا دیگر انواع مکمل‌ها استفاده کنید. آلیل ایزوتیوسیانات همچنین می‌تواند روی بیماری‌های دیگر هم تأثیر بگذارد. با وجود اینکه تحقیقات درباره این ماده هنوز ناقص است، می‌توان گفت این ماده به درمان بیماری‌هایی همچون کولیت کمک می‌کند.

روغن خردل و خواص آن برای پوست ترک خورده و مو

این روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع است. از این رو می‌توان گفت برای سلامت کلی پوست و مو به نوعی ضروری به نظر می رسد. نکته مهمی که درباره رابطه این روغن و مو وجود دارد این است که این روغن می‌تواند به رشد موها کمک کند. همچنین اگر موهای شما در آستانه سفید شدن هستند، این روغن گزینه‌ای مناسب به شمار می‌رود.

بارتی تارجیا متخصص زیبایی از هندوستان معتقد است این محصول می‌تواند برای پوست، مو، ناخن و بیشتر بخش‌های ظاهری بدن مفید باشد. او همچنین برای جلوگیری از ترک کف پا توصیه می‌کند این روغن را به صورت مخلوط شده با شمع آرایشی کف پا قرار دهید. بهتر است این کار در شب صورت گیرد.

همچنین تولیدکننده‌های بسیاری هستند که روغن خردل را با این مواد ترکیب کرده و به عنوان ضد ترک به فروش می‌رسانند. این روغن می‌تواند خواص شگفت‌انگیزی برای پوست کف پا و محکم کردن آن داشته باشد.

Mustard oil
روغن خردل در تولید لوازم آرایشی بهداشتی

خواص این روغن برای ناخن‌ها نیز همانند خواص روغن نارگیل برای آن‌ها می‌باشد. اگر به دنبال ناخن‌هایی زیبا و شفاف هستید، می توانید این روغن را به صورت موضعی روی ناخن‌ها قرار دهید. روغن خردل خواص شگفت‌انگیز دیگر نیز برای پوست شما دارد. این روغن ضد باکتری و ضد قارچ است. از این رو می‌توان آن را در محصولات محافظت از پوست یا درمان کننده زخم نیز استفاده کرد.

همچنین برخی تحقیقات نشان می دهد این روغن در صورت مصرف خوراکی می تواند به درمان قارچ‌های روده و عفونت‌های دستگاه گوارش کمک کند. پیشگامان شیمی این تحقیقات را تأیید یا رد نمی‌کند.

خواص روغن خردل برای پوست

این روغن سرشار از ویتامین E است. این ویتامین را بیشتر به خاطر خواص ضد آفتابی که درون خود جای داده است شناخته اند. از این رو تولید کنندگان ضد آفتاب های گوناگون می توانند از این محصول در تولیدات خود بهره ببرند. از سوی دیگر خواص ضد پیری ویتامین E زبانزد تمام متخصصان این حوزه است. در بسیاری از طب های سنتی از این روغن برای درمان چروک های ریز استفاده می شود.

زمانی که در آفتاب برنزه می‌کنید ممکن است مشکلات مختلفی برای پوست ایجاد شود. روغن خردل می‌تواند به کاهش این مشکلات کمک کند. همچنین در صورتی که در آرایشگاه برنزه کرده باشید، روغن‌هایی را دیده‌اید که برای جلوگیری از نقاط سفید روی پوست می‌زنند. این روغن‌ها را می‌توان با کمک این روغن تهیه کرد.

خواص روغن خردل برای تنفس

در هندوستان زمانی که نوزاد تازه به دنیا می‌آید، نوزاد را با ترکیبی از این روغن و چند روغن دیگر ماساژ می‌دهند. این کار به نوزاد کمک می‌کند موادی که از دوران رحمی در ریه‌های خود دارد را تخلیه کند.

البته پزشکان امروزی هنوز شواهدی برای این عمل سنتی هندی ندارند. اما می‌دانند که این روغن برای درمان سرفه و سرماخوردگی مفید است. البته باید بدانید که این روغن تاثیر خاصی روی بیماری‌های ویروسی همانند کرونا ندارد.

اگر می‌خواهید با این روغن به درمان سرفه بپردازید، باید آن را به صورت بخور مصرف کنید. اما مراقب باشید چرا که میزان زیاد این روغن می‌تواند خطرناک باشد.

پاکسازی سینوس‌ها یکی دیگر از راه‌هایی است که این روغن به تنفس شما کمک می‌کند. شما می‌توانید این روغن را روی سینوس‌های خود ماساژ دهید.

فروش روغن خردل خالص 100%

پریا سینگ یک متخصص زیبایی هندی دیگر است که باور دارد این روغن می‌تواند به رشد موها کمک کند. بتاکاروتن یکی از مواد موردنیاز مو برای رشد است که در این روغن به وفور یافت می‌شود.

Mustard oil
روغن خردل در تولید لوازم آرایشی بهداشتی

خواص ضد باکتریایی در کنار بتاکاروتن باعث شده تا باورها مبنی بر افزایش رشد مو با مصرف این روغن واقعی شود. از این رو از این روغن در شامپوهای مختلف استفاده می‌شود.

فروش روغن خردل یکی از بهترین روغن‌های با استفاده موضعی است. تولید کنندگان لوازم بهداشتی یا آرایشی مختلف از این محصول در تولیدات استفاده کرده‌اند. چرا شما یکی از این تولیدکننده‌ها نباشید؟ همین حالا با پیشگامان شیمی تماس گرفته و سفارش دهید.

منابع:

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید