آرایشی و بهداشتی

انیسیک اسید

سفارش محصول تماس با کارشناس

معرفی انیسیک اسید

انیسیک اسید یکی دیگر از محصولات پیشگامان شیمی است که هر سه نوع آن امروز در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. این محصول امروز با یک تماس در اختیار شماست. این محصول یک ترکیب آلی است که با نام اسید متوکسی بنزوئیک نیز شناخته می‌شود. این محصول در سه دسته کلی دسته‌بندی می‌شود.

این محصول امروز در سراسر دنیا برای کاربردهای مختلف به کار گرفته می‌شود. شما عزیزان می‌توانید برای هر کاربرد میزان مورد نظر خود را سفارش دهید. اما ابتدا لازم است با این محصول آشنا باشید.

انیسیک اسید چیست؟

این محصول به صورت جامد در بازار به فروش می‌رسد. جامدی که کریستالی و بدون بو است. رنگ کریستال‌های این محصول نیز سفید می‌باشد. اگر بخواهیم درباره اطلاعات شیمیایی آن صحبت کنیم هم باید گفت یازده اتم سنگین دارد. وزن مولوکولی آن نیز ۱۵۲. ۱۵ می‌باشد. از سوی دیگر دو پیوند قابل چرخش دارد.

این ماده نیز همچون دیگر محصولات شیمایی در دمای مشخصی ذوب می‌شود. دمای ذوب انیسیک اسید بین ۱۰۱ تا ۱۰۶ درجه سانتی گراد اندازه گیری شده است. بر طبق بانک اطلاعات متابولی انسانی (HMDB) به اندازه ۵ میلی‌گرم از این محصول توان حل شدن در آب با دمای ۳۰ درجه سانتی‌گراد را دارد.

اما درباره میزان حلالیت در الکل باید گفت این محصول کمی حساسیت بیشتری دارد. به طوری که درباره حلالیت در اتانول به عنوان یک حلال آزاد شمرده می‌شود. این محصول دارای فورمول C۸H۸O۳ می‌باشد. از دیگر ترکیبات مرتبط با انیسیک اسید می‌توان به دی هیدرو بنزوئیک و هیدروکسی بنزوئیک اشاره کرد.

Anisic acid
انیسیک اسید با کیفیت از پیشگامان شیمی
Anisic acid
انیسیک اسید با کیفیت از پیشگامان شیمی

کاربرد‌های انیسیک اسید

این محصول را می‌توان در صنایع گوناگونی به کار گرفت. از جمله این صنایع می‌توان مواد غذایی اشاره کرد. این محصول در صورتی که در فرآوری درستی قرار گیرد، می‌تواند یک ادویه خوشمزه باشد. حتی در صورتی که تمایل نداشتید از این محصول در صنایع ادویه‌سازی استفاده کنید، می‌توانید یک رنگ‌دهنده طبیعی از آن بسازید. طبیعی است که ماده اولیه با کیفیت‌تر رنگ بهتری نیز به شما می‌دهد.

تولید انواع عصاره‌ها و رنگ‌دهنده‌های ترکیبی را نیز می‌توان به کمک انیسیک اسید صورت داد. کافی است آن را از پیشگامان شیمی خریداری کرده و در محصولات خود به کار گیرید. این محصول را می‌توان به صورت محدود در صنایع عطر سازی نیز استفاده کرد. البته خود آن به خودی خود عطری ندارد. بلکه زمانی که در ترکیب باشد می‌تواند عطر دیگر مواد را تحریک کند.

لیست محصولات با این ماده

از این محصول می‌توان در محصولات مختلفی استفاده کرد. در ادامه به تعدادی از این محصولات اشاره می‌کنیم:

  • مرطوب‌کننده‌ها و ضد آفتاب‌های روزانه به میزان کم
  • پاک‌کننده‌ها و لوسیون‌های مناسب پوست صورت
  • محصولات ضد پیری و کرم‌های درمانی
  • انواع تونر‌ها و شوینده‌های خاص
  • طعم‌دهنده‌ها و مواد افزودنی ادویه‌ها

موارد ایمنی انیسیک اسید

این ماده در صورتی که در تماس مستقیم با پوست شما باشد، ممکن است حساسیت‌های پوستی ایجاد کند. البته این در صورتی است که در ترکیب نباشد. این ماده همچنین می‌تواند تحریک جدی و خشن چشم شود. بنابراین زمانی که این محصول را به دست گرفته‌‌اید، دیگر دستتان را نزدیک چشمان خود نبرید. در واقع می‌توان گفت هیچ گونه مسمومیت شیمیایی از این محصول گزارش نشده است. بنابراین با خیال راحت می‌توانید آن را در صنایع غذایی به عناوین مختلف به کار بگیرید.

از سوی دیگر این محصول از نظر زیست محیطی نیز یک تحدید به حساب نمی‌آید. یعنی چون طبیعی است، به راحتی و توسط باکتری‌ها تجزیه می‌شود. در صورتی که درباره سرطان نگران هستید نیز باید گفت انیسیک اسید ماده‌‌ای است که سرطان زا نمی‌باشد. درجه سرطان‌زایی این محصول کم ارزیابی شده است.

Anisic acid
انیسیک اسید با کیفیت از پیشگامان شیمی

این محصول زمانی که در دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد قرار گیرد، دچار خود اشتعالی می‌شود. به این معنی که به خودی خود آتش می‌گیرد. همچنین زمانی که در دمای بالا قرار می‌گیرد، به صورت خود به خودی بخار‌های خشک از خود ترشح می‌کند. این بخار‌های خشک می‌توانند مسمومیت ایجاد کنند. از این رو بهتر است دمای ذخیره کردن این محصول را زیر ۳۰ درجه در نظر بگیرید. استفاده از یخچال‌های مناسب مواد شیمیایی توصیه ما به شماست.

با این همه کاربرد و مزایا آیا هنوز هم در استفاده از این محصول تردید دارید؟ همین حالا می‌توانید انیسیک اسید موردنیاز خود را با یک تماس از پیشگامان شیمی خریداری کنید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی هستند.

منابع:

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید