بهنتریمونیوم کلراید

فروش بهنتریمونیوم کلراید

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

 

بهنتریمونیوم کلراید یک جامد مومی است که از روغن کلزا حاصل می شود و یک سورفکتانت کاتیونی است.

روغن کلزا از دانه های گیاه Brassica rapa olifera به نام گیاه کانولا یا کلزا تهیه می شود که جزئی از خانواده گیاه خردل است.

این گیاه دارای گل های زرد مشخص است.

بهنتریمونیوم کلراید یک نمک آمونیوم چهار واحدی و یک آلکیل تریمونیوم راست زنجیر است.

نام تجاری: QUARTAMIN® AB

آنچه بهنتریمونیوم کلراید در محصولات ما انجام می دهد:

بهنتریمونیوم کلراید یک ماده ضدالکتریسیته و نرم کننده مو و نیز امولسیون کننده است.

این ماده نوعی تریمونیوم است که باعث می شود زنجیره های کاتیونی به بارهای آنیونی در ساختار پروتئین پوست و مو جذب شوند و این امر یک اثر تهویه کننده را ایجاد می کند.

تمایل دارد که در آب حل نشود، به این معنی که روی مو باقی می ماند و باعث محبوبیت آن برای استفاده در نرم کننده های موها می شود.

Behentrimonium chloride در صدها محصول مراقبت شخصی از جمله نرم کننده، رنگ مو، مرطوب کننده، صابون های حمام، موس و سایر موارد وجود دارد.

بهنتریمونیوم کلراید از نظر کاربردی به صورت زیر طبقه بندی می شود:

  • آنتی استاتیک
  • نرم کننده
  • نگهدارنده

بهنتریمونیوم کلراید چگونه ساخته شد؟

ساخت بهنتریمونیوم کلراید با تهیه روغن کلزا آغاز می شود.

بذرهای کانولا گرم می شوند و از طریق دستگاه های روغن گیری پیچشی یا اکسپلرها فشرده می شوند.

حلال ها معمولاً برای استخراج روغن باقیمانده به “تفاله های” باقیمانده اضافه می شوند.

سپس حلال با استفاده از فرآیند بخار و گرما از روغن تفکیک می شود.

این ماده سپس با استفاده از کواترنیزینگ (Quaternizing) بهنیل دی متیل آمین با متیل کلراید در دی پروپیلن گلیکول 30٪ ساخته می شود.

دلیل استفاده از بهنتریمونیوم کلراید:

ما در بسیاری از محصولات خود به عنوان ماده Detangler مو (جهت بهتر شانه شدن موها) از بهنتریمونیوم کلراید استفاده می کنیم و این یک جایگزین بسیار طبیعی تر برای سیلیکون های خشن است.

نشریه مواد اولیه آرایشی و بهداشتی (CIR)، این ماده را برای استفاده در مواد آرایشی ایمن دانسته است.

وول فودز (Whole Foods) این ماده را در استانداردهای کیفی محصولات مراقبتی بدن قابل قبول دانسته است.

علاوه بر این، Behentrimonium chloride (25٪ در ستئاریل الکل) به عنوان یک ماده تحریک کننده چشمی شناخته شده است، اگرچه چندین مطالعه نشان می دهد که این ماده تحریک کننده قوی پوستی نیست.

مزایای کاربردی:

1- خاصیت نرم کنندگی قوی با خواص آنتی استاتیک و ضد گره شدگی دارد.
2- توانایی ترمیم و بازسازی موهای آسیب دیده را دارد.
3- مخصوصاً برای نرم شدن موهای ضخیم موثر است.
4- دارای برخی از خواص ضد میکروبی نیز می باشد.

سایر محصولات:

اسپرماستی

منابع:

https://ingredients.puracy.com/ingredient/behentrimonium-chloride

https://www.kaochemicals-eu.com/products/behentrimonium-chloride

https://cosmetics.specialchem.com/inci/behentrimonium-chloride

https://www.makingcosmetics.com/Behentrimonium_p_81.html

[yasr_overall_rating size=”medium”]

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *